Bendeee çok güçlü bir karatay kahvaltısını yaptımmm ohhh karnım tok sırtım pekkk evimdeyimmmm shopamm yaaa evim evim güzel evim
Ohhh erisinn yağlarrr bende biraazdan leslie teyzeyle yürücem
canım yolluyum sana hemenpaşam ne güzel su içmişsin kuzum...1 litresini benim metabolizmaya gönderiver bi zahmet hihihihii
canım bu arada erkek kardeşinin ve gelininizin sen onlara bu kadar koşturuyorken sana yaptıkları çok ayıp ama insanlar böyle işte...nankör oluyorlar...iyilik yap denize at demişler ama bir kişiye ne kadar çok verici olursan o kadar beklentimiz oluyor manevi açıdan...ben kimse için çok yıpratmıyorum artık kendimi ve beklentimde olmuyor böylece....üzülme canım..üzme tatlı canını...
şimdiden kızlardan özür dileyerekten atıyorum sana bir tokataj şu kaçamaklar olmasa bende makarna yedim bugün hemde doyana kadar peynirli uff hala pişmanım
canım herkezi insan kendi gibi biliyo malesef artık araya mesafe koydum dünde yüz vermedim aramadımda annem aradı kızım sesin çıkmadı ne oldu diye yemek yiyorum ondan aramadım dedim bundan sonra onlar benim peşimden koşsunlar birde böyle denemek lazımo gelini varya paşam yerden yere vurmak geldi içimden bizim gelinde aynısını yapıyor yarama bastın cinler tepeme fırladı okuyunca inan ne yazsam siliyorum sabahtan beri sen bu kadar didin onların ettiği pes yani
kız bende köpügü paşayı yıkadım dalin şampuanla kabardı tüyleri pekte güzel kokuyolar sıpalarımay şimdi gelebildim inş geç kalmamışımdır menüm
sabah peynirli tost papatya çayı
öğlen 3 adet içli köfte(bu gün komşumla misafirlerime yaptık vede yedik)
akşam 1 dilim ekmek menemen
arada muz
2 adet maden suyu su içtim çok yorgunum alışverişe gittik gelince çocuklarımı bıcı bıcı yaptırdım eşime çekil laptopun başından yoksa beni atarlar dedim nasipse yarın misafirlerim geliyor
ay paşa şunuda söylemeden geçemeyeceğim kimseye hakkettiğinden fazla değer vermeyecen sonra gerçekten havalara girip kendilerini olduklarından daha değerli zannediyorlar
salisim metebolizma çayı nasıl gidiyo tam nasıl yapıyosun bir anlat okadar yazdım biri dönemdi ban ulen deli kadire baglatmayın beni ulen deyinde yapayımda içiyim okadar aldım ama dediklerinizi banada yazıkGünaydınnnnnn canlarrrrrrrrr
Daha kahvaltı yapmadım amaa ne yesem bilmedim bugün 1 mayıs tatili ohh evdee misler gbiii
günaydın nassınız biraz yürüyüş yaptım geldim çok sancım var yatsamda geçmiyor ne yapcam bilemiyorum
paşam en iyisini yapmışsın arayıp sorma bak nasıl yaklaşmaya çalışacaklar
bende hala pişmanım yediğim için inan ama birdaha yapmamaya gayret göstercem
hmm...geçmiş olsun canım..Canım ben 7 senedir insülin direncim nedeniyle metformine türevleri kullandım hemnde günde 2000mg 5 ay önce 6 kiloyu verince ilacı kendim bıraktım insülin değerlerim düştü çünkü bende herhalde kurtuldum dedim bu dertten ama malesef çok acele etmişim doktor bugün sende reaktif hipogilisemi başlamış sanırım dedi en yakın zamanda şeker yükleyecekmiş endokrincim yani ilaçlara devamm tabi yan etkilere de :1no2
saphişcim sen msjları sayarken ablam gelip yazmış sayfa 5227de sanırım gözünden kaçmış..saat 12yi geçmiş gerçi ama düne dair menüsünü felan yazmış..30 nisan haftası:
pazartesi...saphira...5
salı...shopaholic...15
çarşamba...saliss...8
perşembe...paşam...31
cuma...kelebekolacam...9
7 Mayıs haftası:
pazartesi...gerbera...5
salı...shopaholic (angiera ile yer değişimi) 37
çarşamba...ecemavi...1
perşembe...ipekyol...0 (izinli)
cuma...senarist...13
Angiera tebrikler canım
ecemavi salıdan cumaya izinliydin,bugün pazartesiydi canım??? sanırım şu şenlikten dolayı yoğundun,iyi niyetli olduğundan kuşkum yok,o yüzden ceza almıyorsun ama biraz daha dikkatli olalım canım
geçmiş olsun canım adaçayı papatyada iyi gelir..günaydın nassınız biraz yürüyüş yaptım geldim çok sancım var yatsamda geçmiyor ne yapcam bilemiyorum
hehehe evde olmak güzelllllll...leslie teyzene selam söyle şekerim:))))
canım yolluyum sana hemensabahtan beri 3 bardak içtim suyum bitti sucuda açmamış telide yok eşime dedim gelince alırız dedi malum sucu getiriyo adamı hiç sevmiyorum çok labalı ya
şimdiden kızlardan özür dileyerekten atıyorum sana bir tokatyapıcanmı söyle çabuk bir daha görmiyim birde utanmadan yazmış makarna yedim deiye insan çagırmazmı benide ay çok severim ama yiyemiyorum dün tatlı vardı hemde cevizli baklava yemin olsun içimdeki ses ye dedi ellerim hade hade içeri gir yasak dedi helede markete gittim yürüdüm geri geri gittim amanın sevdigim beyaz çukulata dedim insan kendiyle kavga ederdi yürü tavugunu al çık dedim insan kendisiyle kavga edermi adette olsam yok artık ipin ucunu kaçırmamak lazım bebem aman diyim milletin laflarını düşün saglıgını düşün sana veremezsin beceremezsin diyenelere inan yemicen vericen o kiloları işte o ka
canım herkezi insan kendi gibi biliyo malesef artık araya mesafe koydum dünde yüz vermedim aramadımda annem aradı kızım sesin çıkmadı ne oldu diye yemek yiyorum ondan aramadım dedim bundan sonra onlar benim peşimden koşsunlar birde böyle denemek lazım
kız bende köpügü paşayı yıkadım dalin şampuanla kabardı tüyleri pekte güzel kokuyolar sıpalarımakşamada ailaçlarım işşallah yemlerinide yiyolar elhamdurillahta mantarları geçmedi onları öle gördükçe içim acıyo
dogru söze ne denir
salisim metebolizma çayı nasıl gidiyo tam nasıl yapıyosun bir anlat okadar yazdım biri dönemdi ban ulen deli kadire baglatmayın beni ulen deyinde yapayımda içiyim okadar aldım ama dediklerinizi banada yazık
canım gel ben sana bir anne şekkatiyle bakarım bebem
Aleykümmmm slmmmm canımmmmO da sana slm sölüyor shopam da gelsin yanıma 5 dakika yeter walk walk walk diyor
Canımm benimm iyyiiii gidiyorr bir ay geçti dün akşam genee yaptımmkızzz bennn saanaa kaçç keree yazdımm tarifiniiiii durrr birrrr dahaa yazayımm paşammm benniimmmm
Bir adet elma
1 adet limon
1 adet tarçın
1 tatlı kaşığı karabiber
3 litre su
isteğe göre kaynayıp indirdikten sonra nane
naneyi çig koysakta kaynatsak olurmu birde içine dere otu atsak acaba:26::26:
Aleykümmmm slmmmm canımmmmO da sana slm sölüyor shopam da gelsin yanıma 5 dakika yeter walk walk walk diyor
Canımm benimm iyyiiii gidiyorr bir ay geçti dün akşam genee yaptımmkızzz bennn saanaa kaçç keree yazdımm tarifiniiiii durrr birrrr dahaa yazayımm paşammm benniimmmm
Bir adet elma
1 adet limon
1 adet tarçın
1 tatlı kaşığı karabiber
3 litre su
isteğe göre kaynayıp indirdikten sonra nane
karanfil yokmuydu bebem ne kadar yapıp içiyorz bellimi hissediyomusun wc çok çıkıyomusun
naneyi çig koysakta kaynatsak olurmu birde içine dere otu atsak acaba:26::26:
ayyy evett kuşum karanfilde vardı bende yaşlanıommmm galibaaaWc ye ben normaldede çokkk çıkıyorumm amaa bu çayyyyy çokkkkk terletiyorrrr
canım karanfili ne kadar koyucez
:26::26:
Bu arada bir elma yedim ve şimdide yeşil salata ve cacıgımı yiyorum ılıkmı içilicek bebem dolaptamı saklıocaz günlükmü yapılıyo o kür ne kadar kullanabilirz
30 nisan haftası:
pazartesi...saphira...5
salı...shopaholic...15
çarşamba...saliss...8
perşembe...paşam...31
cuma...kelebekolacam...9
7 Mayıs haftası:
pazartesi...gerbera...5
salı...shopaholic (angiera ile yer değişimi) 37
çarşamba...ecemavi...1
perşembe...ipekyol...0 (izinli)
cuma...senarist...13
Angiera tebrikler canım
ecemavi salıdan cumaya izinliydin,bugün pazartesiydi canım??? sanırım şu şenlikten dolayı yoğundun,iyi niyetli olduğundan kuşkum yok,o yüzden ceza almıyorsun ama biraz daha dikkatli olalım canım
bu ne :26:
şimdi yürüyüşe çıkıyorum akşama girerim kk nın güzel insanları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?