Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bendeee çok güçlü bir karatay kahvaltısını yaptımmm ohhh karnım tok sırtım pekkk evimdeyimmmm shopamm yaaa evim evim güzel evim

Ohhh erisinn yağlarrr bende biraazdan leslie teyzeyle yürücem

hehehe evde olmak güzelllllll...leslie teyzene selam söyle şekerim:))))

sauna esofmanla 35 dak yürüdüm kızlar tempolu..40 dak niyetlenmiştim ama kızım uyandı durmadı..neyse dısarda da baya yüyüycem bugün inş...ohhhhhhh duşumu aldımmm kremlerimi sürdüm ..şimdi kızımla kahvaltı keyfi yapıcam..sonrada hızlı bir şekilde evi toparlayıp çıkıcam..akaşam görüşürüz.....tüm şekerler....

canım yolluyum sana hemen sabahtan beri 3 bardak içtim suyum bittisucuda açmamış telide yok eşime dedim gelince alırız dedi malum sucu getiriyo adamı hiç sevmiyorum çok labalı ya
aj şu kaçamaklar olmasa bende makarna yedim bugün hemde doyana kadar peynirli uff hala pişmanım
şimdiden kızlardan özür dileyerekten atıyorum sana bir tokatyapıcanmı söyle çabuk bir daha görmiyim birde utanmadan yazmış makarna yedim deiye insan çagırmazmı benide ay çok severim ama yiyemiyorum dün tatlı vardı hemde cevizli baklava yemin olsun içimdeki ses ye dedi ellerim hade hade içeri gir yasak dedi helede markete gittim yürüdüm geri geri gittim amanın sevdigim beyaz çukulata dedim insan kendiyle kavga ederdi yürü tavugunu al çık dedim insan kendisiyle kavga edermi adette olsam yok artık ipin ucunu kaçırmamak lazım bebem aman diyim milletin laflarını düşün saglıgını düşün sana veremezsin beceremezsin diyenelere inan yemicen vericen o kiloları işte o ka
o gelini varya paşam yerden yere vurmak geldi içimden bizim gelinde aynısını yapıyor yarama bastın cinler tepeme fırladı okuyunca inan ne yazsam siliyorum sabahtan beri sen bu kadar didin onların ettiği pes yani
canım herkezi insan kendi gibi biliyo malesef artık araya mesafe koydum dünde yüz vermedim aramadımda annem aradı kızım sesin çıkmadı ne oldu diye yemek yiyorum ondan aramadım dedim bundan sonra onlar benim peşimden koşsunlar birde böyle denemek lazım
kız bende köpügü paşayı yıkadım dalin şampuanla kabardı tüyleri pekte güzel kokuyolar sıpalarım akşamada ailaçlarım işşallah yemlerinide yiyolar elhamdurillahta mantarları geçmedi onları öle gördükçe içim acıyo
ay paşa şunuda söylemeden geçemeyeceğim kimseye hakkettiğinden fazla değer vermeyecen sonra gerçekten havalara girip kendilerini olduklarından daha değerli zannediyorlar
dogru söze ne denir
Günaydınnnnnn canlarrrrrrrrr

Daha kahvaltı yapmadım amaa ne yesem bilmedim bugün 1 mayıs tatili ohh evdee misler gbiii
salisim metebolizma çayı nasıl gidiyo tam nasıl yapıyosun bir anlat okadar yazdım biri dönemdi ban ulen deli kadire baglatmayın beni ulen deyinde yapayımda içiyim okadar aldım ama dediklerinizi banada yazık
günaydın nassınız biraz yürüyüş yaptım geldim çok sancım var yatsamda geçmiyor ne yapcam bilemiyorum

canım gel ben sana bir anne şekkatiyle bakarım bebem

şimdi gelelim bana sabah erken kalktım yürüyüşe gidemedim eşim evden ıkma dedi malum 1 mayıs bizim buralar karışık oluyo o zamanlar:18::18: 3 bardak suyumu içtim kahvaltımıda yaptım
sabah yediklerim
1-5 yeşil zeytin
2-kibrik kutusu büyüklügünde peynir
3-1 kupa yeşil çay yeşil çayımda bitti
4domates baden 1 adet
5- nane maydonoz ve dereotu eşiliginde yedim
6-bir dilimde çavdar ekmegi

öglen yiyeceklerim bu sefer kesin dolapta
1- dere otulu bademli cacık
2- bir yemek tabagı salata dünden kaldı kıyamadım dökmeye

akşamada allah kerimdir yazarım sizlere akşama ne yiyecegimi 3 gibi salatayı yicem 5 gibi elmayı yemeyi düşünüyorum sonra akşam yemegi yemeyi düşünüyorum akşam olsun dönerim sizlere

paşam en iyisini yapmışsın arayıp sorma bak nasıl yaklaşmaya çalışacaklar

bende hala pişmanım yediğim için inan ama birdaha yapmamaya gayret göstercem

paşam en iyisini yapmışsın arayıp sorma bak nasıl yaklaşmaya çalışacaklar

bende hala pişmanım yediğim için inan ama birdaha yapmamaya gayret göstercem

canım bak sana birşey anlatayımda dinle ogün tavugum bitmişti gittim markete stantları gezerken ilerliyodum yürüken hani birşey görürüsünde geri geri gidersinya bende öle yaptım bembeyaz gofret paşa al ye bir taneden birşey olmaz bak tadını düşün hayalini kur dedim elim gitti aldım tam sonra yapma paşaşeytana uyma dedi sonra aman dedim bir taneden birşey olmaz inan o an sanki hayat durdu içimdeki ses şunu dedi sen onu yersen beni nasıl kazanıcan alıcan kucagına dedi nekadar çabul veirirsen kiloları bende sana okadar hızlı gelirim annecim dedisonra tepemde ışık yandıpaşa hadi canım dedim söz 70 düş ben sana hem bu çukulatadan hemde dondurma alıcam dedim yürüdüm tavuk reyonuna gittim anam ne görüyüm gene sevdikrim orda bakam kak onlar dedim inan ben kaşarı sebven sucugu seven paşa bakmıyorum yüzünetek istegim saglıklı vermek kilomu ve muradıma kavuşmakhem saglıklı bir gebelik geçirirm degilmibizim gelini götürdük kız 96 kiloyla hamile kalmış tansiyon hapı içiyomuş günde 7 tane kim istemez kilo vermeyi düşün kadın 30 kilo almış göslerimle gördüm hemde bizim tanıdıkonun için ne yapıyoruz azim ediyoruz veriyorz kiloları söz gel ben sana istedigin zaman yaparım makarna hemide bir tanesini kırır yeriz kız bol peynirlisinden

hmm...geçmiş olsun canım..

saphişcim sen msjları sayarken ablam gelip yazmış sayfa 5227de sanırım gözünden kaçmış..saat 12yi geçmiş gerçi ama düne dair menüsünü felan yazmış..

günaydın nassınız biraz yürüyüş yaptım geldim çok sancım var yatsamda geçmiyor ne yapcam bilemiyorum
geçmiş olsun canım adaçayı papatyada iyi gelir..

hehehe evde olmak güzelllllll...leslie teyzene selam söyle şekerim:))))

Aleykümmmm slmmmm canımmmmO da sana slm sölüyor shopam da gelsin yanıma 5 dakika yeter walk walk walk diyor

Canımm benimm iyyiiii gidiyorr bir ay geçti dün akşam genee yaptımm kızzz bennn saanaa kaçç keree yazdımm tarifiniiiii durrr birrrr dahaa yazayımm paşammm benniimmmm

Bir adet elma
1 adet limon
1 adet tarçın
1 tatlı kaşığı karabiber
3 litre su
isteğe göre kaynayıp indirdikten sonra nane

karanfil yokmuydu bebem ne kadar yapıp içiyorz bellimi hissediyomusun wc çok çıkıyomusun

naneyi çig koysakta kaynatsak olurmu birde içine dere otu atsak acaba:26::26:

Bu arada bir elma yedim ve şimdide yeşil salata ve cacıgımı yiyorum ılıkmı içilicek bebem dolaptamı saklıocaz günlükmü yapılıyo o kür ne kadar kullanabilirz

Bu arada bir elma yedim ve şimdide yeşil salata ve cacıgımı yiyorum ılıkmı içilicek bebem dolaptamı saklıocaz günlükmü yapılıyo o kür ne kadar kullanabilirz

2 gün içinde bitiriyoruz canım soğuk içiliyor ben bir sürahiye koyuyom gidip gelip içiom

bugün resmi tatil olduğu için çok uzun süre kalamicam akşama girerim ceza yazmayın sakın :18:

sabah yumurtalı kıyma ve light peynir yedim
biraz önce köfte yedim bitane
akşama da iki köfte 3 kaşık kavrulmuş kıyma ve yoğurdum var

bugünkü menüm büle

bu ne :26:

şimdi yürüyüşe çıkıyorum akşama girerim kk nın güzel insanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…