Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benimkiler çok güzel oynuyorlar, özelikle son bir yıldır birlikte çok güzel oyunlar kuruyorlar. Birde yaş farkı az olsa da bu güzel anlaşacakları anlamına gelmiyor ki. Aslında önemlisi iki kardeşin uyumu anlaşması bu da bizim elimizde değil

Ugrastrdi kız bugün benı. Baktım k.baba gene burun kiviracak. Ona da patates haşlayip yaptım patlıcan koz yerine.. tabi bı de çorba yaptım Şehriyeli pirinçli . Tabi onlardsn yemedim .
El alışkın ugratirmaz beni..senin eline sağlık patatesli yapmıyorum ben patlıcanlı yapıyorum ilk defa duydum patetesli yi

Amiiin

ayyy tarifi verirmisin kuzum?
Verim tabi.. öncelikle patlıcanları fırına at közle.. sarımsaklı yoğurt ile karıştır.. üstüne küçük küçük doğrayıp kavurduğun etleri koy pul biber serp bu kadar.. ben bu tarifi sensin şişkoda paylaşmıştım bulursan atarım sana..

2 3 yaş ideal kuzum bence benim.kizimla oğlumun arasın da 3 ay var ve sifir kıskançlık ama 9 ay iyi çabalaman lazim
9 ay yani hamileyken mi iyi cabalamam lazım
Smdi kizm 1 yasina girsin 2. Calismalara baslayim
1 yas 9 ay olur aralarnda erkenmi olur
Gerci hemen tutacagi nenmalum kizimi 7 ay bekledim

Ben bu kilolardasin daha çok protein ağırlıklı beslendikleri kuzum tamam sağlıklı atistirmalik diyorsun ama sağlıklı da olsa sonuçta karbon yarım poğaça üstüne siyez ekmeği akşam 8 ara olmasa belki kurtarır ama saat 8 tüm günü bombalamissin sabah kahvaltıyı dolu dolu yap bende kahvaltı hastasıyım öğle protein akşam sebze yerdim ben hep ve 6 öğün yapardım aralarda yoğurt meyve ondan sonra ki arada kahve hurma kayısı ceviz kan üzümünden birini tuketirim her öğünde karbona karşıyım ben bak karbona değil her öğün alımına yani sabah al karbonu bı daha yok

Melek niye acele ediyosun ki yasin mi geciyo :) şöyle tek cocukla anneligin tadini cikarsana biraz.o simdi 1 sene sonra gezmeye parka gitmeyibistemeye baslicak sen elinde bi bebek daha onun bu ihtiyaclarini karsilayamicaksin.buyuge de yazik biraz bebekligini yasasin o da.

Eflalim aynı şekilde bende öyle yaptım. .kendi kendine yemeğini yer wcye gecerdi..tek başına uyumaşı gerektiğini de çok şükür yorulmadım..

Ali nazik
Malzemeleri(1 porsiyon için)
1 patlıcan
100 gr et
1 biber
1 kase yoğurt
1 diş sarımsak

Eki Görüntüle 2035324

Öncelikle patlıcanları közlüyoruz. Kabuğunu soyup ince ince doğuruz.. üstüne 1 kase yoğurt ve 1 diş sarımsak ekliyoruz. . Azcıkta tuz..
Eki Görüntüle 2035323
Şimdi etimize gelelim. Etleri tuz ve karabiber ile baharatlayıp az bi yağla kavuyoruz.. zaten hemen suyunu bırakacak. . Suyunu çekince doğradığımız biberi ekleyip biraz daha kavuralım ve hazır..

İşte sunum. .

Eki Görüntüle 2035326

_AYNURA_

kahvaltı çok güzel örtmeniiim
akşam pattis
mercimek çorbası da karbon duble karbon olmuş(ekmekle pattis salatası yiyen mali söylüyo bunu)
su da ideal ölçüde
sporu da yapıyosun oh mis

Ben oğluma 3 aylık hamilelik ayında söyledim ve ondan sonra başladım kardeşin olunca bizim odamızda yatacak ama sebebi bu sende yatmissin o zamanları kardeşin altına kaka yapacak sebebi sende yapmışsın işte kardeşin doğunca ikinize da aynı seveceğim falan filan uzar liste her hareket ettiğinde kızım oglun elini karnima koyarsın hissettin diye ama şuan senin bebeğin bunları anlayacak yaşta degil

anladim
Dogru ya az buçuk bazi seyleri ogrendikten sonra olmali demi hic oralari dusunmemstm bak
Biedigimden sorim bi sizlere dedm

bilgilerin için sağol tatlım.aslında söylediklerinin hepsini biliyorum.sadece kokunun süte geçtiyini bilemezdim.kullanmam artık.yoğurt kullandım 2günde de...kuruyemişleri denerim ama dediyin gibi...
Canım bu arada yoğurt da gaz yapabiliyor, benim büyük oğlana yapıyordu yememiştim 3 ay
bi kaç defa kullandım bi zararını görmedim ama.süt yapıyo ama gaz...

Eline sağlık canim..ben süzme yogurt yapıyorum evde onu kullanıyorum... eti de 1 kaşık tereyağı ile kavuruyorum

kahvaltı çok güzel örtmeniiim
akşam pattis
mercimek çorbası da karbon duble karbon olmuş(ekmekle pattis salatası yiyen mali söylüyo bunu)
su da ideal ölçüde
sporu da yapıyosun oh mis
Bebegim korumadayim diye yedim saat olarak da cok erkendi aksam sayilmaz diye yiyiverdim valla

Acaba kahveyi hazırladıktan sonra içine içmeden önce hşmdistancevizi yapı kıysak olur mu?

olur ama tam olarak ne demek istediğini anlamadım. sanırım blender ile çekmeden diyorsun.
içebileceğini sanmam yag üzerinde tabaka oluşturuyor ve igrenc oluyor. ama blender ile çekince latte gibi oluyor ve harika bir tad veriyor kahveye. kremaya filan hiç gerek yok hele benim gibi laktoz intoleransın varsa harika bir yumuşak kahve deneyimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…