öncelikle çok teşekkür ederim yorumun için.çok mutlu oldum onu söyleyim...gelelim yediklerime içtiklerime...reyhan bir tabak salataya 2 kanat ancak katmışımdır...karanfil falan da suyumda kullanıyordum.yarınki suyuma hiç bir şey koymadım...zeytin yağı salata da mutlaka kullanırım her defa ister yeşillik ister sebze salatası olsun.meyve sevmiyorum bazılarını gaz yapar bazılarını alerji yapar diye kullanmıyorum.sen ne tavsiye edersin?kuruyemişlerde alerji yaptı sanki yüzü kızardı ondan kullanmıyorum.açıkcası süt konusunda pek bilgilibdeyilim.tavsiyelere açığım...Bı şey çok dikkatimi çekti hepsi süte koku verecek tat verecek şeyler içiyorsun bebeğin sütü sütü r mu yada hepsi bir arada alerji yapmıyor mu ya bunlar bana fazla geldi reyhan ağır bı tadı var anason desen kendine haz bir koku karanfil öyle zencefil öyle iyi cesaret kuzum ben bunları kullanmazdim tamam süt yapsın istiyorsun onemli olan sütun çok olması değil ki senin bebek 250 ml sütle doymaz örnek olarak birinin bebeğine 100 ml fazla gelir sebebi süt kalitesi ve yağ oranıdır emziriyorsun ne zeytin yağı var menü de ne kuru yemiş ne meyve sakın yanlış anlama haddime değil ama merak.ettim neden tuketmiyorsun yoğurt meyve kuruyemiş zeytinyağı falan
Oyy inşaat vardı dimi, zor ya kolay gelsinkayıplardaydım kuzum geldim ya tlf bozuldu şimdilik yaptırdıkda yinede iştee yenisini alana kadar evdede inşaat zor oluyor
Ne pasta ne çörek börek hiiiiç bir şey yemedim...canım bile çekmedi verom.10aydır hunharca yiyorum yeter artık.zayıflamak ince olmak istiyorum fit olmak istiyorummm...Bilmiom eskapitim ya ıspanak gaz yapar mı benim oğluş şükür etkilenmio benim yediklerinden hiç dikkat edemiom ben.
Menü süper yani bol bol. Ac kalmazzsin . Bol süt olsun.
D.gunuden pasta yemiceni biliodum süper sin
Evet ya az ağır spor demese olurdu da neyse başka bahara artikinBence bu bir intihar girişimi vayt ağır spor + günde 3 yumurtakesin çözüm
Belki biraz bu sebeple sallıyorumZaten görüntün çok güzel görünüyor ki. Belki de ideal kilon budur. Böyle kalsa da gayet iyi bence
Evet ya az ağır spor demese olurdu da neyse başka bahara artikinBence bu bir intihar girişimi vayt ağır spor + günde 3 yumurtakesin çözüm
Menü verim bende
Sabah :Türk kahvesi sonra
Kahvaltı:1 yumurta salatalık biber domates bir kaşık çökelek yeşil çay
Arada:sütlü kahve yedi tane kuru üzüm
Akşam :6.5da mayonezsiz Çerkez tavuğu yanında bol yeşillik 2:5 lt su şimdilik
Sporum 40dk tempolu yürüyüş
WC yıl bilmem ama menun diyet menüsü değil kuzum o ne öyle ya harbi açlıktan mi korkuyorsun yada aç kalacağım diye mi yiyorsun bu kadar anlamadım hele 8 yediklerin2 gündür wc yok yineprobiyotik de içiyorum. kefir de içtim dün. sebze de yedim ama yok yok yok
Sagol balimmayyy menüye baak tertemiizz
herşey kararında yenmiş
kahvaltı süper
ara süper
akşam kabak miss
su çok güzel içilmiş
sporun gözlerimi yaşarttı helal kuzuma
evt kuzum sağolOyy inşaat vardı dimi, zor ya kolay gelsin
kuzu kahvaltın az olmuşMenümü yazayım o zaman...
Sabah:1.5dilim ekmek, 1yumurta,yeşillik ,lor
Öylen:tavuklu sebze çorbası,havuç salatası,1dilim ekmek
Akşam:3parça yağsız tavada pişmiş tavuk üzerine azcık kaşar koydum,keten tohumlu süzme yoğurt yarım dilim ekmek
3litre su...günde 6 7 bardak süt için karışım çaylar içiyorum hepsini 1hurmayla
1mile leslie yapıcam çocuklar uyuyunca...
Ya kızlar ıspanak bebişte gaz yaparmı.. nedendir bilmiyorum ama bugün oğlum çok huysuz...emzirdikten sonra çok huysuz oluyor ve kucağıma aldığımda gaz çıkarıyor...zencefilden de ola bilir belkim... @MiuLego
malipina vorones
Whiteblacklife
Canım yüzünde sivilce gibi şeyler çıktıysa kuruyemiş dokunur aynen yeme, büyük oğlum da olmuştu doktor geçene kadar yasaklamıştıöncelikle çok teşekkür ederim yorumun için.çok mutlu oldum onu söyleyim...gelelim yediklerime içtiklerime...reyhan bir tabak salataya 2 kanat ancak katmışımdır...karanfil falan da suyumda kullanıyordum.yarınki suyuma hiç bir şey koymadım...zeytin yağı salata da mutlaka kullanırım her defa ister yeşillik ister sebze salatası olsun.meyve sevmiyorum bazılarını gaz yapar bazılarını alerji yapar diye kullanmıyorum.sen ne tavsiye edersin?kuruyemişlerde alerji yaptı sanki yüzü kızardı ondan kullanmıyorum.açıkcası süt konusunda pek bilgilibdeyilim.tavsiyelere açığım...
insan bu kadar acımasız olur mu hiçAllahım sen affet bu kulunu başlıyorum...
Önce şuraya bi oturEki Görüntüle 2132568
Hissettin de mi çivileri...
Şimdi de kafanı şu mengeneye sıkıştırayım accık
Eki Görüntüle 2132569
aynı anda şu odunlarla da furayım
Eki Görüntüle 2132570
Bu arkadaşın tadına bakmadan valla göndermem bak
Eki Görüntüle 2132571
Eki Görüntüle 2132572 Şu haydar la da totona furayım içine göçene kadan
Yorulmuşsundur şurada uzan da dinlenEki Görüntüle 2132573
Hayır saçmalama.. daha çok küçüksün...Bazen 2. Çocuğu yapsam 2sini birden buyutsemmi diyorum
Sonra düşünüyorum yok yok dur hele 1 yaşını geçsin
Sizce 2. Bebe 1. Kac yasindayken doğmali??
Kizim suan 7.5 aylik
Hayır saçmalama.. daha çok küçüksün...Bazen 2. Çocuğu yapsam 2sini birden buyutsemmi diyorum
Kizim suan 7.5 aylik
OH OH Aynuram böyle böyle gidio senin kilolar da şükr ki sen de basladgin gibi eksilerı karsilayan bi bünyen var.dün n
Ne pasta ne çörek börek hiiiiç bir şey yemedim...canım bile çekmedi verom.10aydır hunharca yiyorum yeter artık.zayıflamak ince olmak istiyorum fit olmak istiyorummm...
Ben kızıma wc eğitimi verdikten sonra düşündüm. .en azından birini bezlerim dedim..öyle de oldu 2 yaş gününde oğluma hamileydim 2 aylık. .Rabbim herkese nasip etsin..aralarında 2.5 yıl var..Bazen 2. Çocuğu yapsam 2sini birden buyutsemmi diyorum
Kizim suan 7.5 aylik
kahvaltındakı o mor şey neli verom?mayonez yok demi? oyyy ali nazik geçen bi türk restoranında yedik bayıldım yaaa neydi o öyle...bayıldım resmen.ağzım sulandı okuyunca yaaa....Ben de menu yazayım
Sabah ılık limonlu su 4 fındık 1 gunkusuru
13.30 çok acikmiştm
Eki Görüntüle 2132556 hepsini yedim
. Sukur ekmek ve tatlı yok
Aksam 18.00
1tabak alınazik kiymali harci boldu
Salata
Çay 20.00 1 avuç k.üzüm 2 gün kurusu
6 çiğ fındık biraz beyaz leblebi_AYNURA_ @MiuLego malipina
Spor 40 dk bisiklet
20 dk yavaş yuruys
Toplam Puan 120 @begum75
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?