Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

öncelikle çok teşekkür ederim yorumun için.çok mutlu oldum onu söyleyim...gelelim yediklerime içtiklerime...reyhan bir tabak salataya 2 kanat ancak katmışımdır...karanfil falan da suyumda kullanıyordum.yarınki suyuma hiç bir şey koymadım...zeytin yağı salata da mutlaka kullanırım her defa ister yeşillik ister sebze salatası olsun.meyve sevmiyorum bazılarını gaz yapar bazılarını alerji yapar diye kullanmıyorum.sen ne tavsiye edersin?kuruyemişlerde alerji yaptı sanki yüzü kızardı ondan kullanmıyorum.açıkcası süt konusunda pek bilgilibdeyilim.tavsiyelere açığım...

dün n
Ne pasta ne çörek börek hiiiiç bir şey yemedim...canım bile çekmedi verom.10aydır hunharca yiyorum yeter artık.zayıflamak ince olmak istiyorum fit olmak istiyorummm...

2 gündür wc yok yine probiyotik de içiyorum. kefir de içtim dün. sebze de yedim ama yok yok yok
WC yıl bilmem ama menun diyet menüsü değil kuzum o ne öyle ya harbi açlıktan mi korkuyorsun yada aç kalacağım diye mi yiyorsun bu kadar anlamadım hele 8 yediklerin

kuzu kahvaltın az olmuş
öğlen çok sağlıklı
akşamı da çok beğendim
yalnız öğünlerdeki ekmekler totalde çok ekmek yemişsin bi de ekmek normal ekmek mi tb mı?
suyun çok iyi
sporu arttırmaya çalış en azından 3 mile tamamla.15 dk yağ yakımı için yeterli gelmez

Canım yüzünde sivilce gibi şeyler çıktıysa kuruyemiş dokunur aynen yeme, büyük oğlum da olmuştu doktor geçene kadar yasaklamıştı

insan bu kadar acımasız olur mu hiç tek tek uygulayaydın bari . ben hassas bir insanım

dün n

Ne pasta ne çörek börek hiiiiç bir şey yemedim...canım bile çekmedi verom.10aydır hunharca yiyorum yeter artık.zayıflamak ince olmak istiyorum fit olmak istiyorummm...
OH OH Aynuram böyle böyle gidio senin kilolar da şükr ki sen de basladgin gibi eksilerı karsilayan bi bünyen var.

Bazen 2. Çocuğu yapsam 2sini birden buyutsemmi diyorum
Sonra düşünüyorum yok yok dur hele 1 yaşını geçsin
Sizce 2. Bebe 1. Kac yasindayken doğmali??
Kizim suan 7.5 aylik
Ben kızıma wc eğitimi verdikten sonra düşündüm. .en azından birini bezlerim dedim..öyle de oldu 2 yaş gününde oğluma hamileydim 2 aylık. .Rabbim herkese nasip etsin..aralarında 2.5 yıl var..

kahvaltındakı o mor şey neli verom?mayonez yok demi? oyyy ali nazik geçen bi türk restoranında yedik bayıldım yaaa neydi o öyle...bayıldım resmen.ağzım sulandı okuyunca yaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…