sağol bitanem.benim yediyimde patlıcan yoktu galiba.bi de adana gibi kebaplaydı...yapa bilirim ama.vaytıııım patlıcan yiye bilirmiyim?gaz alerji?Ali nazik
Malzemeleri(1 porsiyon için)
1 patlıcan
100 gr et
1 biber
1 kase yoğurt
1 diş sarımsak
Eki Görüntüle 2035324
Öncelikle patlıcanları közlüyoruz. Kabuğunu soyup ince ince doğuruz.. üstüne 1 kase yoğurt ve 1 diş sarımsak ekliyoruz. . Azcıkta tuz..
Eki Görüntüle 2035323
Şimdi etimize gelelim. Etleri tuz ve karabiber ile baharatlayıp az bi yağla kavuyoruz.. zaten hemen suyunu bırakacak. . Suyunu çekince doğradığımız biberi ekleyip biraz daha kavuralım ve hazır..
İşte sunum. .
Eki Görüntüle 2035326
_AYNURA_
Teşekkürler mali, bozmadım da gayet güzel geçirdim günü şükürler olsunoh be ne güzel menü olmuş fılavırım.
açılış güzel
öğlen pro dolu
ara meyveli ama kararında
akşam pro ve salata
misler gibi menü
su 3ü bulmuş heralde
spor da yapılmış
özlemişim senin menülerini
Benimkiler çok güzel oynuyorlar, özelikle son bir yıldır birlikte çok güzel oyunlar kuruyorlar. Birde yaş farkı az olsa da bu güzel anlaşacakları anlamına gelmiyor ki. Aslında önemlisi iki kardeşin uyumu anlaşması bu da bizim elimizde değil
Melek niye acele ediyosun ki yasin mi geciyo :) şöyle tek cocukla anneligin tadini cikarsana biraz.o simdi 1 sene sonra gezmeye parka gitmeyibistemeye baslicak sen elinde bi bebek daha onun bu ihtiyaclarini karsilayamicaksin.buyuge de yazik biraz bebekligini yasasin o da.
Ben oğluma 3 aylık hamilelik ayında söyledim ve ondan sonra başladım kardeşin olunca bizim odamızda yatacak ama sebebi bu sende yatmissin o zamanları kardeşin altına kaka yapacak sebebi sende yapmışsın işte kardeşin doğunca ikinize da aynı seveceğim falan filan uzar liste her hareket ettiğinde kızım oglun elini karnima koyarsın hissettin diye ama şuan senin bebeğin bunları anlayacak yaşta degil
Ben blender geçirmedim diye içemedim o zaman aklıma da gelmediolur ama tam olarak ne demek istediğini anlamadım. sanırım blender ile çekmeden diyorsun.
içebileceğini sanmam yag üzerinde tabaka oluşturuyor ve igrenc oluyor. ama blender ile çekince latte gibi oluyor ve harika bir tad veriyor kahveye. kremaya filan hiç gerek yok hele benim gibi laktoz intoleransın varsa harika bir yumuşak kahve deneyimi...
kahvaltı güzel kuzu sucuk hafta sonu olsun olur mumenümü de vereyim inşallah günümü de tamamladım.
kalkınca : limonlu, ev yapımı sirkeli su
kahvaltı. tavada yumurta çok az sucuk, bir dilim tb ekmek domates peynir zeytin.
ögle : bulletproof kahve
akşam :1 kase tavuklu tarhana çorbası, bol malzemos salata ; haslanmıs nohut, kıvırcık, taze sogan, maydonoz, bir kaç kaşık yoğurt, z.yagı, limon suyu, biberiye turşusu
su : 2 lt.
spor : 4 km hiit .
eşim spora gitti erken gelirse 2 km daha yürümeyi düşünüyorum..malipina @MiuLego
kız ne baş şişirmesi. estagfirullah. iki cocuk annesi fit anne. oh ne güzel valla. ben bi çocukla dombili oldum iki sene oldu hala dombiliyimEvet balım haklısın herkesin bünyesi farklı. Ben kolay Kilo veriyorum galiba. Yani ikinci bebek de yaş im geçtı ilk bebemdeki gibi olmaz saniyodum ama değilmiş şükr ekmek ve tatlı hayatımdan çıkınca verdim vericem . kendimizi vücudumuzu tanımak önemli. Tabi motivasyon umuzu bozanlarada aldirmadan .. yolâ devam
Ne güzel kendne bi yol bulmussun ölçü almak ve su konusunda .. çözümler in senin en doğru yolundur . Tabi tavsiye almak en guzelidir . Bu yüzdendir ki burdan 7. Takimimizdan kopmamaliyiz herkes in yolu vücudu farklı olsa da amaç bir. Zayıflamak yaZa Fit girmek sağlıkli beslenmek !!
Ay başını sisirdim. Hadi ben kaçtım
Yok yol mayonez koymadim biraz k.valide nin topladigi otlardan bi de kara lahana Mor olan. Rondodan gecrdim yogurtladim.
Ali nazik hafif oldu sevdim bende .normalde patlicapatlicanlari firnda koz yaptık tan sonra yağlardim yapmadim.
Oyy kıyamam. İyi ki onun foto atmadım
.kendin de yapabilrsin . Simdiden afiyet olsun
Canım sana bir tavsiye işe yarar umarım, ben uyandığımda 2 saat birşey yemiyorum sadece ceviz be kayısı, böylece bağırsaklarım birazcık boşken çalışıyor, sonra kahvaltı artı kahve kesin götürüyor beni wc’ye2 gündür wc yok yineprobiyotik de içiyorum. kefir de içtim dün. sebze de yedim ama yok yok yok
Tabi yiyebilirsin kuzum kabak patlıcan biber dolması karnabahar sakın yeme onun yerine brokoli ye ıspanak pazı hepsini yiyebilirsin kuzjmsağol bitanem.benim yediyimde patlıcan yoktu galiba.bi de adana gibi kebaplaydı...yapa bilirim ama.vaytıııım patlıcan yiye bilirmiyim?gaz alerji?Whiteblacklife
sucuk cok azdı sadece tadımlık ama haklısın sonucta katkı maddeleri var. eşime söliyim artık almasın olunca yeniyor.kahvaltı güzel kuzu sucuk hafta sonu olsun olur mu
akşamın da güzel
salatadaki nohut karbon biliyosun
turşu da ödem yapar
bugünden itibaren karbona dikkat ediyoruz çarşamba perşembe riskli günler
sporun çok güzel
suyu bikaç bardak daha içersen çok güzel olur
Mor lahana yiyeceksin hafta sonu ya da hafta başı ye çok pis ödem yaparkız ne baş şişirmesi. estagfirullah. iki cocuk annesi fit anne. oh ne güzel valla. ben bi çocukla dombili oldum iki sene oldu hala dombiliyim
gerçi ben dogum kilolarını vermiştim altına bile inmiştim ama geri aldım..
hmms mor lahanayı rondodan çekip yogurtlamak güzel bir akşam yemeği alternatifi gibi.
altıda akşam yemegi yemiştim karnım acıktı .. biraz fıstık ve kabak çekirdeği yedim ama yine de kazınıyor. 1 incir ile de süsleyeyim bari.
Cnm bende emziriyorum.. patlıcan ye tabi nolcaksağol bitanem.benim yediyimde patlıcan yoktu galiba.bi de adana gibi kebaplaydı...yapa bilirim ama.vaytıııım patlıcan yiye bilirmiyim?gaz alerji?Whiteblacklife
Mor lahana yiyeceksin hafta sonu ya da hafta başı ye çok pis ödem yapar
He balım aman diyeyim turp mor lahana ödem bombası yersen sisersinayy sahi mi diyorsun o zaman haftabaşı filan tüketirim. birden vero anlatınca canım çektiydi.
fit poğaça ve siyez ekmeği çok küçük. bir de onların glisemik indeksleri daha düşük olduğundan kan şekerini çok yükseltmiyor. ama evet akşam kötü ona bişi demiyorum.Ben bu kilolardasin daha çok protein ağırlıklı beslendikleri kuzum tamam sağlıklı atistirmalik diyorsun ama sağlıklı da olsa sonuçta karbon yarım poğaça üstüne siyez ekmeği akşam 8 ara olmasa belki kurtarır ama saat 8 tüm günü bombalamissin sabah kahvaltıyı dolu dolu yap bende kahvaltı hastasıyım öğle protein akşam sebze yerdim ben hep ve 6 öğün yapardım aralarda yoğurt meyve ondan sonra ki arada kahve hurma kayısı ceviz kan üzümünden birini tuketirim her öğünde karbona karşıyım ben bak karbona değil her öğün alımına yani sabah al karbonu bı daha yok
anam sen mezun olmadın mı ne detoksu bu
Sabah al karbonun karbonunu yumurtani peynirini öğle ye protein salata akşam sebze yoğurt öğle ile akşam arası ister kayısısı ister hurma ister ceviz ister kan üzümü sana kalmış kahvenin yanında ye bunu bir hafta uygula eksi 2 garanti yürüyüşte yaparsan ben senle aynı kiloda bu şekilde beslenirken 2.5 2.5 2 vermiştim bu beslenme şekliyle ilk ay 9.3 verdimfit poğaça ve siyez ekmeği çok küçük. bir de onların glisemik indeksleri daha düşük olduğundan kan şekerini çok yükseltmiyor. ama evet akşam kötü ona bişi demiyorum.
ben çok öğün yapmak istemiyorum. çünkü o daha çok acıktırıyor. ama öğlenle akşam arasında küçük bir ara olabilir.
Cnm hafta sonu şehir dışıydı ödemdi kaçırdım azcık ipin ucunu.. toparlamam lazımdıanam sen mezun olmadın mı ne detoksu bu
afferim mezun oldun diye su içmemezlik spor yapmamazlık etme tebrik ettim seni kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?