Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sağol bitanem.benim yediyimde patlıcan yoktu galiba.bi de adana gibi kebaplaydı...yapa bilirim ama.vaytıııım patlıcan yiye bilirmiyim?gaz alerji? Whiteblacklife

Teşekkürler mali, bozmadım da gayet güzel geçirdim günü şükürler olsun

Anladimki henüz dusuncesi bile erken
Yapacagmdan degil ya aslinda
Bazen dusunuyorum nasil olur diye ama tabi sonra vazgeciyorum
Sizlerinde fikirlerini alim fikir sahibi olim diye bi yazim dedm cok tesekkur ederim faydali guzel bilgiler verdiniz

Ben blender geçirmedim diye içemedim o zaman aklıma da gelmedi

kahvaltı güzel kuzu sucuk hafta sonu olsun olur mu
akşamın da güzel
salatadaki nohut karbon biliyosun
turşu da ödem yapar
bugünden itibaren karbona dikkat ediyoruz çarşamba perşembe riskli günler
sporun çok güzel
suyu bikaç bardak daha içersen çok güzel olur

kız ne baş şişirmesi. estagfirullah. iki cocuk annesi fit anne. oh ne güzel valla. ben bi çocukla dombili oldum iki sene oldu hala dombiliyim
gerçi ben dogum kilolarını vermiştim altına bile inmiştim ama geri aldım..

hmms mor lahanayı rondodan çekip yogurtlamak güzel bir akşam yemeği alternatifi gibi.
altıda akşam yemegi yemiştim karnım acıktı .. biraz fıstık ve kabak çekirdeği yedim ama yine de kazınıyor. 1 incir ile de süsleyeyim bari.

2 gündür wc yok yine probiyotik de içiyorum. kefir de içtim dün. sebze de yedim ama yok yok yok
Canım sana bir tavsiye işe yarar umarım, ben uyandığımda 2 saat birşey yemiyorum sadece ceviz be kayısı, böylece bağırsaklarım birazcık boşken çalışıyor, sonra kahvaltı artı kahve kesin götürüyor beni wc’ye
Ama uyanır uyanmaz hemen yersem ben de wc’ye çıkamıyorum

sağol bitanem.benim yediyimde patlıcan yoktu galiba.bi de adana gibi kebaplaydı...yapa bilirim ama.vaytıııım patlıcan yiye bilirmiyim?gaz alerji? Whiteblacklife
Tabi yiyebilirsin kuzum kabak patlıcan biber dolması karnabahar sakın yeme onun yerine brokoli ye ıspanak pazı hepsini yiyebilirsin kuzjm

sucuk cok azdı sadece tadımlık ama haklısın sonucta katkı maddeleri var. eşime söliyim artık almasın olunca yeniyor.
turşu biber çok azdı minicik tombul biber turşusu var ya ondan beş altı taneydi. umarım ödem tutturmaz.
nohut evet karbon belki ama kaliteli bitkisel protein aynı zamanda ve çok faydalı vitamin ve mineraller var diy yedim.
tavuk eti alerji yapıyor çok tüketemiyorum. yumurta da öyle. kırmızı et malum her güne yenmiyor. balık zaten çok pahalı. eee elimizde bitkisel protein kaynakları kalıyor. spordan sonra gün içinde bi dilim harici ekmekte yemedğim için sorun olmaz diye düşündüm.
su konusunda çalışmalarım devam ediyor. şişe aldım bugün daha çok içebilmek için .. aslındaiçtiğim sodalarla 2 lt yi de geçmişimdir

Mor lahana yiyeceksin hafta sonu ya da hafta başı ye çok pis ödem yapar

Ayyy ne cok konuştum ben @MiuLego spor yapıyor kesin ne yapsam da engel olsam evrene mesaj gönderiyorum miu spor yapamasin hatta ciss yesin hatta bu saatte karbon yesin aminnnn

fit poğaça ve siyez ekmeği çok küçük. bir de onların glisemik indeksleri daha düşük olduğundan kan şekerini çok yükseltmiyor. ama evet akşam kötü ona bişi demiyorum.
ben çok öğün yapmak istemiyorum. çünkü o daha çok acıktırıyor. ama öğlenle akşam arasında küçük bir ara olabilir.

anam sen mezun olmadın mı ne detoksu bu
afferim mezun oldun diye su içmemezlik spor yapmamazlık etme tebrik ettim seni kuzucum

Sabah al karbonun karbonunu yumurtani peynirini öğle ye protein salata akşam sebze yoğurt öğle ile akşam arası ister kayısısı ister hurma ister ceviz ister kan üzümü sana kalmış kahvenin yanında ye bunu bir hafta uygula eksi 2 garanti yürüyüşte yaparsan ben senle aynı kiloda bu şekilde beslenirken 2.5 2.5 2 vermiştim bu beslenme şekliyle ilk ay 9.3 verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…