Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar ben geldim gene kimse yok 5 biryerde içtim demin salisin verdigi kürüde sabah allah nasip ederse yapıcem bakalım neler olucekbirazdanda yemegini yerim ben eşimi beklemem erken yiyeyimde gece kalmasın 6 gibi yemegi yesen iyi galiba dün o saate yedim sudan başka ve yeşil çaydan başka birşey içmedim bundan sonra böyle keyfinim işine gelirse artık

İzmirdeee depremmmm olduuu kızlarrrr yaa acayip korkuyomm şu deprremdenn Allahımm büyük deprem yaşatmasın

selamkızlar ..arkadaşa geldim bi selam edim dediim...

geçmiş olsun salişim inş...bi daha olmaz....

paşam gönlünü ferah tutmaya çalış inş...allah gönlüne göre veriir....

hepinizi opüyorum çıtırlaar...face gelin arada beni yalnız komayın gariii.....

izmirdeee depremmmm olduuu kızlarrrr yaa acayip korkuyomm şu deprremdenn allahımm büyük deprem yaşatmasın

deme :18::18::18:kaç şiddetinde oldu epey sallandımı bebem
Ben bu arada semizotunu yogurtladım içine çok az çeviz koydum var yok arası yedim haberiniz ola akşamada birşey yermiyim bilemiyorum :26::26:

selammm fıstıklar ben geldimmm....eşimin işyerindeyim....kızlar yaaa akşam yemeğimizi çok hafif tutsakta zayıflasak ne güzel olur ama ben dayanamıyorum..yaaa

baya uzun sürdü ama durdu zannettim arkadan tekrar sallanmaya devam etti 5.0 şiddetindeymiş

Evett canımm yaaa bendeee vitrininn dibinde oturuyordum tabak çanak gümbür gümbür üstüme geldi valla anneminde fincanın biri düştüüü takım bozulmuş ona ah vah edio dedim canımız saolsunn yaa annem

deme :18::18::18:kaç şiddetinde oldu epey sallandımı bebem
Ben bu arada semizotunu yogurtladım içine çok az çeviz koydum var yok arası yedim haberiniz ola akşamada birşey yermiyim bilemiyorum :26::26:

5 şiddetinde oldu baya salladı canım yaa

saol saferanımmm hoş geldinn birtanem sende yalnız koma biziii

canların geçmiş olsun rabbim birdaha göstermesin işşallah bende çok korkarım depremden amanın allah korusun

Bende çok korkarım amaa evde komşularr vardı bir sürü kadın çığlık atıncaa benn onların sesinden korktum kanımcaaa
Allahım korusun hepimizi böyle felaketlerdennn aminnn cnm...

Aamin canımmm yaaa insan çok çaresiz doğa ve yaradan karşısındaa böle anlarda anlıyorsun bunu

Gelelimmm menüüüüü bildirimimnneee

sabahh bayaa güçllüüü yedim şeker ilacı yan etki etmesin diyee kızlarr akşam yemeyeceğim ilacı da içmem o sebeptenn bugünü rahatt geçirdimmmm sanırım evdeyken nefsimi tutbiliyomm birde kardeşceğizim yokkeno gelincee yurtt köşelerinde aç kalıyor yaa zavallım annem nee kadarr zararlı kalorili şey varsa yapıoo kızınaaaa sabahaa ayrı börek 5 çayına ayrı börek yapıoo kadınn yaaa

Sabahh: 6 hurma
bir çay bardağı ceviz
2 haşlanmış yumurta
domates salatalık
peynir

Ara: metabolizma çayı 1 bardak

Öğle: bir tabak kısır(komşularımız vardı da annem yaptı benimkine çok yağ koymadık)
3 bardak çay
1 adet türk kahvesi (orta ve yanında bir küçük parça bitter koymuştum onu yedim :26::26:birde fall baktırdım onu da anlatırım sonra)

Akşam: metabolizma çayı

Kızlarr yan komşumuzz çok iyiii niyetli saf bi kadınnn onun baktığıı fallar çıkıoo geneldee benn falaaa inanmammm amaa onun söledikleriniii seviyorummmBugün o da gelincee hemennn yaptım kahveyi bakmak istemez amaa emrivaki oldu azcık
Neyseee falımdaa şapkalıı biriylee evleniyormuşummm birdee küçük bir evimiz varmış bembeyazz ben evden ayrılırkenn babacağızımmm çokk üzülüyormuşş arkamdaannnn çok kavgaa ediosss amaa bakk giderken kıyamıoo gene Ondann sonraaa benn çokk sevinerekkk hatta sölediğinee göree uçarakk birr yolaaa gidiyormuşummm herhaldee atanacammm Veee bir düşşmann bennii hep takipp ediyormuşşşş senden çok nefret ediyor dedii kiimm olduğunuu tahmin ediommm kanımcaaa neysee çokk sevindimm yahuuuuu fala inanma falsız da kalma demişlerrrr

Selam kızlar

Salisim ben depremi hissetmedim. Dün geceden beri yatıyorum. Arkadaşlar geldiler akşam herşey normaldi birden mide bulantısı tuttu beni. Sabaha kadar istifrs ettim. Başımı kaldıramadım yastıktan. Eşimde kızımı alıp annesine götürdü bebişimle bile ilgilenemedim. Şimdi biraz daha iyiyim ama sabahtan beri bir şey yemedim. Su içsem midem bulanıyor. Ne oldu bilmiyorum.

Kıyamammm sanaaa canımmm yaaaa üşüttün müüü acabaaa havalardaa tuhaffff yadaaa dışardan bişi yediysenizz belkide o bozdu senin mideniii :18: ılık çorba türüü birşeylerr yeemeye çalış bakalım su içmee çünkü o mideni dahaa fenaa yaparr boş çünküü midennn çok geçmiş olsunBoşver iyiii kii duymamışın depremiii bayaa salladı bide hasta halinle korkardın

selammm fıstıklar ben geldimmm....eşimin işyerindeyim....kızlar yaaa akşam yemeğimizi çok hafif tutsakta zayıflasak ne güzel olur ama ben dayanamıyorum..yaaa
canım ben yogurtlu semiz otu yidim daha birşey yemicem işte o kaya herro ya merro
allahım esirgesin işallah birdaha:18::18:
sevgili salıs şu yumurtayı bire indir bebem olmuyo böle Bir çay bardagı cevizide yeme 5 tane kafidere otu ye bebem o vallahı dok tututo denede gör ben iyice yıkıyorum sonra saplarıyla yiyorum çokta güzel oluyobu arada falada inanma canım sen baktırmada günahmış ben öle biliyorum kızma ne olur uyaratım dedim:18::18:bu arada banada baktır gelirse bir daha
canım geçmiş olsun mideyimi üşüttün yoksa kalıma gelenmi teyzemi ediyosun beni

Canım mesaj sayımını hergün birimiz yapıyorz bu görev listesi

hımm cuma gününü ben sayıcam yani öyle mi.. cuma 00:00 dan başlayacak di mi gece yarısına kadar..

İzmirdeee depremmmm olduuu kızlarrrr yaa acayip korkuyomm şu deprremdenn Allahımm büyük deprem yaşatmasın

amin Allah kimseye yaşatmasın.. İnsanın peşini hiç bırakmıyor

yaa canımmm tekk proteinn yumurtaaa alıommm birdee aklandıı yaaa artıkk zararlııı değillllcevizi azaltsam olur aslındaammaaa dereeotunuuu normaldee bilee sevmemm kokusuu çokk ağırr nasıl yiyorsunn onuuuu

Fala da inanmammm çokk amaaa o komşu bakıncaa hoşumaa gidiyorr günahh tabiiii amaa Allah içiimii biliyorr yaaa ölee gelecektee nee olcakk felan deyip hayatımı ona göre yaşamıom zaten ayda yılda bir denk gelirse sadecee o komşuyaa baktırırım o daa çokk saff çok hoşumaa gidiyorr söledikleriii

hımm cuma gününü ben sayıcam yani öyle mi.. cuma 00:00 dan başlayacak di mi gece yarısına kadar..

amin Allah kimseye yaşatmasın.. İnsanın peşini hiç bırakmıyor

eevet canım listeyee göre sayımm yapıyoruzz eskidenn sadecee Saphıramm sayıyorduu amaa hem çok yükleniyoruz ona hemde haksızlık olmuooo böle çok iyii oldu saphıramm listeleri belirliyor bizde gece yarısından sonra sayım yapıoss

bned hiç sevmiyorum ama ne yapayım kilo vermem için lazım çok acıkıyorum o dok tutyo herşey bebegim için vermem lazım hemde en yakın zamanda annelik özlemim dinsinyoksa öldürsler yemem okadar yani kiloda verdiriyomuş canım haberin ola

Hadiii yaaa neyse yarıınn bizimde pazar kuruluyor gidip bende alayım zorlayım kendimi mademmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…