izmirdeee depremmmm olduuu kızlarrrr yaa acayip korkuyomm şu deprremdenn allahımm büyük deprem yaşatmasın
İzmirdeee depremmmm olduuu kızlarrrr yaa acayip korkuyomm şu deprremdenn Allahımm büyük deprem yaşatmasın
baya uzun sürdü ama durdu zannettim arkadan tekrar sallanmaya devam etti 5.0 şiddetindeymiş
İzmirdeee depremmmm olduuu kızlarrrr yaa acayip korkuyomm şu deprremdenn Allahımm büyük deprem yaşatmasın
baya uzun sürdü ama durdu zannettim arkadan tekrar sallanmaya devam etti 5.0 şiddetindeymiş
deme :18::18::18:kaç şiddetinde oldu epey sallandımı bebem
Ben bu arada semizotunu yogurtladım içine çok az çeviz koydum var yok arası yedim haberiniz ola akşamada birşey yermiyim bilemiyorum :26::26:
selamkızlar ..arkadaşa geldim bi selam edim dediim...
geçmiş olsun salişim inş...bi daha olmaz....
paşam gönlünü ferah tutmaya çalış inş...allah gönlüne göre veriir....
hepinizi opüyorum çıtırlaar...face gelin arada beni yalnız komayın gariii.....
canların geçmiş olsun rabbim birdaha göstermesin işşallah bende çok korkarım depremden amanın allah korusun
Allahım korusun hepimizi böyle felaketlerdennn aminnn cnm...
Selam kızlar
Salisim ben depremi hissetmedim. Dün geceden beri yatıyorum. Arkadaşlar geldiler akşam herşey normaldi birden mide bulantısı tuttu beni. Sabaha kadar istifrs ettim. Başımı kaldıramadım yastıktan. Eşimde kızımı alıp annesine götürdü bebişimle bile ilgilenemedim. Şimdi biraz daha iyiyim ama sabahtan beri bir şey yemedim. Su içsem midem bulanıyor. Ne oldu bilmiyorum.
canım ben yogurtlu semiz otu yidim daha birşey yemicem işte o kaselammm fıstıklar ben geldimmm....eşimin işyerindeyim....kızlar yaaa akşam yemeğimizi çok hafif tutsakta zayıflasak ne güzel olur ama ben dayanamıyorum..yaaa
allahım esirgesin işallah birdaha:18::18:
evett canımm yaaa bendeee vitrininn dibinde oturuyordum tabak çanak gümbür gümbür üstüme geldi valla anneminde fincanın biri düştüüü takım bozulmuş ona ah vah edio dedim canımız saolsunn yaa annem
5 şiddetinde oldu baya salladı canım yaa
saol saferanımmm hoş geldinn birtanem sende yalnız koma biziii
bende çok korkarım amaa evde komşularr vardı bir sürü kadın çığlık atıncaa benn onların sesinden korktum kanımcaaa
aamin canımmm yaaa insan çok çaresiz doğa ve yaradan karşısındaa böle anlarda anlıyorsun bunu
sevgili salıs şu yumurtayı bire indir bebem olmuyo bölegelelimmm menüüüüü bildirimimnneee
sabahh bayaa güçllüüü yedim şeker ilacı yan etki etmesin diyee kızlarr akşam yemeyeceğim ilacı da içmem o sebeptenn bugünü rahatt geçirdimmmm sanırım evdeyken nefsimi tutbiliyomm birde kardeşceğizim yokkeno gelincee yurtt köşelerinde aç kalıyor yaa zavallım annem nee kadarr zararlı kalorili şey varsa yapıoo kızınaaaa sabahaa ayrı börek 5 çayına ayrı börek yapıoo kadınn yaaa
Sabahh: 6 hurma
bir çay bardağı ceviz
2 haşlanmış yumurta
domates salatalık
peynir
ara: Metabolizma çayı 1 bardak
öğle: Bir tabak kısır(komşularımız vardı da annem yaptı benimkine çok yağ koymadık)
3 bardak çay
1 adet türk kahvesi (orta ve yanında bir küçük parça bitter koymuştum onu yedim :26::26:birde fall baktırdım onu da anlatırım sonra)
akşam: Metabolizma çayı
canım geçmiş olsun mideyimi üşüttün yoksa kalıma gelenmi teyzemi ediyosun beniselam kızlar
salisim ben depremi hissetmedim. Dün geceden beri yatıyorum. Arkadaşlar geldiler akşam herşey normaldi birden mide bulantısı tuttu beni. Sabaha kadar istifrs ettim. Başımı kaldıramadım yastıktan. Eşimde kızımı alıp annesine götürdü bebişimle bile ilgilenemedim. şimdi biraz daha iyiyim ama sabahtan beri bir şey yemedim. Su içsem midem bulanıyor. Ne oldu bilmiyorum.
Canım mesaj sayımını hergün birimiz yapıyorz bu görev listesi
canım ben yogurtlu semiz otu yidim daha birşey yemicem işte o kaya herro ya merro
allahım esirgesin işallah birdaha:18::18:
sevgili salıs şu yumurtayı bire indir bebem olmuyo böleBir çay bardagı cevizide yeme 5 tane kafi dere otu ye bebem o vallahı dok tututo denede gör ben iyice yıkıyorum sonra saplarıyla yiyorum çokta güzel oluyo bu arada falada inanma canım sen baktırmada günahmış ben öle biliyorum kızma ne olur uyaratım dedim:18::18:bu arada banada baktır gelirse bir daha
canım geçmiş olsun mideyimi üşüttün yoksa kalıma gelenmi teyzemi ediyosun beni
hımm cuma gününü ben sayıcam yani öyle mi.. cuma 00:00 dan başlayacak di mi gece yarısına kadar..
amin Allah kimseye yaşatmasın.. İnsanın peşini hiç bırakmıyor
yaa canımmm tekk proteinn yumurtaaa alıommm birdee aklandıı yaaa artıkk zararlııı değillllcevizi azaltsam olur aslında ammaaa dereeotunuuu normaldee bilee sevmemm kokusuu çokk ağırr nasıl yiyorsunn onuuuu
fala da inanmammm çokk amaaa o komşu bakıncaa hoşumaa gidiyorr günahh tabiiii amaa allah içiimii biliyorr yaaa ölee gelecektee nee olcakk felan deyip hayatımı ona göre yaşamıom zaten ayda yılda bir denk gelirse sadecee o komşuyaa baktırırım o daa çokk saff çok hoşumaa gidiyorr söledikleriii
bned hiç sevmiyorum ama ne yapayım kilo vermem için lazım çok acıkıyorum o dok tutyo herşey bebegim için vermem lazım hemde en yakın zamanda annelik özlemim dinsinyoksa öldürsler yemem okadar yani kiloda verdiriyomuş canım haberin ola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?