hemde plates seti gelecekmiş cember felanKizlar haftaya persembe 12 nisanda a101e tarti gelecekmis @malahit senin yoktu tartin canım haberin olsun
Kocam duymasin ben dun internetten 85 liraya sipatis verdim dehemde plates seti gelecekmiş cember felan
yapmasını bilsem eşim alır da bilmiyorum ki nasıl yapılırKocam duymasin ben dun internetten 85 liraya sipatis verdim de
Valla ben de bilmiyom acacam videolari bakcamyapmasını bilsem eşim alır da bilmiyorum ki nasıl yapılır
Hazırım
Süslenmişsin de gelmişsin tam ağzıma layık
Süslenmişsin de gelmişsin tam ağzıma layık
Aslında yumurta tam benlik ama ağır spor istiyor perşembe ağır spor yapmak ne kadar doğru bilemedim pattis de bana iyi geliyor hurma yıl denemedim ama muz gibi oda meyve olduğu için bana artı getirebilir beynim yandı ya ne yapacağım ben diye aslında aklımda uydurma kabak detoksu var bideWhiteblacklife
Az uyudugum da benimde inmiyor cnm kilo , cuma günü kilom gerçek kilo olmuyor mesela ctesi sabah daha az çıkıyorum , bence yumurta yap sen yarin, ben seni tutmuştum dimi
@MiuLego evdemisin sen ?
Ay ne güzel kahvaltı bayıldım .kahvaltı benim en aesevdiğ öğün
yapmasını bilsem eşim alır da bilmiyorum ki nasıl yapılır
Hadi ya öğrendiğim iyi oldu. Bir bakayım.Valla ben de bilmiyom acacam videolari bakcam
Aslında yumurta tam benlik ama ağır spor istiyor perşembe ağır spor yapmak ne kadar doğru bilemedim pattis de bana iyi geliyor hurma yıl denemedim ama muz gibi oda meyve olduğu için bana artı getirebilir beynim yandı ya ne yapacağım ben diye aslında aklımda uydurma kabak detoksu var bide
Elma tarçın kaynatıp limonla üç beş bardak içsen wc ye faydası oluyor.Aslında yumurta tam benlik ama ağır spor istiyor perşembe ağır spor yapmak ne kadar doğru bilemedim pattis de bana iyi geliyor hurma yıl denemedim ama muz gibi oda meyve olduğu için bana artı getirebilir beynim yandı ya ne yapacağım ben diye aslında aklımda uydurma kabak detoksu var bide
Tempolu canomTempolu mu normal mi canım ?
Bugün spor var kahvaltı da da peynir :)ya sen niye korumadasın
ekmeğine laf etmek istiyorum meyve kokteyline laf etmek istiyorum
koruma için çok güzel menü yine ördekim
kahvaltıda peynir ye ama ihmal etme
öğünlerini çok beğendim
su az su iç suu
spor da yok
WC ye dün çıktım ama kuzum benim derdim uykusuzluk yani vücudun leptin salgıladığı saatlerde ben ayaktayım hem gündüz uyuma gece uyuma sisiyorum kilo değil ama öyle böyle siskinligim var anlatamam uyumam lazım ama da mümkün değilElma tarçın kaynatıp limonla üç beş bardak içsen wc ye faydası oluyor.
Baktım şimdi ve karar verdim hangi detoksu yapacağıma gel yarın beraber yapak akşam hazırla ise götür ne dersinInstagram da , çok sonuç alan var kabak detoksunda
Tempolu canom
eşiminde sinüziti varOvv kafa hacamatı mikemmel anlatmaya gerek yok :)) başa bi arkadan yapılıyor birde çok özel bi şekilde iki kaşın arasından ama o çok tercih edilen bişey değil ağır durumlarda oluyor sanırım.
Ama normal başa yapılandan gördüğüm şifayı hiç bi yerden görmedim. Saçları kesmedende yapıyolarmış jöleyle diye duydumda ben kendim görmedim.
En zor kısmı saç zaten uzunsa biraz kapatıyorda kısa saçsa fena :) açık oluyor çünkü orası. Şiddetli ağrı çekenin gözüne gelmiyor zaten saç falan kendim en büyük örneğim.
Bi kaç sene düzenli yaptırdım en son elife hamileyken 4-5 sene oluyor daha yaptırmıyorum başımdan. Çok gerekmedikçe saçımı elletmek istemem.
Geçen Bim'de de 3 lu pilates lastiği vardı.hemde plates seti gelecekmiş cember felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?