Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben etiketlicektim he şimdi Cutemom007 nerelerdesin kız sporların nerde sen nerdesiiin

Hanginiz doğru söylüyorona görekalptem gidecem
Dün spordan sonra 57.2 gördüm gece yatmadan 57.8 uyumuş olsaydım Sabah büyük bı ihtimalle 57.1 yada 2 ydi yine ama uyumayı çalışma bilemiyoreee

La hani 99.9 du pazartesi

Hayır detoks yapma. 100 altını görmek istiyorsan sofor karbonhidrat beslen. Doyana kadar sebze pro ye öğünlerde. Bak bu da detoks karbon detoksu

Ay seni beni çok fena yeneceeeen
Ay spor ödemi olmuş işte aslında çok fena eksiler var ayyyy
Sen yine eksi görmüşsündür beni kekleme ya yenecek son demi beni yarın ya yumurta diyeti ya hurma yada patates birini yapmam şart akşama kabak yoğurt menü o belli de yarına ne yapsammm

La hani 99.9 du pazartesi

Hayır detoks yapma. 100 altını görmek istiyorsan sofor karbonhidrat beslen. Doyana kadar sebze pro ye öğünlerde. Bak bu da detoks karbon detoksu

Mıntıklımı ne ben detoks olsun diye yapmıyorum zaten prolu bi kahvaltı sonra hurma yoğurt diyodum.
99.9 dumda hastaydım ya su kaybı falan biliyodum ama yinede sevinmek istedim.

Degişik bişey yemiş oluyum kaptan noluy yapsam sanki

Aynen canım. . Maşallah ama sen de şimdi hakkini yeme. Bi yolà girdın mi peşini birakmazsin. Yeni stratejiler iyidir. . Ben hızli vermiyorum. Şükr kı böyle ama. Gerçi kizlar bana kiziyor Liste için zorlamam gerek belki ama 500 1000 gr arasi haftada en iyisi. . Artı geliosak yediğimizden dir derim ben spor da varsa

Kopma canım hep burda ol burası ciddi motivasyon gercektende

Ben hep buralardayım bonucm yazmıyorm ama okuyorm arada yazıyorm böyle.
Sen normal diyetine devam et. 100ün altına odaklanma ne giderse kar de. Zaten 1 2 günlğk detokslar anca su kaybı. 2 günde yağdan kilo gitmez.
Cuma cumart pazar normal yeme düzenine dönünce giden o sular da geri gelir moralin bozulur.
Dediğim gibi 100ün altına odaklanıp moral bozma. Ne giderse kar say devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…