Bak ya kandırıyor beniBerna Berna sus aramızda demedik mi yaaa ama dün gece hiç uyumadım tartı ne durumda bilmiyorum
Sorms rezillik2.5 mil ne yaaa ahahahah
Ben artık 3 mil kesin birde 30 dk stepper
Dün spordan sonra 57.2 gördüm gece yatmadan 57.8 uyumuş olsaydım Sabah büyük bı ihtimalle 57.1 yada 2 ydi yine ama uyumayı çalışma bilemiyoreeeBen etiketlicektim he şimdiCutemom007 nerelerdesin kız sporların nerde sen nerdesiiin
Hanginiz doğru söylüyorona göre kalptem gidecem
La hani 99.9 du pazartesi
Kaju sen nerden çıktın :))
Doğru diyosunuz kızlar zaten detoks yapma niyetinde değilim. Yapmadımda hiç sadece cuma günü 100 ün altında olmak istiyorum.
Ben en fazla çarşamba perşembe saf protein yapmışımdır başkada bişey yapmadım.
Ama son zamanlarda onuda düzgün yapamaz oldum.
Napim ben peki yaaa vazmıgeçeyim yada sadece yarınmı yapayım?
Dün spordan sonra 57.2 gördüm gece yatmadan 57.8 uyumuş olsaydım Sabah büyük bı ihtimalle 57.1 yada 2 ydi yine ama uyumayı çalışma bilemiyoreee
Sen yine eksi görmüşsündür beni kekleme ya yenecek son demi beni yarın ya yumurta diyeti ya hurma yada patates birini yapmam şart akşama kabak yoğurt menü o belli de yarına ne yapsammmAy seni beni çok fena yeneceeeen
Ay spor ödemi olmuş işte aslında çok fena eksiler var ayyyy
La hani 99.9 du pazartesi
Hayır detoks yapma. 100 altını görmek istiyorsan sofor karbonhidrat beslen. Doyana kadar sebze pro ye öğünlerde. Bak bu da detoks karbon detoksu
İlla yenecegim diyorsun oylemiBu beni akşama kadar tok tutarakşam da açlık durumuma göre ya kabak yemeği yoğurt ya da pulbiber zencefil zerdeçallı yoğurt yiyeceğim
Bu beni akşama kadar tok tutarakşam da açlık durumuma göre ya kabak yemeği yoğurt ya da pulbiber zencefil zerdeçallı yoğurt yiyeceğim
Ben herkesten farklı düşünüyorum bonus arada detoks yapmak vucutu yeniler nefisi yeniler eğer ben nefsime yenilmem diyorsan yarın kahvaltısı detoks yap bence vücut yediklerini temizledim arasınHerşeyi yedinmi masadaki
Bende dün akşam takımı yedim
Aynen canım. . Maşallah ama sen de şimdi hakkini yeme. Bi yolà girdın mi peşini birakmazsin. Yeni stratejiler iyidir. . Ben hızli vermiyorum. Şükr kı böyle ama. Gerçi kizlar bana kiziyor Liste için zorlamam gerek belki ama 500 1000 gr arasi haftada en iyisi. . Artı geliosak yediğimizden dir derim ben spor da varsaaman vero vallahi ben 60 olsam ne isterdim.. ama insanın kendini iyi hissettiği bir kilo vardır ve o senin için 5 li sayılar ve emin adımlarla ilerliyorsun aferin.
ben de bu kez acele etmeden yavaş yvaş mutedil gidicem.gerçi hep öyleyim ama kilo vermem durunca ben çok çabuk demoralize oluyprum. bu kez sporla da destekliyerek gidicem ve kiloya değil ölçülere bakacam.
havalar iyice ısınmadan spordan ne yaparsam kar modundayım.
Kopma canım hep burda ol burası ciddi motivasyon gercektendeAhahaha kız ben biraz koptum ya ondan oldu
GunaGüna premseessssss
Akşam en son spora başladıysanız ses çıkmadi sonraaa
Sende hazırlanmış tin ?kanıtın var elimde
Bende herşeyi akşamdan hazirliyorum
Beslenmeleri ,kiyafetimi vs yoksa yetişmiyor 6:10 da kalkmasam geç kalıyorum evden çıkmadan yoruluyorum.
Tempolu mu normal mi canım ?@MiuLego ve @masumm buradayım da bıraz yoğun geçiyor bu hafta sporum da var ya toplu bildireyim diye düşünüyordum
nehirnil111 cuma pazartesi salı 45 er dk yürüyüş
Sağol kaptanım sen nasılsınHııı inandım ben de hıı
Sidoşuuuummmmm
Ay banu 2.5 mil yaptım ben sonra bıraktım
Kolay gelsin nilişkom
Eki Görüntüle 2132725
Ben hep buralardayım bonucm yazmıyorm ama okuyorm arada yazıyorm böyle.
Kaju sen nerden çıktın :))
Doğru diyosunuz kızlar zaten detoks yapma niyetinde değilim. Yapmadımda hiç sadece cuma günü 100 ün altında olmak istiyorum.
Ben en fazla çarşamba perşembe saf protein yapmışımdır başkada bişey yapmadım.
Ama son zamanlarda onuda düzgün yapamaz oldum.
Napim ben peki yaaa vazmıgeçeyim yada sadece yarınmı yapayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?