Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bonuscum sen hurmalı öğünlü diyet yapamazsn bence hiç bulaşma.
Öğlen yaptın akşam kan şekern düşecek daha fazla yiyeceksşn hadi akşam da yaptın busefer gece yemeğe saldıracaksın.
Düzenli yemeğini ye sen doymazsan bi tabak daha ye. Üzerine aburcubur yemenden iyidir tatlm..

Allah seni emi benim kız

Ahahaha kız ben biraz koptum ya ondan oldu

Günaydııııınnnnn

GunaGüna premseessssss
Akşam en son spora başladıysanız ses çıkmadi sonraaa

Hunharca spor yapan mortim olunca ben

Eki Görüntüle 2132714
Sende hazırlanmış tin ?kanıtın var elimde

Bende herşeyi akşamdan hazirliyorum
Beslenmeleri ,kiyafetimi vs yoksa yetişmiyor 6:10 da kalkmasam geç kalıyorum evden çıkmadan yoruluyorum.

ayy hippom geçen hafta ne iyiydin bu hafta düştü performans,gider ayak kelek olcan bu gidişle
Bu hafta şehir dışına fln gittik ya.. eve geldim ev işleri çamaşır dersler.. bide acaio yorgunum.. çıkacaktım miu bırakmadı.. 2 hafta dolsun mecbur çıkıcam takımlardan hesabı dondurucam.. dünde detoks yaptı başum ağrıdı

günaydın kızlar.
çok şükür artılarım 400 e inmiş. inşallah yarın da onları yollarım..
saglıklı oldugunu bilince daha keyifle yiyorum. nohutu fasulyeyi yemek olarak sevmiyorum ama salata olarak herşeyi yerim..
neyseki nohut pek şişirmemiş erken yediğimden her halde. akşam 6 da yemiştim. teşekkürler canım.

rica ederim, afiyet olsun...

Cnm ben dün yaptım .. 3 öğün hurma yoğurt.. ben kendime uyarlıyorum çoğu detoksu.. ama senin zati kilon fazla ya cnm.. normal beslenme olarak yapsan hemen gider emin ol.. kendimden biliyorum .. ben ilk diyete başlarken paketli gıda tatlı ve beyaz ekmeği çıkarmıştım .. kahvaltıda 3 dilim tt ekmek yiyordum.. şimdiden kasma kendini.. sonra diyeti bozup saldırırsın.. ilk 10 kiloyu az biraz kaçamaklı ekmekle verdim.. çünkü kilo fazlaydı

Yok bebebm daha yolum var. 5 leri görmeden Fit hissetmiom. Ama kafadan 10 Kilo vermiş olmanın rahatlığı var kıyafetlerimhep oluyo.
Ay menu yazdim dà ben de n fikir alanı görünce de ayrı bi mutlu oldum yav
aman vero vallahi ben 60 olsam ne isterdim.. ama insanın kendini iyi hissettiği bir kilo vardır ve o senin için 5 li sayılar ve emin adımlarla ilerliyorsun aferin.
ben de bu kez acele etmeden yavaş yvaş mutedil gidicem.gerçi hep öyleyim ama kilo vermem durunca ben çok çabuk demoralize oluyprum. bu kez sporla da destekliyerek gidicem ve kiloya değil ölçülere bakacam.
havalar iyice ısınmadan spordan ne yaparsam kar modundayım.

Ben ona gönderdiydim de :) iadeyi parça oldu. Ben ortaya koyuyorum aslında ona etiket yapıyorum ayrıca
Hııı inandım ben de hıı
Sidoşuuuummmmm
Ay banu 2.5 mil yaptım ben sonra bıraktım

Kolay gelsin nilişkom

Kaju sen nerden çıktın :))

Doğru diyosunuz kızlar zaten detoks yapma niyetinde değilim. Yapmadımda hiç sadece cuma günü 100 ün altında olmak istiyorum.

Ben en fazla çarşamba perşembe saf protein yapmışımdır başkada bişey yapmadım.

Ama son zamanlarda onuda düzgün yapamaz oldum.

Napim ben peki yaaa vazmıgeçeyim yada sadece yarınmı yapayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…