bu arada 60 mekikk ve leslie teyzeylee 12 dakikaa geçirdimmm fecii yoruldum kanımcaa
lesli kim kız:26::26:mekigi tammı yarımmı çekiyon bebem
leslie nin videolarını ben de indirdim ama konteyner çok küçük burada yapamıyorum.. inşallah evime kavuşunca yapıcam..
Dukan'a başlamak çok zor.. Muhtemelen yarın yulaf kepeğim geliyor 30 unda yola çıkmış.. ben her gün yulaf kepeğinin yokluğunu bahane edip akşam salata ya da meyve yedim (ekmek yemedim ama hiç en azından) Kendimi avutuyorum ama sanki Dukan'a hiç başlayamayacak gibi hissediyorum
tabi annem ve kardeşim de cabası.. ağzıma her bişey attığımda yapamayacağımı söyleyip dalga geçiyorlar.. benimse onların bu tavrına olan hırsım dakikalar sonra bitiyor ve yeni birşey daha yiyiorum..
evde sürekli abur cubur yiyen bi kardeşim ve kardeşime sürekli yemek ve tatlı yapan bir annem var.. Nolur bana işe yarayacak bir yol gösterinmahvoldum burda.. yarın Dukan'ı bozmak istemiyorum.. ve konteyner küçücük kaçabileceğim hiçbir yer yok
Bugün burayıı ben kapladımmm yahuuu tatill yaa tadını doyasıyaa çıkardımmm kadınlar kulubününn amaa sizdee gelinn yahuu saphıram ipekyol ecemavi kelebekolacam gerbera nerelerdesinizzz kızlarrr huhuuuuuu
Şimdi tam zamanı
Dedim kendime bugün.
Önce kalktım, oturduğum yerden.
Sonra ilk kez açtım gözlerimi dünyaya.
Şaşırdım.
Derin bir nefes aldım.
"Ben"le doldurdum, kaybettiğim bedenimi.
Ve aynı koltuğa ilk kez oturdum.
İlk kez gördüm, her gün baktığım bilgisayar ekranını.
Meraklandım.
Birdenbire her yanımı saran enerjiden korktum,
Sonra sevdim onu.
Ve onunla birlikte "ben"i.
Bana yabancı "ben"i.
Peki ya siz?
Ne zamandır sürdürmektesiniz, yüzyıllık uykunuzu?
Ne zamandır boşvermişliğin karşı konulmaz çekimiyle kovalıyorsunuz günleri?
Ve uyanmaya değil, yeniden uyumaya açıyorsunuz gözlerinizi her sabah?
Çoook uzun zamandır, değil mi?
Her sabah, bir ertesine "erteliyorsunuz" planlarınızı.
Hiç gelmeyecek işaretleri bekliyorsunuz, silkinmek için.
Uzayda salınan bir cisim gibi hissediyorsunuz kendinizi.
Ve gizli gizli zevk alıyorsunuz, "bekleme odası"ndaki yaşantınızdan.
Çünkü korkuyorsunuz.
Düşlere sizden başka kimse dokunamazken,
Eylemlere dokunurlar, diye korkuyorsunuz.
Beklemek umutları cam fanusta tutarken,
Hareket onları yok eder, diye korkuyorsunuz.
Ve itiraf edemiyorsunuz bir türlü:Siz hayallerinizin, sizden büyük olması olasılığından kaçıyorsunuz.
Üstelik bahaneniz de hazır şu sıralar.
Bahar yorgunusunuz işte.
Havalar bir düzelsin, siz de düzeleceksiniz.
Güneş bir çıksın, dayanacaksınız patronun kapısına,
Anlatacaksınız koskoca planlarınızı.
Tatil ilanları gazetelerde çıkmaya görsün,
Ne zamandır isteyip bir türlü el süremediğiniz kitabın kapağını açacaksınız.
Ve o zaman, çiçekler açtığı zaman başlayacaksınız "siz" olmaya.
Değil, mi?
Artık değil.
Çünkü artık havalar düzeldi.
Güneş pırıl pırıl gökyüzünde.
Çiçekler bahçeleri kapladı bile.
Okuma listenizin başındaki kitap ikinci baskısını yaptı.
Ve siz, "siz"i kaybedecek kadar çok beklediniz.
O zaman aynayı alın elinize şimdi.
Alın da görün önce güzel gözlerinizi, ardından içlerindeki pırıltıyı.
Görün de yakalayın, kaybettiğiniz zamanı.
Ve başlayın da yaşamaya,
Siz de anlatan olun, "bekleyenler"in hikayelerini...
Allah beterinden saklasın..bununla geçmiş olsun canım..İzmirdeee depremmmm olduuu kızlarrrr yaa acayip korkuyomm şu deprremdenn Allahımm büyük deprem yaşatmasın
bizde seni öpüyoruz canım..çok görüşemedik seninle ogünlerde gelir inşallahselamkızlar ..arkadaşa geldim bi selam edim dediim...
geçmiş olsun salişim inş...bi daha olmaz....
paşam gönlünü ferah tutmaya çalış inş...allah gönlüne göre veriir....
hepinizi opüyorum çıtırlaar...face gelin arada beni yalnız komayın gariii.....
benimde sabahları canım bişey istemiyor ikindi vakti başlıyor açlık krizleri..selammm fıstıklar ben geldimmm....eşimin işyerindeyim....kızlar yaaa akşam yemeğimizi çok hafif tutsakta zayıflasak ne güzel olur ama ben dayanamıyorum..yaaa
geçmiş olsun canım...ishalde varmı canım..Selam kızlar
Salisim ben depremi hissetmedim. Dün geceden beri yatıyorum. Arkadaşlar geldiler akşam herşey normaldi birden mide bulantısı tuttu beni. Sabaha kadar istifrs ettim. Başımı kaldıramadım yastıktan. Eşimde kızımı alıp annesine götürdü bebişimle bile ilgilenemedim. Şimdi biraz daha iyiyim ama sabahtan beri bir şey yemedim. Su içsem midem bulanıyor. Ne oldu bilmiyorum.
ah bu diyet kırıcılar..keşke destek olsalar..leslie nin videolarını ben de indirdim ama konteyner çok küçük burada yapamıyorum.. inşallah evime kavuşunca yapıcam..
Dukan'a başlamak çok zor.. Muhtemelen yarın yulaf kepeğim geliyor 30 unda yola çıkmış.. ben her gün yulaf kepeğinin yokluğunu bahane edip akşam salata ya da meyve yedim (ekmek yemedim ama hiç en azından) Kendimi avutuyorum ama sanki Dukan'a hiç başlayamayacak gibi hissediyorum
tabi annem ve kardeşim de cabası.. ağzıma her bişey attığımda yapamayacağımı söyleyip dalga geçiyorlar.. benimse onların bu tavrına olan hırsım dakikalar sonra bitiyor ve yeni birşey daha yiyiorum..
evde sürekli abur cubur yiyen bi kardeşim ve kardeşime sürekli yemek ve tatlı yapan bir annem var.. Nolur bana işe yarayacak bir yol gösterinmahvoldum burda.. yarın Dukan'ı bozmak istemiyorum.. ve konteyner küçücük kaçabileceğim hiçbir yer yok
ahh ahh salişim.heryerim tutuldu okadar birikmiş işlerim vardıki..sabahtan beri canım çıktı.kızımında tatili kreşe gitmedi benim mesai daha erken başladı 6-7 o kalkar 8de oğlum.eşim güya söz vermişti bu sabah o erken kalkacak kahvaltı hazırlayacaktı sabah kırıklığı vardı kalkmadı ..hala mesaim bitmedi..Bugün burayıı ben kapladımmm yahuuu tatill yaa tadını doyasıyaa çıkardımmm kadınlar kulubününn amaa sizdee gelinn yahuu saphıram ipekyol ecemavi kelebekolacam gerbera nerelerdesinizzz kızlarrr huhuuuuuu
biraz önce Dukan Diyeti kitabını ve pilates seti sipariş ettim nettenkepeğim de yarın geliyor..
teşekkürler saliss
tamam canım tabiki olurSaphıram ben yarın hastnede olucam nöbet tutucam o sebepten mütevellit sayımımı çarşamba sayımını perşembe yayınlasam olar mıı
tatlım 00.00 dan sonraki mesajlar bir sonraki güne sayılıyorhmm...geçmiş olsun canım..
saphişcim sen msjları sayarken ablam gelip yazmış sayfa 5227de sanırım gözünden kaçmış..saat 12yi geçmiş gerçi ama düne dair menüsünü felan yazmış..
geçmiş olsun canım adaçayı papatyada iyi gelir..
canım biliyorsun günlük 5 mesaj zorunluluğumuz var.Kimin kaç mesaj yzdığını görebilmek için mesaj sayımı yapıyoruz.o listede hangi gün kimin sayım yapacağı yazılı.sayımı yaptığımızda o listeyi kopyala yapıştır yapıp,nicklerin yanına da mesaj sayılarını yazıyoruzbu ne :26:
şimdi yürüyüşe çıkıyorum akşama girerim kk nın güzel insanları
canım hepimize geçmiş olsun ama ben hissetmedim :26:İzmirdeee depremmmm olduuu kızlarrrr yaa acayip korkuyomm şu deprremdenn Allahımm büyük deprem yaşatmasın
canım mideni mi üşüttün acaba,çok geçmiş olsun...Selam kızlar
Salisim ben depremi hissetmedim. Dün geceden beri yatıyorum. Arkadaşlar geldiler akşam herşey normaldi birden mide bulantısı tuttu beni. Sabaha kadar istifrs ettim. Başımı kaldıramadım yastıktan. Eşimde kızımı alıp annesine götürdü bebişimle bile ilgilenemedim. Şimdi biraz daha iyiyim ama sabahtan beri bir şey yemedim. Su içsem midem bulanıyor. Ne oldu bilmiyorum.
canım o zaman sen de benim paylaştığım nivea body egzesizlerini yap.leslie kadar geniş bir alana ihtiyaç yok ondaleslie nin videolarını ben de indirdim ama konteyner çok küçük burada yapamıyorum.. inşallah evime kavuşunca yapıcam..
bugün tek yaptığım uyumaktı bi ilaç buldum onu içtim iyi geldi uyumakta iyi geldi tek buraya giremedim bugün o kadar sancı nasıl geçti hayret ediyorum hala çok şükür neyse ne güzel yazışmışsınız ben katılamadım aranıza angiera geçmiş olsun tatlım kekik çayı yap belki yatıştırır mideni paşacım kuşların nasıl oldu , nankör gelin ne zamanmış doğumu ay çok sinirliyim hala ona bu yaptığı çok ayıpsalis tatil bana yaramadı pek ne güzel iğne yaptırcaktım kan sonuçlarımı alacaktım ya benim öksürüğüm geçmedi hala yarın doktora gideyimde söyleyim bakayım nolcak .. deniz yıldızını izleyeniniz varmı ne heycanlı yerinde bitti .. akşam bezelye yedim birazda zeytin ekmekte ama hepsi normal oranlardaydı fazla kaçırmadım yani yanındada taze soğan yeşil yapraklarından yedim yemekten sonrada elma yedim boğazım için salep yaptım ..
ben gelsem olmaz mıı
Birşey değil canımbiraz önce Dukan Diyeti kitabını ve pilates seti sipariş ettim nettenkepeğim de yarın geliyor..
teşekkürler saliss
Allah beterinden saklasın..bununla geçmiş olsun canım..
bizde seni öpüyoruz canım..çok görüşemedik seninle ogünlerde gelir inşallah
benimde sabahları canım bişey istemiyor ikindi vakti başlıyor açlık krizleri..
geçmiş olsun canım...ishalde varmı canım..
ah bu diyet kırıcılar..keşke destek olsalar..
ahh ahh salişim.heryerim tutuldu okadar birikmiş işlerim vardıki..sabahtan beri canım çıktı.kızımında tatili kreşe gitmedi benim mesai daha erken başladı 6-7 o kalkar 8de oğlum.eşim güya söz vermişti bu sabah o erken kalkacak kahvaltı hazırlayacaktı sabah kırıklığı vardı kalkmadı ..hala mesaim bitmedi..
bugün tek yaptığım uyumaktı bi ilaç buldum onu içtim iyi geldi uyumakta iyi geldi tek buraya giremedim bugün o kadar sancı nasıl geçti hayret ediyorum hala çok şükür neyse ne güzel yazışmışsınız ben katılamadım aranıza angiera geçmiş olsun tatlım kekik çayı yap belki yatıştırır mideni paşacım kuşların nasıl oldu , nankör gelin ne zamanmış doğumu ay çok sinirliyim hala ona bu yaptığı çok ayıpsalis tatil bana yaramadı pek ne güzel iğne yaptırcaktım kan sonuçlarımı alacaktım ya benim öksürüğüm geçmedi hala yarın doktora gideyimde söyleyim bakayım nolcak .. deniz yıldızını izleyeniniz varmı ne heycanlı yerinde bitti .. akşam bezelye yedim birazda zeytin ekmekte ama hepsi normal oranlardaydı fazla kaçırmadım yani yanındada taze soğan yeşil yapraklarından yedim yemekten sonrada elma yedim boğazım için salep yaptım ..
tamam canım tabiki olur
tatlım 00.00 dan sonraki mesajlar bir sonraki güne sayılıyor
canım biliyorsun günlük 5 mesaj zorunluluğumuz var.Kimin kaç mesaj yzdığını görebilmek için mesaj sayımı yapıyoruz.o listede hangi gün kimin sayım yapacağı yazılı.sayımı yaptığımızda o listeyi kopyala yapıştır yapıp,nicklerin yanına da mesaj sayılarını yazıyoruz
canım hepimize geçmiş olsun ama ben hissetmedim :26:
canım mideni mi üşüttün acaba,çok geçmiş olsun...
canım o zaman sen de benim paylaştığım nivea body egzesizlerini yap.leslie kadar geniş bir alana ihtiyaç yok onda
canım diyet sabotajcıları diyorum ben böyle olunca..sabotajcılara izin vermeyelim,motivasyonumuzu bozamasınlar
kahvaltı:
1 çay
2 lokma ekmek peynir
öğlen:
bolca söğüş (soğuk sakatat..karatayda serbest) + yanında soğan,yeşillik,domates yedim.aslına bakarsanız diğer yasaklılardan yememek için karnımı söğüşle doyurdum.çok da güzel oldu :)
2 kaşık kısır (bu da benim diyete çok uygun)
1 ad. kalın sigara böreği ( az yufkalı,bol peynirli ve fırında pişmiş,o açıdan çok zararlı değil)
he bir de söğüşün olmazsa olmazı 1 ad. lavaş yedim
bir kare parça da kekli,kremalı filan bir tatlı yedim
Türk kahvesi
Nescafe
Çay
Zero
akşam:
2 bardak ayran
şimdide sporumu yapıcam,biraz fazla yapıcam belki yediklerime biraz daha faydalı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?