Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İlla yenecegim diyorsun oylemi
yenemem ki sen yüzde ile yenersin.. son anda atak yaparsın sen

kabak yemeği yoğurt yedim benhatta içinde patlıcan da vardı türlü yedim aslında
Herşeyi yedinmi masadaki

Bende dün akşam takımı yedim
hepsni yedim ya la bei neden yemedin boğazında kalaydım bi
Sağol kaptanım sen nasılsın
iyiyim kuzucummmmmmm izinliyim bugün evdeydim çalışmak için.. evdeki güvercinle çılgın atıyoruz

Kocam duymasin ben dun internetten 85 liraya sipatis verdim de
ahahaha nasılsa öğrenecek adam sürpriz yapma kız kalbine inecek

nereden yapacaksın pilates berna?
Süslenmişsin de gelmişsin tam ağzıma layık
ben de geleyim mi yemeye?
evet kuzum izinliyim.. kongre için hazırlıkları yamam lazım yetişmeyecek.. gelsene bir gün beraber yapalım

kızlar hal keyif diyet nasıl gidiyor netim bulaşığı kaldı inşallah cuma bildirim yapabilirim menuyu verip kaçayım hemen
9.00
kucuk tabak menemen peynir zeytin yeşillik salatalık. 1 kucuk dilim tb ekmeği
12.00 kucuk yarım elma
14.00
1 tabak salata. Yoğurt 1 2 catalda kızımın omletinden
sekersiz turk kahvesi 1 incir ( saate bakmadım)
19.00
1 tabak kıymalı taze fasülye. Bol salata yoğurt yiyecem
su 2.5 oldu daha içerim
spor
leslie 2 : 30dk
park aletleri:15 dk daha yapardım kızlar durmadı evde kosu bandında yürüyecektim ama hayal oldu mutfağın kirli suyu taşmiş onla uğraşacağız
@MiuLego @begüm75 malipina

ellerine saglık. mis gibi görünüyorlar..
ben de bakla yemeği pişirdim. pilav vs yapmadım eşim tek çeşit yiyor. ben de ondan yedim kızım zaten çorba pilav harici bişi yemez zaten.
Bizim evde K.valide falan olunca mecbur tek yemek olmUyo hatta çorba eksik . Senin menüdeiyimş Ben şimdi bisiklet süreyi m öptüm M iniş kızını

Yaa bu nasıl iş benim eltim yiyor ama sırf uykusuz kaldı diye kilo veriyor. 4 ay oldu doğum yapalı yine bir sürü kilo vermiş dün dedim sen gıcık olunan kesimdensin biliyon dimi gülüyor
boğsak mı eltini topluca
ay ne güzel cevap vermişsin gülümsedim okurken
Eki Görüntüle 2132835 Kızlar,şöyle bi telefonu mun galerisi'ni karıştırdım. 3 AYDA 10 KİLO

Daha yolum Var tabi @MiuLego çarşamba tartısı yaptım bugün şükür pteşi + SI gitmiş

3 ayda 10 kilo gayet iyi anım.. tebrik ederim.. aynı istikrarla devam edersin umarım..

artı gitmiş eksi gelmiş.. cumaya kadar o eksiyi iyi bir eksiye çevirebilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…