O zaman harca gitsinOnun ki de otomatik ödeme talimatlı.. çoğu zaman bakmaz
Zor birşey değil zaten, 15 üzeri kilo vermen gerekiyorsa pilates şarthadi alsam mi acaba evde bulunsun öğrenir yaparım
Hain hippo dün bir bugün iki bile değil mezun olalıKızlar aramızda kalsın yarışma için poğaça yaptım ve yedimbaktım yoldan çıkıcam hepsini buzluğa attım
yenemem ki sen yüzde ile yenersin.. son anda atak yaparsın senİlla yenecegim diyorsun oylemi
hepsni yedim ya laHerşeyi yedinmi masadaki
Bende dün akşam takımı yedim
iyiyim kuzucummmmmmm izinliyim bugün evdeydim çalışmak için.. evdeki güvercinle çılgın atıyoruzSağol kaptanım sen nasılsın
ahahaha nasılsa öğrenecek adam sürpriz yapma kız kalbine inecekKocam duymasin ben dun internetten 85 liraya sipatis verdim de
Süslenmişsin de gelmişsin tam ağzıma layık
evet kuzum izinliyim.. kongre için hazırlıkları yamam lazım yetişmeyecek.. gelsene bir gün beraber yapalım@Whiteblacklife
Az uyudugum da benimde inmiyor cnm kilo , cuma günü kilom gerçek kilo olmuyor mesela ctesi sabah daha az çıkıyorum , bence yumurta yap sen yarin, ben seni tutmuştum dimi
bak yaaaaaa.. ya biz seninle bazlama kardeş değil miyiz ne demek vaytı tutmak yaaaaaaaaaaaa
@MiuLego evdemisin sen ?
Ay ne güzel kahvaltı bayıldım .kahvaltı benim en aesevdiğ öğün
olsun elinde leslie 1 mil var.. kardasın kuzumLeslie ye niyetlendim 1 mil yaptım kız huzursuzlandı
İğde yarın ki detoksum kabak bugün 3 mil lessie 1 saat tempolu yuruyus akşam yine kabak yiyeceğim yarın da sadece lessie yapacağım olarak mi
Kizlar ben korumayi beceremiyorum yine kilo vercem galiba
oyyy malim gözlerini neden devirdin heeeeeeeeeeeeee
Bense bugün kabak detoxu yapıyorum
15 ustu canım ya alayım o zamanZor birşey değil zaten, 15 üzeri kilo vermen gerekiyorsa pilates şart
Bizim evde K.valide falan olunca mecbur tek yemek olmUyo hatta çorba eksik . Senin menüdeiyimş Ben şimdi bisiklet süreyi m öptüm M iniş kızınıellerine saglık. mis gibi görünüyorlar..
ben de bakla yemeği pişirdim. pilav vs yapmadım eşim tek çeşit yiyor. ben de ondan yedim kızım zaten çorba pilav harici bişi yemez zaten.
ben ikinizi de tutuyorum kaptanvayt miu kapışmasında beni tutanlar kimler acaba
ay ne gaz vercem sana be@MiuLego sevgili mortim neredesin gelde iki gaz ver laspor mu yapiyon yoksa sen bak telden turterim seni rahatsız ederim sapıklık ederim taciz ederim telden sen bilirsin yani
Kız 1 tane yedim.. tutamıyorum kendimi hepsini buzluğa attım.. ama napim kaptan yaa.. 1 yıldır diyetteyim... çok yoruldum küsme banayaptın ve yedin demek
mezun olayım da cozutayım modundasın hala demek
küstüm seninle
Al al, lastikle kol çalışmaya başla, anca toparlaniyor kol sarkması15 ustu canım ya alayım o zaman
Yaa nanam hiç mi yemicemHain hippo dün bir bugün iki bile değil mezun olalı
boğsak mı eltini toplucaYaa bu nasıl iş benim eltim yiyor ama sırf uykusuz kaldı diye kilo veriyor. 4 ay oldu doğum yapalı yine bir sürü kilo vermişdün dedim sen gıcık olunan kesimdensin biliyon dimi gülüyor
ay ne güzel cevap vermişsin gülümsedim okurkenOkuldan yeni geldim, hatunlar parkta simit gömdü ben de yık cınım sağol ben diyetteyim dedimsamimi olduğum arkadaş da yemez o diyet yapıyor omuzların çöktü yeter diyet diyet dedi biri de diyor ki ama her şeyden mahrum kalarak yapmak sağlıklı degil. Bende ben zaten sağlıksız şeylerden mahrum kalıyorum, sağlıklı besleniyorum simit sağlıksız didim
Eki Görüntüle 2132835 Kızlar,şöyle bi telefonu mun galerisi'ni karıştırdım. 3 AYDA 10 KİLO
Daha yolum Var tabi @MiuLego çarşamba tartısı yaptım bugün şükür pteşi + SI gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?