kuzuuu biliyorum nasıl beslendiğini.. morti değilken daha kötü besleniyor emin olabilirsin.. böyle daha düzenli oluyor en azındanWhiteblacklife detokslar konusu doğru ya sen bu halinle ne mortisi ne detoksu yapıyosun? @MiuLego morti olma vaytla bak neler yazıyo bide demiyomuş bize
Aynı kiloyu 2 ay koru, kilo vücuda otursun sonra ye.Yaa nanam hiç mi yemicem
ahahaha nasılsa öğrenecek adam sürpriz yapma kız kalbine inecek
nereden yapacaksın pilates berna?
ben de geleyim mi yemeye?
evet kuzum izinliyim.. kongre için hazırlıkları yamam lazım yetişmeyecek.. gelsene bir gün beraber yapalım
ahahaha nasılsa öğrenecek adam sürpriz yapma kız kalbine inecek
nereden yapacaksın pilates berna?
ben de geleyim mi yemeye?
evet kuzum izinliyim.. kongre için hazırlıkları yamam lazım yetişmeyecek.. gelsene bir gün beraber yapalım
eveeeet en sevdiğim squat :)Bilgi zamanı
Aklınız resme bakınca fesatlığa çalışmasın
Aaa tam benim sorunum ağırlık yok ama yapayım
acı ve bol su en sevdiğim öneriler
Dayanamadım.. int paketi aldım
neler yedinDoymayan Berna yapmislar
ben ikinizi de tutuyorum kaptan
1 yıldır diyettesin de geçen hafta gezmelerde yemedin mi zaten yeterince? biz bu kiloyu önce vücuda oturtman gerek demedik mi? daha kilo vücuduna alışmadı ama sen yiyorsun.. KİLO ALACAKSIN. Sen bilirsin.Kız 1 tane yedim.. tutamıyorum kendimi hepsini buzluğa attım.. ama napim kaptan yaa.. 1 yıldır diyetteyim... çok yoruldum küsme banahiç mi yemeyek
Yaa çok tatlı ♡♡♡
ne çilesi yaaaaaaa kesin oturuyondur yine senHu hu iyi akşamlar otobüs cilesinden
Kuzuşuum minnakım napıyon unuttun mu sen benikilo vermek bağımlılıktır
oyyy malim gözlerini neden devirdin heeeeeeeeeeeeee
vay vay vay habibte hanımlar da buradaymış nasıl da sevindim
ne çilesi yaaaaaaa kesin oturuyondur yine sen
Yaa inan elimden geleni yapıyorum.. dün dikkat ettim toparladım biraz.. gelenin yarısını gönderdim ama bugün de güzel bi kahvaltı ile başladım ama yapınca yedim.. yok yok toparlıcam kaptan..
neler yedin
demek öyle
1 yıldır diyettesin de geçen hafta gezmelerde yemedin mi zaten yeterince? biz bu kiloyu önce vücuda oturtman gerek demedik mi? daha kilo vücuduna alışmadı ama sen yiyorsun.. KİLO ALACAKSIN. Sen bilirsin.
he pek tatlıdır
2 ayda oturur mu??Aynı kiloyu 2 ay koru, kilo vücuda otursun sonra ye.
Ben 68 ı ne kadar süre korudum, böyle yaparak. Ama 58 de hemen löp löp löp yedim sonra geldi kilolar
seni unutur muyum hiç yaaaaaaaaa aksine çok çok özlüyorum hala istifa etmdin mi işte? yarın mayış günü geleyim mi kıprısaKuzuşuum minnakım napıyon unuttun mu sen beni
Sabah 2tk Z yağ+1 incir 2 bardak su
Kahvaltı
Dukan krep
Bol peynir
Zeytin 7-8
Domates/salatalik/biber
Öğlen
Yarim kase tarhana çorbası
Patlıcan musakka etli.
Cacık
10_15 fındık
3 lt su
1 kupa hibuskus ,kiraz sapı çayı
1 kupa maydanoz ,zzencefil, limon karışımı
1 Nescafe eve gidince de içerim 1 tane
@MiuLegomalipina @eflalim
şansa bakOturmuştum aslında , otobüs bozuldu
İkinci otobüste ayakta kaldım
tamam dengelemen önemli.. hergün hergün yeme.. bugün mesela o poğaça için spor yapmalısın biliyorsun.. zaten sen kilo korumayı beceren bir insansınYaa inan elimden geleni yapıyorum.. dün dikkat ettim toparladım biraz.. gelenin yarısını gönderdim ama bugün de güzel bi kahvaltı ile başladım ama yapınca yedim.. yok yok toparlıcam kaptan..
Etiketin bildirimi gelmemiş ya şans eseri gördümbugün ki menüm istediğim gibi olmadı maalesef.malipina @MiuLego
kahvaltı : haslanmıs yumurta, maydonoz, zeytin peynir yeşilçay.
ögle : haslanmıs yumurta biraz peynir ve b. kahve
ara : yarım avuc fıstık,2 günkurusu 1 incir
akşam : 1 kase z yaglı bakla, 1 bardak ayran, 2 h. yumurta.
su : 2,5 lt.
spor : akşam eşim erken gelirse yürüyüş yapmayı düşünüyorum. yapabilirsem yazarım.
bugün tok tutsun diye yumurtalı bi gün yaptım ekmek yememek için. çok acayip bi iştahım var. regl öncesi ara ara bazı günler vuran regl ataklarından birini yaşıyorum.. sabahtan beri ilaç alsam da geçmeyen bir baş agrım var. resmen bünye şeker istiyor.
Hee ben de seni çok özlüyomseni unutur muyum hiç yaaaaaaaaa aksine çok çok özlüyorum hala istifa etmdin mi işte? yarın mayış günü geleyim mi kıprısa
şansa bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?