Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Lesliee internette yürüyüş yaptıran bi kadın canımmmm:) mekiği yarım çekiomm karnımm kocamann tamm beceremioomm
kız onda ne var sen yat yere bacaklarınada biri otursun tutsun ellerinden çekersin akıllım nasıl akıl amaben ayaklarımı petege sokuyorum sonra çekiyorum hatta eşim idaaya girdi geçen çekemen diye dedim 20 çekerim 6 sonrasını hatırlamıyorumşimdi yarım çek sonra tam
aferim sana bebem devam et böle artandayım nette alınca pahalı olmuyomuki elden alsan olmazmı:44::44:
Bugün burayıı ben kapladımmm yahuuu tatill yaa tadını doyasıyaa çıkardımmm kadınlar kulubününn amaa sizdee gelinn yahuu saphıram ipekyol ecemavi kelebekolacam gerbera nerelerdesinizzz kızlarrr huhuuuuuu
ben yokum ama burda
muzmuana çok kalori ama kilo vermek isteyenler muz yesin diyolarbir koşu bandım yokki üstünde yürüyüm gelinde dogurmadıki spora gidiyim len velet geliyosan gelolan halanın sporuna olucek bugün gene kontrol var bakalım ya eve geri gidicez yada dogurucez
pizza birde 2 dilim çukulatada varkız bu lesliyi gösterin ban çıldırıcimah ah kaç zamandır çukulata hamur işi yemedim çok severim pizzayı çukulatanın beyazını yidin oda kalori aldırımı acaba:44::44:yarasın dicem ama yaramasın tombul tavuguma
canım benim bir huyum vardır kırıldımmı ifla olmuyorum malesefokadar kırıldımki ona ne sen ne ben söylüyüm dün aradı abla sabah hastanede buluşuruz dedi kör şeytan dediki benden ne istedinde öle konuştun kardeşime de diyo kardeşimede söz verdim diyemem ama bundan sonra araya mesafe koyucam bu bilinepaşam ah paşam herkezi kendim gibi biliyorum hatam bu ama bir huyum var çok kinciyim inan nuh dedimmi peygamber demeyen cinsitenim helede çocuk konusunda kilom konusunda dalga geçeni affetmem eninde sonunda intikamımı alırım allahım affetsin bu huyumu hiç sevmiyorum çok kişiyi hayatımdan çıkardım kızım ölüncebana zararı olanlar bele olmasın ben onu söyler onu derim
iyi geceelr kızlar...dün bhasetmiştim arkadaşımdaydım bugün.çocukklarla pek kalabalıktık,curcuna..güzel oluyor

zero ey bebem merak ettim :44::44:sakatat derken ne yedin bu arada kalabalık çocuk filan çok güzel oluyo arkadaşlar bana gelsin 8 kişi toplanıyoruz bazen dahada fazla çocuklarıda oluyo inan onlar gidince 3 saate evi temizleyemiyorum işim bitmiyo

kızlar günaydın ben geldim bebeler birazdan yatagımı kaldırıcam yürüyüşe çıkıcem sonrada eve gelip kahvaltımı yapıcam dolabı temizlicem yemek ev temizligi:111::111:acaba diyorum evide temizlerken kaç kalori yakarızbugün gelinin konturolü var bakalım sıpa ne yapıyo dogacakmı dogmayacakmı aslında gitmeye gitmemde yavrum için gidicem halasınıngülünü yüz üstü bırakamamokadar emegim var oglanda bir dogsa zaten bir gece kalırım dogdugu zaman eve getiricezya ozaman sonra evime gelirim herkez çocuguna baksın ablamın oglunda yaptıgım hatayı yapmam ben zor oluyo alışınca artık kendi çocukarıma bakarım işşallah bundan sonrada kimse ilgilendirmiyo beni nasıl davranıyolarsa öle alırlar karşılıgını işte o ka kim olursa olsun

bu arada kalkar kalkmaz 2 bardak su içtim yürüyüşede gidicem ordada içerim küçük ped şişede kelebekim bebeikim hoş geldim benim çıkmam lazım anca basımı yaparım sütümü giyinirim bebelre gelince görüşürz önce ev işlerimi halledeyim namazı kılıyım dönerim sizlere he bu arada unutmadan diyimde dün 2 tane hurma yedim ve 2 adet ceiz attım agzıma anam ne dok tutuyomuş hurma acaba diyroum alsam evde kalsada canım tatlı çekince yesen kilo alırmıyım kaç tane yiyebilirim ben kaçtım herkeze güzel bir gün diliyorum

günaydın cnm..ooo sabah kalkınca 2 bardak su içmeyi ben de alışkanlık edinsem iyi olucak....hurma evet bizim bi arkadaş hurma ile zayıflamış....

günaydınnn şekerler......hava kapalı buralarda bu hafta...ege....
şimdi çıkayımm..kızımla ilgileneyim uyuyunca dünün sayımını ve yürüyüşümü yapıcam.....

herkese günaydınnnn..sabah zor çıktım evden önce yıllık izin sonra 1 mayıs oğlum evde olmama alıştı sabah tam çıkacam uyandı anneanneanneanne diye bir sıralıyor takılmış plak gibi sonra başladı ağlamaya al beni diye benim uykuyu cok seven eşimde bırak karyolasına git diyor ya..kuzumu ağlarken nasıl bırakayım..sen görünmesen ağlamaz diye söylene söylene kalktı öğle arası olsada bi gitsem eve..

sevalcim sen nerdesin ne iş yapıyorsun?

Van-Ercişte memurum..tayin istedim ama gidemedim henüz eşimin yanına

senaristcim konteynır da kalıyorum diyorsun ya hani sen yurt dısında mısın?

Ercişte konteynerlarda kalıyoruz deprem sebebi ile çok küçükler 21 m2 ama içine eşya da koyunca adım atacak yer kalmıyor annem bugün pilates için yer açacak bana

dün akşam ikisiyle de konuştum diyet işini.. ağlayacağım zamanlar bile olacak dedim. dalga geçmeyin destek olun dedim annem de bana pilates seti aldı topudur minderidir direnç bandıdır falan.. bide twister diye bi alet var yanında

Son düzenleyen: Moderatör:
01.05.2012 MENÜSÜ

Öğlen: Kıymalı Yumurta+Light Peynir
İkindi: Kavrulmuş Kıyma+Sarımsaklı Yoğurt
Ara: İki Adet Köfte
Akşam: Yarım Tavuk But+ Salata+ İki Çatal Makarna

bu bir Dukan Menüsü değil ama benim dünkü menüm.. Dukan'a yarın kesin başlıyorum kısmetse

Son düzenleyen: Moderatör:

Ahh kuzummm senn oradaydınnn zatenn ondann seni yazmadımmm kk da olmayanları yazdım sadece paşamm benimm

günde 10 adete kadar hurma yiyebilirsin canımmm benn doktorum programında duydum o zamandan beri yiyom

Kızzzzlarrrrr bugünn nöbettt varr psikiyatridee gündüzz evdeyimm diyee hemenn değerlendirdimmm tamm 1 saat yüzdümmm off nee biçim ağrıyor göbeciğim bilemezsiniz

Sabah: 3 hurma
6 ceviz( paşamın uyarısına uydum az yedimm bakk)

Öğle: semizotlu kepekli yoğurt yicem
bir kasede çilek yiyem

Akşamüstüü bir daha yoğurtlu salatalıklı kepek yerimm

benimde almam lazım hurma ceviz badem...

glukoz.............................*santrifüjsüz numune
kolesterol..........................134.......................<200
hdl kolesterol.....................37........................>=35
trigliserit...........................49........................<150
ldl kolesterol......................87........................<130
alt....................................14........................0-55
ast...................................19........................5-34
bun.............l...................*6.........................7-21
kreatinin...........................0,6.......................0,5-1,2
demir(serum).......l...........*22.........................50-170

....................................................................................

hba1c..............h..............*6,1........................4-6

diyabetik olmayan......4-6
kontrollü diyabetik.....*6-8
köntrolsüz diyabet....<20

........................................................................................

serbest t3.....................2,37.........................1,71-3,71
serbest t4...........l.......*1,03.........................0,70-1,48
tsh................................2,07........................0,35-4,94

..........................................................................................

hgb...............................12,9..........................
mch............................*23,6..........................27-31,2
mcv............................*71,6..........................80-97
rdw............................*19,9...........................11,6-17,2

kan sonuçlarım

Son düzenleme:
kelebekçim sorunlar nelerdir az buçuk anladım neler olduğunu ama moralim acayip bozuldu sinir stres bu değerlere etkenmidir

canım coca colanın tamamen kalorisiz şekersiz olanı Zero..sakatat derken içinde beyin var,sanırım dil oluyor içinde,tam olarak tek tek neler oluyor içinde bilmiyorum ama İzmirde bu söğüş olayı çok tutulur.diğer şehirlerde yok mu ki?:26: soğuk olarak dürüm yapılır,bol yeşillik ve soğanla yenir.he bir de bol baharat tabi.Et haşlamadır bu arada..
biz de öyle kalabalık oluyoruz işte,çok güzel oluryor tabi de sonrasında evde çok iş çıkıyor dediğin gibi.o kadar olsun canım ne olacak diyorum,keyif yapıyoruz arkadaşlarımızla ama di mi

canım dr. ne dedi sonuçlarına peki?

Kızlarr benn nöbetee kaçarrrrr öptümm hepiniziii

Bu arada bugünün sayımını yarın yazıcam Saphıram saolsun izin verdi

Kendinize iyi bakın yarın görüşürük

Selam kızlar..Bahar yorgunluğumu oldum yoksa geç yatıyorum hep ve uyuyamıyorum geceleri ondan mı bilmiyorum ama çok uykum var yauv :/ gece 4 tü ben hala yatakta dönüp duruyordum Kalktık kahvaltımızı yaptık,evi zor toparladım.Tabi hem h.sonundan çıktık hem 2 gün üst üste evde olmayınca ev kalk gidelim olmuş iyice evi toplamaktan başın döndü,temizlik yapmaya mecalim kalmadı düşünün dağınıklığı benim kız sağolsun çok güzel dağıtır çokkk
Şimdi sallarım bebeğimi uyuturum.Sonra spor yapıcam inşallah.sonra da yemek yaparım.Semiz otu pişirmek istiyorum ayıklamaya üşeniyorum öff ne bu ha l yauv

Kahvaltı:

2 ad. k.k. haşlanmış yumurta
1 tabak domates-salatalık-biber söğüş
1 kk peynir
10 zeyitn
5-6 ad. badem

hormonal bir problemim olduğunu adet düzensizliğimin buna bağlı olduğunu
demir eksikliği olduğu
troitlerin çalışmadığı ve
gizli şeker olduğunu söyledi

dahiliye , kadın doğum , endokrine gitcen dedi nereye gitsem bilemedim bozyaka iyi diyorlar ama bilemedim

kelebekçim sorunlar nelerdir az buçuk anladım neler olduğunu ama moralim acayip bozuldu sinir stres bu değerlere etkenmidir
kansızlık var glukozun çıkmaması kötü olmuş.sen nerde yaptırdın sağlık ocagındamı yoksa dahiliyedemi..

Bakkk canım banaa sorarsan izmirdeee en rahatt enn güzell bu işlemlerii yaptıracağın yer yeşilyurt devlet hastanesi gerçi şimdi katip çelebi üniversitesi olduuAtladım böle dan diyee bendee aynı sorun vardı önce adet düzensizliği geldi arkadan insülin direncii bunlarr şişmanlığınn peşindenn süreklediği kankaları ben 14 senedir çekiyorum ve egede okuduğıum halde yeşilyurtta Gonca örüğe gidiyom çok da memnunum oradan ve o hastanedennnn bencee hiç bozyaka gitme izmirin en eski endokrin bölümü orada bence işin çabucak görülür ordaa gidicektim amaa ddayanamadım hiç de üzülmee canımmm bende 5 senedir yaşıyorum insülün direnciylee şeker hastası olmadın sadece vucüddün sinyal gönderiyor

evet canım gitsen iyi olur hba1c çok yüksek değil ama bu bile anlamlı dediğim gibi glukoz değerinide görseydik iyi olurdu.ogtt testi var onun yapılması gerebilir.sakın ihmal etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…