kız onda ne var sen yat yere bacaklarınada biri otursun tutsun ellerinden çekersin akıllım nasıl akıl amaLesliee internette yürüyüş yaptıran bi kadın canımmmm:) mekiği yarım çekiomm karnımm kocamann tamm beceremioomm
aferim sana bebem devam et böle artandayım nette alınca pahalı olmuyomuki elden alsan olmazmı:44::44:leslie nin videolarını ben de indirdim ama konteyner çok küçük burada yapamıyorum.. inşallah evime kavuşunca yapıcam..
Dukan'a başlamak çok zor.. Muhtemelen yarın yulaf kepeğim geliyor 30 unda yola çıkmış.. ben her gün yulaf kepeğinin yokluğunu bahane edip akşam salata ya da meyve yedim (ekmek yemedim ama hiç en azından) Kendimi avutuyorum ama sanki Dukan'a hiç başlayamayacak gibi hissediyorum
tabi annem ve kardeşim de cabası.. ağzıma her bişey attığımda yapamayacağımı söyleyip dalga geçiyorlar.. benimse onların bu tavrına olan hırsım dakikalar sonra bitiyor ve yeni birşey daha yiyiorum..
evde sürekli abur cubur yiyen bi kardeşim ve kardeşime sürekli yemek ve tatlı yapan bir annem var.. Nolur bana işe yarayacak bir yol gösterinmahvoldum burda.. yarın Dukan'ı bozmak istemiyorum.. ve konteyner küçücük kaçabileceğim hiçbir yer yok
ben yokum ama burdaBugün burayıı ben kapladımmm yahuuu tatill yaa tadını doyasıyaa çıkardımmm kadınlar kulubününn amaa sizdee gelinn yahuu saphıram ipekyol ecemavi kelebekolacam gerbera nerelerdesinizzz kızlarrr huhuuuuuu
muzmuMENÜÜÜÜÜ
sabah....6 erik
geç kahvaltı..ya da evde brunch diyelimbir tabak menemen,1 dilim peynir,yarım muz...
akşamüzeri...1 kase çilek ..1kase cacık...
akşam yemeği yemiycem derkennnn
akşam geç saatte 1 adet kavruklanmış tavukgögsü ve yogurt ve 5 çilek....
su 1 litre...1 yeşil çay ve 1 soda
gün boyu bolca şekersiz açık çay.....
bugün 2 defa yürüdüm bantta....80 dakika toplam
ne olursa olsun ne kadar yogun olursam olayım en az yarım saat yürüycem..çünkü 2 günde bile toparlandı kızlar bacaklarım..
pizza birde 2 dilimmenü ne yazıkki çok düzensiz ve kalorili oldu..neyapayım eşim gidecek 2 ay öğrenci yurdunda kalacak..yinede dikkat etmeye çalıştım
sabah:ne yazıkki eşim geç kalktı yemeidm
öğle
2dilim pizza
(tam bugday unu almıştım onunla yaptım)
akşam:1 kase yogurtlu madımak
çıtır leblebi antep fıstıgı bitter çikolata miktarı çok değil ama saymadım
tüm gün ayaktaydım yeni oturdum yatmadan leslie yapmak isterim..
canım benim bir huyum vardır kırıldımmı ifla olmuyorum malesefbugün tek yaptığım uyumaktı bi ilaç buldum onu içtim iyi geldi uyumakta iyi geldi tek buraya giremedim bugün o kadar sancı nasıl geçti hayret ediyorum hala çok şükür neyse ne güzel yazışmışsınız ben katılamadım aranıza angiera geçmiş olsun tatlım kekik çayı yap belki yatıştırır mideni paşacım kuşların nasıl oldu , nankör gelin ne zamanmış doğumu ay çok sinirliyim hala ona bu yaptığı çok ayıpsalis tatil bana yaramadı pek ne güzel iğne yaptırcaktım kan sonuçlarımı alacaktım ya benim öksürüğüm geçmedi hala yarın doktora gideyimde söyleyim bakayım nolcak .. deniz yıldızını izleyeniniz varmı ne heycanlı yerinde bitti .. akşam bezelye yedim birazda zeytin ekmekte ama hepsi normal oranlardaydı fazla kaçırmadım yani yanındada taze soğan yeşil yapraklarından yedim yemekten sonrada elma yedim boğazım için salep yaptım ..
iyi geceelr kızlar...dün bhasetmiştim arkadaşımdaydım bugün.çocukklarla pek kalabalıktık,curcuna..güzel oluyor
zero ey bebem merak ettim :44::44:sakatat derken ne yedin bu arada kalabalık çocuk filan çok güzel oluyo arkadaşlar bana gelsin 8 kişi toplanıyoruz bazen dahada fazla çocuklarıda oluyo inan onlar gidince 3 saate evi temizleyemiyorum işim bitmiyokahvaltı:
1 çay
2 lokma ekmek peynir
öğlen:
bolca söğüş (soğuk sakatat..karatayda serbest) + yanında soğan,yeşillik,domates yedim.aslına bakarsanız diğer yasaklılardan yememek için karnımı söğüşle doyurdum.çok da güzel oldu :)
2 kaşık kısır (bu da benim diyete çok uygun)
1 ad. kalın sigara böreği ( az yufkalı,bol peynirli ve fırında pişmiş,o açıdan çok zararlı değil)
he bir de söğüşün olmazsa olmazı 1 ad. lavaş yedim
bir kare parça da kekli,kremalı filan bir tatlı yedim
Türk kahvesi
Nescafe
Çay
Zero
akşam:
2 bardak ayran
şimdide sporumu yapıcam,biraz fazla yapıcam belki yediklerime biraz daha faydalı olur
kızlar günaydın ben geldim bebeler