Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yaparsın sen canım, hemen motive ol, bitince 48 kilo gelecek diye telkin et kendini
Aynen kuzu kafamda tez varken diyete adapte olamıyorum, kilo almasam yeterli şimdilik
Sen de yüklenme kendine, çok sıkıldıysan bi süre koruma yap, listede değilsin 2-3 hafta koru sonra yine hazır hissettiğinde sıkı tut

Kuzum sabah fırsatın mi olmuyor? Kahvaltıya yeşillik domates salatalık eklesen?

tevafuk55 Allah yardimcin olsun canım cok zor durumda kaldin yaa..Valla benim.içim sıkıldı oflayip duruyorum evde
Ah berna tutamadım kendimi kadının karşısında da ağladım hem de saydım
tevo işine burnumu soköak istemem ama belki de bu yabancılara karşı olan güvensizliğini yenmek için iyi bir fırsat olabilir
Kaç yaşında oğlun?
Bu arada tevo kreş düşünsen?
Estagfurullah canim olur mu.. Canım kreş yaşi daha gelmedi 3 yaşi dolmadı ama eylülde başlayabilir.. iki ay için başlartirsam daha cok.sorun olur bizim huylu oglan kendi lazimligindan baska yere tuvaleyini yaomiyor yazin o isi çözüp eylülde başlatabilirim.
Ama hemen ur mu ya birini bulana kadar bari idare etseydi
Her şey üst üst e geliyir
tevafuk55 alıntıdan gördüm, ne kadar ayıp bakıcının davranışı nerde yaşıyorsun? Kreş düşünmez mısın? Eninde sonunda kreş daha iyi sanki
Kreşe eylülde inşallah canım şu an yaşı da tutmuyor tuvalet sorunumuz da var..
Ortisini hatırlamayan miu yapmışlar
@MiuLego

Menü
Sabah: yarım greyfurt, 2 tam ceviz, maydanoz, 2 dlm çörekotlu peynir, 3 zeytin ve Yeşilçay.

Ara:sade Türk kahvesi ve 3 gün kurusu.

Akşam: haşlanmış tavuk göğsü ile salata, yoğurt.

Su: 2 lt.
Ödem çayı.
Spor: 45 dk yürüme bandı
15 dk eliptik bisiklet.
15 Kol,bacak, karın vs.
50 dakika da yürüyüşüm var.

@MiuLego
nehirnil111
malipina

Düzeltme: saatleri unuttum ama saatlerin genelde aynı sabah 7 de kahvaltı, akşam 18:00 da akşam bitiyor genelde.

Son düzenleme:
Tefo ne diyeyim bilemedim ama hadsizmis emeklerini çöpe atmış yazık ya insanlar ne kadar nankör ne kadar bencil

Menumu vereyim
Sabah 8.30: sütlü kahve 2 ceviz birkaç ciğ fındık
3 hurma(son anda umreden gelen bi velinin ikrami)

Öğle 12.00: 1 küçük tabak kabak yemeği
3 kaşık yoğurt

Ara turk kahvesi

Akşam 17.30: 5 kaşık tavuk mantar sote
(Kör şeytan pilavla ye dedi o moral bozukluğuyla.. daha mutlu olmayacağım kesin deyip vaz gectim )
Küçük.kase yoğurt
Ara türk kahvesi 5 badem 1 hurma
Su 3 litre
Spor 60 dakika yuryus

@MiuLego malipina begum75

Pamukseker19 napıyon ne ediyon var mı cıs cos
Mortim canim cok sıkkın bu sabah esimle tartistim.o haksızdı.kırıldım.bazen tam bir öküz olabiliyor.neyse zaten yürüyüş ü birakali kilom 89.5 90 arasi gidiyor.bölgesel sıkılastirabiliyor ama kalori harcamiyor.evi desen söyle dipköse bir temizleyemiyorum.titiz bir kadinim ama dr dikkat et dedi diye az birsey yapip oturuyorum.oda bana yetmiyor.cocuklarin sinav haftasi esim 85 e bile tavir yapiyor cocuklara psikolojilerini tahmin edemezsin.bir gaflet aninda yine yemekten aldim hıncımı.cuma tekrar dra gidecegim umarim izin verir yürümeme.yoksa bu kilolar gitmeyecek

Tefo ne diyeyim bilemedim ama hadsizmis emeklerini çöpe atmış yazık ya insanlar ne kadar nankör ne kadar bencil
Yetişkinlere okuma yazma kursu açmam gerekti eve 1 saat geç gelecem diye.. kurs başlamadan bununla konuştum ve saat farkını maaşına yansıtacağımi söyledim. Ben bu kadar hak gözetirken basima gelene bak ..

Kuzum anneler gelebiliyor mu iki aylığına

Kuzum o öküzlerden her evde mevcut hiç sıkma canını, erkek kısmı gamsız niye kırıldığını anlamaz, gece horul horul uyur sen kendini yediğinle kalırsın.böyle sinirden yeme ataklatı okuyosa eve kuruyemiş kuru meyve doldur onlardan al hıncını en azından sağlıklı şeyler çok zararı olmaz. Üzülme suyunu iç. Leslie yapabiliyo musun zorluyo mu ayağını. Bölgesel vücudu toparlamaya yarar yağ yakabilmen için kardiyo şart.bak tae bo videolarına bak yada miuya sor o sana spor tavsiye edicektir. Ayak tabanına baskı yapmayan bi spor illaki vardır

Cuma soracagim sırf iyilesiyimde yürüyüş e baslayabileyim diye dikkatimi artirdim.leslie zorlar @MiuLego bana tavsiye edecegi baska spor varsa yaparim.kuru meyve ve kuru yemis fikri cok güzel.epeydir dikkat ediyordum diyetimde gitti motivasyonumu nasıl toplarim ki

Helal sana yap kuzu faydası var zararı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…