Aynen kuzu kafamda tez varken diyete adapte olamıyorum, kilo almasam yeterli şimdilikYaparsın sen canım, hemen motive ol, bitince 48 kilo gelecek diye telkin et kendini
Kuzum sabah fırsatın mi olmuyor? Kahvaltıya yeşillik domates salatalık eklesen?Menü verim
Çarşamba menüm
Sabah 6.50
Bi yumurta
Bi parça peynir
İki ısırık biber
Öğlen 12,45
bi armut
Akşam 19.30
Bi tabak köz patlıcan yoğurtlama
Salata
Su 3ü tamamlarım
Spor biraz daha yapıp yazıcam @MiuLegoPamukseker19
Ah berna tutamadım kendimi kadının karşısında da ağladım hem de saydımtevafuk55 Allah yardimcin olsun canım cok zor durumda kaldin yaa..Valla benim.içim sıkıldı oflayip duruyorum evde
tevo işine burnumu soköak istemem ama belki de bu yabancılara karşı olan güvensizliğini yenmek için iyi bir fırsat olabilir
Kaç yaşında oğlun?
Estagfurullah canim olur mu.. Canım kreş yaşi daha gelmedi 3 yaşi dolmadı ama eylülde başlayabilir.. iki ay için başlartirsam daha cok.sorun olur bizim huylu oglan kendi lazimligindan baska yere tuvaleyini yaomiyor yazin o isi çözüp eylülde başlatabilirim.Bu arada tevo kreş düşünsen?
Her şey üst üst e geliyirAma hemen ur mu ya birini bulana kadar bari idare etseydi
Kreşe eylülde inşallah canım şu an yaşı da tutmuyor tuvalet sorunumuz da var..tevafuk55 alıntıdan gördüm, ne kadar ayıp bakıcının davranışı nerde yaşıyorsun? Kreş düşünmez mısın? Eninde sonunda kreş daha iyi sanki
@MiuLegoOrtisini hatırlamayan miu yapmışlar
Tefo ne diyeyim bilemedim ama hadsizmis emeklerini çöpe atmış yazık ya insanlar ne kadar nankör ne kadar bencilAh berna tutamadım kendimi kadının karşısında da ağladım hem de saydım
Estagfurullah canim olur mu.. Canım kreş yaşi daha gelmedi 3 yaşi dolmadı ama eylülde başlayabilir.. iki ay için başlartirsam daha cok.sorun olur bizim huylu oglan kendi lazimligindan baska yere tuvaleyini yaomiyor yazin o isi çözüp eylülde başlatabilirim.
Her şey üst üst e geliyir
Kreşe eylülde inşallah canım şu an yaşı da tutmuyor tuvalet sorunumuz da var..
@MiuLego
Sadece onlar var kuzu, zeytin var ama çok tuzlu yiyemiyorum.gerçi sabah o saatte de bişey yenmiyo iştah sıfır oluyo. Bugün salatalık marul falan aldım onları da yerim yarın inşallahKuzum sabah fırsatın mi olmuyor? Kahvaltıya yeşillik domates salatalık eklesen?
Mortim canim cok sıkkın bu sabah esimle tartistim.o haksızdı.kırıldım.bazen tam bir öküz olabiliyor.neyse zaten yürüyüş ü birakali kilom 89.5 90 arasi gidiyor.bölgesel sıkılastirabiliyor ama kalori harcamiyor.evi desen söyle dipköse bir temizleyemiyorum.titiz bir kadinim ama dr dikkat et dedi diye az birsey yapip oturuyorum.oda bana yetmiyor.cocuklarin sinav haftasi esim 85 e bile tavir yapiyor cocuklara psikolojilerini tahmin edemezsin.bir gaflet aninda yine yemekten aldim hıncımı.cuma tekrar dra gidecegim umarim izin verir yürümeme.yoksa bu kilolar gitmeyecek
Yetişkinlere okuma yazma kursu açmam gerekti eve 1 saat geç gelecem diye.. kurs başlamadan bununla konuştum ve saat farkını maaşına yansıtacağımi söyledim. Ben bu kadar hak gözetirken basima gelene bak ..Tefo ne diyeyim bilemedim ama hadsizmis emeklerini çöpe atmış yazık ya insanlar ne kadar nankör ne kadar bencil
Kuzum anneler gelebiliyor mu iki aylığınaAh berna tutamadım kendimi kadının karşısında da ağladım hem de saydım
Estagfurullah canim olur mu.. Canım kreş yaşi daha gelmedi 3 yaşi dolmadı ama eylülde başlayabilir.. iki ay için başlartirsam daha cok.sorun olur bizim huylu oglan kendi lazimligindan baska yere tuvaleyini yaomiyor yazin o isi çözüp eylülde başlatabilirim.
Her şey üst üst e geliyir
Kreşe eylülde inşallah canım şu an yaşı da tutmuyor tuvalet sorunumuz da var..
@MiuLego
Sadece onlar var kuzu, zeytin var ama çok tuzlu yiyemiyorum.gerçi sabah o saatte de bişey yenmiyo iştah sıfır oluyo. Bugün salatalık marul falan aldım onları da yerim yarın inşallah
Kuzum o öküzlerden her evde mevcut hiç sıkma canını, erkek kısmı gamsız niye kırıldığını anlamaz, gece horul horul uyur sen kendini yediğinle kalırsın.böyle sinirden yeme ataklatı okuyosa eve kuruyemiş kuru meyve doldur onlardan al hıncını en azından sağlıklı şeyler çok zararı olmaz. Üzülme suyunu iç. Leslie yapabiliyo musun zorluyo mu ayağını. Bölgesel vücudu toparlamaya yarar yağ yakabilmen için kardiyo şart.bak tae bo videolarına bak yada miuya sor o sana spor tavsiye edicektir. Ayak tabanına baskı yapmayan bi spor illaki vardırMortim canim cok sıkkın bu sabah esimle tartistim.o haksızdı.kırıldım.bazen tam bir öküz olabiliyor.neyse zaten yürüyüş ü birakali kilom 89.5 90 arasi gidiyor.bölgesel sıkılastirabiliyor ama kalori harcamiyor.evi desen söyle dipköse bir temizleyemiyorum.titiz bir kadinim ama dr dikkat et dedi diye az birsey yapip oturuyorum.oda bana yetmiyor.cocuklarin sinav haftasi esim 85 e bile tavir yapiyor cocuklara psikolojilerini tahmin edemezsin.bir gaflet aninda yine yemekten aldim hıncımı.cuma tekrar dra gidecegim umarim izin verir yürümeme.yoksa bu kilolar gitmeyecek
Çakıl doldurursan baya ağır oluyor, ağırlıklarım yokken yarim litrelik şu şişesine çakıl dolduruyordumŞişe saklıyorum aynen içine bir şey doldurayım diye de ağır olmaz gibi geliyor
Cuma soracagim sırf iyilesiyimde yürüyüş e baslayabileyim diye dikkatimi artirdim.leslie zorlar @MiuLego bana tavsiye edecegi baska spor varsa yaparim.kuru meyve ve kuru yemis fikri cok güzel.epeydir dikkat ediyordum diyetimde gitti motivasyonumu nasıl toplarim kiKuzum o öküzlerden her evde mevcut hiç sıkma canını, erkek kısmı gamsız niye kırıldığını anlamaz, gece horul horul uyur sen kendini yediğinle kalırsın.böyle sinirden yeme ataklatı okuyosa eve kuruyemiş kuru meyve doldur onlardan al hıncını en azından sağlıklı şeyler çok zararı olmaz. Üzülme suyunu iç. Leslie yapabiliyo musun zorluyo mu ayağını. Bölgesel vücudu toparlamaya yarar yağ yakabilmen için kardiyo şart.bak tae bo videolarına bak yada miuya sor o sana spor tavsiye edicektir. Ayak tabanına baskı yapmayan bi spor illaki vardır
Helal sana yap kuzu faydası var zararı yokoy gülüm iyi ki gördün
baklayı bilmiyorum inşallah yapmaz bildiğim kadarıyla yapmıyor. zaten kiraz sapı mısır püskülü ve altın otunu karıştırıp bi çay yaptım içtim ödem için.
veee birazdan kalkıp spor yapacam. toplam da 4 km km hiit olacak inşallah. ara ara 8 km/s hızla koşuyorum sonra 4,5 - 5/s km arasında nefesimi düzeltiyorum. benim yapacağım 78 kilo bünyeyle bu kadar hiit olur
Sen alıntılarına bi bakOoh ne güzel öptün içim ferahladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?