Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ya zaten sorun orada asgari ücret iş bulmasına ne diyebilirim ama bunu bana ihtimal dahilinde olsa bile söylemeli ben kendimi ayarlamalı hazırlamalıyım. Birde ben bunu bugün aramıştım bir şey sordu ya bilmiyorum moralim bozuk sonra konuslaim dedim.
Eve gelince de bana bu haberi verdi
Sana moralim bozuk bugün dedim sen bana bu haberi veriyorsun inanamıyorum dedim.
Neye moralin bozulmuştu diyor.. kusura bakma beni yüzüstü bırakan kişi olmasaydın sana anlatırdım ama şimdi bir önemi yok dedim..
Offfffff offf..

gayet iyi kuzum.. interval çalışmaları her zaman iyidir çok kalori yaktırır

şu hurma yoğurt detoksu sizce incir ile de yapılır mı ? hurmam yok ama bol kuru incirim var yarın cumaya accıcık eksi görüp morallenmek için detoks yapmak istiyorum da..

çok iyi anlıyorum seni.. babalar genelde huysuzluk yapar.. e bu durumda da senin için hiç rahat etmeyecek.. başka aklında bildiğin tanıdğın kimse yok mu tefo bakıcı olablecek?
Oğlum alışmaz mium parkta yabancılar var diye oynamayan çocuk bu. Yeni birinde ağlar da ağlar..

çok ayıp etmiş çok.. umarım seni geri aramaz.. neyse yolu açık olsun.

şimdi yeni birini düşünüp alıştırmak lazım

Aynen miu bı uyusam biliyorum gelecek 56 ama yok
belki bugün uyursun be
şu hurma yoğurt detoksu sizce incir ile de yapılır mı ? hurmam yok ama bol kuru incirim var yarın cumaya accıcık eksi görüp morallenmek için detoks yapmak istiyorum da..
hayıııır
incir çok kalorili incir ile olmaz.. patates detoksu yapabilirsin ama
Oğlum alışmaz mium parkta yabancılar var diye oynamayan çocuk bu. Yeni birinde ağlar da ağlar..
offff

abla gel ya tamam kaç kilosun dye kimse sormayacakmış sana korkma

@elif elf
Ablan da mı kilo vermek istiyor?
Annem iyi beslemiş sizi
Ay anne yemeği de me güzel yenir,
tevo işine burnumu soköak istemem ama belki de bu yabancılara karşı olan güvensizliğini yenmek için iyi bir fırsat olabilir
Kaç yaşında oğlun?

Ama hemen ur mu ya birini bulana kadar bari idare etseydi

Akşam yemeği sadece sebze yapsan?
Ben akşam çok sebze yiyince sabah daha rahat oluyorum
Bir de akşamdan kayısı ve ceviz at suya, sabah ilk iş onları iç, ben çok ishal yaptığı için bıraktım
bir bakayım canım. sabah zeytinyağda kuru incir yiyorum şimdilik.
Bu arada kepeği bırakmayı dene, çok lifli vs biliyorum ama benim deneyimlediğim bende kabız yapıyor
hangi kepeği canım anlamadım.
Fulya ev yogurtdu yapıyorsan onun sarı suyunu icsene sabahları balım en büyük probiyotik o
evet ev yoğurdu yapıyoruz. deneyeyim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…