Ya zaten sorun orada asgari ücret iş bulmasına ne diyebilirim ama bunu bana ihtimal dahilinde olsa bile söylemeli ben kendimi ayarlamalı hazırlamalıyım. Birde ben bunu bugün aramıştım bir şey sordu ya bilmiyorum moralim bozuk sonra konuslaim dedim.madem başvuruyor sana da söyleyecek.. diyecek ki olur da kabul edilirsem diye sen de birilerini düşünmeye başla istersen tevafuk diyecek.. böyle olur mu ya bir de kötü ayrılmayaım diyor.. e dik alasını kendi yapıyor zaten..
gayet iyi kuzum.. interval çalışmaları her zaman iyidir çok kalori yaktırıroy gülüm iyi ki gördün
baklayı bilmiyorum inşallah yapmaz bildiğim kadarıyla yapmıyor. zaten kiraz sapı mısır püskülü ve altın otunu karıştırıp bi çay yaptım içtim ödem için.
veee birazdan kalkıp spor yapacam. km hiit olacak inşallah. ara ara 8 km hızla koşuyorum sonra 4,5 - 5 km arasında nefesimi düzeltiyorum. benim yapacağım 78 kilo bünyeyle bu kadar hiit olur
Aynen miu bı uyusam biliyorum gelecek 56 ama yoksenin detoksa değil de güzel bir uykuya ihtiyacın var.. uyku işi halloldu mu eksi işi her türlü hallolmuş olacak
Oğlum alışmaz mium parkta yabancılar var diye oynamayan çocuk bu. Yeni birinde ağlar da ağlar..çok iyi anlıyorum seni.. babalar genelde huysuzluk yapar.. e bu durumda da senin için hiç rahat etmeyecek.. başka aklında bildiğin tanıdğın kimse yok mu tefo bakıcı olablecek?
çok ayıp etmiş çok.. umarım seni geri aramaz.. neyse yolu açık olsun.Ya zaten sorun orada asgari ücret iş bulmasına ne diyebilirim ama bunu bana ihtimal dahilinde olsa bile söylemeli ben kendimi ayarlamalı hazırlamalıyım. Birde ben bunu bugün aramıştım bir şey sordu ya bilmiyorum moralim bozuk sonra konuslaim dedim.
Eve gelince de bana bu haberi verdi
Sana moralim bozuk bugün dedim sen bana bu haberi veriyorsun inanamıyorum dedim.
Neye moralin bozulmuştu diyor.. kusura bakma beni yüzüstü bırakan kişi olmasaydın sana anlatırdım ama şimdi bir önemi yok dedim..
Offfffff offf..
belki bugün uyursun beAynen miu bı uyusam biliyorum gelecek 56 ama yok
hayıııırşu hurma yoğurt detoksu sizce incir ile de yapılır mı ? hurmam yok ama bol kuru incirim varyarın cumaya accıcık eksi görüp morallenmek için detoks yapmak istiyorum da..
offffOğlum alışmaz mium parkta yabancılar var diye oynamayan çocuk bu. Yeni birinde ağlar da ağlar..
Ablan da mı kilo vermek istiyor?
tevo işine burnumu soköak istemem ama belki de bu yabancılara karşı olan güvensizliğini yenmek için iyi bir fırsat olabilirOğlum alışmaz mium parkta yabancılar var diye oynamayan çocuk bu. Yeni birinde ağlar da ağlar..
Afiyet olsun kuzum gayet güzel, gelsin 52’ler..Iyi akşamlar kızlar
malipina
08:00
1,5 dilim beyaz peynir
8 siyah zeytin
1 dilim tb ekmek
12:30
Nesfit
Sut
17:30
Tavuk sote
Salata
Turşu
Spor: 2 saat tempolu(300 p)
30 dakika normal yürüyüş (30p)
330 pbegum75
Floweroflife
Kizlar okuldan gelince yorgun argin zaten moralim de bozuktu... bakicim konuşmak istedi.
Bakicim bana iş bulduğunu ve yarın gelemeyeceğini söyledi....
Yaşadığım şok ve üzüntüyü tarif edemem..
Bir suru agladim 2.5 yıllık ışın karşılığı bu mu yani...
Yok kuzu nerdee menü vermediğim günler berbatAfiyet olsun kuzum gayet güzel, gelsin 52’ler..
Aynen olması gereken bu normalde.. insafsız kadın..Ama hemen ur mu ya birini bulana kadar bari idare etseydi
Akşam yemeği sadece sebze yapsan?
bir bakayım canım. sabah zeytinyağda kuru incir yiyorum şimdilik.Ben akşam çok sebze yiyince sabah daha rahat oluyorum
Bir de akşamdan kayısı ve ceviz at suya, sabah ilk iş onları iç, ben çok ishal yaptığı için bıraktım
Bu arada kepeği bırakmayı dene, çok lifli vs biliyorum ama benim deneyimlediğim bende kabız yapıyor
hangi kepeği canım anlamadım.
evet ev yoğurdu yapıyoruz. deneyeyim canım.Fulya ev yogurtdu yapıyorsan onun sarı suyunu icsene sabahları balım en büyük probiyotik o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?