Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben de bilmiyorum ne haldeyim..
İki gün çırpınışlardayım yediklerim kilo olmadan eriteyim diye
Ya bir de hiç inçe değilim ben, kastan mı verdim acaba kiloyu?
Kuzum seni bilmiyorum ama ben belden ve memitodan eridim bacaklar hala kalın ama şuan tezim daha önemli

bir bakayım canım. sabah zeytinyağda kuru incir yiyorum şimdilik.
hangi kepeği canım anlamadım.
evet ev yoğurdu yapıyoruz. deneyeyim canım.
Yulaf yani.. bende kavızlık yapıyor.. bazen şaşılacak yiyecekler şaşılacak sonuçlar veriyor
Bir de incir yerine kayısı kurusu olsa?

Kuzum seni bilmiyorum ama ben belden ve memitodan eridim bacaklar hala kalın ama şuan tezim daha önemli
Benim de öyle memito var da bel gitti, sırt gitti, göğüs kafesinde kemikler çıktı basen hala 94 çok çirkin, bacaklar da kalın..
Sporu aksatmamak lazım
Tez önemli tabi, biraz ara iyi gelir onu bitirince zaten kafan rahatlar daha kolay verirsin

Zaten artık hoca da bıktı benden bayadır uzatıyorum adam resmen bitir artık diye isyan etti

Yulaf yani.. bende kavızlık yapıyor.. bazen şaşılacak yiyecekler şaşılacak sonuçlar veriyor
Bir de incir yerine kayısı kurusu olsa?

yulaf kepeğini çok sık yemiyorum canım. kuru kayısı da yerim de bu bir kürmüş. o nedenle yaptım. bir kavanoza kuru incirleri doğradım. sonra kavanozun ağzına kadar sızma zeytinyağı doldurdum. her sabah kalkınca evden çıkmadan yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…