Tamam bi kere kaçırdın diye diyeti boşlayacak değilsin.hiç olmamış gibi at kafandan o anı. kaldığın yerden devam. Dediğim gibi eve faydalı atıştırmalıklar al. Ataklara birebirdir. Tuzsuz çekirdek de olur bak onla da güzel stres atılır ama tuzsuz olucak bi de aşırıya kaçmadan yicen. Tuzlusu ödem yaparCuma soracagim sırf iyilesiyimde yürüyüş e baslayabileyim diye dikkatimi artirdim.leslie zorlar @MiuLego bana tavsiye edecegi baska spor varsa yaparim.kuru meyve ve kuru yemis fikri cok güzel.epeydir dikkat ediyordum diyetimde gitti motivasyonumu nasıl toplarim ki
Çarşambaya uygun hafif mi hafif menüMenü verim
Çarşamba menüm
Sabah 6.50
Bi yumurta
Bi parça peynir
İki ısırık biber
Öğlen 12,45
bi armut
Akşam 19.30
Bi tabak köz patlıcan yoğurtlama
Salata
Su 3ü tamamlarım
Spor biraz daha yapıp yazıcam @MiuLego @Pamukseker19
üzüldüm canım yaa. bakıcı bulmak da ayrı bir mesele. üstelik de böyle acele olarakYetişkinlere okuma yazma kursu açmam gerekti eve 1 saat geç gelecem diye.. kurs başlamadan bununla konuştum ve saat farkını maaşına yansıtacağımi söyledim. Ben bu kadar hak gözetirken basima gelene bak ..
Annem sene başından beri 1 e giden kziim ı ögle aralarında çıkışlarda getir götür yapıyordu zaten. Şimdi birde bu işi iki aylığına söyledim idare ederiz sakin üzülme falan dedi ama.. biliyorum ki onun için de sorun olacak. Saglik olsun artık vardır bir hayır..Kuzum anneler gelebiliyor mu iki aylığına
Kuzum leslie den daha hafif bildiğim spor sadece düz yürüyüş.. başka tavsiye edemem yok çünkü.. iyileş de sen bi önce..Cuma soracagim sırf iyilesiyimde yürüyüş e baslayabileyim diye dikkatimi artirdim.leslie zorlar @MiuLego bana tavsiye edecegi baska spor varsa yaparim.kuru meyve ve kuru yemis fikri cok güzel.epeydir dikkat ediyordum diyetimde gitti motivasyonumu nasıl toplarim ki
ANaaaa görmedim benUlan yılmaz morgül bile ip atlıyo reklamda
O kadar zor ki.. bana koca yaz tatili yetmemis di bunu bulana kadar.. ama şimdi aramayacam canım annem bakacak inşallah.üzüldüm canım yaa. bakıcı bulmak da ayrı bir mesele. üstelik de böyle acele olarak
Yarın akşamı sevze ile geçiştir kuzum pro yeme sindirimi uzun sürüyor.Menumu vereyim
Sabah 8.30: sütlü kahve 2 ceviz birkaç ciğ fındık
3 hurma(son anda umreden gelen bi velinin ikrami)
Öğle 12.00: 1 küçük tabak kabak yemeği
3 kaşık yoğurt
Ara turk kahvesi
Akşam 17.30: 5 kaşık tavuk mantar sote
(Kör şeytan pilavla ye dedi o moral bozukluğuyla.. daha mutlu olmayacağım kesin deyip vaz gectim )
Küçük.kase yoğurt
Ara türk kahvesi 5 badem 1 hurma
Su 3 litre
Spor 60 dakika yuryus
@MiuLegomalipina @begum75
Iyi kuzum en azından annen destekmiş, biraz zor olacak tabi ama anneye emanet etmek büyük gönül ferahlığıAnnem sene başından beri 1 e giden kziim ı ögle aralarında çıkışlarda getir götür yapıyordu zaten. Şimdi birde bu işi iki aylığına söyledim idare ederiz sakin üzülme falan dedi ama.. biliyorum ki onun için de sorun olacak. Saglik olsun artık vardır bir hayır..
Sağol kuzucum fazla yüklenemiyorum zaten tabanlarım zonkluyo bacaklarım romatizmalı gibi sızlıyo.bi yarım saat oryantal yapasım var totomu kaldırabilirsemÇarşambaya uygun hafif mi hafif menü
Su miktarı süper
Spor ağır olmasın bebeeemköz patlıcana bayılırım ya keşke benim öğünüm olaydı keşkeeee
Guzuuu neler okudum neler gördüm, miu tombalak dediler inanmadım
Yansın geceler pelinu ecelerOf ne çok konuştum
Ben spora kaçıyorum
Uyuyana kadar 1.5 lt daha iç fulya hadi gayret. Su olmadan olmazbugün hep dışardaydım. dişe gittim. işe gittim. yoruldum. bir de moralim bozuldu. menüm diyet menüsü olamadı. normal yedim. suyu da çok az içtim. valla bu cumayı bilmiyom hayriş @igdedali
Pamuk ayağın rahatsız ama bunu kendine bunalım yapma yahu.. iyileşene kadar sen aksayıversin işler senşn canından kıymetli mi sanki aaaaaaMortim canim cok sıkkın bu sabah esimle tartistim.o haksızdı.kırıldım.bazen tam bir öküz olabiliyor.neyse zaten yürüyüş ü birakali kilom 89.5 90 arasi gidiyor.bölgesel sıkılastirabiliyor ama kalori harcamiyor.evi desen söyle dipköse bir temizleyemiyorum.titiz bir kadinim ama dr dikkat et dedi diye az birsey yapip oturuyorum.oda bana yetmiyor.cocuklarin sinav haftasi esim 85 e bile tavir yapiyor cocuklara psikolojilerini tahmin edemezsin.bir gaflet aninda yine yemekten aldim hıncımı.cuma tekrar dra gidecegim umarim izin verir yürümeme.yoksa bu kilolar gitmeyecek
Görme zaten takım elbise papyonla ip atlıyodu emlakjet reklamındaANaaaa görmedim ben
Ben de stresimi sakizdan almaya çalışıyorum çenem ağrıdıÇekirdek yedim azcık ben
Tamam oryantel mis gibi olur :)Sağol kuzucum fazla yüklenemiyorum zaten tabanlarım zonkluyo bacaklarım romatizmalı gibi sızlıyo.bi yarım saat oryantal yapasım var totomu kaldırabilirsem
Guzuuu neler okudum neler gördüm, miu tombalak dediler inanmadım
Aaaa sakız harikasın ben de atayım ağzıma. Hem susatıyor da su içmiş olurum oleyBen de stresimi sakizdan almaya çalışıyorum çenem ağrıdı
Görme zaten takım elbise papyonla ip atlıyodu emlakjet reklamında:
Ödemdir ödemTamam oryantel mis gibi olur :)
Şişko miu evet
Ama annesi gitti diyete başladı miu zayıflıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?