Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tamam bi kere kaçırdın diye diyeti boşlayacak değilsin.hiç olmamış gibi at kafandan o anı. kaldığın yerden devam. Dediğim gibi eve faydalı atıştırmalıklar al. Ataklara birebirdir. Tuzsuz çekirdek de olur bak onla da güzel stres atılır ama tuzsuz olucak bi de aşırıya kaçmadan yicen. Tuzlusu ödem yapar

Çarşambaya uygun hafif mi hafif menü
Su miktarı süper
Spor ağır olmasın bebeeemköz patlıcana bayılırım ya keşke benim öğünüm olaydı keşkeeee

Yetişkinlere okuma yazma kursu açmam gerekti eve 1 saat geç gelecem diye.. kurs başlamadan bununla konuştum ve saat farkını maaşına yansıtacağımi söyledim. Ben bu kadar hak gözetirken basima gelene bak ..
üzüldüm canım yaa. bakıcı bulmak da ayrı bir mesele. üstelik de böyle acele olarak

Kuzum anneler gelebiliyor mu iki aylığına
Annem sene başından beri 1 e giden kziim ı ögle aralarında çıkışlarda getir götür yapıyordu zaten. Şimdi birde bu işi iki aylığına söyledim idare ederiz sakin üzülme falan dedi ama.. biliyorum ki onun için de sorun olacak. Saglik olsun artık vardır bir hayır..

Kuzum leslie den daha hafif bildiğim spor sadece düz yürüyüş.. başka tavsiye edemem yok çünkü.. iyileş de sen bi önce..

Ne demek motivasyonuu nasıl sağlıcam.. sen değil misin tertemiz menülerle harika eksilerle gelen.. dön bir kendine geçmişine bak pamuk yeterli yahu

Yarın akşamı sevze ile geçiştir kuzum pro yeme sindirimi uzun sürüyor.

Iyi kuzum en azından annen destekmiş, biraz zor olacak tabi ama anneye emanet etmek büyük gönül ferahlığı

Çarşambaya uygun hafif mi hafif menü
Su miktarı süper
Spor ağır olmasın bebeeemköz patlıcana bayılırım ya keşke benim öğünüm olaydı keşkeeee
Sağol kuzucum fazla yüklenemiyorum zaten tabanlarım zonkluyo bacaklarım romatizmalı gibi sızlıyo.bi yarım saat oryantal yapasım var totomu kaldırabilirsem

Of ne çok konuştum

Ben spora kaçıyorum
Yansın geceler pelinu eceler

Ay onu demeyecektim kız

Yansın yağlaaaaar bol kalori yakmalar
bugün hep dışardaydım. dişe gittim. işe gittim. yoruldum. bir de moralim bozuldu. menüm diyet menüsü olamadı. normal yedim. suyu da çok az içtim. valla bu cumayı bilmiyom hayriş @igdedali
Uyuyana kadar 1.5 lt daha iç fulya hadi gayret. Su olmadan olmaz
Pamuk ayağın rahatsız ama bunu kendine bunalım yapma yahu.. iyileşene kadar sen aksayıversin işler senşn canından kıymetli mi sanki aaaaaa

Sağol kuzucum fazla yüklenemiyorum zaten tabanlarım zonkluyo bacaklarım romatizmalı gibi sızlıyo.bi yarım saat oryantal yapasım var totomu kaldırabilirsem
Tamam oryantel mis gibi olur :)
Guzuuu neler okudum neler gördüm, miu tombalak dediler inanmadım
Şişko miu evet

Ama annesi gitti diyete başladı miu zayıflıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…