belki bugün uyursun be
hayıııır
incir çok kalorili incir ile olmaz.. patates detoksu yapabilirsin ama
offff
gayet iyi kuzum.. interval çalışmaları her zaman iyidir çok kalori yaktırır
gülme uleAhahahahahaha sakız çiğnemeyeni beceremeyen mali
İvit didim
Çok mantıklıhadi mali sakız çiğneyek
Nden ki
Yaaa benim karnım git gide büyüyor deli olucamküçülmesi gerekirken iyice çıktı
Kız hirsimdan dudagimi kemirmeye başlamışım farkedince sakız çiğnemeye başladımÇay içiyorum bir yandan da su. Çayım bitince sakın çiğnicem. Ay nerden aklıma soktun fit
iyi çıkar inşallah kuzu.kontrol iyidir.benim de baktırmam lazım bi ara.Yedim yarım tavuk ızgara yedim salata ve yogurt... hastaneden geldim tsh baktir yorum kadının dersin bitmez adet düzensizliği için gittim bakalım. Ne çıkacak tsh
Allah Allah regl mi var onun şişkinliği mi?Yaaa benim karnım git gide büyüyor deli olucamküçülmesi gerekirken iyice çıktı
Valla patatesi bilmiyorum ama yapan herkes memnun. Mesela ben de muz süt yaparım hep o da karbon ama verdiriyor.patates full karbon ama yaa hem nasıl oluyor ki. insanda peklik yapmaz mı o?
kontrol ettim bir hurma 42, bir kuru incir 50 kcal. 3 yerine 2 incir yiyerek yapılabilir sanki ?
Gaz? Wc? Hala?Yaaa benim karnım git gide büyüyor deli olucamküçülmesi gerekirken iyice çıktı
sagolasın beybisi.Helal sana yap kuzu faydası var zararı yok
Aaa ondan mı ki aklıma da geldi bugün Her yerim eridiği için mi göbek böyle görünüyor dedim. En iyisi ben sabah unutmayıp ölçü alayım bugün unuttum alacaktım.yanlardan eridikce ortadaki göbik kısmı belli oluyordur eflalcim sıkma canını oda erir
4 km hiit tamam
bu hafta toplam aşağı yukarı 22-23 km yürüdüm gayet güzel diyorum.
artık agırlık egzersizlerine de başlicam ufaktan. bir de pilates lastikleri de alayım. çok özendim bi çok arkadaş yapıyor sanırım..
Tamammmmsksshalsjsjsjsgülme ule
Kime hırslandın senKız hirsimdan dudagimi kemirmeye başlamışım farkedince sakız çiğnemeye başladım
gaz önemli ,gazla çalışan hatunlarız bizsagolasın beybisi.beni sizin destekleriniz gazlıyor
Iyiki varsin iyiki benim mortimsinTamam bi kere kaçırdın diye diyeti boşlayacak değilsin.hiç olmamış gibi at kafandan o anı. kaldığın yerden devam. Dediğim gibi eve faydalı atıştırmalıklar al. Ataklara birebirdir. Tuzsuz çekirdek de olur bak onla da güzel stres atılır ama tuzsuz olucak bi de aşırıya kaçmadan yicen. Tuzlusu ödem yapar
bak hala gülüyoHaikasın beee
Al al plates lastiği candır
Tamammmmsksshalsjsjsjs
Kime hırslandın sen
Yok canım ya yeni bitti hatta ovulasyon dönemi. Sanırsın hamileyim gün gün büyüyor, yeni bir şey degil son bir aydır dikkatimi çekiyor. Kötü şeyler bile düşündüm karnım da bir şey mi var diyeAllah Allah regl mi var onun şişkinliği mi?
Valla patatesi bilmiyorum ama yapan herkes memnun. Mesela ben de muz süt yaparım hep o da karbon ama verdiriyor.
Hurma nın besleyiciliği çok iyidir o yüzden hurma detoksu mantıklı bence. Hani bir insan sadece hurma yiyerek bilmem kaç gün geçirebilir falan derler. Ama incir için aynj şey geçerli değil. Bence yapma şeri
Ben incir süt yaptım ki, 1 günde-500 ama çok ödemim yoktuAllah Allah regl mi var onun şişkinliği mi?
Valla patatesi bilmiyorum ama yapan herkes memnun. Mesela ben de muz süt yaparım hep o da karbon ama verdiriyor.
Hurma nın besleyiciliği çok iyidir o yüzden hurma detoksu mantıklı bence. Hani bir insan sadece hurma yiyerek bilmem kaç gün geçirebilir falan derler. Ama incir için aynj şey geçerli değil. Bence yapma şeri
Gazwomengaz önemli ,gazla çalışan hatunlarız biz
Allah Allah regl mi var onun şişkinliği mi?
Allah Allah ya. Çok ilginç. Düşünelim sebep ne ola ki diyeYok canım ya yeni bitti hatta ovulasyon dönemi. Sanırsın hamileyim gün gün büyüyor, yeni bir şey degil son bir aydır dikkatimi çekiyor. Kötü şeyler bile düşündüm karnım da bir şey mi var diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?