Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

[QUOTE ="hepfit post: 55544206, member: 651984"]Ben incir süt yaptım ki, 1 günde-500 ama çok ödemim yoktu [/QUOTE]

aaa iyiymiş.. yapsam mı ki. bak şimdi kafam karıştı. çok eksi görmek istiyorum. 500 e de razıyım

Kız ben de ovulasyondayim benim de davul gibi ama ben de pko var ağrılı oluyor yumurtlama

Aaa ondan mı ki aklıma da geldi bugün Her yerim eridiği için mi göbek böyle görünüyor dedim. En iyisi ben sabah unutmayıp ölçü alayım bugün unuttum alacaktım.

e heralde ondan. benim şu kiloda bile oluyor sende daha da belli olur.
göbiş ortasındaki kilo en son gider. önce yanlar gidiyo. en azından bende öyle

bak hala gülüyo
Yok ya ne gülmesi
Ben incir süt yaptım ki, 1 günde-500 ama çok ödemim yoktu
Oo çok iyi. Kedibochi kuzum bak
Ay şeri herkesin bünyesi farklı işte. Olsun gitsin de yavaş gitsin. Senin yolunda taşlar var işte regl ovulasyon falan ama dikkat edince illaki gidiyor. Sabret

Saol canim.iyiki burada sizlerleyim.

e heralde ondan. benim şu kiloda bile oluyor sende daha da belli olur.
göbiş ortasındaki kilo en son gider. önce yanlar gidiyo. en azından bende öyle
Mantıklı geldi canım dediğin. Spora yüklendim iki haftadır demek ki diğer bölgeler sıkılaşıyor.

[QUOTE ="hepfit post: 55544206, member: 651984"]Ben incir süt yaptım ki, 1 günde-500 ama çok ödemim yoktu

aaa iyiymiş.. yapsam mı ki. bak şimdi kafam karıştı. çok eksi görmek istiyorum. 500 e de razıyım
Valla ben genelde kabizimdir ama incir süt gaz women mi dedi biri

Haklisin miu ama bi anda kaybettim kendimi hersey üzerime geldi sanki.bundan sonra canimin kıymetini bilcem

sen bi de kuru fasulye yediğimde gör
Hayıııırrrr istemiyoruuuummm
Hiç birinde sıkıntı yok. Hala yeni bitti ama üç aydır çok az oluyorum ondan mı bilmiyorum, kist olabilir aklıma o geliyor
Tövbe de kız
hadi kaçtım ben accık kıvırtayım
Hadi terle gel
@MiuLego nasıl unutursun ortiligimi

Sana küstüm
Canım ortim sen benim daimi ortimsin artık asla aklımdan çıkarmıcam aslaaaaa
Benim kafa gidik ya ondan öyle oldu

Sev beni bele nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…