Nerdeyse vayti tutuyorum diyecem...Canım ortim sen benim daimi ortimsin artık asla aklımdan çıkarmıcam aslaaaaa
Benim kafa gidik ya ondan öyle oldu
Sev beni bele nolur
Eki Görüntüle 2133051
Inşallah benim goremediğim hayırlara vesile olur..vardır bunda da bir hayır canım.
Ay ben de nefret ediyorum eflal ama çok önemliCanım ben çok düzenli olurum doğum yaptım ya mesela doğum sonrası regl tarihim bile tam bir yıl sonra aynı gün oldu iki doğum sonrası daikisinde de tam üçüncü ay regl oldum. Hamilemiyim diye strese girmediğim sürece günü şaşmaz diyeyim.
Üç aylık iğne olunca düzensizlik olmuştu o da yine her ay aynı periyodda lakin ara kanama oluyordu çok oluyordu vs.
Velhasıl bunları şunun için yazdım üç aydır iki gün oluyor sonra yok ki ben 10 gün yoğun olurdum. Niye böyle bilmiyorum doktora git diyeceksin de işte o malum muayeneden nefret ediyorum
Uyuyana kadar 1.5 lt daha iç fulya hadi gayret. Su olmadan olmaz
içmeye çalışıyorum canım.Pamuk ayağın rahatsız ama bunu kendine bunalım yapma yahu.. iyileşene kadar sen aksayıversin işler senşn canından kıymetli mi sanki aaaaaa
Sorma istekler o kadar yapılamayacak şeyler ki, açıklarken ben utanıyorum bunu nasıl bilmez 50 yaşında insan diyeDondurulmuş gıdaya hayır
O zaman bedenin diyor ki sana mekik çek eflal
GERİZEKALILAR!
En sinir oldupum tipler ya.
Miu abla diyor miu nerdeyse benim yaşımdaysa o da büyüktür dedim
Ya benim kuyruk sokumum batıyor mekik çekerken çok denedim altıma battaniye bilr serdim ve de tahriş oluyor orasıDondurulmuş gıdaya hayır
O zaman bedenin diyor ki sana mekik çek eflal
GERİZEKALILAR!
En sinir oldupum tipler ya.
Tadına bakıcamDondurulmuş gıda istemiyoeuz
Tesekkürler :)
hoşgeldiniz miunun ablasıTesekkürler :)
Smear konusunda çok haklısın hep niyetim var. En son 7 yıl önce alındı düşün. Ben sağlık konusunda kendimi çok ihmal ediyorum cidden. Hala dişe gidicem. Niye böyle yapıyorum bilmiyorum. Eşim de hadi gidelim senin gideceğin yok hiç demez bir kere düşünse ölürAy ben de nefret ediyorum eflal ama çok önemlisenede 1 smear aldırmak muayene olmak lazım, ihmal etme kuzum haaa şu da olabilir mevsim gecişi herkeste bi adet düzeni değişikliği var.
Yas kaç bu arada abla dedim amaTesekkürler :)
Git ihmal etme, ben de kist patlaması yüzünden hastanede yattım.Canım bende kist sorunu oluyor zaten , büyük oğluma kıstım varken hamile kaldım sonra o kist patladı yumurtalığıma yapıştı, sezeryan olmasam bilinmeyecekti doktor doğum esnasında temizledi biyopsi göndermişti.
Sağ tarafta oluyor hep . Orda aynı ağrılar varda ayyyy doktora gitmek istemiyorum ya
Aynen mesela inatla bana şeker ilacı başlıyorlar kistler yüzünden ama ben kullanmıyorumayy çok zor kilo vermemnin sabebi olabilir bu.
en kısa zamanda bi doktora görüniyim ben
Miu nasıl senin yaşındaMiu abla diyor miu nerdeyse benim yaşımdaysa o da büyüktür dedim
Büyük müdür
Değil midir
KızarımIlacsız bir tane alayım diyecemde sopa yerim bu sefer bugün hakettim zaten miu kızar.
34 :)
O zaman yemeyinBaşka türlüsü yok ki, ancak Japonya’ya gitmek lazım orda bile olduğunu zannetmiyorum
Sabah yataktan zor kalkarım şimdiden bütün kaslarım ağrıyorsporu abarttım sanırım
Hı iyi tamam peki git onu tut. Üz beni. Sevme beni küs bana . Ben de yiyim de obez olayım : (Nerdeyse vayti tutuyorum diyecem...
Sonra bi gülme geliyor tovbeee
Küsüm
Yok o bende de oluyor bebeeemYa benim kuyruk sokumum batıyor mekik çekerken çok denedim altıma battaniye bilr serdim ve de tahriş oluyor orasıben mi beceremiyorum acep
Bakma ya bakmaTadına bakıcam
hoşgeldiniz miunun ablası
Yas kaç bu arada abla dedim ama
İlk kez duydum o dolguyukızlar aklınızda olsun kesinlikle amalgam dolgu yaptırmayın. yaptırınca söktürmek de ayrı sorun. o kadar sakıncalıymış ki
Beyin yandıMiu nasıl senin yaşında
Miu benden küçük, ben senden küçüğüm
Ben koltuğun minderini çıkarıp popomun altına koyuyorum yoksa benimde çok canım yanıyor mat laYa benim kuyruk sokumum batıyor mekik çekerken çok denedim altıma battaniye bilr serdim ve de tahriş oluyor orasıben mi beceremiyorum acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?