Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay ben de nefret ediyorum eflal ama çok önemli senede 1 smear aldırmak muayene olmak lazım, ihmal etme kuzum haaa şu da olabilir mevsim gecişi herkeste bi adet düzeni değişikliği var.

Dondurulmuş gıdaya hayır

O zaman bedenin diyor ki sana mekik çek eflal

GERİZEKALILAR!

En sinir oldupum tipler ya.
Ya benim kuyruk sokumum batıyor mekik çekerken çok denedim altıma battaniye bilr serdim ve de tahriş oluyor orası ben mi beceremiyorum acep

Ay ben de nefret ediyorum eflal ama çok önemli senede 1 smear aldırmak muayene olmak lazım, ihmal etme kuzum haaa şu da olabilir mevsim gecişi herkeste bi adet düzeni değişikliği var.
Smear konusunda çok haklısın hep niyetim var. En son 7 yıl önce alındı düşün. Ben sağlık konusunda kendimi çok ihmal ediyorum cidden. Hala dişe gidicem. Niye böyle yapıyorum bilmiyorum. Eşim de hadi gidelim senin gideceğin yok hiç demez bir kere düşünse ölür

Git ihmal etme, ben de kist patlaması yüzünden hastanede yattım.
Essekten düşenin halini essekten düşen anlarmış çok sınır bozucu ama ihmal etme

Ayyy dan diye daldım bu arada
Eşim indirime girmiş bir mağazadan kendine bir şeyler almış, çocuklara alacaktı güya , oğlum size de alıcam güzel şeyler var dedi. Annenize yok o kilo versin dedi odun ya yaaa niye benim verdiğim kiloyu bu adam farketmedi ki niye böyle yapıyor , onu taktığımdan değil cidden onun için kilo vermiyorum zaten de. Hiç benim kiloma laf etmezdi derdi ne bunun.
Oğlum da babaaa anneme almıyorsan bize de alma dedi

Ilacsız bir tane alayım diyecemde sopa yerim bu sefer bugün hakettim zaten miu kızar.
Kızarım
Ablam kaç yaşında ki E elif elf ?
34 :)
Başka türlüsü yok ki, ancak Japonya’ya gitmek lazım orda bile olduğunu zannetmiyorum
O zaman yemeyin
Sabah yataktan zor kalkarım şimdiden bütün kaslarım ağrıyor sporu abarttım sanırım

Nerdeyse vayti tutuyorum diyecem...
Sonra bi gülme geliyor tovbeee

Küsüm
Hı iyi tamam peki git onu tut. Üz beni. Sevme beni küs bana . Ben de yiyim de obez olayım : (
Ya benim kuyruk sokumum batıyor mekik çekerken çok denedim altıma battaniye bilr serdim ve de tahriş oluyor orası ben mi beceremiyorum acep
Yok o bende de oluyor bebeeem

Ama olduğu kadar diyip zorluyorum. Sürtünüyor benim kabuk bağladığı olmuştu.
Tadına bakıcam
Bakma ya bakma
hoşgeldiniz miunun ablası

Yas kaç bu arada abla dedim ama

Ay geri gitti. Ben bunu sadece sana ulaşmak için açtım dedi. Karışık site dedi anlayamadı uyucakmış
He bi de smileyleri de beğenmedi

Ben koltuğun minderini çıkarıp popomun altına koyuyorum yoksa benimde çok canım yanıyor mat la

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…