tekrar geçmiş olsun..kendine dikkat et dukanı bozmayacaksan tavuk suyu corba yap naneli yulaf kepeği ve yogurtlaSelam kızlar
Bugün biraz daha iyiyim ama hala kendimde değilim. Muhtemelen üşüttüm midemi.
Şimdi annemdeyim. Annemin sağlığı pek iyi değil. Pazartesiye kadar burda olacağız. Ev kalabalık nete girmeye fırsatım ve vaktim olmuyor burda. Saphiracım dün de rahatsız olduğum için giremedim. Beni pazartesiye kadar izinli sayarsanız sevinirim. Kilo bildirimimi yarın yaparım.
Hepiniz kendinize iyi bakın...
ilk etapta endokrine git canım sanırım salisin ismini verdiği drda endokrinde..gonca örük hangi bölümün doktoru ben bu sonuçlarla hangi böşüme gitcem
canım iç bbem çok iyi oluyo levebayada rahat çıkıyosun haberin olagünaydın cnm..ooo sabah kalkınca 2 bardak su içmeyi ben de alışkanlık edinsem iyi olucak....hurma evet bizim bi arkadaş hurma ile zayıflamış....
canım şaka yaptım kız
Ahh kuzummm senn oradaydınnn zatenn ondann seni yazmadımmm kk da olmayanları yazdım sadece paşamm benimm
günde 10 adete kadar hurma yiyebilirsin canımmm benn doktorum programında duydum o zamandan beri yiyom
seviyorum seni ablasının söyldiklerinide dinlermiş allahı seversen gel öpücemKızzzzlarrrrr bugünn nöbettt varr psikiyatridee gündüzz evdeyimm diyee hemenn değerlendirdimmm tamm 1 saat yüzdümmm off nee biçim ağrıyor göbeciğim bilemezsiniz
Sabah: 3 hurma
6 ceviz( paşamın uyarısına uydum az yedimm bakk)
Öğle: semizotlu kepekli yoğurt yicem
bir kasede çilek yiyem
Akşamüstüü bir daha yoğurtlu salatalıklı kepek yerimm
canım ceviz saglosun annemde vardı getirdi memelekette agacımız var ondan yırtıkbenimde almam lazım hurma ceviz badem...
canım coca colanın tamamen kalorisiz şekersiz olanı Zero..sakatat derken içinde beyin var,sanırım dil oluyor içinde,tam olarak tek tek neler oluyor içinde bilmiyorum ama İzmirde bu söğüş olayı çok tutulur.diğer şehirlerde yok mu ki?:26: soğuk olarak dürüm yapılır,bol yeşillik ve soğanla yenir.he bir de bol baharat tabi.Et haşlamadır bu arada..
biz de öyle kalabalık oluyoruz işte,çok güzel oluryor tabi de sonrasında evde çok iş çıkıyor dediğin gibi.o kadar olsun canım ne olacak diyorum,keyif yapıyoruz arkadaşlarımızla ama di mi
canım dr. ne dedi sonuçlarına peki?
öğlen:Kahvaltı:
2 ad. k.k. haşlanmış yumurta
1 tabak domates-salatalık-biber söğüş
1 kk peynir
10 zeyitn
5-6 ad. badem
benim babam şeker hastası canım ve eşi troid hastası..ablamda da troit vardı ve hep Alsancakta İris hn diye bir dr. a gittiler çok memnunlardı,herkese tavsye ediyorlardıhormonal bir problemim olduğunu adet düzensizliğimin buna bağlı olduğunu
demir eksikliği olduğu
troitlerin çalışmadığı ve
gizli şeker olduğunu söyledi
dahiliye , kadın doğum , endokrine gitcen dedi nereye gitsem bilemedim bozyaka iyi diyorlar ama bilemedim
Kendine iyi bak canımSelam kızlar
Şimdi annemdeyim. Annemin sağlığı pek iyi değil. Pazartesiye kadar burda olacağız. Ev kalabalık nete girmeye fırsatım ve vaktim olmuyor burda. Saphiracım dün de rahatsız olduğum için giremedim. Beni pazartesiye kadar izinli sayarsanız sevinirim. Kilo bildirimimi yarın yaparım.
sen böyle yiyosun maşallah kilo veriyosun tü tü tü diyim tadı güzeldir galiba sen yedigine göre ben sakatat yiyemiyorum ilk gebeligimde kurbanda eşim otusun beynini pişirip yediricekti anca kurtuldum elinden allahım dedim bu ney de get diyorum yememlalah için bebegi düşünüyodu mikrop ıyyy aklıma geldikçe ondan tiskindim yiyenede saygı duyarım tabe
canım çok geçmiş olsun..kendine dikkat et....Selam kızlar
hımmm güzel menü...iyi nöbetler cnm....Kızzzzlarrrrr bugünn nöbettt varr psikiyatridee gündüzz evdeyimm diyee hemenn değerlendirdimmm tamm 1 saat yüzdümmm off nee biçim ağrıyor göbeciğim bilemezsiniz
Sabah: 3 hurma
6 ceviz( paşamın uyarısına uydum az yedimm bakk)
Öğle: semizotlu kepekli yoğurt yicem
bir kasede çilek yiyem
Akşamüstüü bir daha yoğurtlu salatalıklı kepek yerimm
bende alıcam hurma ve badem....benimde almam lazım hurma ceviz badem...
Selam kızlar..Bahar yorgunluğumu oldum yoksa geç yatıyorum hep ve uyuyamıyorum geceleri ondan mı bilmiyorum ama çok uykum var yauv :/ gece 4 tü ben hala yatakta dönüp duruyordumKalktık kahvaltımızı yaptık,evi zor toparladım.Tabi hem h.sonundan çıktık hem 2 gün üst üste evde olmayınca ev kalk gidelim olmuş iyice evi toplamaktan başın döndü,temizlik yapmaya mecalim kalmadı düşünün dağınıklığı benim kız sağolsun çok güzel dağıtır çokkk
Şimdi sallarım bebeğimi uyuturum.Sonra spor yapıcam inşallah.sonra da yemek yaparım.Semiz otu pişirmek istiyorum ayıklamaya üşeniyorum öff ne bu ha l yauv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?