Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam kızlar

Bugün biraz daha iyiyim ama hala kendimde değilim. Muhtemelen üşüttüm midemi.

Şimdi annemdeyim. Annemin sağlığı pek iyi değil. Pazartesiye kadar burda olacağız. Ev kalabalık nete girmeye fırsatım ve vaktim olmuyor burda. Saphiracım dün de rahatsız olduğum için giremedim. Beni pazartesiye kadar izinli sayarsanız sevinirim. Kilo bildirimimi yarın yaparım.

Hepiniz kendinize iyi bakın...

tekrar geçmiş olsun..kendine dikkat et dukanı bozmayacaksan tavuk suyu corba yap naneli yulaf kepeği ve yogurtla

baktım netten endokrin uzmanıymış şekere de endokrinmi bakıyor yarın gideyim bari saat kaçta sıra alınıyor acaba:26:

günaydın cnm..ooo sabah kalkınca 2 bardak su içmeyi ben de alışkanlık edinsem iyi olucak....hurma evet bizim bi arkadaş hurma ile zayıflamış....
canım iç bbem çok iyi oluyo levebayada rahat çıkıyosun haberin ola

Ahh kuzummm senn oradaydınnn zatenn ondann seni yazmadımmm kk da olmayanları yazdım sadece paşamm benimm

günde 10 adete kadar hurma yiyebilirsin canımmm benn doktorum programında duydum o zamandan beri yiyom
canım şaka yaptım kızbiliyin senle yazıştıkya bebem
seviyorum seni ablasının söyldiklerinide dinlermiş allahı seversen gel öpücemoh be tatlı niyetine ne iyi gitti be
benimde almam lazım hurma ceviz badem...
canım ceviz saglosun annemde vardı getirdi memelekette agacımız var ondan yırtıkhurmayıda hacıdan gelmişti inan çok dok tutuyo tavsiye ederim hepiciginize birde dereotu dok tutuyo inanın acıkmıyo insan

sen böyle yiyosun maşallah kilo veriyosun tü tü tü diyim tadı güzeldir galiba sen yedigine göre ben sakatat yiyemiyorum ilk gebeligimde kurbanda eşim otusun beynini pişirip yediricekti anca kurtuldum elindenallahım dedim bu ney de get diyorum yememlalah için bebegi düşünüyodu mikrop ıyyy aklıma geldikçe ondan tiskindim yiyenede saygı duyarım tabe

şimdi gelelim bana öhö öhöbugün sizden sonra üstümü giyindim ev savaş alanıydı dedim hastaneye gidiyim öle eve gelice yaparım dedim neyse 2 bardak suyumu içtim sauna eşortmanımı giydim düştüm yollaragittigimde bekledim öle dogum hane kapsında öyle oturdum 2 katı görüyor gözlerim dedim kendime kızdım ne oluyo yapma paşa evlatlarım cennette yaradan sana gene vericek bu sefer saglıklısından dedim kendimi motive ettim sonra kardeşimgil geldi gelin içeri girdi kardeşimle konuştuk abla eskiyi kapatalım dedi dedim üstüne gitme hamile psioklojisi yetiyo zaten dedi neyse sen bilirsin dedim kestirip attım sonra gelin çagırdı abla acil sezeryana alıcaklar bebek 4.5 kiloymuşçok iri bebek normal dogmaz dediler bekledik diyorum oturuken len üstümde sauna eşortmanı var ana terledimde halimi görseniz bacaklarım iç çamaşırlarım nanayşimdi düşünüyom çocuk dogsa eşimi eve yollarım kıyafet için eşim işi bıraktı geldi gelin doguruyo diye ama gene eve yolladılar eşimede dedim gelin içerdeyken bak ben diyetteyim sen salatamı yapar getirisinsonra cuma kilo bildirimi yapılıcak dedim kim dicek eger dogsaydı eşime yazdırıcaktımmalum ceza almak istemiyorum neyse çıktık hastaneden gelin abla ipek abla çagırdı oturmaya biber dolması yapmış yeriz dedi yok dedim benim eve gitmemlazım temizlemem lazım paşa hasta vs dedim eşimde git madem günah dedi neyse onunla eve geldik bize evi mutfagı temizledim evide işşallah yarn temizlerim sonra konuşulanlardan açıldı bende özür dilediaffet seni kırdım dedi senin hakkını ben ödeyemem dedi kızdınmı dedi neyse tatlıya baglandı baglamnasınada kalbim allah var çok kırık sonra annemlerin orda oturan ipek ablaya geldik annemde ordaydı şimdi gelelim neler yedigimeminübüsten indik gittik bakkala gelin dondurma aldı abla sanada alalım dedi yemin olsun canım istedi ama dedim yok yemicem onda kalori variçim gitmedimi gitti neyse ipek ablalara gittik allahım kadın neler hazırlamış patatesli tavuk vardı ekmek aşı vardı hani kurutulmuş ekmeklerin üstüne yumurta salçalı kıymalı su yapıyosun onu üstüne döküyosun al dedi yok dedim yemedim tavukta 1 çatal yedim kızlar patatesede canım gitti ama yemedim malum şeker var patateste neyse yediklerim şunlar

şimdiye kadar 6 bardak su içtim 1 saat yürüyüş yaptım sonracıma kahvaltı yapmadım malum hastane işleri vardı neyse öylende bir adet bademi rendeledim ipek ablalarda içine yogurt koydum üstüne bol nane onu yedim sonracıgıma bir çatal tavuk eti yedim bir çatal biner dolması yedim bir tabak dolusu salata yedim yagsız tuzsuz yedim onlarınkini ayırdım onlar sosladılar benim sosum sadece yarım limon oldu akşamada allah kerim suyu çok içmeyi düşünüyorum işşallah benim günüm böle geçti evd degilim arkadaştayım hem ziyaret hem ticaret ediyorum sizinleben kaçar evimede geçince akşam yedigimi yazarım kibhe unutmadan cuma yenden gidicez kontürole galiba sezeryan olucak dogum sonra oglumu kucagıma alıcam işşallah topaç gibi işallah olucek sıpam

Kahvaltı:

2 ad. k.k. haşlanmış yumurta
1 tabak domates-salatalık-biber söğüş
1 kk peynir
10 zeyitn
5-6 ad. badem
öğlen:
1 kase koyu cacık
1 çay bardağı badem

suyum 1.5 lt oldu.henüz eşim gelmedi akşam yemeğimizi yemedik
benim babam şeker hastası canım ve eşi troid hastası..ablamda da troit vardı ve hep Alsancakta İris hn diye bir dr. a gittiler çok memnunlardı,herkese tavsye ediyorlardı
Kendine iyi bak canım

paşacım benim diyette yasak olmayan şeylerden doyana kadar yiyebiliyorsun.Zaten başka türlü diyet yapamam ben
sakatat çokkk faydalıdır canım,üstelik bebek için de çok iyidir.Öyle kelle paça çorbası filan içmez misin?kelle paça-beyin karışık içerim ben hep dışarıda bayılırımmmm ama tabi güvendğin yerden iyiyp içeceksin.Benim yediğim söğüşler çok güvenilirdi.Şöyle ki;evine gittiğimiz arkadaşımız,İzmirde çok meşhur bir söğüşçünün eşi Kendileri ve bebekleri de yiyor Sen İzmire gelecek olursan ben sana ordan bir yedireyim bakalım gene ıyy mı dicen

Son düzenleme:
selam kızlar...ben geldiiiim...bugün öğleden sonra plansız arkadasım kahve içmeye çagırınca attım kendimi dışarı ohhh iyi geldi..o yüzden gelemedim....geçmişe dalayım..sayımımı yapayım.....

MENÜÜÜÜÜ.....
SABAH KAHVALTI YOK
öğleyinnn...1 tane tavuk göğsü ve yogurt ve domates
3 tane kuru kayısı...
1 muz
ö sonra gemzede ev yapımı 1 dilim pizza
akşamm geç saatte 1 dilim peynir..1 domates...1 haş yumurta..bir kaç zeytin 1 salatalık..2 dilim sucuk ve 2 ısırık ekmek...
bugün dısarda 20 dak yürüdüm sadece...az sonra yürüyüşümü yapıcam az uuzn tutucam cezaalar banaaa

canım çok geçmiş olsun..kendine dikkat et....
hımmm güzel menü...iyi nöbetler cnm....
benimde almam lazım hurma ceviz badem...
bende alıcam hurma ve badem....

canım evet maaşallah sen çok geç yatıyorsun ben pek 12 den sonraya kalmam:))bazen evi toparlamak benimde çokk vaktimi alıyor....

ya biraz önce aynanın önünden geçerken kaşlarımın arasının açıldığını farkettim çünkü çok kaşı olan biri değilim sadece etim gözükmeyecek kadar ve azdır birini koparsam derisi görünüyordu baya aralanmış niye olur acaba dökülme diye bişey olurmuki hiç karşılaştınızmı etrafınızda:44:garibime gittide kimseye söylemedim deli gözüyle bakmasınlar bana diyegerçi buraya yazınca ne gözüyle bakacaksınız dimi ya

bugün 3. elmamı yicem pekte sevmem halbusü ama yoksa yağ ekmek yemek istiyorum neyseki evde yağ yok peyniri ve zeytini de damak tadıma göre alınmamış ekmek arası yapamamdiyet açısından harika oldu bu diyeti bozma krizleri başladı yine bende elmaya saldırdımha bgün tartıl 90.1 çıktım sürekli aynı kiloda olmak beni delirtiyor gerçi almaktan iyidir ama

Evlilik geçici duygular ve imkanlar üzerine değil;
iman ve ahlak güzelliği üzerine kurulmalıdır​

Son düzenleme:
shopa bu aralar çok enerjiksinimreniyorum sana ne güzel

Son düzenleme:
bugün sadece 40 dakikalık bir yürüyüş yaptım o da yulaf kepeğimi almak için kargoya gittim.. yarın Dukan'a başlıyorum. Kitap gelmedi henüz ama cuma gelecek.. Cumaya kadar idare ederim ne de olsa artık Dukan daha yaygın nette daha çok bilgi var eskisine nazaran..

yarın
sabah
Dukan krebi+yağsız peynir+ yarım bardak light süt
ara ve öğlen tavuk göğsü+yoğurt
akşam da ayran ve köfte düşünüyorum inşallah düşündüğüm gibi olur

7 gün atak var.. bakalım kaç kilo vericez.. Nette Dukan ile zayıflayanların before-after fotolarına baktım süper şeyler var ya.. hem türk hem yabancı iki tane dikkatimi çeken var du ekliyim buraya

birincisi kaç kilo verdi bilmiyorum ama ikincisi 30 üçüncüsü 26,5 kilo vermiş

selam kızlar...yürüyüşten geldim...yarım saat yürüdüm....çok dincim şu anda..spor yapmak çok güzel bişiy...mutluluk hormonu salgılatıyor derlerdi doğruymuşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…