Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım zaman zaman benimde oluyor kaşımda dökülmeler..hatta su andada var sonra çıkıyor..sarımsak sürüyorlarmış kaşları canlandırmak için ama hiç denemedim...deneyelim miiii?:.
hayırr hayırr..dieti bozmak yok canım..yıllarca yemedik mi o cısslardan biz...bak hem yaza ne kaldı surda...gram gram kaybetsek bile inceliyoruz sonuca tamam mı şekerim...
Eki Görüntüle 405292

Evlilik geçici duygular ve imkanlar üzerine değil;
iman ve ahlak güzelliği üzerine kurulmalıdır​
çok güzelmiş cnm çok doğru.....
shopa bu aralar çok enerjiksinimreniyorum sana ne güzel
sağol cnm...bazen msikinlik çöküyor ama zorla kendimi motivee ediyorum ve yürüyorum...
seni takipteyim senaristcim..çok merak ediyorum 7 günde ne kadar gidecek..güzel bir rakam vekliyorum senden....
birincisi kaç kilo verdi bilmiyorum ama ikincisi 30 üçüncüsü 26,5 kilo vermiş

süper yaaa...insanlar ne kadar azimlii biz neden böyle olmayalımmmm

salı...shopaholic...13
çarşamba...saliss...29
perşembe...paşam...24
cuma...kelebekolacam..12

pazartesi...gerbera...11
salı...angiera.......1(hastaydı)
çarşamba...ecemavi...5
perşembe...ipekyol...0 (izinli)
cuma...senarist...8
saphira....14
salissss tebrikler cnm....
1 MAYISS 2012 MSG SAYILARIMIZZZ

gene potayı aşamamışım ben ya
birincisi kaç kilo verdi bilmiyorum ama ikincisi 30 üçüncüsü 26,5 kilo vermiş

canım azim edince başarıyosun iste arkadaşta dukanın kitabını aldı yapmadı öyle süsü dürüyo diyorum bana yolla onuda yapmıyo yazık oldu kitaba he

canım ben işkembe mumbar seviyodum hamileligimde tiskindim yiyemiyoırum ama kokarece bayılırım onuda yiyince elleimin üstünde benek benek kan toplanıyoişşallah bir gün gelirimde yeriz birliktekelle paça eşim çok seviyo ben çok güzel yaparım yemesemde haberin olsun

şimdi gelelim bana sizden sonra 2 su bardagı su içtim ben çilek vardı içine tarcın yogurt koydum yedim yogurtlu meyvalı oh çok güzel gitti anacım kelem dolması yapmış 14 tane yedim bugün hiç bir şey yemedim pirinç yoktu yarmayla sarmış tavukta döşemizti dibine onuda kemirdim ben tavuk kemirmeyi daha çok seviyorum o neymiş eti yicek 1 bardak su içtim ve sodamıda devirdim beyaz lahanaya gelim domates yemeklik sogan bol dogramış yag bol limon yedim tavsiye ederim çok doyurucu oluyo eşimde dedi iyi anlaştınız hayırdır anlattım bende konuştuk özür diledi diye küslük olmasın boşver dedi yüz yüze bakıyosunuz dedi benim çıkmam lazım erken kalkcam sabah allah nasip ederse görürüşürüz bu arada lahana dolmasına dayanamam çokmu yemişim acaba 14 tane:44::44:

son 18 dakikadır Dukan Diyeti yapıyorum

bi tane haşlanmış tavuk boynu yedim

yani bi çimdik bile et çıkmamıştır ondan

canım eline sağlıkkk
salisim tebrikler hayatım

paşammm o zaman inşallah kısmet olursa senin elinden içerim kelle paçayı :) kokoreç İzmirde daha güzel yapılıyor,İstanbuldaki gibi minik minik doğranmıyor sebzelerle karıştılırılmıyor oyyy bayılırımm heh işte bak mumbarla işkembe de bana göre değil mangalda böbreğe bayılırım birde
dışardan okuyan biri diyet topiği değil,kasap topiği sanacak

akşam:
1 tabak çorba
1 tabak semizotu (içine pirinç yerine bulgur koydum)
1 kaseye yakın yoğurt

nescafeli süt

şimdi de soda (spor üstü :))

Sporumu yaptım geldim kızlarrr..tabii sizler yoksunuz uykudasınız hepiniz sanırım..
gerberaya spor bildirimleri mesaj atılmıyprmuş kızlar neden acaba? tek bildirim yapan benmişim???? buraya yazıyor olabilirsiniz sporlarınızı ama kız tek tek 1 haftalık spor bildiriminizi toplayamaz.herkes özel mesaj gönderecek arkadaşlar.tekrar söylüyorum;mazeretsiz spor yapmayan veya bildirim yapmayanlar ceza alacak :117::122:

selam kızlar....günaydın.......bugün tartıda 2 yıldır göremediğim 77 leri görebildim....mutluyum..motive oldum.....darısı 3 yıldır göremediğim 75 lerin altına inebilmeye..ilk hedefim 74.9......

ben dün 3 günlük toplu attım cnm..bundan sonra günlük atıcam:18::18:
akşam:
1 tabak çorba
1 tabak semizotu (içine pirinç yerine bulgur koydum)
1 kaseye yakın yoğurt

nescafeli süt

şimdi de soda (spor üstü :))

hımm güzel bir akşam menüsü....hehehe ben de sopr üstü soda içtim severimmm

günaydın kızlarr..dün evden giremedim menümüde yazamadım nette sorun vardı..annemle babam geldi dün akşam..eşimde pazar günü gidecek..bu aralar cok yoruldum ben.saphişcim beni izinli yazsan spor konusunda kızlar inanın şöyle yarım saat oturdugum olmuyor evde iştede masa başı sayılır spora ne zaman ne mekan var..ama annem gitmeden demişti ben çocuklara bakarım sen istersen spor merkezine bile gidebilirsin..annem yokken eşimde bakarım diyordu ama olmuyordu 2miz yetişemiyorduk..pazardan itibaren 2 aylık bir maratona başlayacagım hedef 10 kilo..ozamana kadar sadece spordan izinli sayın beni..

selam kızlar....günaydın.......bugün tartıda 2 yıldır göremediğim 77 leri görebildim....mutluyum..motive oldum.....darısı 3 yıldır göremediğim 75 lerin altına inebilmeye..ilk hedefim 74.9......

günaydın canım..çok sevindim darısı başıma başımıza..

canım hiç haberim yoktu özelden atılacağından bugünden itibaren atarım akşamları

sabah Dukan krebi ve baharatlı peynir yedim. yanında su içtim çay istemedi canım.. iki gündür tuvalete çıkamıyorum çok moralim bozuldu akşam saat 2buçuğa kadar oturdum tuvalette nasıl bir inat ama olmadı böyle giderse yarın tartı fena çıkar.. korkudan çıkamadım tartıya hiç.. yarın görcem artık.. bu arada kilo bildirimi de özele mi atılıyor? bi de kilo bildirimi için örnek format alabilir miyim??

:26:

protein ağırlıklı beslenmek kabız yapıyor..bende dukana başladım buyüzden bıraktım umarım sen kabızlığı atlatabilirisn benim dogum sonrası kabızlık ve fissur problemim oldugundan bıraktım.bıraktıklan sonrada zor düzene girdim..oyüzdende kilo vermem yavaşladı buda motivemi kötü etkiledi..
ama sana böyle olacak diye bişey yok.herkeste başta oluyor sanırım angieradada olmus sonra düzelmiş.ben magnezyum kullanarak aştım.yulafı ve yogurdu ihmal etme bol su iç..

günaydın canım..çok sevindim darısı başıma başımıza..
inşaallah canım hep beraber tez zamanda

2 ayda 10 kiloyu sporla destekleyerek çok raha verirsin kelebekcim...eşin seni gördüğünde şaşırır:)

gonca örük hangi bölümün doktoru ben bu sonuçlarla hangi böşüme gitcem

Bunlarla endokrine gideceksin tatlım gonca hanım orada

baktım netten endokrin uzmanıymış şekere de endokrinmi bakıyor yarın gideyim bari saat kaçta sıra alınıyor acaba:26:

evet canım şeker troit hepsine endokrin bakıyor...

Bendeee seniii yirimm paşamm

Teşekkürler canımm

Yuppyyyyyyy birinnciii olmuşummm sanırrımmm ilkk kezz oluomm

canım eline sağlıkkk
salisim tebrikler hayatım

Teşekkürler saphıram

Benn bunuu ilkk kezz görüommmm benn izinliykennnn çıktı kanımcaaa bunndan sonra göndericem canımmm

Kızlarrrrr benn geldimmm nöbetten nasıl nöbetse 6 saat uyudummmm çünküü psikiyatride öle oluyormuşş

çokk sevindirik oldumm kızlarrr

Şimdi azcık dinleneyim sonra dünkü sayımımızı yapayım

2Mayıs çarşamba
shopaholic...9
saliss...11
paşam...15
kelebekolacam..6
gerbera...10
angiera.......1
ecemavi...0
ipekyol...0
senarist..6
saphira....8

Saphıramm bennn izinlerii takip edemedim geçen hafta yoktum yaa izinli olanları yanına yazamadımmm amaa sayımlar böle yatmadan yazayım dedim içime sinmedii

Paşammmmmmm tebriklerr bebeğimmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…