canım zaman zaman benimde oluyor kaşımda dökülmeler..hatta su andada var sonra çıkıyor..sarımsak sürüyorlarmış kaşları canlandırmak için ama hiç denemedim...deneyelim miiii?:.ya biraz önce aynanın önünden geçerken kaşlarımın arasının açıldığını farkettim çünkü çok kaşı olan biri değilim sadece etim gözükmeyecek kadar ve azdır birini koparsam derisi görünüyordu baya aralanmış niye olur acaba dökülme diye bişey olurmuki hiç karşılaştınızmı etrafınızda:44:garibime gittide kimseye söylemedim deli gözüyle bakmasınlar bana diyegerçi buraya yazınca ne gözüyle bakacaksınız dimi ya
hayırr hayırr..dieti bozmak yok canım..yıllarca yemedik mi o cısslardan biz...bak hem yaza ne kaldı surda...gram gram kaybetsek bile inceliyoruz sonuca tamam mı şekerim...bugün 3. elmamı yicem pekte sevmem halbusü ama yoksa yağ ekmek yemek istiyorum neyseki evde yağ yok peyniri ve zeytini de damak tadıma göre alınmamış ekmek arası yapamamdiyet açısından harika oldu bu diyeti bozma krizleri başladı yine bende elmaya saldırdım ha bgün tartıl 90.1 çıktım sürekli aynı kiloda olmak beni delirtiyor gerçi almaktan iyidir ama
çok güzelmiş cnm çok doğru.....Eki Görüntüle 405292
Evlilik geçici duygular ve imkanlar üzerine değil;
iman ve ahlak güzelliği üzerine kurulmalıdır
sağol cnm...bazen msikinlik çöküyor ama zorla kendimi motivee ediyorum ve yürüyorum...shopa bu aralar çok enerjiksinimreniyorum sana ne güzel
seni takipteyim senaristcim..çok merak ediyorum 7 günde ne kadar gidecek..güzel bir rakam vekliyorum senden....bugün sadece 40 dakikalık bir yürüyüş yaptım o da yulaf kepeğimi almak için kargoya gittim.. yarın Dukan'a başlıyorum. Kitap gelmedi henüz ama cuma gelecek.. Cumaya kadar idare ederim ne de olsa artık Dukan daha yaygın nette daha çok bilgi var eskisine nazaran..
yarın
sabah
Dukan krebi+yağsız peynir+ yarım bardak light süt
ara ve öğlen tavuk göğsü+yoğurt
akşam da ayran ve köfte düşünüyorum inşallah düşündüğüm gibi olur
7 gün atak var.. bakalım kaç kilo vericez.. Nette Dukan ile zayıflayanların before-after fotolarına baktım süper şeyler var ya.. hem türk hem yabancı iki tane dikkatimi çeken var du ekliyim buraya
birincisi kaç kilo verdi bilmiyorum ama ikincisi 30 üçüncüsü 26,5 kilo vermiş
gene potayı aşamamışım ben yasalı...shopaholic...13
çarşamba...saliss...29
perşembe...paşam...24
cuma...kelebekolacam..12
pazartesi...gerbera...11
salı...angiera.......1(hastaydı)
çarşamba...ecemavi...5
perşembe...ipekyol...0 (izinli)
cuma...senarist...8
saphira....14
salissss tebrikler cnm....
1 MAYISS 2012 MSG SAYILARIMIZZZ
canım azim edince başarıyosun iste arkadaşta dukanın kitabını aldı yapmadı öyle süsü dürüyo diyorum bana yolla onuda yapmıyo yazık oldu kitaba hebirincisi kaç kilo verdi bilmiyorum ama ikincisi 30 üçüncüsü 26,5 kilo vermiş
öğlen:
1 kase koyu cacık
1 çay bardağı badem
suyum 1.5 lt oldu.henüz eşim gelmedi akşam yemeğimizi yemedik
benim babam şeker hastası canım ve eşi troid hastası..ablamda da troit vardı ve hep Alsancakta İris hn diye bir dr. a gittiler çok memnunlardı,herkese tavsye ediyorlardı
Kendine iyi bak canım
paşacım benim diyette yasak olmayan şeylerden doyana kadar yiyebiliyorsun.Zaten başka türlü diyet yapamam ben
sakatat çokkk faydalıdır canım,üstelik bebek için de çok iyidir.Öyle kelle paça çorbası filan içmez misin?kelle paça-beyin karışık içerim ben hep dışarıda bayılırımmmmama tabi güvendğin yerden iyiyp içeceksin.Benim yediğim söğüşler çok güvenilirdi.Şöyle ki;evine gittiğimiz arkadaşımız,İzmirde çok meşhur bir söğüşçünün eşi Kendileri ve bebekleri de yiyor Sen İzmire gelecek olursan ben sana ordan bir yedireyim bakalım gene ıyy mı dicen
salı...shopaholic...13
çarşamba...saliss...29
perşembe...paşam...24
cuma...kelebekolacam..12
pazartesi...gerbera...11
çarşamba...ecemavi...5
cuma...senarist...8
saphira....14
ben dün 3 günlük toplu attım cnm..bundan sonra günlük atıcam:18::18:Sporumu yaptım geldim kızlarrr..tabii sizler yoksunuz uykudasınız hepiniz sanırım..
gerberaya spor bildirimleri mesaj atılmıyprmuş kızlar neden acaba? tek bildirim yapan benmişim???? buraya yazıyor olabilirsiniz sporlarınızı ama kız tek tek 1 haftalık spor bildiriminizi toplayamaz.herkes özel mesaj gönderecek arkadaşlar.tekrar söylüyorum;mazeretsiz spor yapmayan veya bildirim yapmayanlar ceza alacak:117::122:
akşam:
1 tabak çorba
1 tabak semizotu (içine pirinç yerine bulgur koydum)
1 kaseye yakın yoğurt
nescafeli süt
şimdi de soda (spor üstü :))
selam kızlar....günaydın.......bugün tartıda 2 yıldır göremediğim 77 leri görebildim....mutluyum..motive oldum.....darısı 3 yıldır göremediğim 75 lerin altına inebilmeye..ilk hedefim 74.9......
Sporumu yaptım geldim kızlarrr..tabii sizler yoksunuz uykudasınız hepiniz sanırım..
gerberaya spor bildirimleri mesaj atılmıyprmuş kızlar neden acaba? tek bildirim yapan benmişim???? buraya yazıyor olabilirsiniz sporlarınızı ama kız tek tek 1 haftalık spor bildiriminizi toplayamaz.herkes özel mesaj gönderecek arkadaşlar.tekrar söylüyorum;mazeretsiz spor yapmayan veya bildirim yapmayanlar ceza alacak:117::122:
protein ağırlıklı beslenmek kabız yapıyor..bende dukana başladım buyüzden bıraktım umarım sen kabızlığı atlatabilirisn benim dogum sonrası kabızlık ve fissur problemim oldugundan bıraktım.bıraktıklan sonrada zor düzene girdim..oyüzdende kilo vermem yavaşladı buda motivemi kötü etkiledi..canım hiç haberim yoktu özelden atılacağından bugünden itibaren atarım akşamları
sabah Dukan krebi ve baharatlı peynir yedim. yanında su içtim çay istemedi canım.. iki gündür tuvalete çıkamıyorum çok moralim bozuldu akşam saat 2buçuğa kadar oturdum tuvalettenasıl bir inat ama olmadı böyle giderse yarın tartı fena çıkar.. korkudan çıkamadım tartıya hiç.. yarın görcem artık.. bu arada kilo bildirimi de özele mi atılıyor? bi de kilo bildirimi için örnek format alabilir miyim??
:26:
inşaallah canım hep beraber tez zamandagünaydın canım..çok sevindim darısı başıma başımıza..
günaydın kızlarr..dün evden giremedim menümüde yazamadım nette sorun vardı..annemle babam geldi dün akşam..eşimde pazar günü gidecek..bu aralar cok yoruldum ben.saphişcim beni izinli yazsan spor konusunda kızlar inanın şöyle yarım saat oturdugum olmuyor evde iştede masa başı sayılır spora ne zaman ne mekan var..ama annem gitmeden demişti ben çocuklara bakarım sen istersen spor merkezine bile gidebilirsin..annem yokken eşimde bakarım diyordu ama olmuyordu 2miz yetişemiyorduk..pazardan itibaren 2 aylık bir maratona başlayacagım hedef 10 kilo..ozamana kadar sadece spordan izinli sayın beni..
gonca örük hangi bölümün doktoru ben bu sonuçlarla hangi böşüme gitcem
baktım netten endokrin uzmanıymış şekere de endokrinmi bakıyor yarın gideyim bari saat kaçta sıra alınıyor acaba:26:
canım iç bbem çok iyi oluyo levebayada rahat çıkıyosun haberin ola
canım şaka yaptım kızbiliyin senle yazıştıkya bebem
seviyorum seni ablasının söyldiklerinide dinlermiş allahı seversen gel öpücemoh be tatlı niyetine ne iyi gitti be
canım ceviz saglosun annemde vardı getirdi memelekette agacımız var ondan yırtıkhurmayıda hacıdan gelmişti inan çok dok tutuyo tavsiye ederim hepiciginize birde dereotu dok tutuyo inanın acıkmıyo insan
sen böyle yiyosun maşallah kilo veriyosun tü tü tü diyim tadı güzeldir galiba sen yedigine göre ben sakatat yiyemiyorum ilk gebeligimde kurbanda eşim otusun beynini pişirip yediricekti anca kurtuldum elinden allahım dedim bu ney de get diyorum yememlalah için bebegi düşünüyodu mikrop ıyyy aklıma geldikçe ondan tiskindim yiyenede saygı duyarım tabe
canım çok geçmiş olsun..kendine dikkat et....
hımmm güzel menü...iyi nöbetler cnm....
bende alıcam hurma ve badem....
canım evet maaşallah sen çok geç yatıyorsun ben pek 12 den sonraya kalmam:))bazen evi toparlamak benimde çokk vaktimi alıyor....
salı...shopaholic...13
çarşamba...saliss...29
perşembe...paşam...24
cuma...kelebekolacam..12
pazartesi...gerbera...11
çarşamba...ecemavi...5
cuma...senarist...8
saphira....14
canım eline sağlıkkk
salisim tebrikler hayatım
Sporumu yaptım geldim kızlarrr..tabii sizler yoksunuz uykudasınız hepiniz sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?