Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım devamlı kabızlık probleminizin varsa bitkisel bir şey oneririuim sana benim oğlumda çok işe yaradi
Canım doğdu doğalı en büyük problemimiz gaz di zaten kolik bir bebekti 6 ay bitene kadar gaz sıkıntısı yaşadık yani kısaca gazi bitiyor pisigi pisigi bitiyor kabız ligi . Ilk defa dün ku gibi kötü oldu kakası çok sertti ve hafif kan geldi çok zorladigina sanırım önerirsen sevinirim canım

Aaa uzun zamandır çalıştığın bi yer vardı hani taşınmıştı oradan mi ayrildin ? İstifa mi ettin yoksa çıkarılma mi. Haklarını aldin umarim.
vorones .senin telefon belki daha rahat tir ama bence hiçbir telefon pc kadar rahat alinti ve yazı imkani veremez.
@igdedali igdecim aynen katiliyorum yulaf ezmesi candir. Hatta kizim ezmesinin corbasina bayılır. En azindan katki şeker vs yok yani. Dukan dönemi kullanmaya başladım ve dukanin bana öğrettiği birkaç güzel beslenme bilgisinden biri.. Gerçi yulaf kepegi d er di biz alternatifi olarak ezme diyorduk dogru olmasa da.. Ama o dukan saclarimi doktuydu yaa.. igdedali

Kan geldiyse çocuk cerrahiye hemen randevu al sakın ihmal etme bak kaç yaşında

Whiteblacklife naptın bu hafta lütfen yazzzz lütfennnnn
Canım benim çoğu odemdi zaten tabi ödemin girmesi için de dikkat etmek diyet yapmak spor yapmak şart bu eksi pazartesi den bu güne 6 sonra su dışında kahve dahil içmem ben bu altın kuralım her gün ip atlama lessie yürüyüş yaptım kuzum sabahları dolu dolu yumurta ekmek TB zeytin peynir yedim akşamları hafif tavuk salata yoğurt salata sebze yemeği yedim öğle de kahve içtim iki tane okadar

He valla yaradana kurban yaradana yaradana diye şarkı söylüyordu bana hergün kırk kere çalıyo işyerinde nasıl işlemişse bilinç altıma
Alla sana menü verem
Sabah 10
2 yumurta yağda
2 dilim TB ekmeği
1 tane zeytin
Kk peynir
2 kk kadar karpuz
Ara 11
1 kahve
Ara 15
1 kahve
Akşam 17
Kabak yoğurt
Şu 3 geçer spor yapilacak

Dukan sebze-meyve ve yağ yönünden çok zayıf bir diyet. sebzeli günlerde bile ölçüyle yediriyor salatayı filan... Yulaf kepeği de çok tok tutuyor o garip kokusu olmasa düşünüyorum kullanmayı ama değişik bi kokusu var.

Alla sana menü verem
Sabah 10
2 yumurta yağda
2 dilim TB ekmeği
1 tane zeytin
Kk peynir
2 kk kadar karpuz
Ara 11
1 kahve
Ara 15
1 kahve
Akşam 17
Kabak yoğurt
Şu 3 geçer spor yapilacak
Aha waytım menü verdi
Kahvaltı güzel kuzum 2 yunurta yemişin 1 tb ekmek yesen olurdu
Karpuz çıktı mı yav daha mevsimi değil
Akşamın mis gibin kabak ohh
Su harika
Sporuda anasını ağlat kuzum yen o miu dombilisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…