Hazır cuvara molasına çıkmışken yorumliyimDünki menüm:
Kahvaltı(08:00)
2 yumurtayla yoğurtlu çılbır
bol yeşillik
az peynir
6 badem
10 zeytin
domtis-biber-salatalık
1 çay kaşığı tahin
Öğlen(13:00)
bakla yemeği
yoğurt
Akşam(17:30)
Yoğurtlu kabak
sebze çorbası (1 kepçe)
yoğurt
Salata
Su: 3 lt
Spor:
1000 ip atlama: 200
40 dk yürüyüş: 100
Toplam: 300 point
malipina nehirnil111
2 dilimi mecbur yiyorum kuzum yoksa WC iptal oluyor bende karpuz eşimin arkadaşı memleketten getirmiş çok tatlıyı valla bayıldımAha waytım menü verdi
Kahvaltı güzel kuzum 2 yunurta yemişin 1 tb ekmek yesen olurdu
Karpuz çıktı mı yav daha mevsimi değil
Akşamın mis gibin kabak ohh
Su harika
Sporuda anasını ağlat kuzum yen o miu dombilisini
Ay sonunda maliye beğendirdim menümü stres oldum dün ya. Ne yesem ne yesem dye düşünmektenHazır cuvara molasına çıkmışken yorumliyim
Ayy çılbır yemmiiş
Süper kahvaltı
Öğlen bakla yoğurt bayılurum gazlı gazlı
Akşam da dehşetül vahşet
Su manyak güzel
Spor allah allah diyor ule
Ba yıll dımm
Almayın siz beni spor gruplarına hih alın beni dedim demi
Nehirim benim bugün ve yarın sporum olmayacak sanırım. Dün yaparken çok yorgun hissettim kendimi. 30 dk da bölgesel çalışacaktım baktım çok isteksizim halim yok. Bıraktım... İnşallah Cumartesi toparlanıp düzenli bildirim yaparım
İğde eksi pazartesiden bu güne 2.3 az demi ya ben bu miu nasıl yenecegim yaaaAy sonunda maliye beğendirdim menümü stres oldum dün ya. Ne yesem ne yesem dye düşünmekten
Gelecek seneyi bekleyelim az sabırya ne edecez böyle
geçen sene 4 de kalkıyodum,bu sene çok şükür 5 oldu
haftaya seni karpuzlara alalım waytCunda bugüne yapılan spor toplamı
Cuma 150 point
Cumartesi 230 point
Pazar 150 point
Pazartesi 435 point
Salı 435 point
Çarşamba 425 point
Perşembe 435 point
Toplam 2260 point
igdedali @MiuLego malipina begum75 nehirnil111
olmaz wayt benim olacak
Kaptan almıyor ben napamAlmayın siz beni spor gruplarına hih alın beni dedim demiben
Bu hafta enerjin yerinde değildi iğdem haftaya daha da iyi olursun inşallah toparla kendini sağlığına kavuşdaNehirim benim bugün ve yarın sporum olmayacak sanırım. Dün yaparken çok yorgun hissettim kendimi. 30 dk da bölgesel çalışacaktım baktım çok isteksizim halim yok. Bıraktım... İnşallah Cumartesi toparlanıp düzenli bildirim yaparım
Wayt benimdi benim kalacakolmaz wayt benim olacak
Öğle yemeği uokmu waytım yani..kahve deeken türk kahvesi mi..bide bu karataymı oluyo..cuma günü 1.5 kg ödem cıktıya benden o yüzden böle soruyom canm kusuruma bakmaCanım benim çoğu odemdi zaten tabi ödemin girmesi için de dikkat etmek diyet yapmak spor yapmak şart bu eksi pazartesi den bu güne 6 sonra su dışında kahve dahil içmem ben bu altın kuralım her gün ip atlama lessie yürüyüş yaptım kuzum sabahları dolu dolu yumurta ekmek TB zeytin peynir yedim akşamları hafif tavuk salata yoğurt salata sebze yemeği yedim öğle de kahve içtim iki tane okadar
Karatay gibi ama karatayda ekmek yok paketli gıda tuketmiyorum Karatay gibi leptine dikkat ediyorum ağza tek lokma atmıyorum 2 öğün yapıyor en az 6 saatte yakın leptin çalıştırıyorum bol su içiyorum 3 litre diyorum ama emzirdigin için bı tık daha fazla oluyor türk kahve canım sadece 1 kalori ve WC ye meta hızlandırmaya yariyorÖğle yemeği uokmu waytım yani..kahve deeken türk kahvesi mi..bide bu karataymı oluyo..cuma günü 1.5 kg ödem cıktıya benden o yüzden böle soruyom canm kusuruma bakmaWhiteblacklife
Alın alın ya bu kadar point bana yarıda da gruba da yarardi bak bosangittihaftaya seni karpuzlara alalım waythatta sanırım önce kelek sonra performansına göre karpuz olcan
İnşallah ciss yokturSelam kızlar. Naber
Dün akşam arkadaşa yemeğe davetliydik. Gece de geç döndük. Menü veremedim.Ama az sonra yazıcam eğrisiyle doğrusuyla.
Bir günlük detoksmu yapsam napsam
Bu gun reglda oldm ne zaman gider sisi????
Kişiye göre değişir kuzum mesela ben olmadan 5 gün önce baslarim şişmeye olunca daha da sisierim regl 5 günü inmeye baslarimBir günlük detoksmu yapsam napsam
Bu gun reglda oldm ne zaman gider sisi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?