Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hazır cuvara molasına çıkmışken yorumliyim
Ayy çılbır yemmiiş
Süper kahvaltı
Öğlen bakla yoğurt bayılurum gazlı gazlı
Akşam da dehşetül vahşet
Su manyak güzel
Spor allah allah diyor ule
Ba yıll dımm

2 dilimi mecbur yiyorum kuzum yoksa WC iptal oluyor bende karpuz eşimin arkadaşı memleketten getirmiş çok tatlıyı valla bayıldım

Ay sonunda maliye beğendirdim menümü stres oldum dün ya. Ne yesem ne yesem dye düşünmekten

Maşallah canım sporların harika ya seni kayısılar da görmeyi çok isterim @MiuLego nolaaarrr
Nehirim benim bugün ve yarın sporum olmayacak sanırım. Dün yaparken çok yorgun hissettim kendimi. 30 dk da bölgesel çalışacaktım baktım çok isteksizim halim yok. Bıraktım... İnşallah Cumartesi toparlanıp düzenli bildirim yaparım

Almayın siz beni spor gruplarına hih alın beni dedim demiben
Kaptan almıyor ben napam Düden razıyım ben
Bu hafta enerjin yerinde değildi iğdem haftaya daha da iyi olursun inşallah toparla kendini sağlığına kavuşda

Öğle yemeği uokmu waytım yani..kahve deeken türk kahvesi mi..bide bu karataymı oluyo..cuma günü 1.5 kg ödem cıktıya benden o yüzden böle soruyom canm kusuruma bakma Whiteblacklife

Öğle yemeği uokmu waytım yani..kahve deeken türk kahvesi mi..bide bu karataymı oluyo..cuma günü 1.5 kg ödem cıktıya benden o yüzden böle soruyom canm kusuruma bakma Whiteblacklife
Karatay gibi ama karatayda ekmek yok paketli gıda tuketmiyorum Karatay gibi leptine dikkat ediyorum ağza tek lokma atmıyorum 2 öğün yapıyor en az 6 saatte yakın leptin çalıştırıyorum bol su içiyorum 3 litre diyorum ama emzirdigin için bı tık daha fazla oluyor türk kahve canım sadece 1 kalori ve WC ye meta hızlandırmaya yariyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…