- 13 Ekim 2016
- 6.202
- 26.758
- 548
Ilk defa boyle oldm waytm.takima geleli 1 ay oldu tam ilk geldgmde reglmi olmstm sisim inmistiKişiye göre değişir kuzum mesela ben olmadan 5 gün önce baslarim şişmeye olunca daha da sisierim regl 5 günü inmeye baslarim
aynen canım ayrıldım ordan çıkarttılarAaa uzun zamandır çalıştığın bi yer vardı hani taşınmıştı oradan mi ayrildin ? İstifa mi ettin yoksa çıkarılma mi. Haklarını aldin umarim.
@vorones .senin telefon belki daha rahat tir ama bence hiçbir telefon pc kadar rahat alinti ve yazı imkani veremez.
@igdedali igdecim aynen katiliyorum yulaf ezmesi candir. Hatta kizim ezmesinin corbasina bayılır. En azindan katki şeker vs yok yani. Dukan dönemi kullanmaya başladım ve dukanin bana öğrettiği birkaç güzel beslenme bilgisinden biri.. Gerçi yulaf kepegi d er di biz alternatifi olarak ezme diyorduk dogru olmasa da.. Ama o dukan saclarimi doktuydu yaa.. @igdedali
Alla sana menü verem
Sabah 10
2 yumurta yağda
2 dilim TB ekmeği
1 tane zeytin
Kk peynir
2 kk kadar karpuz
Ara 11
1 kahve
Ara 15
1 kahve
Akşam 17
Kabak yoğurt
Şu 3 geçer spor yapilacak
Dukan sebze-meyve ve yağ yönünden çok zayıf bir diyet. sebzeli günlerde bile ölçüyle yediriyor salatayı filan... Yulaf kepeği de çok tok tutuyor o garip kokusu olmasa düşünüyorum kullanmayı ama değişik bi kokusu var.
sizin grupta iğdeyi düşündükçe gözüm kararıyo,tansiyonlarım düşüyo,ben naptığımı biliyomuyumWayt benimdi benim kalacakbana bana nilişkona nasıl söylersin o sopayı çıkarırsın ki
Eki Görüntüle 2133224
SabitEksin ne şöyle çabuk bu gece uyuyan white tartita eksi 2.3 gördü toplamda bugün bakalım üstüne eksi gelecek mi
Pazartesiden bu tarafa 2.3 gitti tabi ki çoğu ödem odemde olsa tartıda yansıyor bedene de yansıyor ve bu eksiyi görmek mutlu ediyor listeye gireceğim diye biraz salmistim bide üstüne bayağı stresli bu dönemden geçiyorum ev taşıma ev bulma semt değiştirme falan filan neyse topladım şükür bı daha ki haftaya 54 ucundan görsem yeter regl haftam bu hafta 56 görmektir amaç dumduk istiyordum ama olmayacak galibaaynen canım ayrıldım ordan çıkarttılar
bende kariyerden yeni iş buldum 1.5 ay oldu başaldım ama or alıştım
hiç bir hakkımıda alamadım malesef ki
bende tam snein menüleirne bakacaktım
iki ögün candır ya
iki ögün yiyip kilo veremeyen görmedim
igdem aslında krebi, pogaçası çok güzel oluyor dene istersne seversin , bol dereotu kat
Kötü demi yarına eksi 700 gelmez demi ya ben nerelere gidem nerelerde aglayam-2.3 görmüş
Haftaya sana gelirsem o hayrise rakip olurum ki üzme sen kendini kıyamam ben sanasizin grupta iğdeyi düşündükçe gözüm kararıyo,tansiyonlarım düşüyo,ben naptığımı biliyomuyum
İnanmıyorum sana ya sen çok verirsin yarın kesin eksi 3 geçer beni uzeceksin ben biliyorum seni
Hemen aç karına soda limon maydonoz patlat kuzum biraz atar regl odeminiIlk defa boyle oldm waytm.takima geleli 1 ay oldu tam ilk geldgmde reglmi olmstm sisim inmisti
Smdi ilk sis halim oldu
Boyle olmaz hep insaAlalh regllerimde
Eksim cookk az napcm bilmyrm
Kuzu kahvaltın ve ara öğünün güzel4 Nisan menüsü
Sabah limonlu su
Kahvaltı 11:00
1 yumurta
1 kepekli Etimek
Yarım kk peynir
Domates, salatalık,dereotu,nane
Ara 15:30
1 dilim ananas
Yarım bardak süt
Akşam 19:30
2 yk tavuk
1 islim kebabı
Salata
2,5 lt su
600 ip/120
malipina nehirnil111 suspushanimcim
Tamm kuzm daha bise yemedm moral bozklgmdan hemn yapimHemen aç karına soda limon maydonoz patlat kuzum biraz atar regl odemini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?