Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben çok iyi anlıyorum eflalim, nasıl iyi hissedersen öyle yap kuzum

Bende de b vitamini eksikliği var, 2 senedir hap kullanıyorum her gün,menüleri biliyorsunuz kırmızı et dolu yine de 300 olmuş en fazla, çok şaşırdım ilaca devam dediler

Vejeteryan olduğum dönemden kalma sorun keşke o dönem hiç olmasaydı aptal kafam neyse geçmişe yapacak birşey yok

Eflalcm evrenden torpilim var kitabnı okurmsn. İyi geleceğini düşünüyorm. E kitap hali de var indreblrsn

Sabah 2 TK yağ+1 incir
Kahvaltı
1 yumurta
Peynir
Zeytin
Yeşillik
Domates salatalık

Ara
2 kare bitter
Kahve

Oglen
1 kase domates çorbası
2 minik biber dolması(dolma bir tane yeseydim iyiydi )
Yoğurt
15_20 kaysi çekirdeği

2.5 lt su
1 lt yakın zencefilli limonlu su

Allah kavustursun canım

İyi günler arkadaşlar...bu gün perşenbe...inşallah yarın tartıda herkesin yüzü güler.ben de yoğun günlere devam ediyorum
İnşallah bi haftaya rahata ericem.dün doğum günündeydim ya restoranda birden kardeşim gibi sevdiyim arkadaşımın doğum yaptığı haberi geldi yarıç bırakıp oraya gittik eve gelince de bebeyime baktığı için sorun çıkaran kv ile tartıştık ve çok yorgundum gelemedim buraya menülerimi ikisini birlikte paylaşırım akşama.

malipina @eflalim @MiuLego

Saol cnm pazartesi gününe randevu alıyım olmadı . Alerji testide yaptıralım olmadı çünkü gerçekten çok zor ya neden oluyor anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…