Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım sevindim senin adına nöbetin iyi geçtiğine..inş psiko nöbeterin hp böle geçer...

ellerine sağlık saliscim..PAŞAMMM tebrikler babyy

gel vatandaş böbrege gel dalaga cigere gel
:18::18::18:ana ben buruya yazıyodum özele yazmadım allah var aman akılmı var gelin halen dogurmadı korkuyorum bebegi almıyolar çok iri dediler doktorlar ne yaparız ya hayatı teylikeye girmez işşallah yarın alsalar bari bende oglanı alıyım kucagıma kokusunu içime çekiyim
pilates setim de kitabım da kargoya verilmiş

kız sevinde kimseye deme barikaç tl verdim hepicigine bebem
canım seninle görüşmek çok isterdim keşke starda yarışma varya orda toplansaydık salisim bu arada birşey sorucam benim bu paşayla köpük mantar oldularya hani batikonu sürüyorum sonra o mantar kremini sende ismini biliyosun ama paşa gene ayaklarıyla totosunu kaşıyo ne yapsam ne olur akıl ver batikonu sürmesemde ilacımı sürsem gece sürüyorum sabahta sürsek agır gelirmi yavrularıma çok üzülüyorum vallahi onları öle görünce geçer degilmi salisin ne kadar kullanıyım o ilaçı ben ya iyi gelir
yaşasın bu sefer kupa benim
canım sevindim senin adına nöbetin iyi geçtiğine..inş psiko nöbeterin hp böle geçer...

ellerine sağlık saliscim..PAŞAMMM tebrikler babyy

bugün yürüyüşe gitmedim kızlar üstümde çok kötü bir agırlık vardı vallahi 2 bardak suyumu içtim ben kahvaltımıda yapmadım ne yerim allah bilir evi işi yemek çamaşır vs duruyo şu işlerimi hallediyim dönerim aranıza

ah canLARım dün gelini götürdük hastaneye sabah ben onlardan önce gelmiştim dogum hastanesinin kapısına öyle oturdum yer yoktu dışarda ögretmiş gibi gene baktım 2 kata hayallere daldım agladıgımı gördüm camda gözlerimdeki yaşı görseydin öyle dedim ah paşam senin burda ne işin var helede dogum yerinde yemin olsun aglayaraktan yazıyorum buraya o dogum hanenin kapısından girişim 2 yavrumu doguruşum içim acıyo içim gelin çıktı içerden dediki abla normal dogum yapamıyourm oglan 4 kilonun üstündeymiş sezeryana alıcaklar dedi geri girdi içeri neyse dedim allah allah bugün ne günlerden çarşamba tarih 2 mayıs serklaj oldugum tarih birde serklaja girdigim saatete aynı içim acıdı eşimde işi bıraktı geldi dogum edicek diye kardeşim dedim canım bugün 2 mayıs gözlerim doldu nasıl akıyo gölerimden paşa yapma ne olur dedi şimdi bu gelin burda dogurucak 2 mayısta hep kıızm ömürüm aklıma gelicek dedim allahım ne olur bizi geri yollasınlar dedim eşim bana kıyamadı yapma paşa canım ben şimdi rahimimi diktiriyodum dedim şu saatte kıızm karnımdaydı ama benim dedim millet bana bakıyo eşim dışarı çıkardı beni oturtturdu sonra gözüme eşimin kardeşlerinin oturdugu yer geldi nasıl aglıyorum eşim aglarken erkek kardeşleri gelimişti helede küçük erkek kardeşi eşim aglarken sarıldı nasıl vuruyo sırtına aglama gene olur dedi eşim de içim yanıyo dedi gözümün önünden gitmiyo mahşer yeriydi hastanenin kapısı nede çok sevenimiz varmış dedim canım ne olur götür burdan beni dedim dayanamıyorum dedi erkek kardeşimle eşi çıktı dışarı abla cuma gelin dediler kesin doguma alıcaklarmış dedimki başkası olsa gelmem evlat hasretiyle yanıyorum içim yanıyo içim allahım affetsin isyan degil aglamalarım aklıma geldince ne biliyim duruduramıyorum aglamalarımı şimdide korkuyorum ya gene giderse şansım kaç şansım allahtan ya derse yaradanım senin sevgini ben evlatlarınla paylaşamam boynum kıldan incedir ama canım yanıyo geçen sene dün serklajım olmuştu bugünde bu saate evde yatıyo olucaktım ömürüm karnımdaydı herkez aldı ben alamadım cennete 3 melegimideyolladım çok üzülüyorum çok diyorum paşa sen alahın sevdigi kulusun yapma rabbim sevdiginin sesini duyma istermiş kulum bana yalvarsın diye elhamdurillah her secdemde anarım rabbimi verdiginide sineme çekerim inan benim için ne hayırlıysa onu yaradan nasip etsin diyorum eşim ah garip eşim çok üzülüyo canım bana belli etmiyo ama şu paşayı köpügü bir sevmesi var ne sen sor ne ben söylüyüm muhabbet kuşlarım kim bilir evlatlarını nasıl sever diyorum paşa imtaan dünyası yapma benden sonra eblenenler dogurdu insanın haliyle canı yanıyo bizim bu halimiz ne olucek bilemedim eşimle akşam konuşuyoruzda şimdi hastaneydeydim ömürüm karnımdaydı dedim allahın canım acıyo ben bugün ifla olmam seneside yaklasıyo ne yaparım ben ALLAHIM SEN PAŞANIN DİGER KULLARININ SESİNİ DUY RABBİM KİMSEYE İMRENDİRME ÖZENDİRME BİZLERİNDE EVLATLARI OLSUN BİZDE SEVELİM YAVRULARIMIZI HELEDE EŞLERİMİZİ MUTLU EDELİM İNANIN HAYAL BİLE EDEMİYORUM 32 34 36 HAFTALARI HAYALLERİM GERÇEKLEŞİRMİ ACABA GÜNÜN BİRİNDE KIZLAR BEN GENE DUYGUSALA BAGLADIM ÇIKMAM LAZIM ÇOK KÖTÜYÜM SONRA GRÜŞÜRZ OLURMU GİREMEZSEM KUSURA BAKMAYIN AKŞAMA GİRERİM YEDİKLERİMİ YAZMAK İÇİN

selam kızlar....günaydın.......bugün tartıda 2 yıldır göremediğim 77 leri görebildim....mutluyum..motive oldum.....darısı 3 yıldır göremediğim 75 lerin altına inebilmeye..ilk hedefim 74.9......
vaooovvvvvvvvvv harikasın bitanemmmmm
ben dün 3 günlük toplu attım cnm..bundan sonra günlük atıcam:18::18:

hımm güzel bir akşam menüsü....hehehe ben de sopr üstü soda içtim severimmm
tamam canım
soda ne zamandır içmiyordum hoşuma gitti

tamam canım gerberaya özelden bildiriyoruz,spor listemizi gerbera tutuyor

ah ahh benim de dukanla 4 günlük bir maceram oldu canım.ben karatay yapıyorum ve başından beri kabızlıktan kurtulamadım ama 4 günlük dukan beni çok yıprattı saçlarımın dökülmesi inanılmaz çoğaldı.ben hiç sevmedim dukan diyetini bana göre değil şahsen

kilo bildirimini yarın öğlen 12 ye kadar buraya yapıyorsun canım.ben listemizi yayınlayacağım,o zaman nasıl ekleneceğini görürsün.bu haftalık ben eklerim olmazsa,haftaya sen eklersin kendini

Teşekkürler saphıram

Benn bunuu ilkk kezz görüommmm benn izinliykennnn çıktı kanımcaaa bunndan sonra göndericem canımmm

bu hafta bunu tam olarak okumamış veya anlamamış arkadaşımız çok olmuş canım.bu hafta kmseye ceza vermeyiz,haftaya herkes anlamış olarak başlar..

Ellrine sağlık salisim
ipekyol taşınma telaşında izinli
ecemavi şenlik telaşında izinli
angiera hastaydı

Tünaydın canlar
sabah tartıldım moralim bozuldu geçen haftaki kilomdan 100 g. fazla çıktım halbuki her gün sporumu yaptım,diyetime dikkat ettim..salı günü arkadaşlarlayken bile diyetimin dışndakilerden çok fazla yemedim.Niye böyle oluyor ya yine baştaki gibi oldum sanırım.ne zamandır spor yapmıyordum,1 haftadır tekrar başladım ve dün 2 tur yaptım,bir öğlen bir de yatmadan önce gece yaptım.o da kasları şişirdi galiba.Regl ninde etkisi çok tabi ama geçen haftadan sonra bu hafta biraz azalır su oranım diyordum,bu seferde spor yapınca şiştim.Bugün pirinç yapıyorum bakalım yarına inşalah etki eder ve bugün spor yapmayayım diyorum belki 30 dk lık filan bir yürüyüş yaparım dışarıda çok abartmadan,maksat kaslar şişmesind e belki yarın tartıda biraz düşerim
Gerçi eşim diyor ki,sen tartıya bakma spor yaptığın için fazla çıkmışsındır,ben görüyorum inceldin diyor.yarım kg bile versem hemen anlar eşim,o açıdan onun gözüne çok güvenirim ama moralim düzelsin diye de söylemiş olabilir tabi

kahvaltı:

1 çay bardağı haşlanmış pirinç
2 kaşık yoğurt
1 lt su

kahve istiyor canım keşke bi yapan olsa

canım sen daha önce de demiştin spora ilk başladıgım zamanlar kilom artıda çıkıyor die..o yüzdn moraliniz bozma..he de regl dönemindesin...

canım sen daha önce de demiştin spora ilk başladıgım zamanlar kilom artıda çıkıyor die..o yüzdn moraliniz bozma..he de regl dönemindesin...

shopam napiim insan çabalayıp sonuç alamayınca ister istemez üzülüyor.Napiim haftaya veririm diye diye aylar geçti bir ileri bir geri delircem artık.Kafayı bozuyorum isveç diyeti filan yapasım geliyor ama sonrasından korkuyorum.verdiğim hızla geri gelirlerse bu durumu kaldıramam bu kez

hayır cnm sakın iveç falan düşünme..bir kere denedim 5 kg verdim 1 haftada ama ertesi hafa iştah patlaması yaşadım v e fazlasıyla geri aldım....kızım durmuyor az sonra ,gelicem geri,kilo verişimizi hızlandırmak için takımcak kararlar alalım...

SAPHİRA cım sen tıkır tıkır kilolarını verdiğin dönemde akşamları genelde yogurt yiyordun değil mi?bu akşamdan itibaren öğle yemeğimizi sınırları aşmadan...mesela karatay yapanlar krataya göre sıkıca yiyip..akşam sadec yogurt ya da salata yiyip bir haftada ne kadar fark edecek görmek istiyorum...önümüzdeki hfta isteyen herkes katılabilir böyle bir bomba yapalım mı kızlar...bence çok güzel olur...yine sporumuz zorunlu..3 litre suyumuz zorunlu ve 3 fincan yeşil çay zorunlu olsun...hadi sizlerde fikir verin...bekliyorummm ben bu akşamdan itibaren başlıyorum canlar

kızlarrr...az önce facede dukan sayfasında kilosuu uuuzuuun süre duraklayanlar için 3 gün boyunca yeşil çay kürü önermişler...şişeye yeşil çayı koyup su yerine onu içmek..ben yeşil çayı içerken çok zorlanıyorum ama çok tıkandıgım noktada deneyebilirim...

kzılar saat 4 gibi dısarı çıkıcaz...yemeği dısarda yeriz biraz ihtiyaçlar var onları da alırım...akşam 23 den önce dönmem sanırım...çok yorgun olursam gelemeyebilirim.daha sporumu yapmadım..kızım hiç uyumadı bugün..ancak uyutumm..şimdi yapamazsam gemzlerden gelince mutlaka yaparım..görüşürüz...kendinize iyi bakın...sakın kaçamk yapmayalım.....

sophacım ben varım..yogurdada sporada varım ne zaman başlıyoruz..

benimde bir hastam var masamda çayımı gördü yeşil çaymı dedi sohbete başladık kendisi incecik dogumdan sonra bende veremedim bir kür var onu yaptım verdim dedi..zencefil denemiş iştahını artırmış 5i bir yerde denemiş olmamış enson denediği başarılı oldugunu yazdım
mısır püskülü
avakado yapragı
kiraz sapı
maydanoz
yeşi çay

bende denemeyi düşünüyorum..

kız sevinde kimseye deme barikaç tl verdim hepicigine bebem

seni iş yerimdeki vijdan ablama benzetiyorum paşam konuşma tarzın uzun uzun anlatman herşeyi.. smileylerin bile çok benziyo valla

hepiciğini 80 liraya aldım kargo ücretsizdi

kelebekçim cnm bnm kardeşimin ulturason sonucunda kafama takılan bişey oldu sana sormak istedim doktor bişey demedi çünkü

pankreas ve orta hat yapıları cilt altı yağ dokusu sebebi ile net değerlendirilmedi yazıyor ne demek acaba bu:44::44:

kızlar pazartesiden bu yana spor bilgilerinizi bekliyorum özel mesaj olarak shopa saphira gönderdi bilgileri

-seval halley?
-yok canım sağol diyetteyim

normal bi diyet yapsam o halleyi yerdim akşama dikkat ederim derdim.. Dukan benim için bunu engelliyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…