saol canım. yarın sabahtan diş randevum var yine. o amalgamlardan biri kırıldı. ağrı da yapıyor. o ve yanındakini yarın söküp beyaz dolgu yapacak doktor.Bugün cozutma sakın... Yarına güzel bişeler görürüz o zaman. Moralin neden bozuldu? Geçmiş olsun bi de diş için
Canım actifry bi kasik yag ile kizartma yapan makine.kizartma degil de firin gibi oluyo.1 tk yag ile pisti.bu arada saat 9 gibi biraz kuruyemis yedim misafir gelinceAçtırfray ne olaki
Kuzu kahvaltın güzel
Ama çok sık yemişsin nerdeyse iki saatte bir olmuş öğünler
Açtırfırayı anlamadım ama iyi bişeydir heralde
Sen mezundun o yüzden suyuna bişey demicem
Cumaya kilo alanı vuruyorum var mı kilo alan hedef söyle vurayım
Benim sorum vaaar?benimki ilk kilo pazartesi olanmi cuma olanmi baz alinacak kaptanim?Hellöööööö
Bavul yapıldı. Yolculuk için sanırım hazırım ama kongreye hazır değilim4 sunum bitti bir sunum kaldı yolda yapcaz harika
Gece yola çıkıyoruz yarın sabah ordayız inşallah. Aklım sizde yarın cumaaaaaakpcaman mutlu olalım inşallah
hepfit kuzum liste ile ilgili bişey olursa soracağın falan telden yaz emi
Ay ne güzel yaaaa keşşşke ben de yaşasamBursa'da
Tabi ki cuma olanBenim sorum vaaar?benimki ilk kilo pazartesi olanmi cuma olanmi baz alinacak kaptanim?
Ay en sevmediğim şey. Çok korkarım kulaktan. Bi kere deldirmiştim aynı dediğin gibi oldu hemen çıkarttım. Onca piercing deliğim var korkmam ama bu kulak deliği iğrenç bişey ya. Hemen geçer inşallah fulya3 gün önce kulaklarıma ikinci delikleri açtırmıştım. dün diş için panoromik film çektirirken küpeleri çıkarttırdı doktor. tekrar takınca da yeni açılanlar mikrop kapmış. iki kulak memesi de balon gibi şiş ve kıpkırmızı şu an. özellikle de sol. o çelik küpeleri çıkarttım. kolonya sürdüm ikisine de. sonra da bepanten krem sürdüm. gümüş küpelerime de kolonya ve bepanten den sürdüm taktım. canım yanıyor. inşallah çabuk düzelirler. bir de bu çıktı
inşallah canım. valla canım yanıyor. kız balon gibi şiştilerAy en sevmediğim şey. Çok korkarım kulaktan. Bi kere deldirmiştim aynı dediğin gibi oldu hemen çıkarttım. Onca piercing deliğim var korkmam ama bu kulak deliği iğrenç bişey ya. Hemen geçer inşallah fulya
Ah aynuram ah, eski kaptanımızdıTabi ki cuma olan
Okeee bişey daha öğrenmiş oldum örtmeniim sağolasınCanım actifry bi kasik yag ile kizartma yapan makine.kizartma degil de firin gibi oluyo.1 tk yag ile pisti.bu arada saat 9 gibi biraz kuruyemis yedim misafir gelince
Su da 3 e yanasti
Benim onu niye sorduğumu miu anlarAh aynuram ah, eski kaptanımızdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?