Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sabah sıra almaya yetişemedim yarın babam bıraksın bari erkenden yeşilyurda hazır gitmişken diyet bölümüne de gireceğim sıkı diyetle doktor kontrolünde vereyim hiç olmazsa kilomu hem sağlıklı da olur kelebekim ara ara yaptırdığım sonuçlardan 2sini hatırlıyorumda glukoz birinde 118 diğerinde 97 çıkmıştı
 

Canım belkide farklı bir mantar vardır o merhemm işe yaramıo galiba sen onu yine bir götür istersen


Teşekkür edeerim Saphıram
 
Merhaba kızlar

bugün daha iyiyim şükür. Mide bulantım geçti sonunda. Dışardan yeni attım kendimi annemlere pazartesiye kadar burdayız anneme bakmak için. Eve geldim ki kuzucuğumu teyzesi yeni uyutmuş fırsat bu fırsat hemen yazayım size dedim.
 
30nisan
1mayıs
2mayıs
3mayıs

spor bilgilerinizi özel mesaj ile bildirebilirmisiniz

yarında yaptığınız sporları yazarsanız listeyi yaparım

1.geleneksel spor listesi
 

geçmiş olsun iyi olmana sevindim
 
2 gündür mide bulantısından bir şey yiyemedim resmen.

Salı günü akşam saat 9 da 2 tane köfte yedim sadece. Çarşamba sabah 1 haşlanmış yumurta öğlen yoğurt yiyebildim. Bugün iyiyim ya iştahım da açıldı valla.

Bugünkü menüm
Sabah: 2 dukan krep

Öğlen: ızgara köfte yoğurt

Akşam: Tavuk ve salata yiyeceğim
 

canım endokrin bölümünün yanında diyetisyenn varr çok tatlı genç bir kız gonca hanım direkt ona yönlendiriyor zaten çünkü senin için şimdi en önemli şey diyet spor gonca hanımda söler zaten diyet ve sporla geri döndürebilirsin yaz gelsin bende kontrole gidicem inş
 
Spor konusunda yaptığım yürüyüşleri bugün topluca gerberaya mesaj atıyorum. Bundan sonra günlük gönderirim mesajları. Salı ve çarşamba hariç hergün 40 dk yürüyüş yaptım. Ama hedefim en az 1 saat yürüyüş yapmak hergün. bir de pilatese başlamak istiyorum bakalım okuldaki bir öğretmen arkadaşla başlayacağız inşallah.
 
Sevalcim dukana başlamışsın hayırlı olsun. Kabızlık konusunda atak dönemi sorun oluyor bol yoğurt ye ve bol su iç yeşil çay da iyi olur tabi. Ben probiyotikli bir vitamin kullandım o dönemde iyi geldi.sebzelere başlayınca sorun kalmadı bende hiç.
 
Saphiracım kilo vermedim diye üzülme regl dönemindesindir muhtemelen. Bir sonraki hafta mutlaka tartı yüzünü güldürecektir. Moral bozmak pes etmek yok. Bildiğinden şaşma. Karatay sana bu kadar kiloyu verdirdiyse aynen uygulamaya devam et canım. haftaya sporun da etkisi görülür mutlaka.
 
Shopacaım çok iradelisin kızını uyutup hemen yürümen ne güzel. Karşılığını alacaksın bu çabalarının. Yoğurt metabolizmayı hızlandırıyor ve yağ yakımını sağlıyormuş. Dediğin gibi akşamları sadece yoğurt ve salata yesek çok işe yarar eminim.
 
Paşam üzme kendini lütfen. Allah senin de yüzünü güldürecek inşallah ama sen kendini bu kadar üzersen stres zarar verecek bünyene. Hem kendini hem bebişlerini düşün ve topla kendini canım.
 
gerberacım geçmiş olsun. Bir an önce git doktora ihmal etme sakın. Umarım derdine çare olur biran önce.
 
kelebekcim anneler gelmiş gözün aydın. Eşin gidiyormuş Allah kavuştursun. Sana fırsat işte 2 ayda 10 kg çok rahat verirsin. sana güveniyorum hadi bakalım pazartesiden itibaren bomba gibi dön aramıza...
 
bebişim uyanacak diye aceleden geçmişe hızlı bir göz attım alıntı yapmadan teke tek hatırladıklarımı paylaşmak istedim sizinle kızlar kusura bakmayın.

Bu arada ben bir daha giremem bugün yarın da giremezsem bilin ki fırsat bulamamışımdır bilgisayarın başına geçmeye. Malum annemdeyiz hala.
 
Bu arada ben kilo bildirimini şimdi yapacağım

Midemi üşütmem işe yaradı sanırım. Pazartesi 84.7 idim sabah 83.5 çıktım tartıda. Ama en son bildirimde 84.3 tüm ordan hesaplamam lazım.

Eğer yanlış değilse kilo bildirimim şöyle kızlar

Angiera 84.3 / 83.5 / 0.8 / % 0.95
 
Hızlı bir giriş ve çıkış yapıyorum kızım uyandı zaten.

Yarın tartıda hepinizin yüzü güler umarım.

Kendinize iyi bakın...
 
Salisim çok pozitifsin ve mutlusun ne güzel seni böyle görmek. Yüzün hep gülsün senin de...

Bayaa sorunlar yaşadım tatlım ama hayat bölee bir sonbahar bir kış arkasından mutlaka bahar geliyor sanırım sonunda banada bahar geldii


salisim diyetisyen kontrole çağırıyormu peki yoksa bir listeyle gönderiyormu:26:

Çağırıyor kuzum 1 ayda bir çağırıyor tahlillerine göre diyet veriyor çok iyi genç pozitif bir bayan
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…