- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
gel vatandaş böbrege gel dalaga cigere gel
:18::18::18:anaben buruya yazıyodum özele yazmadım allah var aman akılmı var gelin halen dogurmadı korkuyorum bebegi almıyolar çok iri dediler doktorlar ne yaparız ya hayatı teylikeye girmez işşallah yarın alsalar bari bende oglanı alıyım kucagıma kokusunu içime çekiyim
kız sevinde kimseye deme barikaç tl verdim hepicigine bebem
canım seninle görüşmek çok isterdim keşke starda yarışma varya orda toplansaydıksalisim bu arada birşey sorucam benim bu paşayla köpük mantar oldularya hani batikonu sürüyorum sonra o mantar kremini sende ismini biliyosun ama paşa gene ayaklarıyla totosunu kaşıyo ne yapsam ne olur akıl ver batikonu sürmesemde ilacımı sürsem gece sürüyorum sabahta sürsek agır gelirmi yavrularıma çok üzülüyorum vallahi onları öle görünce geçer degilmi salisin ne kadar kullanıyım o ilaçı ben ya iyi gelir
yaşasın bu sefer kupa benim
vaooovvvvvvvvvvharikasın bitanemmmmm
tamam canım
soda ne zamandır içmiyordum hoşuma gitti
tamam canım gerberaya özelden bildiriyoruz,spor listemizi gerbera tutuyor
ah ahh benim de dukanla 4 günlük bir maceram oldu canım.ben karatay yapıyorum ve başından beri kabızlıktan kurtulamadım ama 4 günlük dukan beni çok yıprattı saçlarımın dökülmesi inanılmaz çoğaldı.ben hiç sevmedim dukan diyetini bana göre değil şahsen
kilo bildirimini yarın öğlen 12 ye kadar buraya yapıyorsun canım.ben listemizi yayınlayacağım,o zaman nasıl ekleneceğini görürsün.bu haftalık ben eklerim olmazsa,haftaya sen eklersin kendini
bu hafta bunu tam olarak okumamış veya anlamamış arkadaşımız çok olmuş canım.bu hafta kmseye ceza vermeyiz,haftaya herkes anlamış olarak başlar..
Ellrine sağlık salisim
ipekyol taşınma telaşında izinli
ecemavi şenlik telaşında izinli
angiera hastaydı
Merhaba kızlar
bugün daha iyiyim şükür. Mide bulantım geçti sonunda. Dışardan yeni attım kendimi annemlere pazartesiye kadar burdayız anneme bakmak için. Eve geldim ki kuzucuğumu teyzesi yeni uyutmuş fırsat bu fırsat hemen yazayım size dedim.
sabah sıra almaya yetişemedim yarın babam bıraksın bari erkenden yeşilyurda hazır gitmişken diyet bölümüne de gireceğim sıkı diyetle doktor kontrolünde vereyim hiç olmazsa kilomu hem sağlıklı da olur kelebekim ara ara yaptırdığım sonuçlardan 2sini hatırlıyorumda glukoz birinde 118 diğerinde 97 çıkmıştı
Salisim çok pozitifsin ve mutlusun ne güzel seni böyle görmek. Yüzün hep gülsün senin de...
salisim diyetisyen kontrole çağırıyormu peki yoksa bir listeyle gönderiyormu:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?