Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

O zaman 500 ile 1kg arası verdin işte soda limon maydonoz yap 5 6 gün sabahları pufff diye sonersin

iki gündür kiraz sapı mısır püskülü altın otu içiyorum onunda epey faydası oldu yoksa artı görmem kesindi zaten..
bir de perşembeleri spora da ara veriyorum ben ödem yapmasın diye.. keşke bi d. günü hediyesi alabileydim bünyeden. şöyle eksi 2 kg filan

@MiuLego alemsin...sabah sabah bu ne enerji ya helallllll
Günaydin kızlar

Hemen bildireyim kilomu

Geçen hafta :72
Bu hafta:70.2

Giden: 1.800

.çoğu ödem olsada sevindim

malipina
@eflalim
@MiuLego
Süoersinnn tebrikler rrrr müüükemmmmellll
Benim boy da 161 valla 58 kilo halimden memnunum su an sikilasmam lazim
kendnı git hissetthn sürece tartya rakılmamak gernektge inanıyorummmmm

Rabbim acil sifalarını versin canım..cocukhasta olunca zor..Rabbim beterinden jorusun inş
Olsınn ödem bi anda gser inş canımmm moralini bozma senn
Bana şuan hayal gibi geliyor ve 55 kilo ne zamandım onu bile hatırlamıyorum ama bir yerden sonra tartı değil vücudun ne gösterdiği önemli ins. Darısı basima
Kesinlkle katılıyrmmmm

Kızz banada atsana özelden merak ettimmm
Canım liste bekleyecek. Liste konusunu anlatmıştım sana.

Aaa doğum günün mu kutlu mutlu sağlıklı fit bı ömrün olsun inşallah nice yaslara

tüm kilo veren arkadaşlarımı azimlerinden dolayı tebrik ediyorum.
sabit gelen ve artı gelen arkadaşlarımın da haftaya çok güzel sonuclar alacaklarına eminim. aynı bendeniz gibi. artılar ve haftaya vereceğimiz çabalarla vereceğimiz kilolar daha çok olur insallah..

Aynen kuzum bu hafta dikkat ederim hopp gider o kilolar
Aynen öyle
3-4 gün öncesinde şişmeye başlıyorsan sevin canım ama bana erken geldi 1-2 kalsa neyse de
Aynen dün akşam açlıktan midem yanıyordu ama gele gele 100 Gr oda o zorla bide bende ria varya 8 10 regl oluyorum tam siyirmalik 7 güne kadar durmadan sisiyorum ondan sonra iniyor
Benimde bitene kadar şiş sonra iner
Benim tamam kuzu eline sağlık

Seninde emeğine sağlık kuzum

Aynen öyle

3-4 gün öncesinde şişmeye başlıyorsan sevin canım ama bana erken geldi 1-2 kalsa neyse de

Benimde bitene kadar şiş sonra iner

Seninde emeğine sağlık kuzum

normalde 1 hafta kala filan şişmeye başlıyorum hatta daha erken ama içtiğim ödem atıcılardan artılar gitti diye düşündüm bende nehirim.
regle 1-2 gün kala ben iniyorum regl olunca zaten iştahta azalıyor ödem de.. sinir zaten gidiyor..

canımmm miummm @MiuLego ewt konsmustk biraz beklcktk..ama artık 5 hafta olnca ister istemez bende istyrm listede olmyı ve o sorumlulugu tasımayı..ama mutlaka bi bildgn oldugunuda dusunuyrm..o zaöan söle yapalmmı...Allah izin verrse haftya 6 hafta olck yani 1.5 ay..eger haftya cuma 1 kg yada üstü vermiş olursam listeye girebilirmiyim artık

Daha ne olsun be deli
Maşallah kuzuma

Bak kuzum istikrarlı veriyorsun okey ama biz listede yüzde 1 ustunu istiyoruz senin yüzdeleri 1 altında o birin altında kalan kısmı bı arkadasbbı arkadasinin yüzdesi den listede sana boluyoruz o zaman ne oluyor yüzdemiz takım halinde düşüyor şuan senin bize kanıtlaman gereken bı durum.su ben her hafta yüksek yuzdeyle gelirim mesela hafta 1.5 geldin ondan sonra ki hafta 1.5 geldin ondan sonra ki hafta 1 geldin yüzde olarak o zaman deriz ki hem istikrarlı hem.liate için iyi yüzde getiriyor ama senin yüzdeleri hep düşük bu yuzdeyle seni listeye alırsak listedeki arkadaşlara haksızlık yapmış oluruz umarım anlatabilmisimdir

listedeki hedefe 1 kaldı da. Benim bi 2 3 veresim var ben de.hamileyken cok yedim. Belki de o yüzden bu kez ağzıma ekmek surmuyirm. .geceleri tam ekmeğe ekmek arası bisilr siparis ederdik hepsini yerdim .

listedeki hedefe 1 kaldı da. Benim bi 2 3 veresim var ben de.hamileyken cok yedim. Belki de o yüzden bu kez ağzıma ekmek surmuyirm. .geceleri tam ekmeğe ekmek arası bisilr siparis ederdik hepsini yerdim .
Vero geçmişi okumadigin için bilgi veriyorum @MiuLego senin izne çıkmanın uygun gördü bu hafta izne çıkıyorsun hedef kiloma düşünce listeye girip mezun olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…