Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kuzm ben oncedende burdaym ama listeye daha yeni aldi miu beni
En az 1 kg verdikten sonra aldi @MiuLego

temem. Pekİ . Cis larımi da bi yazarsan . Adalet olsun. Dünkü pattis imi Dion. O kadar söyledim Be kaptan. ben menu konusunda söz vermedim . Aç kalmam ben detoks yapsam . Açlıktan hasta olmam bazıları gibı.
İzne de ben ayrılmak istemiom . Çok değil bu hafta kaldı

Hedef kilonu ve şimdiki kilonu söylesene vana

Yok okudum . Hedef kilomà 1 hafta kaLa. Izné ayrılayrılma talebim olmadı ki benim
Hedef kilonu söyler misin bakalım mezun olabiliyor musun 1 kiloyu liste dışı verirsin 1 kilo kaldıysa hedefe bu şekilde listedeki hiç bir arkadaşın hakkında girmemiş olursun

Anladım canım o zaman normaldir benimde regli de iştahım kesilir dün akşam öyleydi misal
nehirnil111 canm benm carrs ve pers eksik kalms kuzucanım

Nedir canım sporların

Hedef kilonu söyler misin bakalım mezun olabiliyor musun 1 kiloyu liste dışı verirsin 1 kilo kaldıysa hedefe bu şekilde listedeki hiç bir arkadaşın hakkında girmemiş olursun
Bence de varo kusura bakma ama benm bile canm skldi yani
Odemim var diye kendimi yırtıyorum nerdeyse ac kalıyorum
Ama sen persembe gunu dikkat etmiyosn
Ve yenmicegini bile bile yiyosun
(cunku burda okuyosun yorumlarda neyin ne oldgnu)
Biraz listedekilere haklsizlik oluyo
vorones

Kilo bildirimim
Geçen hafta 62.8
Bubhafta 62.3
Fark _500 ==> % 0.79
@MiuLego hepfit malipina
Tebrikler canım

Tebrikler canım öyle bir metan var ki daha fazlası da giderdi aslında hepfit @MiuLego etiketleriniz çıkmamış

Valla yoruldum ben artık. Haksızlık ettigimi düşünmüyorum. her hafta eksiyle gelip Liste yükü hafifletmek benim işim . Vicdanen bubana yetiyo.

Hedef kilonu söyler misin mezun olabiliyor san seni mezun edelim diğer türlü izne çıkacaksın ve 2 hafta listeye giremezsin hedef kiloma 1 kilo kaydıysa liste dışı verirsin

Valla yoruldum ben artık. Haksızlık ettigimi düşünmüyorum. her hafta eksiyle gelip Liste yükü hafifletmek benim işim . Vicdanen bubana yetiyo.
Canim.eksine bisey demiyorum MasaAllah güzel. Ama yemesen daha cok olabilir o yüzde?
Biz sirf 100 200 gr fazla olmayalm diye yemiyoruz

Mezuniyet hakkına erişmişsin zaten. Bu hafta mezun oluyorsun, izne gerek yok. Hayırlı olsun. Seni de mezun ettik çok şükür.

Tesekkürler ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…