- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 27
Kuzm ben oncedende burdaym ama listeye daha yeni aldi miu beniArtık gercekten listede olmak istyrm 5 haftam bitti neredeyse ve hak ettgmı dusunuyrm ne kilo veremedgm bi hafta oldu nede burdan bı kopuklugum.elşmden geleni yapmya calsıyrm
Ama yinede verilen karara saygın olacak tabiki... @MiuLegohepfit Whiteblacklife
malipina baktım kuzum ben menülere. Tek tek aradım buldum. hepfit kuzum vorones i izne ayıralım. Ad ve kilosunun yanına izne ayrıldı (1. İzin hakkı) yazacağız. Hedef kilosuna geldiğinde listeye alır mezun ederiz. Menülerde genel anlamda düzelme olmasına rağmen cıs cos gördüm malesef. Geriliyorum ben çok. Liste kurallarına aykırı beslenme inatla var olduğu için liste dışı hedef kilosuna ulaşsın sonrasında mezun ederiz.
Ben veronun bir cıs ını dahi gördükten sonra kimsenin de menüsüne yorum yapma hakkı bulmuyorum kendimde çünkü. Adaletli değil.
Yok okudum . Hedef kilomà 1 hafta kaLa. Izné ayrılayrılma talebim olmadı ki benimVero geçmişi okumadigin için bilgi veriyorum @MiuLego senin izne çıkmanın uygun gördü bu hafta izne çıkıyorsun hedef kiloma düşünce listeye girip mezun olursun
Hedef kilonu ve şimdiki kilonu söylesene vanatemem. Pekİ . Cis larımi da bi yazarsan . Adalet olsun. Dünkü pattis imi Dion. O kadar söyledim Be kaptan. ben menu konusunda söz vermedim . Aç kalmam ben detoks yapsam . Açlıktan hasta olmam bazıları gibı.
İzne de ben ayrılmak istemiom . Çok değil bu hafta kaldı
Senin talebinle değil sucugunla patatesinle çay saati yediklerin kazandık o hakkiYok okudum . Hedef kilomà 1 hafta kaLa. Izné ayrılayrılma talebim olmadı ki benim
Hedef kilonu söyler misin bakalım mezun olabiliyor musun 1 kiloyu liste dışı verirsin 1 kilo kaldıysa hedefe bu şekilde listedeki hiç bir arkadaşın hakkında girmemiş olursunYok okudum . Hedef kilomà 1 hafta kaLa. Izné ayrılayrılma talebim olmadı ki benim
Anladım canım o zaman normaldir benimde regli de iştahım kesilir dün akşam öyleydi misalnormalde 1 hafta kala filan şişmeye başlıyorum hatta daha erken ama içtiğim ödem atıcılardan artılar gitti diye düşündüm bende nehirim.
regle 1-2 gün kala ben iniyorum regl olunca zaten iştahta azalıyor ödem de.. sinir zaten gidiyor..
nehirnil111 canm benm carrs ve pers eksik kalms kuzucanım
Bence de varo kusura bakma ama benm bile canm skldi yaniHedef kilonu söyler misin bakalım mezun olabiliyor musun 1 kiloyu liste dışı verirsin 1 kilo kaldıysa hedefe bu şekilde listedeki hiç bir arkadaşın hakkında girmemiş olursun
Tebrikler canım
Kilo bildirım yapayım . Bi şiir yarışmasında idim hemen yazamadım
Cuma 61. 8
Bu hafta 60. 9
Fark . Eksi 900
60 ı gördüm ya şükür.Umarım hafta ici bırakmaz beni @hepfit @MiuLego Whiteblacklife
Valla yoruldum ben artık. Haksızlık ettigimi düşünmüyorum. her hafta eksiyle gelip Liste yükü hafifletmek benim işim . Vicdanen bubana yetiyo.Bence de varo kusura bakma ama benm bile canm skldi yani
Odemim var diye kendimi yırtıyorum nerdeyse ac kalıyorum
Ama sen persembe gunu dikkat etmiyosn
Ve yenmicegini bile bile yiyosun
(cunku burda okuyosun yorumlarda neyin ne oldgnu)
Biraz listedekilere haklsizlik oluyo
vorones
Hedef kilonu söyler misin mezun olabiliyor san seni mezun edelim diğer türlü izne çıkacaksın ve 2 hafta listeye giremezsin hedef kiloma 1 kilo kaydıysa liste dışı verirsinKilo bildirım yapayım . Bi şiir yarışmasında idim hemen yazamadım
Cuma 61. 8
Bu hafta 60. 9
Fark . Eksi 900
60 ı gördüm ya şükür.Umarım hafta ici bırakmaz beni @hepfit @MiuLego Whiteblacklife
Canim.eksine bisey demiyorum MasaAllah güzel. Ama yemesen daha cok olabilir o yüzde?Valla yoruldum ben artık. Haksızlık ettigimi düşünmüyorum. her hafta eksiyle gelip Liste yükü hafifletmek benim işim . Vicdanen bubana yetiyo.
Çok hafifletiyorsun sagolValla yoruldum ben artık. Haksızlık ettigimi düşünmüyorum. her hafta eksiyle gelip Liste yükü hafifletmek benim işim . Vicdanen bubana yetiyo.
Mezuniyet hakkına erişmişsin zaten. Bu hafta mezun oluyorsun, izne gerek yok. Hayırlı olsun. Seni de mezun ettik çok şükür.temem. Pekİ . Cis larımi da bi yazarsan . Adalet olsun. Dünkü pattis imi Dion. O kadar söyledim Be kaptan. ben menu konusunda söz vermedim . Aç kalmam ben detoks yapsam . Açlıktan hasta olmam bazıları gibı.
İzne de ben ayrılmak istemiom . Çok değil bu hafta kaldı
Tesekkürler ..Bak kuzum istikrarlı veriyorsun okey ama biz listede yüzde 1 ustunu istiyoruz senin yüzdeleri 1 altında o birin altında kalan kısmı bı arkadasbbı arkadasinin yüzdesi den listede sana boluyoruz o zaman ne oluyor yüzdemiz takım halinde düşüyor şuan senin bize kanıtlaman gereken bı durum.su ben her hafta yüksek yuzdeyle gelirim mesela hafta 1.5 geldin ondan sonra ki hafta 1.5 geldin ondan sonra ki hafta 1 geldin yüzde olarak o zaman deriz ki hem istikrarlı hem.liate için iyi yüzde getiriyor ama senin yüzdeleri hep düşük bu yuzdeyle seni listeye alırsak listedeki arkadaşlara haksızlık yapmış oluruz umarım anlatabilmisimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?