Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Elifcim listeye girmek sadece süre işi değil. Birçok bileşenei var. Defalarca anlattım. Sen çok istiyorsun ama ben şuanda uygun görmüyorum canım.

Haftaya 5 kilo eksiyle gelsen yine de almayacağım. Çünkü istikrar önemli. Bol katılım önemli. 7. Takımı temsil edebilecek misin o önemli. Yahu ben söz mü verdim ya listeye alacağım diye?! Gerçekten kızıyorum artık.

Liste tamamen benim sorumluluğumda ve şuan in listeye almıyorum seni canım benim. Alamam yeterli kilo kaybın, takım içi aktifliğin, o kilo kaybında istikrarın yok.

Lütfen üzme artık.

Kızlar vero yu mezun ediyoruz. Yüklenmeyelim. Mezuniyetini kutlayalım. vorones tebrik ederim cankm. Haftaya da tam 60.0 ı görürsün artık :)
Ben 60 . 9 ken istemiom. Ki . Yanına öyle yazmayın bence. Anaa mezun olmak bu kaaaa yakinmiymus
. Geçmişi okuyamadım. kim yuklenio bakiyim

Ben 60 . 9 ken istemiom. Ki . Yanına öyle yazmayın bence. Anaa mezun olmak bu kaaaa yakinmiymus
La bi sus karıştırma işte ay delireceeem

Mezun ediyoruz dedimitiraz edersen izin yazcam bakkız sinir hastası etme beni

Mzunsun. Haftaya da tam 60.0 ı isterim

Vero yeter sorun çıkmasın bak konuşmalarının önünü arkasını tartmadan konuşuyorsun sanki biz sana çok diyet yap diyormusuz gibi diğer arkadaşlar gibi şok diyet yapıp sağlığımdan falan olamam ne demek diğer arkadaşları biz sağlığından mi ediyoruz perşembe günü patates sucuk kuruyemiş yemeden açlıktan ölüyor musun mezuniyetin hayırlı olsun

Oyyyyy kıyamam ne kiyamayacagim beee bir haftadır canımı okudun yendim seni yendim seni yendim senii hahahahahahahhaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…