Elifcim listeye girmek sadece süre işi değil. Birçok bileşenei var. Defalarca anlattım. Sen çok istiyorsun ama ben şuanda uygun görmüyorum canım.canımmm miummm @MiuLego ewt konsmustk biraz beklcktk..ama artık 5 hafta olnca ister istemez bende istyrm listede olmyı ve o sorumlulugu tasımayı..ama mutlaka bi bildgn oldugunuda dusunuyrm..o zaöan söle yapalmmı...Allah izin verrse haftya 6 hafta olck yani 1.5 ay..eger haftya cuma 1 kg yada üstü vermiş olursam listeye girebilirmiyim artık
Yav kim istiyor. Ben istemiom. Külli yalan lâ . haftaya yazak öyle olmaz mi
Yok....liste dışı devam eder verirsinYav kim istiyor. Ben istemiom. Külli yalan lâ . haftaya yazak öyle olmaz mi
Ben 60 . 9 ken istemiom. Ki . Yanına öyle yazmayın bence. Anaa mezun olmak bu kaaaa yakinmiymusKızlar vero yu mezun ediyoruz. Yüklenmeyelim. Mezuniyetini kutlayalım.vorones tebrik ederim cankm. Haftaya da tam 60.0 ı görürsün artık :)
Perşembe 1 saat tempolu yürüyüş var.Eki Görüntüle 2133559
Kayısılarım Çağlalarım eksik gedik var mı bakın hele şu mevsimi gelmeden olmaya çalışan Kapuzları da yiyor muyuz bu hafta da diyin hele
Kayısılar
igdedali @malipina @Lunya Nevreste @eflalim
Çağlalar
@Cutemom007Melegiimm22 @matematik61 @elfkkk @Sidelya95
Emeklerinize sağlık harikasınız fıstıklı lokumlar
La bi sus karıştırma işte ay delireceeemBen 60 . 9 ken istemiom. Ki . Yanına öyle yazmayın bence. Anaa mezun olmak bu kaaaa yakinmiymus
. Geçmişi okuyamadım. kim yuklenio bakiyim
Vero yeter sorun çıkmasın bak konuşmalarının önünü arkasını tartmadan konuşuyorsun sanki biz sana çok diyet yap diyormusuz gibi diğer arkadaşlar gibi şok diyet yapıp sağlığımdan falan olamam ne demek diğer arkadaşları biz sağlığından mi ediyoruz perşembe günü patates sucuk kuruyemiş yemeden açlıktan ölüyor musun mezuniyetin hayırlı olsunBen 60 . 9 ken istemiom. Ki . Yanına öyle yazmayın bence. Anaa mezun olmak bu kaaaa yakinmiymus
. Geçmişi okuyamadım. kim yuklenio bakiyim
Oyyyyy kıyamam ne kiyamayacagim beee bir haftadır canımı okudun yendim seni yendim seni yendim senii hahahahahahahhahaKongredeyim canlar.. oturum arası yazıyorum
Pazartesi kilom: 61.8
Perşembe sabah kilom: 59.9
(Bugün şehir dışındayım tartılamadım gece yoldaydım)
Yenildiğim mortimWhiteblacklife
Liste meleğimhepfit
ORTİMtevafuk55
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?