- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
Bayaa sorunlar yaşadım tatlım ama hayat bölee bir sonbahar bir kış arkasından mutlaka bahar geliyor sanırım sonunda banada bahar geldii
Çağırıyor kuzum 1 ayda bir çağırıyor tahlillerine göre diyet veriyor çok iyi genç pozitif bir bayan
buna çok sevindim yani takipte olmasına en azından kendimi 2 kat daha sorumlu hissederim
canım sabah bir üzüntü geldi geçti affedin beniPaşam üzme kendini lütfen. Allah senin de yüzünü güldürecek inşallah ama sen kendini bu kadar üzersen stres zarar verecek bünyene. Hem kendini hem bebişlerini düşün ve topla kendini canım.
canım dogum telaşından atlamışım buruyada yazım ama:44::44:kızlar pazartesiden bu yana spor bilgilerinizi bekliyorum özel mesaj olarak shopa saphira gönderdi bilgileri
canım çok döküldü bebem ya ozamnada dökülmüştü yıkamıştım 1 hafta tedavi oldu sonra çıktı tüyleri
Canım belkide farklı bir mantar vardır o merhemm işe yaramıo galiba sen onu yine bir götür istersen
Teşekkür edeerim Saphıram
30nisan
1mayıs dışarı çıkmadım burda yasak var eşim çıkma dedi yürüyüş yapmadım
2mayıs 1 saat yürüdüm
3mayıs kırıklıgım vardı yürüyüş yapmadım ama evde çok güzel ev sporu yaptım evi yemizle egil dogrulsöz pazartesi bildirim de bulunurum en azından bebegimiz dogmuş olur teyzesi
spor bilgilerinizi özel mesaj ile bildirebilirmisiniz
yarında yaptığınız sporları yazarsanız listeyi yaparım
1.geleneksel spor listesi
seni iş yerimdeki vijdan ablama benzetiyorum paşam konuşma tarzın uzun uzun anlatman herşeyi.. smileylerin bile çok benziyo valla
hepiciğini 80 liraya aldım kargo ücretsizdi
Tabiki tatlım her ay gidiyorsun kilonıu çizelgene not ediyor böylece ne kadar ilerlediğine de bakabiliyor hem zayıflamadığın zaman listeyi değiştiriyor
iyiki izmirdesin ve bu konuda bilgilisin beni motive ettin cvplarınla
Canım benim burada bunun için varız zaten birbirimizii desteklemeye ihtiyacımız varBende seninle aynı durumdayım üstelik totalde 12 senedir yaşadıklarımı anlatsam roman olur tatlım İlk adet olduğuktan sonra 10 ay olamadım ben ve tüplerime girip yumurtaları patlattılar 4 gün hastanede yattım düşünsenee daha yeni adet olmuş bir genç kkızdım o kadar utanıyordum ki ameliyattan sonra 10 sene doğum kontrol hapı kullandım 40 kilo aldım bu sürede hep gonca hanıma gittim saolsun o hep moral verir. Sonra dedi içtiğin ilaçlar nedeniyle aldığın kilolar sende insülün direnci yaptıı bu sefer şeker ilaçlarıylla tanıştımm kabusum oldular düzenli beslenmediğim için tabiki de birgün hipoglisemiden bayıldım zor yetiştirdiler kan şekerim 30 olmuş 4 gün yattım genee çünkü salak ben moraalim bozuk diye iki lokma ekmek atıp ağzıma şeker ilacını yuvarlamıştım..Çok çektim cahilliğimin cezasınıı ama yaşımda küçüktü tabi o zamanlar Şimdi hala uslanmış değilim düzenli içemiyorum dur deme vakti geldi geçiyor kendime ama ne zaman adam akıllı içeceğim bilemiyorum düşün bi de ben sağlıkçıyım sen daha bu yola yeni başlıyorsun benim yqaptığım hataları sen yapma düzenli beslen diyetine uy vee verilen ilaçlarını tedavini düzenli yaptır... Bu hastalık değil vucüdun uyarısı diyor ki sana bakk artık gerbera şeker hastalığının kapısındasın yolunu seç diyor ya düzenli beslen spor yap ilaçlarını kullan tedavi ol ve ömür boyu sağlıklı yaşa yada.......orayı doldurmuyorum çünkü biliyorum ki sen benim yaptığım yanlışları yapmayacaksın tatlım sana güveniyorum
banada güveniyomusun bakalımbu arada şeker hapları kilo verdiriyo haberin varmı
Hepinizeee güveniyorum amaa bi kendimee güvenmiyorum paşammmm nolcak halim benim
canım sanırım kardesin kilolu..karında bulunan yağ dokusu ultrasonda görüntüyü engellemiş.kelebekçim cnm bnm kardeşimin ulturason sonucunda kafama takılan bişey oldu sana sormak istedim doktor bişey demedi çünkü
pankreas ve orta hat yapıları cilt altı yağ dokusu sebebi ile net değerlendirilmedi yazıyor ne demek acaba bu:44::44:
tmm canım bende en kısa zamanda yollarımkızlar pazartesiden bu yana spor bilgilerinizi bekliyorum özel mesaj olarak shopa saphira gönderdi bilgileri
iyi olmana cok sevindim..Merhaba kızlar
bugün daha iyiyim şükür. Mide bulantım geçti sonunda. Dışardan yeni attım kendimi annemlere pazartesiye kadar burdayız anneme bakmak için. Eve geldim ki kuzucuğumu teyzesi yeni uyutmuş fırsat bu fırsat hemen yazayım size dedim.
bende inanıyorum bu sebatının karsılıgını alacaksın..2 gündür mide bulantısından bir şey yiyemedim resmen.
Salı günü akşam saat 9 da 2 tane köfte yedim sadece. Çarşamba sabah 1 haşlanmış yumurta öğlen yoğurt yiyebildim. Bugün iyiyim ya iştahım da açıldı valla.
Bugünkü menüm
Sabah: 2 dukan krep
Öğlen: ızgara köfte yoğurt
Akşam: Tavuk ve salata yiyeceğim
sıkılaşmak için şart en güzelide yoldaş birini bulmakSpor konusunda yaptığım yürüyüşleri bugün topluca gerberaya mesaj atıyorum. Bundan sonra günlük gönderirim mesajları. Salı ve çarşamba hariç hergün 40 dk yürüyüş yaptım. Ama hedefim en az 1 saat yürüyüş yapmak hergün. bir de pilatese başlamak istiyorum bakalım okuldaki bir öğretmen arkadaşla başlayacağız inşallah.
saolsın canım öğle tatilinde yemek yapıyordum bugün rahat rahat dinlendim..amin amin..kendimi bakıma verecem böylece zamanda cabuk gecer..kelebekcim anneler gelmiş gözün aydın. Eşin gidiyormuş Allah kavuştursun. Sana fırsat işte 2 ayda 10 kg çok rahat verirsin. sana güveniyorum hadi bakalım pazartesiden itibaren bomba gibi dön aramıza...
çok güzellll...Bu arada ben kilo bildirimini şimdi yapacağım
Midemi üşütmem işe yaradı sanırım. Pazartesi 84.7 idim sabah 83.5 çıktım tartıda. Ama en son bildirimde 84.3 tüm ordan hesaplamam lazım.
Eğer yanlış değilse kilo bildirimim şöyle kızlar
Angiera 84.3 / 83.5 / 0.8 / % 0.95
bugün ki menüm..
sabah kahvaltı yapamadım ama artık yaparım annem geldi..
öğle:1 tabak salata
peynir
2dilim ekmek
ara:küçük bitter çikolata
kahve
akşam.:1 tabak salata
yogurtlu ve pul biberli semiz otu
evet canım akşamları yoğurt yiyordum ama çok uzun sürdürülemiyor işte o yöntem.bir de günde iki öğün yerdim yeterli olurdu,yetmiyor uzun zamandır maalesef.ben de istiyorum yine yoğurt yiyim akşamları sadece ama biraz bıkkınlık oluyor işteSAPHİRA cım sen tıkır tıkır kilolarını verdiğin dönemde akşamları genelde yogurt yiyordun değil mi?bu akşamdan itibaren öğle yemeğimizi sınırları aşmadan...mesela karatay yapanlar krataya göre sıkıca yiyip..akşam sadec yogurt ya da salata yiyip bir haftada ne kadar fark edecek görmek istiyorum...önümüzdeki hfta isteyen herkes katılabilir böyle bir bomba yapalım mı kızlar...bence çok güzel olur...yine sporumuz zorunlu..3 litre suyumuz zorunlu ve 3 fincan yeşil çay zorunlu olsun...hadi sizlerde fikir verin...bekliyorummm ben bu akşamdan itibaren başlıyorum canlar
kızlarrr...az önce facede dukan sayfasında kilosuu uuuzuuun süre duraklayanlar için 3 gün boyunca yeşil çay kürü önermişler...şişeye yeşil çayı koyup su yerine onu içmek..ben yeşil çayı içerken çok zorlanıyorum ama çok tıkandıgım noktada deneyebilirim...
***7. TAKIM 255. ETAP***
SAPHIRA (85.3/
saferan (117.8/
Shopaholic (78.5/
Saliss(101/
Pasam3405(88/
kelebekolacam(85/
gerbera1987 (90/90,1/-0,1/-0,11%)
senarist (116/ Yeni üye..hedef kilo:75
Angiera(84.3/
Ecemavi(73.2/
ipekyol(75/
7. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: %
doğrumu acaba
sinirlendim ama bu sonuca 1 ileri 3 geri ufff
yarına kaslarım şişmesin diye bugün sporumu özellikle yapmadım.Yarın tartıda ne çıkarsa bahtıma..artık tombala oynuyorum resmenama yarından itibaren akşamları yoğurt yiyorummm di mi shopaammm sporumu da yapıyorum hatta mümkün olduğunca fazla yapmaya çalışıcam sporumu.sporsuz gitmiyor artık.Hep derlerdi,vereceğin kilo azaldıkça,kilo verimin yavaşlar zorlaşır diye..tam da onu yaşıyorum sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?