Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

buna çok sevindim yani takipte olmasına en azından kendimi 2 kat daha sorumlu hissederim

Son düzenleme:
Paşam üzme kendini lütfen. Allah senin de yüzünü güldürecek inşallah ama sen kendini bu kadar üzersen stres zarar verecek bünyene. Hem kendini hem bebişlerini düşün ve topla kendini canım.
canım sabah bir üzüntü geldi geçti affedin beni sagolun yanımda oldugunuz için ban destek oldugunuz içinbu arada kepek unu var bende dukan krepi gibi yapsak olmazmı:44::44:birde nasıl yapılıyo söyleyi verseniz yazık çöpe atamam hem dok tutar krep tavasıda yeni aldım benim sizden neyim eksik tarif alıyım lütfen
kızlar pazartesiden bu yana spor bilgilerinizi bekliyorum özel mesaj olarak shopa saphira gönderdi bilgileri
canım dogum telaşından atlamışım buruyada yazım ama:44::44:

Canım belkide farklı bir mantar vardır o merhemm işe yaramıo galiba sen onu yine bir götür istersen

Teşekkür edeerim Saphıram
canım çok döküldü bebem ya ozamnada dökülmüştü yıkamıştım 1 hafta tedavi oldu sonra çıktı tüyleri rabbim bana bagışlasın kuzularımı işşallah
bu arada kızlar bugün tartıldım aynı kilo 88 kiloyum yememe ragmen veremiyorum adetim yeni bitti galiba vericem ama tam vericem hızlı bir şekilde şimdiden diyim gelini galiba yarın sezeryana alıcaklar ben giremezsem beni izinli sayın olurmu 3 gün hastanede bir gecede annemlerde kalıcam sonra evime gelicem işşallah
seni iş yerimdeki vijdan ablama benzetiyorum paşam konuşma tarzın uzun uzun anlatman herşeyi.. smileylerin bile çok benziyo valla

hepiciğini 80 liraya aldım kargo ücretsizdi

canım çok vermişsin bebem ya arkadar kitaba 13 vermiş topada 25 verdim ben güle güle kullan bebem şimdiden

bu arada gelelim bana sabah yediklerimi yazıyım ben önce
1- haslama yumurta 1 adet
2- 5 yeşil zeytin
3- badem domates birer tane
4- 5 biryerde
5- 2 adet çavdar ekmegi
6- kibrik kutusu büyüklügünde peynir
bu arada kuru nane ve kekik döktüm

öglen yedikerimde şunlar
1- 2 kaşık yogur
2- küçük kase çilek
3- bir çay kasıgı tarçın
4- yeşil elma

akşam yedikelrimde şunlar
1-4 yemek kasıgı ıspanak yemegi içine bulgur koydum dikkat edin pirinç degil
2-4 yemek kaşıgı makarna oda şöyle yaptım bir kaşık yag koydum tencereye içne biber salçası koydum öyle yaptım çok güzel oldu tuz yok
3- ve kocaman bir bardak ayran tuzsuz
4 bardak su içtim
metebolizma çayını yapıcamda gelin dogursunda işşallah ondan sonra içerim gece 12 sonrada sayım yapıcam malum bugün bende yarın yapamam erken eveden çıkıcem malum gelinı doguma alıcekler

iyiki izmirdesin ve bu konuda bilgilisin beni motive ettin cvplarınla

Canım benim burada bunun için varız zaten birbirimizii desteklemeye ihtiyacımız varBende seninle aynı durumdayım üstelik totalde 12 senedir yaşadıklarımı anlatsam roman olur tatlımİlk adet olduğuktan sonra 10 ay olamadım ben ve tüplerime girip yumurtaları patlattılar 4 gün hastanede yattım düşünsenee daha yeni adet olmuş bir genç kkızdım o kadar utanıyordum kiameliyattan sonra 10 sene doğum kontrol hapı kullandım 40 kilo aldım bu sürede hep gonca hanıma gittim saolsun o hep moral verir. Sonra dedi içtiğin ilaçlar nedeniyle aldığın kilolar sende insülün direnci yaptıı bu sefer şeker ilaçlarıylla tanıştımm kabusum oldular düzenli beslenmediğim için tabiki de birgün hipoglisemiden bayıldım zor yetiştirdiler kan şekerim 30 olmuş 4 gün yattım genee çünkü salak ben moraalim bozuk diye iki lokma ekmek atıp ağzıma şeker ilacını yuvarlamıştım..Çok çektim cahilliğimin cezasınıı ama yaşımda küçüktü tabi o zamanlarŞimdi hala uslanmış değilim düzenli içemiyorum dur deme vakti geldi geçiyor kendime ama ne zaman adam akıllı içeceğim bilemiyorum düşün bi de ben sağlıkçıyım sen daha bu yola yeni başlıyorsun benim yqaptığım hataları sen yapma düzenli beslen diyetine uy vee verilen ilaçlarını tedavini düzenli yaptır...Bu hastalık değil vucüdun uyarısı diyor ki sana bakk artık gerbera şeker hastalığının kapısındasın yolunu seç diyor ya düzenli beslen spor yap ilaçlarını kullan tedavi ol ve ömür boyu sağlıklı yaşa yada.......orayı doldurmuyorum çünkü biliyorum ki sen benim yaptığım yanlışları yapmayacaksın tatlım sana güveniyorum

banada güveniyomusun bakalım bu arada şeker hapları kilo verdiriyo haberin varmı

Kızlarr canım hiç istemiyor aslında nöbet sersemliği var gene üstümde amaa gideyim yüzeyim kafamı dağıtayım

birkaç gündür eski erkek arkadaşım durmadan arıyor kafamı karıştırıp duruyor evli ve bu yakınlarda çocuğu oldu amaa halaa arıyor Allah ıslah etsin onu diyecek birşey yok açmıyordum dün gecenin kaçında aradı açtımne istiyorsun dedim sadece konuşmak istiyormuş ben istemiyorum dedim kapattımBu erkekleri hiç anlamıyorum benden ayrıldı bir ay sonra evlendi bana inat olsun diye kaç aydır gene arıyor ucuz kurtulmuşum ondan böyle karaktersiz olduğunu bilmiyordumAllah karısına çocuğuna acısın Bende gideyim dağıtayım kafamı sinir ediyor beni

Hepinizeee güveniyorum amaa bi kendimee güvenmiyorum paşammmm nolcak halim benim

sen bırak onları ban güven onlara güvenme onlar kakacanım sen benim yedikelrimi ye bir hafta ver benim gibi dicem ama malesef veremiyorum sanki kilo vermem durducanım sende hep aynı şeyi yeme vucud alışıyomuş haberin ola ben bile degiştiriyorum yedikelrimi anladın yürüş yap bebem yürüyüş

canım sanırım kardesin kilolu..karında bulunan yağ dokusu ultrasonda görüntüyü engellemiş.

kızlar pazartesiden bu yana spor bilgilerinizi bekliyorum özel mesaj olarak shopa saphira gönderdi bilgileri
tmm canım bende en kısa zamanda yollarım

iyi olmana cok sevindim..

bende inanıyorum bu sebatının karsılıgını alacaksın..
sıkılaşmak için şart en güzelide yoldaş birini bulmak

kelebekcim anneler gelmiş gözün aydın. Eşin gidiyormuş Allah kavuştursun. Sana fırsat işte 2 ayda 10 kg çok rahat verirsin. sana güveniyorum hadi bakalım pazartesiden itibaren bomba gibi dön aramıza...
saolsın canım öğle tatilinde yemek yapıyordum bugün rahat rahat dinlendim..amin amin..kendimi bakıma verecem böylece zamanda cabuk gecer..

çok güzellll...

bugün ki menüm..

sabah kahvaltı yapamadım ama artık yaparım annem geldi..

öğle:1 tabak salata
peynir
2dilim ekmek

ara:küçük bitter çikolata
kahve

akşam.:1 tabak salata
yogurtlu ve pul biberli semiz otu

aferim gözüme girdin haberin olsun bende demin 1 litreyi devirdim birazdanda 5 birye çay içicem bebeler eşim geldi çıkmam lazım akşam 12 önce gelir sayımı yapar çıkarım bebeler yoklama yapıcem herkez 23 30 burda olsun gelmeyenlere öpücük yok ona göre

evet canım akşamları yoğurt yiyordum ama çok uzun sürdürülemiyor işte o yöntem.bir de günde iki öğün yerdim yeterli olurdu,yetmiyor uzun zamandır maalesef.ben de istiyorum yine yoğurt yiyim akşamları sadece ama biraz bıkkınlık oluyor işte ( ama sizinle beraber yaparım ben de..Ben de yarın akşam başlayayım o zaman.yeşil çay da hiç içemiyorum ben canım ya..bitki çaylarını zaten sevmem..hep içtim daha önce tiksinmişim artık.suyumu 2 lt den aşağı indirmem ben zaten hiç,suyla ilgili sıkıntım yok çok şükür

e bayatlamıyor mu o şekilde çay..yani taze içmek gerekmiyor mu ve sıcak??

***7. TAKIM 255. ETAP***

SAPHIRA (85.3/
saferan (117.8/
Shopaholic (78.5/
Saliss(101/
Pasam3405(88/
kelebekolacam(85/
gerbera1987 (90/
senarist (116/ Yeni üye..hedef kilo:75
Angiera(84.3/
Ecemavi(73.2/
ipekyol(75/

7. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: %

öğlen:
1 çay bardağı pirinç haşladım 2 kaşık yoğurtla yedim..buraya kadar sorun yok!!

sonra akşamüstü kızım bitirmediği semizotu yemeğini yedim,yarım tabak kadar,yoğurtlu..
ama krizdeyim yani,aranıyorum böyle resmen..sonra kızımın tüp çikolatasının yarısını yedim,kalorsine baktım 100 kaloriymiş,onu da kontrol ettim yani..
sonra eşim geldi tam benim kriz anımı bulmuş gibi,elinde fıstıklı çikolata ( Şu bimin dikdörtgen çikolatasından..bayılırımm..düşünmeye fırsatım bile olmadı..bir çırpıda yarısını yedim
daha bitmedi..bugün başımda müthiş bir ağrı vardı,en sonunda kafamı kaldıramıcak hale geldim,yemek bile yapamadım..eşim geldiğinde evde yemek yoktu Allahtan anlaşyışlıdır ama çok acıkmış,yemek yapmamı bekleyece halde değildi,kahvaltı istedi.sucuklu yumurta,peynir,2 dilim ekmek yedim..2 lokması da kaymaklı ve ballı ...heh alın size diyet ne güzel di mi

Son düzenleme:

yarına kaslarım şişmesin diye bugün sporumu özellikle yapmadım.Yarın tartıda ne çıkarsa bahtıma..artık tombala oynuyorum resmen ama yarından itibaren akşamları yoğurt yiyorummm di mi shopaammm sporumu da yapıyorum hatta mümkün olduğunca fazla yapmaya çalışıcam sporumu.sporsuz gitmiyor artık.Hep derlerdi,vereceğin kilo azaldıkça,kilo verimin yavaşlar zorlaşır diye..tam da onu yaşıyorum sanırım..

çoğu gitmiş azı kalmış sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…