Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben demiştim nevo yapmıştır diye

Ben artıyım bu sabah regli geldi Tebrik ederim kuzu az kalmış 56 gelsin hemen
inşallah haftaya 56,9 olurumseninde haftaya artılar gider güzel bir eksiyle gelirsin zuzucum
kuzu çok hastayım ben,boğazlarım fena,vücudum dökülüyo resmen,gözlerimden ateşler çıkıyo sanki

Vay vay vayyy bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo

Yavrum senı kastettim ki ben. Yemek yemek istemiyor aç bi aç geziosun . Istesende yiyemeyeck hale gelmek ne demek. !!! senin kriterinde asla olamazdim ki ben .
Benim bu durumum diyetle alakası yok ki ne alaka diyetle herkes strese girince yer bende ters tepiyor olamaz mı ya insanların hayatlarını bilmeden bu ne biçim yorum ne biçim düşünce lütfen bundan sonra bana yazma yoksa ağır geleceğim ben diyetle saglimi buldum sen benim evimde şuan ne sorunlar var biliyor musun bilmiyorsun nelerle bogusuyorum biliyor musun bilmiyorsun ben diyet yüzünden yememezlik yapmıyorum tam aksine diyetteyken daha iyi yemek yiyorum ben ömrüm boyunca yemek yeme özürlü bı insandim abur cuburla yaşardim hayatımı bilmeden beni tanımadan ne alaka diyet yuUnden sağlığını kaybettin demek

Vay vay vay emina ablayı yendin anammmmm

Kaptanım tebrikler çok iyi sporda ne durumdayız yendim mi sizi begum75 Begüşü yedim o kesinde
Tebrikler kuzu hasta hasta çok güzel geçmiş olsun tekrardan
Harikasın canım tebrik ederim
Vay vay vay tebrikler canım çok güzel
Ooo olmadı şimdi istikrarını bozdun Küsüratı bende sevmem ama aşağıya yuvarlasaydın ya

Kızlar bu hafta takıma layık olamadım çok özür dilerim
Sanırım adet yakın diye
Geçen cuma:84.00
Bu cuma:83.4
Fark :-600
yüzde :0,71
@MiuLego Pamukseker19 Whiteblacklife
hepfit
Tebrikler Malim az mı az ama eksi mi eksi
Sana 2li rakamlar yakışıyor Bonuscan harikasın haftaya gelsin 2ler
Yumurta lar haslandi. Geç kalmış kahvaltima gidiyioreee. gorusuusess. Akşam à mezuniyet partisi var. 7..takım beklerim herkesi
Ooo Vero ben partiye katılamayacağım yarın ve şimdiden kutlayayım hayırlı olsun tebrik ederim inşallah koruma da başarılı olursun
Eki Görüntüle 2133645 Yarabbiiiiim nasil güzel bi goruntiuuuuuu

Öfff aha ben de gidiyorum gari... Kimsecikler gelmiyor alla alla ya
Ben geldim ya bırakıp gitme beni

inşallah haftaya 56,9 olurumseninde haftaya artılar gider güzel bir eksiyle gelirsin zuzucum
kuzu çok hastayım ben,boğazlarım fena,vücudum dökülüyo resmen,gözlerimden ateşler çıkıyo sanki
Oyy kuzum ballı çörekim çok geçmiş olsun haberim yoktu Akşam olsa da eve gidip dinlensen ya yarın çalışıyor musun

Sizi yine yedik gibi ne dersin

Sagol kuzmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…