- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
***7. TAKIM 255. ETAP***
SAPHIRA (85.3/
saferan (117.8/
Shopaholic (78.5/
Saliss(101/
Pasam3405(88/
kelebekolacam(85/
gerbera1987 (90/90,1/-0,1/-0,11%)
senarist (116/ Yeni üye..hedef kilo:75
Angiera(84.3/
Ecemavi(73.2/
ipekyol(75/
7. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: %
doğrumu acaba
sinirlendim ama bu sonuca 1 ileri 3 geri ufff
Gerberacım senin geçen hafta bildirdiğin kilon 90.2 imiş ama. Aslında 100 gr vermişsin. sinirlenme, şu doktora git, herşey hallolur.
doğru hesaplamışsın gerberacım
canım saat 5 geldik eveSelam kızlar
Kızım uyandırdı bir daha da uyuyamadım neler yapmışsınız diye bakayım dedim. Paşam gelinin vakti gelmiş demek sonunda. Hayırlı olsun inşallah sağlıkla doğsun bebiş.
Mesaj sayım sırası paşamdaymış sanırım. Yarın öğleden sonra okuldan gelince ben onun yerine yaparım sayımı.
Hazır gelmişken kilo bildirimini de yapayım.
30 nisan haftası:
pazartesi...saphira...19
salı...shopaholic...19
çarşamba...saliss...18
perşembe...paşam...20
cuma...kelebekolacam...13
7 Mayıs haftası:
pazartesi...gerbera...11
salı...shopaholic (angiera ile yer değişimi) 11
çarşamba...ecemavi...yok
perşembe...ipekyol...0 (izinli)
cuma...senarist...5
kızlar saymaya çalıştım kusura bakmayın ben kaçtım hala olmaya gidiyorum işşallah bu seferşimdiden cumanız mubarek eviniz bereketli olsun işşallah
Sevalcim dukana başlamışsın hayırlı olsun. Kabızlık konusunda atak dönemi sorun oluyor bol yoğurt ye ve bol su iç yeşil çay da iyi olur tabi. Ben probiyotikli bir vitamin kullandım o dönemde iyi geldi.sebzelere başlayınca sorun kalmadı bende hiç.
canım sabah bir üzüntü geldi geçti affedin benisagolun yanımda oldugunuz için ban destek oldugunuz için bu arada kepek unu var bende dukan krepi gibi yapsak olmazmı:44::44:birde nasıl yapılıyo söyleyi verseniz yazık çöpe atamam hem dok tutar krep tavasıda yeni aldım benim sizden neyim eksik tarif alıyım lütfen
canım çok vermişsin bebem ya arkadar kitaba 13 vermiş topada 25 verdim ben güle güle kullan bebem şimdiden
öğlen:
1 çay bardağı pirinç haşladım 2 kaşık yoğurtla yedim..buraya kadar sorun yok!!
sonra akşamüstü kızım bitirmediği semizotu yemeğini yedim,yarım tabak kadar,yoğurtlu..
ama krizdeyim yani,aranıyorum böyle resmen..sonra kızımın tüp çikolatasının yarısını yedim,kalorsine baktım 100 kaloriymiş,onu da kontrol ettim yani..
sonra eşim geldi tam benim kriz anımı bulmuş gibi,elinde fıstıklı çikolata( Şu bimin dikdörtgen çikolatasından..bayılırımm..düşünmeye fırsatım bile olmadı..bir çırpıda yarısını yedim
daha bitmedi..bugün başımda müthiş bir ağrı vardı,en sonunda kafamı kaldıramıcak hale geldim,yemek bile yapamadım..eşim geldiğinde evde yemek yoktuAllahtan anlaşyışlıdır ama çok acıkmış,yemek yapmamı bekleyece halde değildi,kahvaltı istedi.sucuklu yumurta,peynir,2 dilim ekmek yedim..2 lokması da kaymaklı ve ballı ...heh alın size diyet ne güzel di mi
canım saat 5 geldik evebirazdan gene gidiecz gelinin agrısı tuttu inanın fır dönüyo bende sizlere yazıyorum çıkıyourm ben acele hemde sayı bildirimini yapıyım ben kaçtım
pazartesi...saphira...19
salı...shopaholic...19
çarşamba...saliss...18
perşembe...paşam...20
cuma...kelebekolacam...13
7 Mayıs haftası:
pazartesi...gerbera...11
salı...shopaholic (angiera ile yer değişimi) 11
çarşamba...ecemavi...yok
perşembe...ipekyol...0 (izinli)
cuma...senarist...5
kızlar saymaya çalıştım kusura bakmayın ben kaçtım hala olmaya gidiyorum işşallah bu seferşimdiden cumanız mubarek eviniz bereketli olsun işşallah
bu arada başlangıç kilom 116,7
hedef kilom da 75 olsun dukan 81 demiş çünkü
öle söyleme sophacım derin bir nefes al koca bir bardak ılık su iç..yedin gitti zararın neresinden dönersen kardır hemen 1 kilo yağ olmadı onlar sana atabilirsin vucudundan..sende benim gibisin..benim aklımda şöyle bir yöntem var cok sıkıp kendimi patlamaktansa haftada 1-2 kaçamağa izin vermek..onu belirlemek ve onu beklemek böylece her zaman aklımda bişeyler olmasın..benim bir arkadasım 1 günü off günü yapmıstı ogün kolamı içtim hamburgerimi yedim ama yinede verdim demişti..ben okadarını düşünmüyorum...kızlarrr dünnn burda yourt yiycem falan filan derken eşimle çarşıda masum olan bir menü yedim..sonrasında markete girdik ve orda bir anda gözüm döndü bütün çukulataları kucaklayasımm geldi ve aldım bir kaç taneeee......ve arabaya biner binmezz vicdanımdan kaçarcasına 2 tanesini yedim...durunnnnn daha bitmedi......eve gelince karpuz yedim kocaman dilim......ve sabaha 78.5 çıktım gene...dün 77.7 idim((((((bununlada kalmadı sabahatan beri çikolata yiyorum..ekmeğe salça sürüppp yedim.....offf yaa ben ne biçim bir insanım böleeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?