Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

benden başka kimse yokmu yaaa tekmi kaldım buralarda inş. yarın işlerimi halledebilirim

Herkese hakettiği güzellikte bir gece geçirmesi dileğiyle,,Yüreğinizde tebessüm eksik olmasın,,Hayırlı geceler...

kızlar saat epey geç oldu kusura bakmayın uyuya kalmışım sayım yapıcaktım ama bu hafta beni mazur görün gelinin kanaması varmış agrısıda varmış sizlere söylüyüm dedim benim yerime biri yapsın bugünün sayımını benim acele çıkmam lazım ay çok heyecanlıyım işşallah sagsaglim alırız bebegi kucagımıza ne olur affedin bu sefer inanın keyfimden gitmiyorum hala oluyorum hala yaşasınnnnsöz benim yerime kim sayarsa bende onun yerine sayarım dahada olmasa bir hafta yada devamlı ben sayarım oldumu kilomuda yazdım zaten veremedim aynı kilodayım k.b işşallah eve gelince sizlere yazarım görüşürz bu aralar giremezsem beni izinli sayın :18::18::18:işşallah bu hafta benden başkalarınız vermiş olur

Selam kızlar
Kızım uyandırdı bir daha da uyuyamadım neler yapmışsınız diye bakayım dedim. Paşam gelinin vakti gelmiş demek sonunda. Hayırlı olsun inşallah sağlıkla doğsun bebiş.
Mesaj sayım sırası paşamdaymış sanırım. Yarın öğleden sonra okuldan gelince ben onun yerine yaparım sayımı.

Hazır gelmişken kilo bildirimini de yapayım.

***7. TAKIM 255. ETAP***

SAPHIRA (85.3/
saferan (117.8/
Shopaholic (78.5/
Saliss(101/
Pasam3405(88/
kelebekolacam(85/
gerbera1987 (90/90,1/-0,1/-0,11%)
senarist (116/ Yeni üye..hedef kilo:75
Angiera(84.3/83.5/0.8/%0.95)
Ecemavi(73.2/
ipekyol(75/

7. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: %

***7. TAKIM 255. ETAP***

SAPHIRA (85.3/
saferan (117.8/
Shopaholic (78.5/
Saliss(101/101/0/%0)
Pasam3405(88/
kelebekolacam(85/
senarist (116/ Yeni üye..hedef kilo:75
Angiera(84.3/
Ecemavi(73.2/
ipekyol(75/

canım saat 5 geldik eve birazdan gene gidiecz gelinin agrısı tuttu inanın fır dönüyo bende sizlere yazıyorum çıkıyourm ben acele hemde sayı bildirimini yapıyım ben kaçtım

günaydın hayırlı cumalar..umarım herkes hafiflemiş olarak tek tek dökülür bugün..benim evdeki baskülün sanırım pili bitmiş..asmdekinde tartıldım 84 geldim ama nasıl olacak şimdi..

hemşiremin yanına gittim gebelerin tartısındada 84 geldim

evet canım başlamadan önceki gecede çıkamadım 3 gün oldu yani 5i bir yerde ve rezene çayı içiyorum ben de.. eczaneden müshil hapı alsam çok mu abartılı olur :26:

paşam biz yulaf kepeği ile yapıyoruz Dukan'a başladıysan yulaf kepeği ile yap ama başlamadıysan unla da yapabilirsin herhalde..

tarifim

10 yemek kaşığı (yarım çay bardağına denk geliyor) yağsız süt
1.5 yemek kaşığı yulaf kepeği
1 yumurtanın akı (krebin yanında yumurta yemeyeceksem tamamını koyuyuorum)
1 çay kaşığı z.yağı

yulaf kepeğini 10 kaşık sütle ıslatıp 1-2 dk kadar beklettim sonra yumurtayı da koyup çırptım az da tuz koydum. teflon tavaya da 1 çay kağısı z.yağı koyup yaydım her tarafına.. pişirdim altını üstünü afiyetle yedim.. bu öğlen de domatesli ve naneli yapıcam

canım pilates seti aldım ben büyük topu küçük topu minderi direnç bandı var yanında da iki adet dambıl (1er kilo) iki adet el yayı ve bir adet de twister egzersiz aleti var.. kitabı ben de 13 e aldım sette 66 lira

ben de dün fenaydım.. Allah'tan eşim yokta eve gidip tavuk sote ciğer ayran yiyip 1 saat sonra da yattım.. iki tane mantı yedim bi de (iki tane derken gerçekten de iki tane )
ucuz sıyırdım yani..

perşembe günü patlama olması kötü olmuş ama bugün daha dikkat eder halledersin canım.. yoğurt ye bol bol

ay iyi beşi bulmuşum.. akşam girecektim uyudum sırf

ya bu günün sayımını biri benimle birlikte yapabilir mi :26: bakalım doğru mu sayıcam

Son düzenleyen: Moderatör:
***7. TAKIM 255. ETAP***

SAPHIRA (85.3/
saferan (117.8/
Shopaholic (78.5/
Saliss(101/101/0/%0)
Pasam3405(88/
kelebekolacam(85/
senarist (116.7/116.0/0.7/0,6%) Yeni üye..hedef kilo:75
Angiera(84.3/
Ecemavi(73.2/
ipekyol(75/

canım ben başlangıç kilomu 116 .7 olarak bildirdim diye biliyorum 116 yazmışsın ama çizelgeme bakarak mı yazdın acaba :26: çizelgeme küsüratı yazmamıştım o zaman

kızlarrr dünnn burda yourt yiycem falan filan derken eşimle çarşıda masum olan bir menü yedim..sonrasında markete girdik ve orda bir anda gözüm döndü bütün çukulataları kucaklayasımm geldi ve aldım bir kaç taneeee......ve arabaya biner binmezz vicdanımdan kaçarcasına 2 tanesini yedim...durunnnnn daha bitmedi......eve gelince karpuz yedim kocaman dilim......ve sabaha 78.5 çıktım gene...dün 77.7 idim((((((bununlada kalmadı sabahatan beri çikolata yiyorum..ekmeğe salça sürüppp yedim.....offf yaa ben ne biçim bir insanım böleeeeeeeeee

***7. TAKIM 255. ETAP***

SAPHIRA (85.3/
saferan (117.8/
Shopaholic (78.5/78.5/0/%0)
Saliss(101/101/0/%0)
Pasam3405(88/
kelebekolacam(85/
senarist (116.7/116.0/0.7/0,6%) Yeni üye..hedef kilo:75
Angiera(84.3/
Ecemavi(73.2/
ipekyol(75/

KENDİMDEN NEFRET EDİYORUM ŞU ANDAA DÜN AKŞAMDAN BERİ YEDİKLERİMDEN DOLAYIII

öle söyleme sophacım derin bir nefes al koca bir bardak ılık su iç..yedin gitti zararın neresinden dönersen kardır hemen 1 kilo yağ olmadı onlar sana atabilirsin vucudundan..sende benim gibisin..benim aklımda şöyle bir yöntem var cok sıkıp kendimi patlamaktansa haftada 1-2 kaçamağa izin vermek..onu belirlemek ve onu beklemek böylece her zaman aklımda bişeyler olmasın..benim bir arkadasım 1 günü off günü yapmıstı ogün kolamı içtim hamburgerimi yedim ama yinede verdim demişti..ben okadarını düşünmüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…