he yaa bende bakıyorum. Nereye gitmiş yazı meğer senin yazının içinde hemen de boz beniBide alıntıyı becerebilsen neler yazcan
Hiç kaçırmam fırsatıhe yaa bende bakıyorum. Nereye gitmiş yazı meğer senin yazının içinde hemen de boz beni
Seni unutmak.mümkün mu ayıp ettinArtik ben unutuldum sanki
Eflal sakın kuzum benim da benim dediği kişi sen sakinKimmiş o bazıları! Açık açık bir yaz bakalım sen! Laf sokup sokup duruyorsun . Ömür tüketen sinir bozucu bir insansın daha çok şey yazıcam da sayfanın tadı kaçmasın diyorum.
Cevabına da gelince bakıcam çıkıyorum şimdi!
Sagol yaa habibiiiiSeni unutmak.mümkün mu ayıp ettin
Sarı ayakkabını sevdigimSagol yaa habibiiii
Sende olmasan kim hatirlayacak beni yavriiimmm
Oy cicegeeemm yerim gııı datlış datlış konusma öyle kemiriveririm haaaSarı ayakkabını sevdigim
Bı kahve içeyim beyin devrelerin ziplamadan iyice sinir basmadan yoksa.....
Akşama kuru fasulye pişiriyorum bir haftadır aseriyordum miunun korkusundan yiyememistim.simdi 1 tabak kuru yanına soğan ve cacık immmm pisse de yesem
Gidem de az uyuyayım ya bu havalardan mı ney sürekli uyukluyorum ama nası bir uyku... Yatağa giderken mutfaktan yola çıkıyorum ara holde uyumaya başlıyorum. Ele bi uyuma şekli
Ay açıköğretim sınavları var bi de demiiiiiiiiiiiii
Kimmiş o bazıları! Açık açık bir yaz bakalım sen! Laf sokup sokup duruyorsun . Ömür tüketen sinir bozucu bir insansın daha çok şey yazıcam da sayfanın tadı kaçmasın diyorum.
Cevabına da gelince bakıcam çıkıyorum şimdi!
Artik ben unutuldum sanki
Çok enerjiklik var belkide o yüzden sana sirnasiyorumOy cicegeeemm yerim gııı datlış datlış konusma öyle kemiriveririm haaa
Iyi olmaya calisiyorum banuşum,hersey bildigin gibi iste.sen nasilsin minnosum,bi kac gun girmedik unutulduk miu da yüzümüze bakmiyi iyi ki varsinizSakinleştinmi waytim :)
Vayt ben yemiyordum bakliyat iyice herşeyi kismistim ama , bu kez yiyorum iş yerinde çıkıyor haftada bir salı günü ya kuru ,yada nohut seviyorum da ben bakliyat
İgdem ben karbon yiyince böyle oluyorum
Bu hafta 5_6 saat uyku yetiyor yine
Eskisi gibi , ama kayısı kopardigimda varya
Deli gibi uyuyorum
Şeker ve karbondan
Ay harbi laaaa haftaya mi ?
Ay eflal ya boşver , değmez yavrum
Yorma kendini
Cocommm , nasılsın canimmmm
Sirnas bebegim bana sirnasmak serbestÇok enerjiklik var belkide o yüzden sana sirnasiyorum
Ben gormedimmm canımKimse de kilo bildirimime bir sey dememeis
%0.80 diye mi
Kendimi yırttım maalesef ama olan bu...
Iyi olmaya calisiyorum banuşum,hersey bildigin gibi iste.sen nasilsin minnosum,bi kac gun girmedik unutulduk miu da yüzümüze bakmiyi iyi ki varsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?