dürüst konuşayım. yalan yok. sabah zorla kalktım yataktan. afedersin wc yoktu ve geceden acayip bir ödem. anlayacağın balon gibiydim. dedimki tartıya çıksam kimbilir kaç çıkacağım. zaten diş randevum 08.30 daydı. ona yetişmek için tartılmadan direk çıktım evden. akşam üzeri de gelince tartıldım. 81 çıktımNiye bildirmedin acabası?
Doktor a gösterdin mi o çok zonklaryok kulak memesi şişti de. dün akşam yazmıştım. okumadın mı? 3-4 gün önce ikinci delikleri açtırdım. ama hastanede diş filmi çekilirken küpeleri çıkart tak yapmak zorunda kaldım. tabi yeni delikler mikrop kaptı. benim kulak memeleri oldu mu sana kıpkırmızı ve balon gibi şiş
Naptnz kiz kasapla sahilde yuvarlandnzmiİki dk duş alim toz içindeyim. Hemen geliyom kaybolmayın
Seni yemiş olamam değil mi kilo alım kapismasi oldu bizimkidürüst konuşayım. yalan yok. sabah zorla kalktım yataktan. afedersin wc yoktu ve geceden acayip bir ödem. anlayacağın balon gibiydim. dedimki tartıya çıksam kimbilir kaç çıkacağım. zaten diş randevum 08.30 daydı. ona yetişmek için tartılmadan direk çıktım evden. akşam üzeri de gelince tartıldım. 81 çıktımtabiki hiç mutlu değilim. her zamanki fulya başarısızlığı. hayır bir şey değil pazartesi günkü rakam da gitti.
cuma günü 9 msjBen seni üzmek icin sölemiyorum ve neye kızdıgına da ablam veremıyorum acıkcası.ben katılım konsnda ve kilo verme konsnda istikrarlı oldgmu düşünüyorum.listede olmayı isteme sebebim eksilerimin olması sen yeterli değil diyosun evet bende haklısın diyorum artrıcam inş diyorum.eğer gercekten konu yüzdemse 5 kilo bile versen almayacağım demeni cözemedim ve suan cok acayip hissettim kendimi.ben listede olmadamda buradayım cünkü burası ve buradakiler bana cok iyi geliyor beni motive ediyor bende herkesle ileysm halinde oldgmu dusunuyrm.yani listede olmasamda sizlerin arasnda olmak beni mutlu ediyor zaten.ama 5 kilo versen de almayacağım demek suana kadar beni sarsan bi ileyilin şekli oldu.bu senn tercihin.vu zamana kadar bu konudakiher yazımın sonunda yazdıgım gibi her zaman fikirlerine saygım var.tesekkürler. @MiuLego
eflal valla bana söz verdirildi ama sen yazdıkça bi gımışlanıyomHaklısın canom cidden değmez. Biz ne dertlerle uğraşıyoruz millet ne kafalarda. Bir benim olamadı şöyle gamsız kafam yeminle olsaydı da bende sinir bozsaydım diyorum bazen.
Akıllı olup insanların kahrını çekeceğine deli ol insanlar senin kahrını çeksin diye boşa dememişler.
aynen kuzu ben de oturdum saydımGeçen hafta sadece 4 gün menü vardı. Bu haftayı bilmiyorum ama doğru karar
Yaa ne demezsin ormantizmin zirvelerüne dırmandıkNaptnz kiz kasapla sahilde yuvarlandnzmi
Evlat isteKız ana akşamları da gel akşamları
Töbe ya anama koyduğum emojiye bak
annee tamam la kızma
Bana bunun etiketi gelmemiş yoksa görürdüm kesin ya da işyerinde cuvarayı yerken ayaküstü baktıysam gözümden kaçmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?