Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Niye bildirmedin acabası?
dürüst konuşayım. yalan yok. sabah zorla kalktım yataktan. afedersin wc yoktu ve geceden acayip bir ödem. anlayacağın balon gibiydim. dedimki tartıya çıksam kimbilir kaç çıkacağım. zaten diş randevum 08.30 daydı. ona yetişmek için tartılmadan direk çıktım evden. akşam üzeri de gelince tartıldım. 81 çıktım tabiki hiç mutlu değilim. her zamanki fulya başarısızlığı. hayır bir şey değil pazartesi günkü rakam da gitti.

Doktor a gösterdin mi o çok zonklar

Seni yemiş olamam değil mi kilo alım kapismasi oldu bizimki

cuma günü 9 msj
cmt 6 msj
pzr hiç msj yok menü yok
pzt 9 msj
salı 4 msj
çarşamba bütün gün girmemişsin ve gece 1 de(perşembenin ilk saatleri menü paylaşmışsın) gece 4 msj
perşembe 7 msj

ve msjlarına genel olarak bi baktım, arkadaşlarına destek sağlamak için burda değilsin. gece gelip alıntı yaparak genel şeyler yazmak değil, aktif olup biri soru sorduğunda burda olmak önemli. oturdum msjlarını okudum, sen kimsin dersen kaptan yardımcısıyım! ki ben kaptanı sorgulamıyorum liste konusunda, bugün listeyi paylaşırken bile onun olurunu alarak paylaştım. yani liste kaptan insiyatifidir, ben normal koşullarda iki kişi arasına girip söz söylemem ama @MiuLego kaptanın derdi başından aşkın.

1. katılımın arkadaşlarına sağladığın yarar yetersiz. kilo korumada olan canlar bile senden daha aktif ve destekçi.
2. şimdiye kadar listeye giren herkes (ben de dahil), güzel yüzdelerle girdik, sana özgü bi durum söz konusu değil.
3. hiçbir sebep olmaksızın kaptan seni listeye almayabilir, insiyatif ondadır.
4. kilo vermek, takım olmak için listeye gerek yok. liste dışı kilo veren bir çok arkadaşımız var.(ben de liste dışı kilo verenlerdenim). liste demek yarış demek, yarış demek istikrarlı spor, menü katılım demek.

eflal valla bana söz verdirildi ama sen yazdıkça bi gımışlanıyom

Naptnz kiz kasapla sahilde yuvarlandnzmi
Yaa ne demezsin ormantizmin zirvelerüne dırmandık
Yok kuzum yaa yol ağzı diye dükkanda herşey toz içinde. Tozunu alıyoz, ertesi gün gel adını yaz heryere. Çimentoların tozları da ayrı mesele. Adamlar çimento yüklerken nasıl toz kalkıyo anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…