- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
kızlarrr dünnn burda yourt yiycem falan filan derken eşimle çarşıda masum olan bir menü yedim..sonrasında markete girdik ve orda bir anda gözüm döndü bütün çukulataları kucaklayasımm geldi ve aldım bir kaç taneeee......ve arabaya biner binmezz vicdanımdan kaçarcasına 2 tanesini yedim...durunnnnn daha bitmedi......eve gelince karpuz yedim kocaman dilim......ve sabaha 78.5 çıktım gene...dün 77.7 idim((((((bununlada kalmadı sabahatan beri çikolata yiyorum..ekmeğe salça sürüppp yedim.....offf yaa ben ne biçim bir insanım böleeeeeeeeee
sabah yine kahvaltı yapamadım 2 tane aktivia yedim..ancak onları bulabildim..şimdi sade kahve içiyorum..sütümde kalmamış..1ltde su içtim
canım sakim ol ama hem kızıyorsun kendine hem devam ediyosun yemeğe.. en azından bugünün diğer menülerinde ağzına öyle şeyler atma.. bi de özellikle perşembe günü bi savunma mekanizmamız var.. "yarın tartı günü"bütün canının çektiği şeyleri ertesi güne at.. markete girme, arabada bekle! ertesi gün tartıda eksi çıkınca da iştahın gider zaten.. eğer onları yemeseydin ben 76 yı göreceğine emindim bugün.. perşembeleri market yaasak olsun
öle söyleme sophacım derin bir nefes al koca bir bardak ılık su iç..yedin gitti zararın neresinden dönersen kardır hemen 1 kilo yağ olmadı onlar sana atabilirsin vucudundan..sende benim gibisin..benim aklımda şöyle bir yöntem var cok sıkıp kendimi patlamaktansa haftada 1-2 kaçamağa izin vermek..onu belirlemek ve onu beklemek böylece her zaman aklımda bişeyler olmasın..benim bir arkadasım 1 günü off günü yapmıstı ogün kolamı içtim hamburgerimi yedim ama yinede verdim demişti..ben okadarını düşünmüyorum...
CANIM GÜZEL GÜNLERDE KULLAN İNŞAALLAH.....ne zaman başlıyorsun platese..
canım benim kimse okadar iradeli değil..önemli olan kaçamak yaparken abartmadan çok kalorili olmadna bilinçli olması..kelebeğimmmm haklısıınnndediğin gibi bugün dengeli giderme yarına gene görebilirim 77 leri..haklısın belkide ben de sen gibi yapmalıyım....kendime çokk aşırı bomba olmayan bir ya da 2 tane ödül vermeliyimv e bu günler pazar olmalı...zaten benim aylarca kaçamak yapmayacak kadar kararlı taş bir iradem yok malesef..
olsun canım sorun değil sayım bir şekilde halledelir sen bunu düşünme şimdi.kuzucuğa sağ salim kavuşmaya bakkızlar saat epey geç oldu kusura bakmayın uyuya kalmışım sayım yapıcaktım ama bu hafta beni mazur görün gelinin kanaması varmışagrısıda varmış sizlere söylüyüm dedim benim yerime biri yapsın bugünün sayımını benim acele çıkmam lazım ay çok heyecanlıyım işşallah sagsaglim alırız bebegi kucagımıza ne olur affedin bu sefer inanın keyfimden gitmiyorum hala oluyorum hala yaşasınnnn söz benim yerime kim sayarsa bende onun yerine sayarım dahada olmasa bir hafta yada devamlı ben sayarım oldumu kilomuda yazdım zaten veremedim aynı kilodayım k.b işşallah eve gelince sizlere yazarım görüşürz bu aralar giremezsem beni izinli sayın :18::18::18:işşallah bu hafta benden başkalarınız vermiş olur
iyiki farketmişsin canımSaphiracım gerberanın geçen haftaki kilo bildirimi 90.2 imiş. Aslında 100 gr vermiş ona göre hesaplanacak. Hesap aynı da (-) olmayacak oran sadece.
canım saat 5 geldik evebirazdan gene gidiecz gelinin agrısı tuttu inanın fır dönüyo bende sizlere yazıyorum çıkıyourm ben acele hemde sayı bildirimini yapıyım ben kaçtım
eline sağlık canım30 nisan haftası:
pazartesi...saphira...19
salı...shopaholic...19
çarşamba...saliss...18
perşembe...paşam...20
cuma...kelebekolacam...13
7 Mayıs haftası:
pazartesi...gerbera...11
salı...shopaholic (angiera ile yer değişimi) 11
çarşamba...ecemavi...yok
perşembe...ipekyol...0 (izinli)
cuma...senarist...5
kızlar saymaya çalıştım kusura bakmayın ben kaçtım hala olmaya gidiyorum işşallah bu seferşimdiden cumanız mubarek eviniz bereketli olsun işşallah
tebrikler paşacım
tatlım 116 lı bir şey diye kalmış aklımda,nasıl olsa cuma gününe düzeltiriz diye öyle yAZIVERDİM***7. TAKIM 255. ETAP***
SAPHIRA (85.3/
saferan (117.8/
Shopaholic (78.5/
Saliss(101/101/0/%0)
Pasam3405(88/
kelebekolacam(85/
gerbera1987 (90/90,1/-0,1/-0,11%)
senarist (116.7/116.0/0.7/0,6%) Yeni üye..hedef kilo:75
Angiera(84.3/
Ecemavi(73.2/
ipekyol(75/
7. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: %
canım ben başlangıç kilomu 116 .7 olarak bildirdim diye biliyorum 116 yazmışsın ama çizelgeme bakarak mı yazdın acaba :26: çizelgeme küsüratı yazmamıştım o zaman
aboooo yapma kızzz valla bende dün seninle fena gaza geldiydimkızlarrr dünnn burda yourt yiycem falan filan derken eşimle çarşıda masum olan bir menü yedim..sonrasında markete girdik ve orda bir anda gözüm döndü bütün çukulataları kucaklayasımm geldi ve aldım bir kaç taneeee......ve arabaya biner binmezz vicdanımdan kaçarcasına 2 tanesini yedim...durunnnnn daha bitmedi......eve gelince karpuz yedim kocaman dilim......ve sabaha 78.5 çıktım gene...dün 77.7 idim((((((bununlada kalmadı sabahatan beri çikolata yiyorum..ekmeğe salça sürüppp yedim.....offf yaa ben ne biçim bir insanım böleeeeeeeeee neyse ben bu akşam başlıyorum nasipse yoğurda,birlikte başlıyoruz demekki
canım ben bu durumu saferana bir sorayım :26:saphiracım ben ne yapayım şimdi rutin kullandıgım dijital tartı ya bozuldu yada pili bitti burda 2 tane var 2sindede 84 çıktım..aynımı geceyim yoksa ne yapayım..
Günaydın güzellerherkese hayırlı cumalar olsun inşallah...
berbat bir gece geçirdik ailecekkızım dün tüm gün hapşurdu ve gece de burnu iyice tıkandı,bu sefer ne kendi uyudu ne bizi uyuttu! mız mız da mız mız...sabah kahvaltısını 1 saatte zor yedirdim,o da normalde yediğinin yarısını yedi.İnşallah ilerlemez.İlaçsız atlatabilirsek ne ala,ıhlamurla,şu mentollü kremle filan,portakal suyu..başka ne önerirsiniz?öksürük filan hiç bir şey yok şimdilik sadece burun akması ve tıkanıklığı var
kızlar ecemavi hala gelmedi mi kilo bildirmi için yoksa benim mi gözümden kaçtı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?