Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sabah yine kahvaltı yapamadım 2 tane aktivia yedim..ancak onları bulabildim..şimdi sade kahve içiyorum..sütümde kalmamış..1ltde su içtim

canım sakim ol ama hem kızıyorsun kendine hem devam ediyosun yemeğe.. en azından bugünün diğer menülerinde ağzına öyle şeyler atma.. bi de özellikle perşembe günü bi savunma mekanizmamız var.. "yarın tartı günü" bütün canının çektiği şeyleri ertesi güne at.. markete girme, arabada bekle! ertesi gün tartıda eksi çıkınca da iştahın gider zaten.. eğer onları yemeseydin ben 76 yı göreceğine emindim bugün.. perşembeleri market yaasak olsun

sabah yine kahvaltı yapamadım 2 tane aktivia yedim..ancak onları bulabildim..şimdi sade kahve içiyorum..sütümde kalmamış..1ltde su içtim

ben de bu sabah iki tane activia yedim sadece.. alarmı 7:35 e kuracağıma 8:35'e kurmulum mesaim de 8 de başlıyo hemen toparlandım takside de yoğurtlarımı yedim.. light değil ama probiotik diye yiyorum :26:

03.05.2012 MENÜMan (1. DukZaferi )

Sabah: 1 Dukan Krebi+ İki Kibrit Kutusu Kadar Light Peynir+ Su
Ara: 1 Aktivia
Öğlen: 1 Kaşık Domatesle Tatlandırılmış Tavuk Sote+ 3 Kaşık Light Yoğurt
Ara: 1 Aktivia
Akşam: 4 Kaşık Kadar Tavuk Ciğeri+ 4 Kaşık Kadar Tavuk Sote+ 2,5 Bardak Ayran

senaristcimm bende dün akşamı yogurtla kapatarak 76.9 olmak için motive ediyordum kendimi...ama her şey bir anda olduuu..nasıl oldu anlamadım bileeee...zararın neresinden dönülse kardır su an elimde koca bir bardak su var...

kelebeğimmmm haklısıınnndediğin gibi bugün dengeli giderme yarına gene görebilirim 77 leri..haklısın belkide ben de sen gibi yapmalıyım....kendime çokk aşırı bomba olmayan bir ya da 2 tane ödül vermeliyimv e bu günler pazar olmalı...zaten benim aylarca kaçamak yapmayacak kadar kararlı taş bir iradem yok malesef..

canım benim kimse okadar iradeli değil..önemli olan kaçamak yaparken abartmadan çok kalorili olmadna bilinçli olması..

saphiracım ben ne yapayım şimdi rutin kullandıgım dijital tartı ya bozuldu yada pili bitti burda 2 tane var 2sindede 84 çıktım..aynımı geceyim yoksa ne yapayım..

olsun canım sorun değil sayım bir şekilde halledelir sen bunu düşünme şimdi.kuzucuğa sağ salim kavuşmaya bak
Saphiracım gerberanın geçen haftaki kilo bildirimi 90.2 imiş. Aslında 100 gr vermiş ona göre hesaplanacak. Hesap aynı da (-) olmayacak oran sadece.
iyiki farketmişsin canım

Günaydın güzeller herkese hayırlı cumalar olsun inşallah...
berbat bir gece geçirdik ailecek kızım dün tüm gün hapşurdu ve gece de burnu iyice tıkandı,bu sefer ne kendi uyudu ne bizi uyuttu! mız mız da mız mız...sabah kahvaltısını 1 saatte zor yedirdim,o da normalde yediğinin yarısını yedi.İnşallah ilerlemez.İlaçsız atlatabilirsek ne ala,ıhlamurla,şu mentollü kremle filan,portakal suyu..başka ne önerirsiniz?öksürük filan hiç bir şey yok şimdilik sadece burun akması ve tıkanıklığı var

cnm umarım ilerlemez fıstıgın kırıklıgı..bende senin yaptıklarını biliyorum ilerlememesi için...hım biraz ballı limonlu ılık su da içir...o çok iyi oluyor hemen rahatlatıyor..bir bardak şimdi bir bardak da akşamüzeri içir cnm...

ay iyiki telimi açmışım kapalı kalmış ablam msj atmış kilosu 73.3

***7. TAKIM 255. ETAP***

SAPHIRA (85.3/84.7/0.6/%0.70)
saferan (117.8/117/0.8/%0.68)
Shopaholic (78.5/78.5/0/%0)
Saliss(101/101/0/%0)
Pasam3405(88/88/0/%0)
kelebekolacam(85/
gerbera1987 (90.2/90,1/0,1/0,11%)
senarist (116.7/116.0/0.7/0,6%) Yeni üye..hedef kilo:75
Angiera(84.3/83.5/0.8/%0.95)
Ecemavi(73.2/73.2/0/%0)
ipekyol(75/75/0/%0) geri dönmek üzere ayrıldı

7. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: %

kelebekolacam canım saferandan henüz cevap gelmedi.biraz daha bekleyeceğim,olmazsa aynı geçeriz kilonu

saphiracım istersen beni sabit gec saferandan haber gelmediyse..ablamıda bildirdim ama listeye ekleyemedim hesap makinesi yok yanımda hemende çıkmam lazım..

gecen hafta73.2
bu hafta 73.3
100 gr artıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…