Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ok bana uyar..haftaya daha cok vermiş olurum..

ballı limonlu su içmez ama kahvaltıda büyük bir bardak ballı süt içti,ballı ekmekte yedi biraz..
ay iyiki telimi açmışım kapalı kalmış ablam msj atmış kilosu 73.3

yeni gördüm canım mesajını

saphira cım takımd a nev81 die arkadasımız vardı o artık gelmiycek mi...çok iyi kilo veriyordu....
kırımızıcımda gelmiyor artık unuttu bizi....kırmızı son zamanlarda her hafta 3 kiloya yakın veriyordu nasıl veriyordu yaa..hatırlayan var mı..herün 3 saat spor yapıyordu ama ne yiyordu ne içiyordu acaba?

***7. TAKIM 255. ETAP***

SAPHIRA (85.3/84.7/0.6/%0.70)
saferan (117.8/117/0.8/%0.68)
Shopaholic (78.5/78.5/0/%0)
Saliss(101/101/0/%0)
Pasam3405(88/88/0/%0)
kelebekolacam(85/85/0/%0)
gerbera1987 (90.2/90,1/0,1/0,11%)
senarist (116.7/116.0/0.7/0,6%) Yeni üye..hedef kilo:75
Angiera(84.3/83.5/0.8/%0.95)
Ecemavi(73.2/73.3/-0.1/-%0.14)
ipekyol(75/75/0/%0) geri dönmek üzere ayrıldı

7. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: % 0.54

canım nevin laptopu bozulmuştu sanıyorum tamir edilemedi hala.geri dönmek üzere ayrıldı o..
kırmızı sanırım işleri yoğun gelemiyor.o hergün 3-4 saat spor yapıyordu canım bir de sabah ve öğen 300 gr. yoğurt,akşam 400 gr. salata+tavuk göğsü ızgara filan yiyordu..biraz zor bir menüsü vardı onun

4. takımdan onay bekledim bekledim,alamadım..sanırım kimsecikler yoktu..o yüzden ben de ekledim paylaşıma..hayırlısı olsun bakalım..bir haftayı daha bitirdik canlarım

ay iyiki telimi açmışım kapalı kalmış ablam msj atmış kilosu 73.3

netinde sorun varmış girememiş.

öperim kardeşimi gözlerinden bende mesajımı görmezsin diye endişeleniyordum
kızlarrrrr şenliğimiz bitti artık burdayım savulunnnnnn
güzel bir şenlikti baya büyük bir organizasyondu
büyükelçi eğitim müşaviri en az 600 kişi
okulumuz küçük bir okul ama altından kalktı
bende misafirlerimi ağırladım vede sabah 6.30 yyolcu ettim
3 aileydi ünş memnun ayrıldılar
amaaa çokkk yorulduk
bide baktım internet yok
kardeşim sağolsun benim yerime bildirimimi yaptı

kızla marketten şişe günlük süt aldım yogurt yapıcam..bu süt kaynatılması gerekiyor mu ypksa ısıtsam yeterli i..bilgisi olan var mı?

ısıtsan yeterli..kaynatmak sterile etmek için günlükte olsa sütlere gerek yok yogurt yapmak için

4. takımdan onay bekledim bekledim,alamadım..sanırım kimsecikler yoktu..o yüzden ben de ekledim paylaşıma..hayırlısı olsun bakalım..bir haftayı daha bitirdik canlarım

Eline saglik canim....
Hasataneye geldim yegenim ameliyat olcak ..bi bakim dedim...

Saphıram ben düşündüm taşındım okula gidip geliyorum sürekli dışardayım iradem desen bu aralar yok tabiki kilo aynı duruyor spor yapsam bile size de kendime de hiç faydam yok okul bitene kadar yani yaklaşık 1 ay kadar izin almak istiyorum

shopacım bencede kaynatma işlermi pastorize etmek için yapılıyor,kaynatmaya gerek yok,ısıtsam yeter :)

salissçim geri dönmek üzere ayrılmak mı istiyorsun canım,yoksa spordan mı 1 ya izin istiğyorsun.kız tepemde yarım yamalak okuyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…