- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Ben etiketledimCanım bugün bütün gün dışardaydım hiç fırsatım olmadı.Sonra unuttumBenim mutfakta sıkıntı var.Hava kararmadan yemeği hazırlamam ve toplamam gerekiyordu...Lamba ve prizleri kullanamıyoruz.4-5 gündür Sigorta atıyor.Ancak oturdum ve geçmişi okurken gördüm ve yazdım.Zaten kilo veremiyorum Listede değilim.Beni etiketleyen de yok zaten Ama almıyorum sabitim
Evet canım sağolBen etiketledim
Tabiki miumm @MiuLego seni cok iyi anlıyrm..şimdi cok cok daha iyi anladm..gercekten benm icin takmda olmak cok degerli ve cok önemsiyorum.arkadss cevrem bile biliyor..merak ediyorlar hatta burayı:)))ben elimden geleni yapmya hatta daha fazlasnı yapmya devam etcm inş..inş yüzdenide artırcam ...bunu hem hedefim..hem liste sorumlulugunu da alabilme hedefim icin yapıcm inş..ki nolırsa olsun bu takımı ..buradaki disiplini...insanların diyet dısında haldert olmalarını cok seviyorum.ve aradaki samimiyetin aynı zamnda takım disiplininin dogru yürütülmesini sağlayan @MiuLego seni de cok seviyorum gercektenn...Haftaya için diyorum elifcim yahu -5 konusunu.. anlattım ya kuzum neden anlaşamıyoruz seninleçok üzülüyorum ya anlatamayınca kendimi.
Haftaya -5 ile gelsen de haftaya listeye almam. Neden? Çünkü o orandaki kilo veriminde istikrarlı mısın? Bunu 1 haftada göremem. Bunu anlatmaya çalışıyorum.
Yoksa hep diyorum sen gayet iyi gidiyorsun sadece liste düzeyi için yeterli eksi değil. Ama aramızda olman takım içinde ilerlemen açısından iyi.
Duymak istediğim asıl cümleyi söylemişsin. Önemli olan takım, önce takımda olduğun için mutlu olman iyi geldi şu yazı içinde. Çok yorgunum kuzum.. şimdi anlatabildim mi kendimi sana?
Yazdığımı okuyunca ben de aynı kanıya kapıldım
ybaryok yok ben seni abladm kuzucum..tesekkür ederim miummmmmKuzım menü konusundan haberim yoktu. İyi oldu öğrendiğim. Ama onun dışında da aktif olma, takıma enerji verme konuları vs de var. Uzun yani. Çok yazdım da bidaha yazmadım elifle bir türlü anlaşamayınca
Her hafta bugünkü menüne benzer menülerle geleceksen olurs i d e l y a
Yürek yedim bu hafta mortiligine talibim
Geçen haftalardan sözlenmiştik sanırım he?
@igdedali
Lunya gelmeden kaçayımKız ben en azından yeme demiyorum azalt diyorum, lunya geliyor ona ne dicen bakalım
Alaaaaa o Benim, Benin yüzümden oldu kesin..Ne ya ben de kisir istiyom.
Sali ogleden sonra seytan durttu.
Ku..ye kur..e dediniz sali ogleden sonra yaptim.
Sonra dayanamyip yedim
cuma günü 9 msj
cmt 6 msj
pzr hiç msj yok menü yok
pzt 9 msj
salı 4 msj
çarşamba bütün gün girmemişsin ve gece 1 de(perşembenin ilk saatleri menü paylaşmışsın) gece 4 msj
perşembe 7 msj
ve msjlarına genel olarak bi baktım, arkadaşlarına destek sağlamak için burda değilsin. gece gelip alıntı yaparak genel şeyler yazmak değil, aktif olup biri soru sorduğunda burda olmak önemli. oturdum msjlarını okudum, sen kimsin dersen kaptan yardımcısıyım! ki ben kaptanı sorgulamıyorum liste konusunda, bugün listeyi paylaşırken bile onun olurunu alarak paylaştım. yani liste kaptan insiyatifidir, ben normal koşullarda iki kişi arasına girip söz söylemem ama @MiuLego kaptanın derdi başından aşkın.
1. katılımın arkadaşlarına sağladığın yarar yetersiz. kilo korumada olan canlar bile senden daha aktif ve destekçi.
2. şimdiye kadar listeye giren herkes (ben de dahil), güzel yüzdelerle girdik, sana özgü bi durum söz konusu değil.
3. hiçbir sebep olmaksızın kaptan seni listeye almayabilir, insiyatif ondadır.
4. kilo vermek, takım olmak için listeye gerek yok. liste dışı kilo veren bir çok arkadaşımız var.(ben de liste dışı kilo verenlerdenim). liste demek yarış demek, yarış demek istikrarlı spor, menü katılım demek.
Bu hafta güzel menü vereceğim, bugünü saymayalım ben 1-0 gün itibariyle yenik başladım, bu hafta var mısın? Accık beni kamçılayacak hırs yaptıracak morti lazım daHer hafta bugünkü menüne benzer menülerle geleceksen olur
Olur tabi niye olmasın. Mortisiz hafta güzel geçmiyorBu hafta güzel menü vereceğim, bugünü saymayalım ben 1-0 gün itibariyle yenik başladım, bu hafta var mısın? Accık beni kamçılayacak hırs yaptıracak morti lazım da
İyi geceler melek. Deliksiz bir uyku çek inşallah bugünIyi geceler herkeslere
Ayyy insaAllah kuzmİyi geceler melek. Deliksiz bir uyku çek inşallah bugün
Tamam ama ansızın çok eksiyle gelebilirimOlur tabi niye olmasın. Mortisiz hafta güzel geçmiyor
Yenik başlamadın kuzu lunya bana da sopa salladı bugün. Ben de biraz motivasyonum düştü gibi hissediyordum iyi oldu bu. İnşallah birbirimizi güzel gaza getirir eksilerimizle coştururuz.
Yanlız benden fazla eksiyle gelirsen bozuşuruz
Kız regl sonunda mısın yoksaTamam ama ansızın çok eksiyle gelebilirim
Evet ama merak etme ödem gitti zaten, az yemeğe çalışacağımKız regl sonunda mısın yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?