Tek soyleyecegim ve en önemlisi afedersin kucağına da yapsa sakin kızma 0 ofkeHeeeyyy ahaliiiii
Ben bugün uğrayamadım fazla. Yazmıştım yine yazayım. Oğluma tuvalet alışkanlığı kazandırmaya çalışıyorum.Yahu ne zor işmiş bu analık. (Tecrübeli olanların bilgilerinden faydalanmak isterim)
Fazla uğrayamadım ama listeden gördüğüm kadarıyla yine herkes şahaneymiş. İradenize sağlık canlarım.
İnşallah bu haftayı böyle sağlam eksilerle kapatalım. Azmimizi , gayretini yeniden gösterelim inşallah.
Kürsü konuşmamı yaptığıma göre artık yatabilirim. Çok uykum var zira
Herkese iyi geceler. Sizi seviyorum 7. Takımın güzel hatunları
Vavvvv çok super yaa canim çekti kizYumurta yemekten sıkılan bünyelere ilaç gibi gelecek yumurtanın bin bir halinden en güzel birinin tarifi:
Yumurtalı bahçe salatası
Resmini koyalım mmmmm tam can çekmelik
Eki Görüntüle 2133994
Malzemeler:
6 yumurta
1/2 bardak tam yağlı (süzme varsa en iyisi)yoğurt
2 yemek kaşığı hardal
Tuz- kara biber
1 inçe doğranmış soğan
Maydanoz dilediğince
Kereviz(opsiyonel)
2 minik doğranmış turp
1 bardak bezelye(yine opsiyonel onun yerine evdeki herhangi bir yeşillik olur malum bezelye kalorilidir)
Marul yaprakları
Yapılışı:
Yumurtalar haşlanacak, ince ince kesilecek, soğan,maydanoz, turp,kereviz,bezelye yumurtayla karıştırılacak
Üzerine tuz, karabiber, yoğurt hardal başka bir yerde çırpılıp koyulacak, çok karıştırmayın yumurtalar dağılıp lapa olmasın
Bir de marul yapraklarına sarıp yiyeceğiz
Afiyet olsun
Sabah, akşam, öğlen her öğüne uygun, ay yarın yapacağım ben de
Çeksin diye yaptım zaten, hem sağlıklı hem de evdeki malzemelerle yapılabilecek pratik ve hesaplı bir yemekVavvvv çok super yaa canim çekti kiz
bencede iyi olur ama benim 3 4 leslie yok eve int gelecek bikaç gunluğune indirip öyle yaparım koşu bandında da her zaman yurutmuyor benim kızlar artık bıraz daha sıkıya vermem gerekiyor yoksa gitmiyor pis kilolarEsra_4378
@hepfit
@hippotalamus
@tevafuk55
Floweroflife
@Pamukseker19
arden32
@Konyakk
@malahit
vorones
Spor grubundaki canlarım bakın ne dicem kimse duymasın
Her gün sadece 1 saat tempolu yürüyüş 150 puan ve haftalık 1050 puan eder.. veya hergun yapılan 3 veya 4 mile leslie de bizi 1000 puanın üzerine çıkarır..
Her kişi 1000 puanı alt limiti alsın mi ne dersiniz@begum75
Teşekkürler deynepim canım sağol. Anna ben seni kepli saniodum. Olur . Boluselim
Abpww tempolu 1 saat yurys koşu bandında çok skici olur. 1 saatte zaten kocam bakmaz bebelre. Ben bisiklet binmeye calisiyim. Ama dedi GN doğru az olsa her gün olsa bile haftada iyi puan eder .yarından itibaren devammmmEsra_4378
@hepfit
@hippotalamus
@tevafuk55
Floweroflife
@Pamukseker19
arden32
@Konyakk
@malahit
vorones
Spor grubundaki canlarım bakın ne dicem kimse duymasın
Her gün sadece 1 saat tempolu yürüyüş 150 puan ve haftalık 1050 puan eder.. veya hergun yapılan 3 veya 4 mile leslie de bizi 1000 puanın üzerine çıkarır..
Her kişi 1000 puanı alt limiti alsın mi ne dersiniz@begum75
Cuma ve mezuniyet Die şey ettim . ÖzürVoroooooo senin bana garezin ne!!!!
Kaşar var
Börek var
Reçel var
Kaçıncı kattasin? 3 ve üzerinde isen cami aç ve atla yoksa ben seni gelip atacağım
6 tane sucuklu kalk
Hamburger
Olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış
Buuuuunnneeeeeee
Kahvaltı ile gönlüm hop hop sevinirken, pattiss gördüm
Güzel menunun hatrina sana öpücük veren
Gram karbon alsak kiziyon sendede tarhana var işteKimse yok bende menümu yazıp kacayim
Sabah : peynirli dereotlu omlet, 2 dlm peynir , 3 zeytin, salatalık ve Yeşilçay.
Ara: tarçınlı ılık süt ve 3 hurma.
Akşam: 2 kepçe tarhana çorbası ve yoğurtlu semizotu.
Saat 8 gibi de türk kahvesi içtim.
Su: 2.5 lt.
Spor: 45 dk tempolu yürüyüş
15 dk eliptik bisiklet.
15 dk egzersiz.
40 dj normal yürüyüş.
nehirnil111
@MiuLego
Canım ben kızıma şarkı soyleyere eğlenerek. Gecerdik..hoşuna giderdi..evin dışında da aynı şekilde hatta bana gülenler oldu onlar da aynı şekilde ogrettiler..çocuklara eğlenerek birşeyler öğretmeye çalışıyorum. .sakın zorlama hazır değildir bağırma kötü birşey sanabilir..hatta beraber yapın o da görsün ne olduğunu algilasin..ben şuna karşıyım müzikli wc vs almadım almamda her yerde bulunmuyor illa ki ona alışıp isteyebilir..normal çocuklar için olan nuni tercih ettimm..inşallah en kısa zamanda öğretirsin.. biraz sabır işi 1 haftada tam öğrenir tatlım merak etme..istediğini sorabilirsin..Heeeyyy ahaliiiii
Ben bugün uğrayamadım fazla. Yazmıştım yine yazayım. Oğluma tuvalet alışkanlığı kazandırmaya çalışıyorum.Yahu ne zor işmiş bu analık. (Tecrübeli olanların bilgilerinden faydalanmak isterim)
Fazla uğrayamadım ama listeden gördüğüm kadarıyla yine herkes şahaneymiş. İradenize sağlık canlarım.
İnşallah bu haftayı böyle sağlam eksilerle kapatalım. Azmimizi , gayretini yeniden gösterelim inşallah.
Kürsü konuşmamı yaptığıma göre artık yatabilirim. Çok uykum var zira
Herkese iyi geceler. Sizi seviyorum 7. Takımın güzel hatunları
Yanıldın ben haricHerkes mışıl mışıl uyuyo ne güzel
Sen.niye uaynksn bebenmi var senndeYanıldın ben haric
Bebelerim var onlar yatağa geçtim uyuyacak oğlum 2 yaşında kızım 5.. çoktan uyudular ben kitaba daldım sonra film izledim.kaldım. öyle meleğim.Sen.niye uaynksn bebenmi var sennde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?