Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tek soyleyecegim ve en önemlisi afedersin kucağına da yapsa sakin kızma 0 ofke

Vavvvv çok super yaa canim çekti kiz

Menü verecekken uyuyakalmisim.Sopala beni Lunyaaaa

Sabah 07.45
1 bardak süt
1 haslanmis yumurta
2 dilim hellim
9 zeytin
Salatalik

Ara
Oglene kadar ara ara cig kuruyemis yedim

Öğlen 13.30
5 kofte
1 koz biber
2 yk var yok pilav
Üzerine yesil cay

Aksam 17.45
1 barsak süt
1 muz
10 kadar fistik

Ara 18.30
3 minik hurma

Su 2.5 litreyi gecti

Spor 20 dk bolgesel=60 puan
@Lunya nehirnil111

bencede iyi olur ama benim 3 4 leslie yok eve int gelecek bikaç gunluğune indirip öyle yaparım koşu bandında da her zaman yurutmuyor benim kızlar artık bıraz daha sıkıya vermem gerekiyor yoksa gitmiyor pis kilolar

Teşekkürler deynepim canım sağol. Anna ben seni kepli saniodum. Olur . Boluselim

Baş ağrısı ile uyuyakalmism. Saate bak . Ben yatiyim. Valla oğluslarmda aglak huzursuz du ben desen akşam dan iptal. Bugün parkta iki kadın vardı pek bi baktı ettiler konustuk yavrumà bana şaşırdılar hem de calisiom Die. Sanırım nazar değdi. Bebeme okudum da yavrum oYle rahatladı.

Abpww tempolu 1 saat yurys koşu bandında çok skici olur. 1 saatte zaten kocam bakmaz bebelre. Ben bisiklet binmeye calisiyim. Ama dedi GN doğru az olsa her gün olsa bile haftada iyi puan eder .yarından itibaren devammmm

Cuma ve mezuniyet Die şey ettim . Özür
Bu hafta sen bakiosn he mi menulere az dikkat eden. . Ay ama var ya o yediklermlé kalmisim . 18den sonrà ağzıma bişi surmedim. Acimmm. Yatiyim ben. .

Gram karbon alsak kiziyon sendede tarhana var işte

Canım ben kızıma şarkı soyleyere eğlenerek. Gecerdik..hoşuna giderdi..evin dışında da aynı şekilde hatta bana gülenler oldu onlar da aynı şekilde ogrettiler..çocuklara eğlenerek birşeyler öğretmeye çalışıyorum. .sakın zorlama hazır değildir bağırma kötü birşey sanabilir..hatta beraber yapın o da görsün ne olduğunu algilasin..ben şuna karşıyım müzikli wc vs almadım almamda her yerde bulunmuyor illa ki ona alışıp isteyebilir..normal çocuklar için olan nuni tercih ettimm..inşallah en kısa zamanda öğretirsin.. biraz sabır işi 1 haftada tam öğrenir tatlım merak etme..istediğini sorabilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…