Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın güzeller

Bugün 2 tane sunum yapıcamdua edin bana güzel geçsin

Aklım burda kalıyor. Pazartesi tartı kontrol olduğunu ve eksi ile gelmek zorunda olduğunuzu unutmafan haftasonu geçirelim. Sonra artı veya sabit gelirse haftaşne nasıl stres oluyoruz biliyorsunuzanlatmaya gerek yoooıkgörüyorsunuzmikkeeemmmmeeeeel

Şimdi açtım gözümü kuzum. İyiyim sadece çok yorulmuşum yol vs :) uyuyup uyanınca anladım. Bugün biraz hercanlıyım 2 tane sunumum var ama burası çok güzel sıcacık ya
Allah yardımcın olsun canım evet orası başladı yanmaya yazın hiç çekilmiyor şimdi tam gezme havası

Oh beeebu hafta az eksi ile geldin ama haftaya cuma coşturacaksın değil mi
Oh beeebu hafta az eksi ile geldin ama haftaya cuma coşturacaksın değil mi
inşallah yaa morelim bozuldu bu haftada gormefim 8 leri ama buna da sukur pazartesi artı çıktığında cumaya eksi az oluyor onun içiç pazartesiye eksi ile girmem sart

elfkkk kuzum anlaştığımıza birbirimizi anlamamıza çoook sevindim:)))) duygusallaşıyordum tam ki yazı sonundaki arz ederim cümlesini okuyunca

Seviliyorsun
Canım @MiuLego miiumm ewt baktım derinlere daldm arz ederim e bagladm bendebugünkü sununlarınfa kolaylıklar başarılar tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…