Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlarrrrrr size müjdelemeye geldiiiiiim....regl oldum oleyyyyyy...kızım 11 aylık ve bu 2 oluşum...dün aynada kendimii o kadar şiş gördüm ki kollarım falan çok fenaydı...ayaklarımı zor kaldırıyordum yürürken sebebi belli oldu ..oleyyyyyyyyyy

kahvaltı:

½ dilim ekmek
2 yumurta beyazı
½ kk peynir
1 lokma ballı ekmek

nescafeli süt

öğlen:

t.fasulye pişirdim.birazdan yicem.yanında da yoğurt veya kuru cacık yerim

akşam menüm belli:yoğurtttt :)))))

salissçim geri dönmek üzere ayrılmak mı istiyorsun canım,yoksa spordan mı 1 ya izin istiğyorsun.kız tepemde yarım yamalak okuyorum da

Geri dönmek üzere ayrılsam diyorum saphıram durduğum yrerde duruyorum hiç sonuç alamıyorum doğru dikiş tutturamıyorumm başım ağrıdı bugün sabah tartıyaa çıktığımdan beri geçmedii o tarıdaa hep aynı rakamı görmekten sıkıldım sence doğru olan ne ne yapsam ben saphıram

sabah menümü yazmıyım dırtttttttt..........çikolatalar falan havada uçuştu...
akşamüzeriii taze fasulye ve cacık yiycem ben de..
ve akşam yogurt....menüdaşım benim...

canım fazla çıkmanın sebebi buymuş işteee ohh hadi çok sevindim...haftaya şişliklerin inmiş olur rahatlarsın

canım sen bilirsin ama bu durum motivasyonunu iyice kötü etkileyip kilo almanı sağlamasın sonra..yani hepten bırakmayasın..şahsen beni burası çok tutuyor..ben 82 kg olunca mezun olma hakkım oluyor mesela ama istemiyorum.Burası çok engelliyor diyeti sporu bozmamı.yoğun bir tempon var,zor bir durum,tercih senin tatlım

kızlar kahvaltım sağlam olmadığından artık karnım iyice acıktı.kalkıp yiyeyim.sonrada sporumu yapıcam.henüz yapmaya fırsatım olmadı.gece yatmadan tekrar yapmak istiyorum sporumu..
kızlarrr var mı haftaya benimle kapışacak bir babayiğit

SAPHİRAAAAA izmirrr güzeli....82 olunca gitme hakkım var falan yokkk şekerim...70 hatta 69 kilo olmadan gitmiceksin baby burdan

bennn bennnn bennnn...hadiii kız kapışalım yarışalım ciddennn

Eline saglik canim....
Hasataneye geldim yegenim ameliyat olcak ..bi bakim dedim...

geçmiş olsun ALLAH şifa versin

bence sabah 1 dilim daha ekmek yeseydin akşamda yoğurdun yanına salata hatta tavukluu salata

sabah menümü yazmıyım dırtttttttt..........çikolatalar falan havada uçuştu...
akşamüzeriii taze fasulye ve cacık yiycem ben de..
ve akşam yogurt....menüdaşım benim...

çikolatalara cıssss

ben varımmmmm

SAPHİRAAAAA izmirrr güzeli....82 olunca gitme hakkım var falan yokkk şekerim...70 hatta 69 kilo olmadan gitmiceksin baby burdan

kimse çıtır olamadan biryere gitmiyor

ben sabah erkenden misafirlerimi ağırlayınca geri yattım akşamda saat 2 civarı yatmıştım öğlene doğru kalktım
sabah +öğlen menüm
menemen 1.5 dilim ekmek
arada muz
akşam
çorba taze fasulye salata
bolca su maden suyu kahve çay

:124: sence 6 ları görme şansım olacak mı bir gün :))) inşallah canım ama etrafımdaki herkes o kadar verme diyor bana.ben beden ölçüme göre karar vericem artık.aslında hayalimde 55 kg olmak var ama
bennn bennnn bennnn...hadiii kız kapışalım yarışalım ciddennn
tamam tontişim yarış başladı o zaman haftaya cuma yüzdelerimize bakıciizz
tatlım ben karatay yapıyorum ya ondan ben hiç ekmek yemiyorum normalde
tamammm bir kişi dahaaa :124: yok mu arttıran

bolca madn suyu demişsin ya canım,acıktırmıyor mu :26:

eklemeler yaptım

İstem Tarihi :04-MAY-12 İstem Yapan Birim :ENDOKRİN DİYABET POLİK

Glukoz Tolerans Testi (0. Dk.) 103 mg/dL 70 - 105

açlık kan şekerimi acaba şeker yüklemesi yapıldıda:44:bir sürü test yaptırdı ama sonuçlar çıkmadı bir tek bu çıkmış.sonuç nasıl

Son düzenleme:

beni yönlendirdiğin diyetisyene gitsen salisim

canım benim bildiğim 70-105 arası açlık şekeridir ama şeker yüklemesi yapıldığında tokluğa bakılıyor olmuyor mu :26:

canım benim bildiğim 70-105 arası açlık şekeridir ama şeker yüklemesi yapıldığında tokluğa bakılıyor olmuyor mu :26:

şekerli su içirdiler tatlım 75lik miş şeker sinir oldum sonuçların çıkmadığına

nodüllere baktı ama sanırım yok 3 ölçüm yaptı neydi onlar bilmem bişey demedi ama

mesela biri 12.1 e 45ti ne ölçtü acaba lobları ölçse 3.sü neydiki

Son düzenleme:

Canım çok sevindim senin adına rahatlarsın işte artık. Haftaya da etkisini görürsün inşallah.

Eline saglik canim....
Hasataneye geldim yegenim ameliyat olcak ..bi bakim dedim...

Saferancım çok geçmiş olsun canım yeğenine acil şifalar dilerim.

Salisim yok sana gitmek falan. Ben de bu ara çok yoğunum ama fırsat buldukça giriyorum. Uzaklaştığın zaman diyetten de kopuyorsun sen. Uzaklaşma bence burdan.

Hoşgeldin ecemavi. Hadi bakalım kızlar haftaya 7 . takım olarak şu yarışmaya damgamızı vuralım....

Saphiracım geçmiş olsun canım. Valla ben bu konuda hiç tecrübeli değilim kızıma en ufak bir şey olsa doktorunu arıyorum ben... Bana da öğretin bu pratik bilgileri...

Shopacım kötü yapmışsın ama olmuş bitmiş hemen bugün dünkü kaçamağı dengelersen kilo olmadan atlatırsın. Kendine kötü şeyler söyleme arada hepimiz yapıyoruz böyle kaçamak ama telafi etmek lazım..

selam kızlar çok ama çok yorgunum dÜn gece 3 te uyandıktan sonra Uyumadım bir daha uykusuzluktan ölüyorum. Pazartesiye yetiştirmem gereken acil işler var. Hemen çıkıyorum o yüzden

HEPİNİZE GÜZEL BİR HAFTASONU DİLERİM....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…