Nisammmmm kuzummmm sunumlar bugün öğleden sonra. Daha doğrusu biri öğleden önce biri de sonra. Heyecan var azcık. Sunumlar yetişti baya da güzel oldu. Akşam da çalıştım:) bakalım nasıl olacak bugün
EflalOyyy limonlu yeşil çayım burdaymış
Zaten miu kim ki
Aha buldum onuuuu
o zaman halaaayGunaydinnnn
Tarti 61.4 gosterdi.
Cok mutlu oldum.
45dk da leslie yaptim.
Yuruyuse gitmedim.
Ben kimim kiNevoşummmöö nevooommmmöm buralarda mısın bildirimlerde adını göremiyorum hiç menülerin kilo bildirimin sen buralarda mısın özleniyorsunnn
Nevreste
Kulağın ortasını çok merak ettim ben de de 5 delik var kulağım küçük yer kalmadiYoo canım değilim. .Arabistan'a diye kapaniyoRum zorunlu diye..kıkırdak deldirmistim bekarken şimdi kulağın ortasını deldirecem.gidince
Beni unutma ben de bu konuda istikrarlıyim takıldım kaldım yinebaşarısızlığın kitabını yazdım
Ben de psikologa gitcem diyetisyen i bıraktım boşa çaba gibi geldi alkoliklerin sistemini inceledim hepsinin sponsor dedikleri zor zamanlarda aradıkları biri var onların alkol almalarını engelleyen. Obezite için de böyle birşey olmalı yemeyi kontrol de ciddi irade istiyor kararlılık bizim bunu edinmemiz gercek nedenleri bulmaliyiz.bazen acaba kendime uygun bir doktor bulup gitsem mi zayıflamak için diyorum. ama bence diyet için değil de psikolojik durumum için gitmem gerek. o çözülürse zayıflarım herhalde. 3-4 gündür depresyondayım resmen. hele son 2 gündür ağlamak istiyorum. sanki ağlasam açılacağım.
Kıymetini bilemedimkıymetimi bilip menü vermedin al sana lunya
Çok güzel sonuç elde etmişsin çok kıskandıiiiimmmmm TebriklerTeşekkür ederim kızlar. Sayenizde öğrendim ben de
O sikilasacak diye benim pazularim oldu resmen eşim gel bilek güreşi yapalım demeye başladı şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?