Çakılım seni spor geubuna almış mıydık kuzum?O sikilasacak diye benim pazularim oldu resmen eşim gel bilek güreşi yapalım demeye başladı şaka gibi
Ben kimim ki
günaydın canım amin amin inşallahGünaydınlar hafta sonumuz sporlu az karbonlu ve huzurlu geçsin... çok aminnn
Haftasonu temizligi yemek spor oglan ...kızlar nerelerdesiniz nasılsınız hal keyif ne durumda
O cok sevindim kaptanitom.Nisammmmm kuzummmm sunumlar bugün öğleden sonra. Daha doğrusu biri öğleden önce biri de sonra. Heyecan var azcık. Sunumlar yetişti baya da güzel oldu. Akşam da çalıştım:) bakalım nasıl olacak bugün
Sen nasılsın nerdeydin birkaç gündğr
tamamdırsuspushanimcim
Munzevi Zencefil
Kızlar bu hafta spor listesine alıyorum sizi biliyorsunuz. Listeyi hazırlamam pazartesiyi bulacak ama boool spor yapmalısınız takımlarınız için
Anammmmmm miu ah miu acele edersen böyle olur miuuuu
Ben sana akrostiş yazcam ki
Ne oldu ordekim?
Miu beni öpmedi de ondan şeyettimNe oldu ordekim?
Bas agrisi mi tarti mi?
Ok beybi.suspushanimcim
Munzevi Zencefil
Kızlar bu hafta spor listesine alıyorum sizi biliyorsunuz. Listeyi hazırlamam pazartesiyi bulacak ama boool spor yapmalısınız takımlarınız için
Iyi sevindim.Miu beni öpmedi de ondan şeyettimiyiyim çok şükür bugün sen nasılsın
TeşekkürlerTebrikler canım
Tek soyleyecegim ve en önemlisi afedersin kucağına da yapsa sakin kızma 0 ofke
Canım ben kızıma şarkı soyleyere eğlenerek. Gecerdik..hoşuna giderdi..evin dışında da aynı şekilde hatta bana gülenler oldu onlar da aynı şekilde ogrettiler..çocuklara eğlenerek birşeyler öğretmeye çalışıyorum. .sakın zorlama hazır değildir bağırma kötü birşey sanabilir..hatta beraber yapın o da görsün ne olduğunu algilasin..ben şuna karşıyım müzikli wc vs almadım almamda her yerde bulunmuyor illa ki ona alışıp isteyebilir..normal çocuklar için olan nuni tercih ettimm..inşallah en kısa zamanda öğretirsin.. biraz sabır işi 1 haftada tam öğrenir tatlım merak etme..istediğini sorabilirsin..
Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür Ederim. Nasıl iyi geldi anlatamam.İlk 3 gün kuralı var canım. 3 gün altna bez bağlama. Sürekli altna yapacak ve o ıslaklığı hissedecek. Bundan rahatszlık duyacak. İlk üç günde pek tutamıyorlar sürekli ıslanıyor üstü buna hazırlıklı ol. Altına alıştırma külodu filan da takma o da kalın pamuklu olduğu için bez gibi algılıyor rahatsz olmuyor. 3 günden sonra alışmaya başlıyor tutmayı öğreniyor. Ama bol sabır 0 öfke. Sürekli sakinlik. Yoksa daha kötü olur. Yaptığı şeyi ayyy tüü kakaaa pis şeklinde de söyleme bu seferde bedenimden pis bişey mi çıkıyor diye korkuyolar ve yapmamak için direniyorlar özellikle de büyük tuvalt içn bu kötü bi durum çünkü yapmayıp tutarsa kabız oluyor kabız olunca popoda yırtık oluyor acıyor yine yapmak istemiyor acayip bi kısır döngü. Kolay gelsn şimdiden. 1 hafta bilemedn 2 haftaya biter bu iş.
Sabrın varsa gece de bağlama ikisini birden öğreniyolar. Ben yapmadığıma pişmanım gece bağlıyorm hala. Oysa ki ilk öğrettiğimde gece kurı kalkıyordu ve gece çişim var diye uyanıyodu.
Uykusuzluğa gelemedipimden yap bezine dedim geceleri.
Şimdi o tepkileri yok beze yapıyor söylemeden. Bezin varlığının farkında.
Gece için şöyle bi kolaylık okumuştm
Yatağına 3 kat çöp poşeti çarşar çöp poşeti çarşf çöp poşeti çarşaf koymuş biri. Eğer ıslak uyanıyosa ilk katı çekil alıyor altta diğer kat kalıyprmuş böylece gece gece çarşaf yenileme derdi olmuyormuş. Mantıklı gelmişti ama yapmadm orası ayrı...
Teşekkür Ederim mium. 1.liği de 2.liği de 3.lüğü de tattıms i d e l y a sidoşummmmm kuzuuummm bireysel 2. Liğin için tebrik ederim iyi alıştın hendereceye girmeye
Sağol canım. Sen de gör inşallah bol eksilerÇok güzel sonuç elde etmişsin çok kıskandıiiiimmmmm Tebrikler
Aminnnn aminn aminnnGünaydınlar hafta sonumuz sporlu az karbonlu ve huzurlu geçsin... çok aminnn
ayyyyO sikilasacak diye benim pazularim oldu resmen eşim gel bilek güreşi yapalım demeye başladı şaka gibi
bir miu gibi olmaz ama ördekimmmmm al benden sana missler gibi birMiu beni öpmedi de ondan şeyettimiyiyim çok şükür bugün sen nasılsın
Görüntü çok güzelYumurta yemekten sıkılan bünyelere ilaç gibi gelecek yumurtanın bin bir halinden en güzel birinin tarifi:
Yumurtalı bahçe salatası
Resmini koyalım mmmmm tam can çekmelik
Eki Görüntüle 2133994
Malzemeler:
6 yumurta
1/2 bardak tam yağlı (süzme varsa en iyisi)yoğurt
2 yemek kaşığı hardal
Tuz- kara biber
1 inçe doğranmış soğan
Maydanoz dilediğince
Kereviz(opsiyonel)
2 minik doğranmış turp
1 bardak bezelye(yine opsiyonel onun yerine evdeki herhangi bir yeşillik olur malum bezelye kalorilidir)
Marul yaprakları
Yapılışı:
Yumurtalar haşlanacak, ince ince kesilecek, soğan,maydanoz, turp,kereviz,bezelye yumurtayla karıştırılacak
Üzerine tuz, karabiber, yoğurt hardal başka bir yerde çırpılıp koyulacak, çok karıştırmayın yumurtalar dağılıp lapa olmasın
Bir de marul yapraklarına sarıp yiyeceğiz
Afiyet olsun
Sabah, akşam, öğlen her öğüne uygun, ay yarın yapacağım ben de
Hersey gönlünce olsun herkesi sunumuna hayran bırak keyifle dönGünaydın güzeller
Bugün 2 tane sunum yapıcamdua edin bana güzel geçsin
Aklım burda kalıyor. Pazartesi tartı kontrol olduğunu ve eksi ile gelmek zorunda olduğunuzu unutmafan haftasonu geçirelim. Sonra artı veya sabit gelirse haftaşne nasıl stres oluyoruz biliyorsunuzanlatmaya gerek yoooık görüyorsunuz mikkeeemmmmeeeeel
Sunum da bir foto eklemeyi unutma kritik yapalım ne gidin nasıl konuştun saçlar nasıldı ay çok giybet unsuru varKahvaltı yapmam lazım ama sizle muhabbeti de çok istiyormayyy ben nerelere gidem
Yok almamistinizÇakılım seni spor geubuna almış mıydık kuzum?
Sağol kuzum iyi oluyor buldum mu kaçırmamciğer mii, oyy afiyet olsun kuzum
Hayır beni unuttun senSağol yavrum nasılsın seni hiç kistirmadim dimi
Al tabi al
Evet düşün derimBonservis mi a
Tabisi süt kaçar mı hiçYarın süt alcam inşallah. İçcen mi
Aaa canım hayır olsun inşallah ne oldu çok üzüldümÇok mutsuz bir hafta geçirdim ve sonunda kavga edip çıktım evime gidiyorum koca bir kalp kırıklığı ile. Içimde kocaman bir hüzün var akşam ağlar rahatlarim normalde 1kilo dondurma anca sakinleştirir ama ben başka yollar bulmaya çalışacağım. Içinize oturan öküz u nasıl çıkarıyorsunuz ben çıkaramadım.
Çok teşekkür ederim niliskomm . Gelince atarsin sen de iki gobecik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?