Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

O cok sevindim kaptanitom.
Sana da bu yakisir.
Sali ogle netim bitmisti.
Dun aldim.
Burdayim artik.

HAbibte elma kürünü yaptim.
Iciyorum simdi.
Icine biraz karanfil biraz da tarcin attim.
Aromasini cok begendim.
Ictikce icesi geliyor insanin.

Tebrikler canım
Teşekkürler
Tek soyleyecegim ve en önemlisi afedersin kucağına da yapsa sakin kızma 0 ofke

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür Ederim. Nasıl iyi geldi anlatamam.
Bu benim ikinci deneyimim. Geçen yaz da denemiştik olmamıştı. Çok şükür ki bu kez daha iyiyiz. Pzt başladık bugün 6. Günümüz. Küçük tuvaletini yapıyor klozete. Kendisi söylemiyor. Ben sormuyorum da sürekli ,belirli aralıklarla götürüyorum. Genelde pozitif olduğu zamanı yakalayıp götürüyorum. Oturur oturmaz yapıyor bazen de yok deyip kalkıyor. Öfke konusunda zaten kızan bir anne değilim. Yani her konuda çok rahatım ama bu konuda ne kadar kızmasam da stresli oluyorum haliyle. Öğrendiğim şu oldu ki önce kendim sakin ve rahat olmalıyım. Bu yüzden hergün mutlaka dışarı çıkarıyorum. Parka ya da sevdiği bir yere. Mutlaka alıştırma kilodu giydiriyorum ama döndüğümüzde yapmamış olur. Büyük tuvalet konusunda 3. ve 4. Gün klozete yaptı. Bir gün trene benzettim bir gün balona. Ertesi gün uçak yapalım diye heyecanlandırmaya çalıştım. Lakin iki gündür gelen yok. Muhtemelen tutmaya başladı.
Gece konusunda sıkıntımız yok elhamdülillah. Bezlemiyorum.

s i d e l y a sidoşummmmm kuzuuummm bireysel 2. Liğin için tebrik ederimiyi alıştın hendereceye girmeye
Teşekkür Ederim mium. 1.liği de 2.liği de 3.lüğü de tattım

Günaydınlar hafta sonumuz sporlu az karbonlu ve huzurlu geçsin... çok aminnn
Aminnnn aminn aminnn tevafuk55
O sikilasacak diye benim pazularim oldu resmen eşim gel bilek güreşi yapalım demeye başladı şaka gibi
ayyyy

Miu beni öpmedi de ondan şeyettim iyiyim çok şükür bugün sen nasılsın
bir miu gibi olmaz ama ördekimmmmm al benden sana missler gibi bir Munzevi Zencefil

Görüntü çok güzel

Hersey gönlünce olsun herkesi sunumuna hayran bırak keyifle dön

ciğer mii, oyy afiyet olsun kuzum
Sağol kuzum iyi oluyor buldum mu kaçırmam
Sağol yavrum nasılsın seni hiç kistirmadim dimi
Hayır beni unuttun sen kıstırsana beni
Al tabi al
Evet düşün derim
Yarın süt alcam inşallah. İçcen mi
Tabisi süt kaçar mı hiç
Aaa canım hayır olsun inşallah ne oldu çok üzüldüm Rabbim feraha çıkarsın inşallah toparlanacak bir şeydir
Çok teşekkür ederim niliskomm . Gelince atarsin sen de iki gobecik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…