Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@Lunya oglene biber dolmasi yaptim.
Esmer kisirlik bulgurdan.
Biberler kucuk kac tane yiyebilirim.?
Kahvalti da ekmek yemedim.
Simdiden danisatim ki sonra zopalama beni
Him ciddi bir soru sanırım tadına bakamayacaksin. Aslında @Lunya bize menu versen biz 1 hafta o menüyü yiyelim sopa da yememis oluruz aslında sabahtan beri ne yesem diye düşünüyorum valla

Sadece kendimi üzdum kendimi gerdim digerlerinin salladigini bile sanmiyorum ben de sallamayacagim. Eşimle dün konuştuk o da kızdı sert olmam gerektiğini söylüyor emir vermeyi ogrenmem gerektiğini inşallah ogrenebilirim. Ben sertken herkes mum oluyor her denilen yapılıyor demekki istedikleri bu

Him ciddi bir soru sanırım tadına bakamayacaksin. Aslında @Lunya bize menu versen biz 1 hafta o menüyü yiyelim sopa da yememis oluruz aslında sabahtan beri ne yesem diye düşünüyorum valla
Canim evde yesil fasulye pirasa vs de var.
Dun pazardaan aldim hep ama canim bayagidir dolma cekiyor..
Sorayim ki sonra asiriya kacmamais oluru.
Sen de sebze pisirebilirsin.
Tavuk sote mantar sote yanina salata ayran cacik.

Evet idareciysen sanirim biraz sert olmak lazim cakilim.

Canim evde yesil fasulye pirasa vs de var.
Dun pazardaan aldim hep ama canim bayagidir dolma cekiyor..
Sorayim ki sonra asiriya kacmamais oluru.
Sen de sebze pisirebilirsin.
Tavuk sote mantar sote yanina salata ayran cacik.
1 haftadir evde yoktum markete gidecegim bakalım neler var bu hafta umarım erken çıkarım

Canım tam olarak kimlerle sıkıntın var inşallah ama karekterimiz hiç değişmiyor maalesef üzülsen de aynı oluyorsun inşallah sen değiştirirsin kendini

mali mi o feylesof

Canım tam olarak kimlerle sıkıntın var inşallah ama karekterimiz hiç değişmiyor maalesef üzülsen de aynı oluyorsun inşallah sen değiştirirsin kendini
Aslinda kişisel sorunum yok ama mesafeli olmaya karar verdim ustleri olduğumu unutuyorlar belki böylece anlarlar kendi problemlerini çözduklerinde kendimi onlar için uzmeyecegim

Sağol tefom

Benim de oluyo bazen yumurta umarken civciv çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…