Him ciddi bir soru sanırım tadına bakamayacaksin. Aslında @Lunya bize menu versen biz 1 hafta o menüyü yiyelim sopa da yememis oluruz aslında sabahtan beri ne yesem diye düşünüyorum valla@Lunya oglene biber dolmasi yaptim.
Esmer kisirlik bulgurdan.
Biberler kucuk kac tane yiyebilirim.?
Kahvalti da ekmek yemedim.
Simdiden danisatim ki sonra zopalama beni
Valla süper olur.Him ciddi bir soru sanırım tadına bakamayacaksin. Aslında @Lunya bize menu versen biz 1 hafta o menüyü yiyelim sopa da yememis oluruz aslında sabahtan beri ne yesem diye düşünüyorum valla
Sadece kendimi üzdum kendimi gerdim digerlerinin salladigini bile sanmiyorum ben de sallamayacagim. Eşimle dün konuştuk o da kızdı sert olmam gerektiğini söylüyor emir vermeyi ogrenmem gerektiğini inşallah ogrenebilirim. Ben sertken herkes mum oluyor her denilen yapılıyor demekki istedikleri buSağol kuzum iyi oluyor buldum mu kaçırmam
Hayır beni unuttun senkıstırsana beni
Al tabi al
Evet düşün derim
Tabisi süt kaçar mı hiç
Aaa canım hayır olsun inşallah ne oldu çok üzüldümRabbim feraha çıkarsın inşallah toparlanacak bir şeydir
Canim evde yesil fasulye pirasa vs de var.Him ciddi bir soru sanırım tadına bakamayacaksin. Aslında @Lunya bize menu versen biz 1 hafta o menüyü yiyelim sopa da yememis oluruz aslında sabahtan beri ne yesem diye düşünüyorum valla
Evet idareciysen sanirim biraz sert olmak lazim cakilim.Sadece kendimi üzdum kendimi gerdim digerlerinin salladigini bile sanmiyorum ben de sallamayacagim. Eşimle dün konuştuk o da kızdı sert olmam gerektiğini söylüyor emir vermeyi ogrenmem gerektiğini inşallah ogrenebilirim. Ben sertken herkes mum oluyor her denilen yapılıyor demekki istedikleri bu
ne güzelIyi sevindim.
Bende iyiyim sukur.
Hava mis gibi.
Isimiz bitsin oglumla disari cikicaz.
1 haftadir evde yoktum markete gidecegim bakalım neler var bu hafta umarım erken çıkarımCanim evde yesil fasulye pirasa vs de var.
Dun pazardaan aldim hep ama canim bayagidir dolma cekiyor..
Sorayim ki sonra asiriya kacmamais oluru.
Sen de sebze pisirebilirsin.
Tavuk sote mantar sote yanina salata ayran cacik.
Sadece kendimi üzdum kendimi gerdim digerlerinin salladigini bile sanmiyorum ben de sallamayacagim. Eşimle dün konuştuk o da kızdı sert olmam gerektiğini söylüyor emir vermeyi ogrenmem gerektiğini inşallah ogrenebilirim. Ben sertken herkes mum oluyor her denilen yapılıyor demekki istedikleri bu
Onların iyiliği için ugrasiyorum koruyorum sonuçta benim de rapor verdiğim kişiler var sorumlu oldugumEvet idareciysen sanirim biraz sert olmak lazim cakilim.
Sesimi bile sertlestirmem istendi nasıl yapacaksamEvet idareciysen sanirim biraz sert olmak lazim cakilim.
Biliyorum nası yorgun olduğunu mium bele küçül şeylere takılmayalımBen dün mortilikleri ayarlayanigdedali iğdeme teşekkür etmemişim. Yorgunluktan hep iğde bebeğimmmm
Çooook teşekkür ederim kuzum
mali mi o feylesofBelli olmuyormu
igdedali gel bak burda bi feysolof daha türedi seninki canını sikiyorsa bide bunu dene
Geçmiş olsun bu arada
Ben her türlü yiyicigim ya ama tutuyor um simdi kendimi bence moralin biraz düzelsin kendine gel silkelen canim son bi gaz başla sayfaya da daha sık gelirsen motive dusmez
Aslinda kişisel sorunum yok ama mesafeli olmaya karar verdim ustleri olduğumu unutuyorlar belki böylece anlarlar kendi problemlerini çözduklerinde kendimi onlar için uzmeyecegimCanım tam olarak kimlerle sıkıntın var inşallah ama karekterimiz hiç değişmiyor maalesef üzülsen de aynı oluyorsun inşallah sen değiştirirsin kendini
Sağol tefoms i d e l y a canım tebrik ederim maşallah sana balım
Bugün senin kahvaltilar gibi bir sunum yapayım dedim, yumurtam pörtledidüşün yani ne kadar şanslıyım
vorones mezuniyetin hayırlı olsun bundan sonrası koruma
Aslinda kişisel sorunum yok ama mesafeli olmaya karar verdim ustleri olduğumu unutuyorlar belki böylece anlarlar kendi problemlerini çözduklerinde kendimi onlar için uzmeyecegim
benimde aynı canım ya birde mutfakta tamir işi vardı onun temizliği olacak işim olunca kızlarda durmaz başka vakit uslu dururlar sağlık olsun yeterHaftasonu temizligi yemek spor oglan ...
Geciyor.
Seni nasil geciyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?