- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Toplaşsak dünyayı ayağa kaldırırız o zaman varmış ben gibisiNe kadar tanıdıksın @Nur1835 tıpkısının aynısı oluyor.
Abartmıyorum nur hiçte bile
Anlıyorum kasap sevdiği deriyi yerden yerede iki gündür biraz fazlamı seviyon beni ne
Yoğuuum yoğğğ yoksa gelmem mi
Mortiyiz sözümün arkasındayım.
[/QUOTE]Kızlar bir de handmaiden’s tale diye bir dizi var, çok beğendim ben tam feminist olmalık
Parktayiz kuzum.Günün sporları yapildimi haydi spora bacilar
Onu bende dusunuyorum da düğüne gidersek kıpkırmızı çıkmayayim diye yapmadım şuan domates benden kırmızı degildirParktayiz kuzum.
Aksam yapicam insaallah.
3mil leslie yapmayi dusunuyorum.
Hay maşallah be gacıya bak 3500 ip. Halim yoktu atlamayacaktım beni de şevklendirdin bahSpor bildirimi
3500 ip atlama 700 point
Düğüne gitmezsem lessie ekleyecegim gidersem kalır böyle
@MiuLego @nehirnil111 @begum75
Spor grupları belli değil diye ekledim ikimizde kuzularim
ay feminik olmalık mı bunu da ekledim favorilere. Keşke cennet mahallesine başlamadan sorsaydım 80. bölümdeym Ferhatla Sultan'ın evlenmesini bekliyorum halaToplaşsak dünyayı ayağa kaldırırız o zaman varmış ben gibisi
ay feminik olmalık mı bunu da ekledim favorilere. Keşke cennet mahallesine başlamadan sorsaydım 80. bölümdeym Ferhatla Sultan'ın evlenmesini bekliyorum hala
Kiz flavir hep soracam unutiyorum.
Portkizcen nasil ?
Yani esine cemkirecek kadar var mi?
Omnlarda cemkirme cumleleri kelimeleri var mi?
Yosam bizim Turk hatunlara mi has cemkirme
Bugün İstanbul sonbahar gibi sisli bulutlu trafik olmaz da regl çok fena sancim var onu bahane edip yatak döşek yatıyor moduna girebilirim her anHay maşallah be gacıya bak 3500 ip. Halim yoktu atlamayacaktım beni de şevklendirdin bah
İnşallah trafik vardır innşallah
ay feminik olmalık mı bunu da ekledim favorilere. Keşke cennet mahallesine başlamadan sorsaydım 80. bölümdeym Ferhatla Sultan'ın evlenmesini bekliyorum hala
Kiz flavir hep soracam unutiyorum.
Portkizcen nasil ?
Yani esine cemkirecek kadar var mi?
Omnlarda cemkirme cumleleri kelimeleri var mi?
Yosam bizim Turk hatunlara mi has cemkirme
Dişine göre rakip olabildim mi acaba
Soruya geeeeeeeeeeeeeeel
Bence flavır sinirlenince Türkçe sövüyordur
Dişine göre rakip olabildim mi acaba
Soruya geeeeeeeeeeeeeeel
Bence flavır sinirlenince Türkçe sövüyordur
Dişim kulağım murnum her yerime göre rakpsin maşallahDişine göre rakip olabildim mi acaba
İğde kahve yapıya İçel kalkacağını da kalkamıyorum hala fena carpiyorTamam burdan devam edelim yoksa alıntıception olacak
Çok komiğim bee
Tamam burdan devam edelim yoksa alıntıception olacak
Çok komiğim bee
Kız fılavır Türkçe daha rahat olmaz mıPortekizcem genel olarak eh seviyesinde , çok şükür çemkirme cümlelerini öğrendim çok güzel
ama ingilizce çemkirmek daha kolayıma geliyor alışkanlıktan
Türkçe çemkirmeye utanıyorum
Tartı gününden 1 gün sonra - 1,6 olan anamın metasına da saygılarımı sunuyorum...
Allahtan yavaş çalışıyor metan hızlı olsa hepimizi tokatlayacan demek ki @yumurtalikofte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?