Ölümüne kankayiz diyon yani.
Ule seni sevmemin cagirmamin sebebi yaz geliyor bonusum.
Haziran a az kaldi.
Gecen sene senle beraber basladik takima.
Eniste TürkceKız fılavır Türkçe daha rahat olmaz mı
Enişte biliyor mu Türkçe
Oyle degil de istikrarli idim desek daha iyi.He biliyorum aus seni aldı listeye akıllı örnek öğrenciydin
Eniste Türkce
Oyle degil de istikrarli idim desek daha iyi.
Buyrun efem kahvelerinizİğde kahve yapıya İçel kalkacağını da kalkamıyorum hala fena carpiyor
Konuştuk bugün 108.4 görmüş yakalıyor seni bonusPes yani ben burda darımdan yiyim emine teyze eksiye geçsin
Bu haftada mortimiyiz onunla?
Geçenki mesajınıda küfür sandım :))
Canım cekti kahve yapmaya gidiyom ben bana gel icelim beraberBı kahve yapanim olsa simdik bu sporun ardından var ya miss miss
Konuştuk bugün 108.4 görmüş yakalıyor seni bonus
La bi de kadının yüzüne kilo veremezsin demişlerdi o kilo verince ben vermişim gibi mutlu oluyorum
Hee kertecem sizi bu haftarövanşını alacak
Bizim de elimiz armut toplamayacak elbetAlamıycak inşallah darlanmış yemiş olabilirim bu sabah sabit olabilirim elbet eksilcem
Bu hangi tarif kız?
Bilmiyor ki sorun orda, kendi kendime söylenmek zevkli değilKız fılavır Türkçe daha rahat olmaz mı
Enişte biliyor mu Türkçe
Dün gece tarif paylaştım, bugğn de denedim çok güzel olduBu hangi tarif kız?
Enee ben kaçırmışım bir bakayım hemenDün gece tarif paylaştım, bugğn de denedim çok güzel oldu
n de önu düşünüp buldum bunuEnee ben kaçırmışım bir bakayım hemen
Yumurtalı değişik tariflere muhtacım
sabahları böğğ geliyor artık
Ay çok güzelmiş kolay da hem... Bunu diyet tarifler kısmında paylaşmalısınYumurta yemekten sıkılan bünyelere ilaç gibi gelecek yumurtanın bin bir halinden en güzel birinin tarifi:
Yumurtalı bahçe salatası
Resmini koyalım mmmmm tam can çekmelik
Eki Görüntüle 2133994
Malzemeler:
6 yumurta
1/2 bardak tam yağlı (süzme varsa en iyisi)yoğurt
2 yemek kaşığı hardal
Tuz- kara biber
1 inçe doğranmış soğan
Maydanoz dilediğince
Kereviz(opsiyonel)
2 minik doğranmış turp
1 bardak bezelye(yine opsiyonel onun yerine evdeki herhangi bir yeşillik olur malum bezelye kalorilidir)
Marul yaprakları
Yapılışı:
Yumurtalar haşlanacak, ince ince kesilecek, soğan,maydanoz, turp,kereviz,bezelye yumurtayla karıştırılacak
Üzerine tuz, karabiber, yoğurt hardal başka bir yerde çırpılıp koyulacak, çok karıştırmayın yumurtalar dağılıp lapa olmasın
Bir de marul yapraklarına sarıp yiyeceğiz
Afiyet olsun
Sabah, akşam, öğlen her öğüne uygun, ay yarın yapacağım ben de
Tartı gününden 1 gün sonra - 1,6 olan anamın metasına da saygılarımı sunuyorum...
Allahtan yavaş çalışıyor metan hızlı olsa hepimizi tokatlayacan demek kiyumurtalikofte
Masallah sana yımırtali küte emine ablamMasallah bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?