Ceker ceker inan nelerimizi cekmiyorlar.Ohhhhhhhhhhhhhhhhm eflal ohhhhhhhhhhhhhhhhhhm bacım
Kime sinirlendiğimiz önemlidir. Sinirlenince karşındaki kendini çoh önemli sanar... Biz de yutmuyoruz her denilene cevabımız var ama söz verdik malum
Eşim olsa adam ayda 3 gün delirmelerime dayanamaz boşardı diyorum hep. Belki de rahatlıktan oluyor tüm bunlar. El oğlu çeker mi hiç benim şımarıklığımı
Oy kıyamam la...Hayirli günleryoğunluktan ve yorgunluktan gece bakamadım.
Sabaha doğru elifin ateşi vardı onu beklerken bi 90 a uğradım şarjım bitti.
Annemdeyim bugünde.
Sabahtan beri diyorum annemede bugün çok dikkat ediyorum dünü telafi edeyim diye.
Biraz önce tabak tabak yemek yedim.
Bi sebepten dolayı sofrada sinirim bozuldu çocuklara az az koyduklarımı ben yedim.
Yanı da kereviz getirmiştim malzene desen var ama yapacak vakit bulamadım çok daraldım ya çocuklarla bi yere sığamıyorum 6 yaşına girende 14 üne girende aynı.
Sözde yardım edicem diye geliyorum gürültümüz bitmiyo
Gaza getiriyorsun beni şu anCeker ceker inan nelerimizi cekmiyorlar.
Hayatta herkesten herseyden en yakinin oluyorlar.
Bonusum gecmis olsun.Hayirli günleryoğunluktan ve yorgunluktan gece bakamadım.
Sabaha doğru elifin ateşi vardı onu beklerken bi 90 a uğradım şarjım bitti.
Annemdeyim bugünde.
Sabahtan beri diyorum annemede bugün çok dikkat ediyorum dünü telafi edeyim diye.
Biraz önce tabak tabak yemek yedim.
Bi sebepten dolayı sofrada sinirim bozuldu çocuklara az az koyduklarımı ben yedim.
Yanı da kereviz getirmiştim malzene desen var ama yapacak vakit bulamadım çok daraldım ya çocuklarla bi yere sığamıyorum 6 yaşına girende 14 üne girende aynı.
Sözde yardım edicem diye geliyorum gürültümüz bitmiyo
Olur Ama önce bir deneyelim , daha denemeye vaktim olmadıFloweroflife kuzu yumurtani yemek sayfasında paylaşalım mı
Benim sözden haberim yok kime verdiniz? Susunca da kendini bir halt sanıyor la havle, neyse başım çatlıyor misafirlikteyim eve gidip ip atlama istiyorum.Ohhhhhhhhhhhhhhhhm eflal ohhhhhhhhhhhhhhhhhhm bacım
Kime sinirlendiğimiz önemlidir. Sinirlenince karşındaki kendini çoh önemli sanar... Biz de yutmuyoruz her denilene cevabımız var ama söz verdik malum
Eşim olsa adam ayda 3 gün delirmelerime dayanamaz boşardı diyorum hep. Belki de rahatlıktan oluyor tüm bunlar. El oğlu çeker mi hiç benim şımarıklığımı
Gazdan ziyade gercekler olagan seyler canim.Gaza getiriyorsun beni şu an
Bu regl öncesi kişilik değiştirme bi tek bende olmuyor de mi...
Herkesi oyasım var. Alınmaya yer arıyorum... Bele isyanım var ulan diye bağırasım var. Ortada bi sebep yokken ağlayasım var.
Yorganın altına gireyim kimse elleşmesin sonsuza kadan uyuyayım istiyorum. Dünyanın bütün tatlılarını yiyeyim istiyorum... Doymuyorum ya. Sabahtan beri sürekli bi atıştırma hali. Evde cıss coss yok. F olsaydı bugün çatlayana kadar yerdim. Allahtan üşengeç bir insanım da evin dibindeki markete gitmeye üşendim. Lunya furacak bugün
Ya da düşündüm de paylaşalım sonucu söyler yapan biriFloweroflife kuzu yumurtani yemek sayfasında paylaşalım mı
Favorilere ekledim @malipina nin dedikleriyle beraber
bu akşam guşlarımla beraber izleyelim birini
O zamaaaaaaaaaaaaan ne zaman yakıyoruz Sivas'ııııııııııııııııııBenim sözden haberim yok kime verdiniz? Susunca da kendini bir halt sanıyor la havle, neyse başım çatlıyor misafirlikteyim eve gidip ip atlama istiyorum.
Bu arada regl öncesi benimde içime canavar kaçıyor yalnız değilsin
Ölümüne kankayiz diyon yani.Ne kadar tanıdıksınNur1835 tıpkısının aynısı oluyor.
Abartmıyorum nur hiçte bile
Anlıyorum kasap sevdiği deriyi yerden yerede iki gündür biraz fazlamı seviyon beni ne
Yoğuuum yoğğğ yoksa gelmem mi
Mortiyiz sözümün arkasındayım.
[/QUOTE]Kızlar bir de handmaiden’s tale diye bir dizi var, çok beğendim ben tam feminist olmalık
Daha aksam olmadi yiyeceklerim var sonra yazarim.Belki de yazmamNe yedin hele bi deyiver bi menunu yaziver
Spor bildirimi
3500 ip atlama 700 point
Düğüne gitmezsem lessie ekleyecegim gidersem kalır böyle
@MiuLegonehirnil111 begum75
Spor grupları belli değil diye ekledim ikimizde kuzularim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?