- 24 Şubat 2017
- 1.383
- 3.337
- 63
- 44
Bide la case de papel var.süper bir dizi.iki sezonluk.sonuda cok mükemmel.bakıs acısını degistiriyor insanin.Güzel dizi arayışındayım halimden belli oluyordur. Şöyle beynimi yoracak aşk meşk değil de daha çok ekşınlı ama gerçekçi. Öyle bişey varsa eğer bildiğiniz tavsiyelere açığım
Lunya bugünkü kahvaltimi gorunce kriz geçirecek
Sende bana demedinEflalbana bir kere bile demedin limonlu yeşilçyım diye
Favorilere ekledimhomeland,
the following,
Breaking bad
Prison break
Game of thrones
The last man in earth
Yansın beynim bu ara hep boş işlerle meşgul zatenigdedali black mirror beyin yakan bi dizi demilerdi ama izlemeye firsatim olmadi.
Kpss olunca mecbursun .Yansın beynim bu ara hep boş işlerle meşgul zaten
ne bi kitap okuyabliyorum ne başka bişey. Varsa yoksa ders iş ev... Ne kadan da ekşınlı bir hayat...
Iyi seyirler canım
Bana yazma bence.Herkes kendinden mesul. Beni boşver sen . Çok da şey etme
Marul ye bari yada salatalik.Bu regl öncesi kişilik değiştirme bi tek bende olmuyor de mi...
Herkesi oyasım var. Alınmaya yer arıyorum... Bele isyanım var ulan diye bağırasım var. Ortada bi sebep yokken ağlayasım var.
Yorganın altına gireyim kimse elleşmesin sonsuza kadan uyuyayım istiyorum. Dünyanın bütün tatlılarını yiyeyim istiyorum... Doymuyorum ya. Sabahtan beri sürekli bi atıştırma hali. Evde cıss coss yok. F olsaydı bugün çatlayana kadar yerdim. Allahtan üşengeç bir insanım da evin dibindeki markete gitmeye üşendim. Lunya furacak bugün
Ben onu aksama dengelerim bi keretonton mu olacak başıma
Ohhhhhhhhhhhhhhhhm eflal ohhhhhhhhhhhhhhhhhhm bacım
Eşim olsa adam ayda 3 gün delirmelerime dayanamaz boşardı diyorum hep. Belki de rahatlıktan oluyor tüm bunlar. El oğlu çeker mi hiç benim şımarıklığımıMarul ye bari yada salatalik.
Ben senjn kadar duygu degisimi yasamiyorum.
Belki de ic dunyama bakmaya firsat olmiyor cocuk ev es den...
Ne yedin hele bi deyiver bi menunu yaziverBen onu aksama dengelerim bi kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?