şekerli su içirdiler tatlım 75lik miş şeker sinir oldum sonuçların çıkmadığına
nodüllere baktı ama sanırım yok 3 ölçüm yaptı neydi onlar bilmem bişey demedi ama
mesela biri 12.1 e 45ti ne ölçtü acaba lobları ölçse 3.sü neydiki
teşekkürler canım...ufakken ben de öyleydim ama ufak şeyler dr. a götürme ihtiyacı duymuyorum ben.hangi ilaç iyi geliyor biliyorum kızıma,onu veriyorum ama bukez hiç ilaç vermedim,vermeden atlatabilmeyi umuyorum.ballı ıhlamur,ballı süt vs... ileSaphiracım geçmiş olsun canım. Valla ben bu konuda hiç tecrübeli değilim kızıma en ufak bir şey olsa doktorunu arıyorum ben... Bana da öğretin bu pratik bilgileri...
selam kızlar çok ama çok yorgunum dÜn gece 3 te uyandıktan sonra Uyumadım bir daha uykusuzluktan ölüyorum. Pazartesiye yetiştirmem gereken acil işler var. Hemen çıkıyorum o yüzden
HEPİNİZE GÜZEL BİR HAFTASONU DİLERİM....
***7. TAKIM 255. ETAP***
SAPHIRA (85.3/84.7/0.6/%0.70).......................spor listesi + tam spor listesi gelmedi
saferan (117.8/117/0.8/%0.68)...........................................
Shopaholic (78.5/78.5/0/%0)............................spor listesi + perşembe ve cuma sporu?
Saliss(101/101/0/%0)......................................spor listesi + cuma sporu?
Pasam3405(88/88/0/%0)..................................spor listesi - izinli sanırım
kelebekolacam(85/)..........................................spor listesi - liste gelmedi
gerbera1987 (90.2/90,1/0,1/0,11%).......................................
senarist (116.7/116.0/0.7/0,6%).......................spor listesi + cuma sporu ?
Angiera(84.3/83.5/0.8/%0.95)...........................spor listesi + cuma sporu?
Ecemavi(73.2/73.2/0/%0)..................................spor listesi - izinli sanırım
cuma sporunuzu da yarına kadar bildirirseniz yarın ilk listemizi yapabilirim
***7. TAKIM 255. ETAP***
SAPHIRA (85.3/84.7/0.6/%0.70).......................spor listesi + tam spor listesi gelmedi
saferan (117.8/117/0.8/%0.68)...........................................
Shopaholic (78.5/78.5/0/%0)............................spor listesi + perşembe ve cuma sporu?
Saliss(101/101/0/%0)......................................spor listesi + cuma sporu?
Pasam3405(88/88/0/%0)..................................spor listesi - izinli sanırım
kelebekolacam(85/)..........................................spor listesi - liste gelmedi
gerbera1987 (90.2/90,1/0,1/0,11%).......................................
senarist (116.7/116.0/0.7/0,6%).......................spor listesi + cuma sporu ?
Angiera(84.3/83.5/0.8/%0.95)...........................spor listesi + cuma sporu?
Ecemavi(73.2/73.2/0/%0)..................................spor listesi - izinli sanırım
cuma sporunuzu da yarına kadar bildirirseniz yarın ilk listemizi yapabilirim
canım fazla çıkmanın sebebi buymuş işteee ohh hadi çok sevindim...haftaya şişliklerin inmiş olur rahatlarsın
canım sen bilirsin ama bu durum motivasyonunu iyice kötü etkileyip kilo almanı sağlamasın sonra..yani hepten bırakmayasın..şahsen beni burası çok tutuyor..ben 82 kg olunca mezun olma hakkım oluyor mesela ama istemiyorum.Burası çok engelliyor diyeti sporu bozmamı.yoğun bir tempon var,zor bir durum,tercih senin tatlım
hoşbuldum canım
saliss bence ayrılma çünkü daha kötü olup kilo alarak geri dönebilirsin
Evett canım burası tutuyor insanı ama beni de görüyon hiç veremiom burada boşa yer kaplıyom gibi hissediyorumhoşgeldin ececim....
kızlara katılıyorum saliss ben ne zaman buraya 2 gün az ugrasam hemen kaçırıyorum ipin ucunu....
İstem Tarihi :04-MAY-12 İstem Yapan Birim :ENDOKRİN DİYABET POLİK
Glukoz Tolerans Testi (0. Dk.) 103 mg/dL 70 - 105
açlık kan şekerimi acaba şeker yüklemesi yapıldıda:44:bir sürü test yaptırdı ama sonuçlar çıkmadı bir tek bu çıkmış.sonuç nasıl
beni yönlendirdiğin diyetisyene gitsen salisim
şekerli su içirdiler tatlım 75lik miş şeker sinir oldum sonuçların çıkmadığına
nodüllere baktı ama sanırım yok 3 ölçüm yaptı neydi onlar bilmem bişey demedi ama
mesela biri 12.1 e 45ti ne ölçtü acaba lobları ölçse 3.sü neydiki
Canım çok sevindim senin adına rahatlarsın işte artık. Haftaya da etkisini görürsün inşallah.
Saferancım çok geçmiş olsun canım yeğenine acil şifalar dilerim.
Salisim yok sana gitmek falan. Ben de bu ara çok yoğunum ama fırsat buldukça giriyorum. Uzaklaştığın zaman diyetten de kopuyorsun sen. Uzaklaşma bence burdan.
Hoşgeldin ecemavi. Hadi bakalım kızlar haftaya 7 . takım olarak şu yarışmaya damgamızı vuralım....
Saphiracım geçmiş olsun canım. Valla ben bu konuda hiç tecrübeli değilim kızıma en ufak bir şey olsa doktorunu arıyorum ben... Bana da öğretin bu pratik bilgileri...
Shopacım kötü yapmışsın ama olmuş bitmiş hemen bugün dünkü kaçamağı dengelersen kilo olmadan atlatırsın. Kendine kötü şeyler söyleme arada hepimiz yapıyoruz böyle kaçamak ama telafi etmek lazım..
çok şeker doktorun 120 dk tolerans testi yapıldı cnm bnm yani 2 saat sonra verdim kanımı diyetisyene gönderdi bugün çalışmıyormuş adet düzensizliğini söyledim o hormonlarıda istedi 2+1 tüp kan verdim sonuç kağıdında 3te çıkcak demişti neyse artık bekleriz sonuçların çıkmasını saat 10da ultrason dedi bide ona aldı öyle işte yaniSaol Saphıramm gerçekten canım çok sıkkındı ne ders dinledim ne başka bişi Neden veremiyorum anlamıyorumda kaçamaklarım oluyor ama sürekli de değil saolsun takım arkadaşlarım da fikirlerini yazmış onları dinleyip bir süre daha denemeye karar verdim kendime son bir şans veriyorum
Evett canım öle bi ihtimal de var sanırım bir süre daha denemeliyim şu okuldan bi kurtulsam biliyorum o kilolar gidecek
Evett canım burası tutuyor insanı ama beni de görüyon hiç veremiom burada boşa yer kaplıyom gibi hissediyorum
Tatlım şeker yüklemesinin sonuçları hemen çıkmazz en az bir hafta sonra çıkar bu gösterilen sonuç sadece 0.saat açlık dahaa kaç kere kan alındıysa onlar çıkacak tatlım tokluk sonuçların daha çıkmamış kkiBu arada nasıl buldun benim dotktoru Ve de diyetisyene gönderdi mi
Onaa da gidemiyom amaa liste elimde yaa artık o diyete başlıyayım diyorum hem değişiklik olur hemde motive olurum tatlım belki
Onların hepsini sonuçlar çıkınca konuşursunuz canım benim hemen sinir olma bizim ege de olsa 1 ay koşturturla adamı perişan ederler orası gene hızlı
Sizleri dinleyecem canım ben kilo veremedim diye üzülüyorum ama almak daha korkunç ben orasını düşünemedim
çok şeker doktorun 120 dk tolerans testi yapıldı cnm bnm yani 2 saat sonra verdim kanımı diyetisyene gönderdi bugün çalışmıyormuş adet düzensizliğini söyledim o hormonlarıda istedi 2+1 tüp kan verdim sonuç kağıdında 3te çıkcak demişti neyse artık bekleriz sonuçların çıkmasını saat 10da ultrason dedi bide ona aldı öyle işte yaniteşekkürler doktor önerilerin için
Ne demek canıım benim dediğim gibiii senn benim yaptığım hataları yapmazsın vee çok iyi bir şekilde kurtulursunAslında ben ilk gördüğümde korkmuştum ondan dev gibi bir kadın onun da hormon hastalığı var akromegali diye endokrinci çok manidar ama tanıdıkçaa görüntüsünün altında bi melek olduğunu öğrendim
Bu arada diyetisyenin bana önceden verdiği menüyü uygulamaya karar verdim ve şeker ilaçlarımı da düzenli içeceğim istersen diyetisyene gidince rahatsızlığımız aynı olduğu için sanada benzer bir menü verir beraber yapabiliriz canım bakalım böle fayda görecekk miyim
ewet klolarımızda yakın ya ağzında aşırı kuruluk var nasıl geçer acaba herhalde yüklemeden dolayı oldu
kusura bakmayın hiç giremedim kötü bi gündü
şu mesaj sayımı ile ilgili bi soru sormak istiyorum mesela tek mesajla altı alıntıya cevap vermiş o mesaj 1 mi sayılacak 6 mı :26:
Kızlar hepiniz iyi ki varsınız benn neden böyle oldum bilemiyorum ama inşşallah okul bitince iyi olacağım okul bitene kadar beni mazur görünBakın geçen gün nöbete gitmeden hem öğlen hem akşam semiztlu yoğurt yedim amaa kliniğe bi gittim hastalarrrr bi ayaklandıı nolurrr hemşire hanım sucuklu yumurta yapalım diyee gecenin bi saati bana sucuk yumurta aldırttılar personeli yolladım artık hepsi depresyonda belki iyyi gelir diyee oturdum bende yedimm Nasıl mutluu oldularr hadi onlar hasta baana noluyor işte iradem yok ki Sonra hasta yakınları hep bişiler getiriyor saolsunlar amaa bana dayanmak nası zor geliyor şu paşamın iradesinin yüzde 1 i bendee olsa ne olurdu Neyse okul bitene kadar yerimde sayacam gibi amaa bir bitsinnn kilolarla asıl mücadele o zaman inşşallah
Canım hastalar seni yakından tanımıyordur onlara "canım siz yiyin ben sucuk sevmem" deyip yumurtasından al bi çatal mesela.. Bişeyler getirdiklerinde hastalara hemşirelere ikram et.. Aslında ben artık "diyetteyim" demeye bile çekinmiyorum hiç.. bi kereden bişey olmaz diyorlar.. kendimi gösterip "bunlar hep bi kereden oldu" diyorum çok ısrar etmiyor çevremdekiler.. en güzeli "ben pek sevmem, mideme dokunuyor, ay reflü var bende" gibi laflar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?